Fast and Furious

Bovenstaande titel is de codenaam voor een geheim project van verschillende organisaties binnen de Amerikaanse overheid. Het gaat om gecontroleerde wapenverkopen aan criminele organisaties om iets te bereiken, bijvoorbeeld om bewijs te verkrijgen en ze voor het gerecht te brengen. Nu lijkt het alsof die wapenverkoop minder gecontroleerd was dan wordt beweerd. En er zijn doden bij gevallen. Het zoveelste schandaal en incompetentie van de Obama-regering.

Bill Whittle maakt de vergelijking met Watergate en welke rol de pers toen heeft gespeeld en dat nu helemaal laat afweten. Ook de MSM hebben een eigen agenda en Whittle zegt dan ook op het eind van de video; “Shame on You”. Waarom? Omdat de media nauwelijks aandacht willen besteden aan deze kwestie en natuurlijk onze NOS-correspondent Bosch van Rosenthal in de VS ook niet. Wist u overigens dat hij de schoonzoon is van de belangrijke Democratische afgevaardigde, mevrouw Pelosi, ooit voorzitter van het Congres? Daarom horen wij hier in Nederland niets over.

Eigenlijk horen we helemaal niets van de schandalen die Obama persoonlijk achtervolgen, maar de rechts gerichte, conservatieve sites in de VS staan er vol mee. Op Frontpage Magazine staat een artikel van Roger L. Simon – “When leaders lie”, en daar gaat het om. We kunnen onze eigen leiders niet meer vertrouwen, omdat ze liegen. Dat is in Amerika het geval en bij ons in Europa en Nederland niet anders.

Bijna een voetnoot, een anecdote zogezegd, is, dat Eric Holder nu al een jaar lang een verzoek van het Congres heeft geweigerd, cq. er niet in geslaagd is om documenten over het “Fast and Furious-project” aan het Congres over te dragen. Vertaald wil dat zeggen dat ons Ministerie van Landbouw niet wil uitleggen aan de Tweede Kamer hoe het zit met de Hedwigepolder, en dat ook vooral in juridische zin. Het betekent niets meer of minder dat het Amerikaanse Ministerie van Justitie weigert het Congres te informeren.

Ik merk zelf hoe slecht geïnformeerd ik ben. Ik merk dat ik in de lawine van informatie van Breitbart en The Blaze ook niet de weg weet (hoe zit het nu met dat geboortecertificaat van Obama?). Maar een ding weet ik inmiddels heel zeker: de journalisten/commentatoren van “onze” MSM kunnen we vergeten.

Video:

 

Door:

vederso

(voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in political correctness, VS. Bookmark de permalink .

4 reacties op Fast and Furious

 1. vederso zegt:

  @ Mol Jolman. WOW!

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Bij links bestaat een soort ongeschreven wet dat men nooit vervelende zaken zoals leugens, overspel enz naar buiten brengt. Hooguit achter gesloten deuren.
  Een soort kadaverdiscipline dus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s