“De islam is de enige oplossing”

Dat is het motto van de nieuwe president van Egypte. Alle Israëlische kranten zien Egyptes nieuwe president, Mohammed Mursi, als een gevaar voor Israël. “Een zwarte nacht over Egypte” luidt de kop van de Israëlische krant “Jediot Achronot”. Of “Een nieuw Midden-Oosten” evenals “Gevaarlijke overwinning”.

Het dagblad “Maariv” waarschuwde op de voorpagina “Gevaarlijke signalen uit Egypte” en “Haaretz” schreef op zijn voorblad””Egyptes gekozen president wil eerst nauwe betrekkingen met Iran. Want het evenwicht tussen de machten in deze regio moet veranderd worden”. “Israel Hayom” kopte op zijn voorpagina met de titel “Egypte heeft de islam gekozen”.

Daarmee is de langjarige directeur van het “Egyptische nationale comité tegen het Zionisme” de nieuwe leider van Egypte geworden. In de Gazastrook werd de verkiezingsoverwinning van de vertegenwoordiger van de radicale Moslimbroederschap jubelend gevierd, in Jeruzalem minder. Toch heeft Israël regeringsbureau in Jeruzalem de melding gepubliceerd dat Israël de verkiezingsuitslag in Egypte respecteert. Maar uit verschillende bronnen van de Israëlische regering komt naar voren, dat Israël zich serieuze zorgen maakt betreffende de toekomst met Egypte. Hoe moet dat nu met de Sinaï? Wat gebeurt er met de ondergrondse tunnels vanuit de Sinaï naar de Gazastrook? Zal de moslimbroederschap in Egypte nieuwe opstanden van Hamas in de Gazastrook bevorderen? “Toen het Egyptische presidentiële paleis in Cairo met de groene kleur van de islam werd beschilderd, werd dit voor Israël een zwarte en slechte dag”, aldus Israëls erkende commentator voor het Midden-Oosten, Semadar Pery. Vanuit Israëlisch oogpunt is dit het begin van een nieuw Midden-Oosten, dat voor Israël samen met de overige opstanden in de Arabische landen in toenemende mate gevaarlijk wordt.

Bron:

http://tinyurl.com/7oto6lf

Auteur: Aviel Schneider

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", antisemitisme, Arabische wereld, Egypte, Israël, Joden, Jodenhaat, Moslimbroederschap. Bookmark de permalink .

57 reacties op “De islam is de enige oplossing”

 1. Linsky zegt:

  Yep!
  En da’s allemaal te danken aan hoofd-moefti, Obama en zijn smerige kliek!

  Like

 2. Anita Kloes zegt:

  Egypte is hartstikke aartsconservatief, en het motto van de nieuwe president van Egypte spreekt boekdelen…dat beloofd op alle fronten niet veel goeds.
  Niet voor vrouwen, niet voor Israel en ook niet voor de rest van de wereld.

  Mafferts.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Waarom moet ik de laatste 15 jaar als er scooters tijdens bepaalde acties in het spel zijn, aan allahschreeuwers denken die dan plots spoorloos verdwenen zijn..??? Iemand?
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12424836/__Klopjacht_op_overvallers__.html
  Bijna iedere inboorling heeft wel een lulijzer met camera in bezit. Heeft nou niemand dit voorval gefilmd..???

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Tussendoortje, óók omdat die verdomde F-knop NOG STEEDS hier te vinden is: als ik de keus had tussen dat lamme FB en sex(zie artikel) wist ik het heel gauw!!!
  http://www.knack.be/nieuws/technologie/facebookgebruikers-delen-te-veel-met-te-veel-mensen/article-4000121736168.htm

  Like

 5. Pieter Veenstra zegt:

  @G.Deckzeijl: Welke browser gebruik je? Als je Google of Firefox gebruikt, kun je eenvoudig Ghostery installeren en de blokkades die jij wenst aan zetten. Werkt perfect hier met Firefox. Werkt overigens je WP account inmiddels weer?

  Like

 6. Piet Klont zegt:

  “Een zwarte nacht over Egypte”
  Ja. En een nachtmerrie voor Israël!
  De rapen zijn gaar.

  Like

 7. nederlands verzet zegt:

  zo ben ik even geschrokken zit ik naar het nieuws van rlt 4 te kijken over de tandartsen het nieuws is el spannend genoeg , maar toen er beelden er bij kwam natuurlijk zat er een groten verplichte neger met zijn bek open en daar na en gesprek met de tandarts, juist u raad het al een allochtoon

  Like

 8. Marijke . zegt:

  nederlands verzet.Laat ik nou met een neger getrouwt zijn .die wel in de greppels lag te knokken tegen teroristen he.En niet zo al de meeste achter hun pc zitten te klagen en niet eens de straat op gaan om te protesteren en die zig alles door hun strot laten duwen.

  Like

 9. nederlands verzet zegt:

  marijke
  ik ben en blijf tegen die verplicht negers
  opf u nu leuk vind of niet ik wens niet dat de nederlanders verdrongen moet worden door die aktie van links om zoveel mogelijk van die verplichte negers op de tv te zetten
  want wat makeer er aan de nederlanders in hun eigen land ?

  Like

 10. GD@gmail.com zegt:

  @Pieter: WP-account…??? Heb ik iets gemist?

  Like

 11. Marijke . zegt:

  Nederlans verzet.Normaal heb ik daar geen moeite mee en sta er boven.maar aan gezien een paar weken geleden een nederlanse man in de tram werd gepest en geen nederlander in de tram zijn bek open deed maar alleen die amerikaase neger waar ik mee getrouwt ben ,ben ik wel even anders gaan denken hoor.Wat een lafaards zeg.Ja achter de cp.Brrrrrrrrr

  Like

 12. nederlands verzet zegt:

  natuurlijk dit soort verhalen worden altijd door vrouwen verteld die met een neger of een turk getrouwd zij hun mannen zijn anders

  Like

 13. Marijke . zegt:

  Nederlans verzet.Ik zie waar je vandaan komt en dat is zonde van mijn tijd.zou als ik jou valse naam die je hiet neer zet mar eens eer aan doen ,maar niet op deze manier

  Like

 14. Pieter Veenstra zegt:

  @GD: My bad. Ik was even in de war met iemand anders hierzo.

  @Marijke: Op dat punt kan ik het wel met je eens zijn. Een groot aantal die een nogal groot bekje op de interwebs hebben zijn voornamelijk toetsenbordridders…

  Like

 15. E.J. Bron zegt:

  @nederlands verzet

  Tot hier en niet verder. Uw insinuaties worden absoluut niet getolereerd!!!

  Webmaster

  Like

 16. Marijke . zegt:

  Moet nog eens Nerderlands zijn he

  Like

 17. Marijke . zegt:

  Pieter veenstra.Ik heb er echt nooit problemen mee.Maar dit schoot mij even in het verkeerde keelgat.Ik kan me pappen heimers.

  Like

 18. nederlands verzet zegt:

  dus hier kan je je mening niet vertellen om dat deze dame met een neger getrouwd is ?
  en waar waren wij op tegen ? precies

  Like

 19. Pieter Veenstra zegt:

  @Marijke: Maar het is wel tekenend voor deze tijd. je ziet/leest het veel meer. De gemiddelde nederlander is een lafbek maar vooral bang. Bang om voor racist teworden uit gemaakt en dus de boel de boel laten… Naja, dan ben ik maar een racist, kan mij het schelen…

  Like

 20. Pieter Veenstra zegt:

  @nv: Ik denk niet dat je iedereen over een (1) kam moet scheren… Ik ken diverse negers die wel durven op te treden tegen dat ongedierte en daar heb ik zekers te weten diep respect voor.

  Like

 21. Linsky zegt:

  Marijke,
  laat je niet opjutten door dat soort praat.

  Het is zoals je zegt, te veel gasten hier hebben enkel een grote mond vanaf hun pctje, maar durven in werkelijkheid niet eens voor zichzelf of de hunnen op te komen.
  Ik heb zelf ook een schoonzoon, van Curaçao en die jongen is meer Nederlander dan ik, met heel wat meer lef ook!

  Like

 22. E.J. Bron zegt:

  @nederlands verzet

  Nou…waar waren wij op tegen?

  Like

 23. nederlands verzet zegt:

  @pieter
  ja maar waar hadden wij het over ? dat de media in elke reclame of wat voor programma dan ook een neger neer zet en de Nederlander als belachelijk word voorgesteld.
  dit heet brainwashen.

  Like

 24. Pieter Veenstra zegt:

  Aan onderlinge verdeeldheid hebben we niets, dat werkt alleen maar tegen ons…

  Like

 25. nederlands verzet zegt:

  Linsky
  je zit zelf achter je pc.
  en ik kan mij heel goed herinderen dat je in het verleden met mij eens was.
  je praat nu toch met een dubbele tong .

  Like

 26. nederlands verzet zegt:

  e j bron
  waren wij hier niet voor het behoud van ons cultuur en land
  in ieder geval is de discussie geopend.
  waar wij met ons aller het constand over heben op deze web

  Like

 27. Pieter Veenstra zegt:

  Ik heb veel meer problemen met die (nep)(knuffel) moslims/marrokanen die steeds vaker op tv komen dat de neger (die je steeds minder ziet)… En dat geldt niet alleen voor de TV maar nog veel meer voor de tijdschriften en dergelijke. Daar erger ik me helemaal wezeloos aan.

  Maar om terug te komen op je vraag en melding van die neger bij de tandarts. Mag die neger dan zijn tanden niet laten checken? Ik ben allang blij dat daar geen stuk ongedierte in de stoel zat/zit.

  Maar we gaan hier wel weer fijn off-topic (denk ik).

  Like

 28. Pieter Veenstra zegt:

  @nv om 20:30: Uitzonderingen bevestigen de regel…

  Like

 29. nederlands verzet zegt:

  pieter
  het gaat hier over de achter liggende doel die de media gebruikt.
  of het nu over die neger of een turk gaat de bedoeling van de media is duidelijk

  Like

 30. Marijke . zegt:

  Bert en linsky.We laten het gaan.Het viel even verkeert.het was wel mijn man die naar isariel moest in 73 om tegen die haatbaarden te knokken wat toen toch niet door ging en Linsky jij weet mijn leven en begrijp je hoe ik me even voelde.Ik zie het wel meer met al die grote bekken en als puntje bij paaltje komt houden ze hun mond.Durven niet eens te zeggen dat ze op Wilders stemmen en doen het in geniep en zo kan ik nog wel even door gaan en soms heel soms komt het me de strot uit van die laffe mensen.Van de week nog op een feesje en het kwam over Wilders en het was vreselijk dat ik Wilders stemde.Niet te geloven wat je dan mee maakt.Ik baal van dat gluiperige gedoe

  Like

 31. E.J. Bron zegt:

  @nederlands verzet

  En volgens u kan iemand met een andere huidskleur niet bijdragen aan het behoud van onze cultuur en ons land? Wanneer u het letterlijk zo zwart-wit ziet, ben ik toch echt bang dat u op het verkeerde blog vertoeft…

  Like

 32. G.Deckzeijl zegt:

  @Pieter: of je nou “bad” was of niet: dat ghostery werkt inderdaad feilloos!! Moet alleen nog de afstelling onder de knie zien te krijgen.DANK voor je tip. Nogmaals: wat is WP?

  Like

 33. Linsky zegt:

  nederlands verzet,
  Ik ben het meestal ook inderdaad met je eens.
  je hebt absoluut gelijk als je bedoeld,
  die afgedwongen multicult in TV-land..

  Maar je was nu een beetje te ongenuanceerd met je voorbeeld van die neger!
  Er zijn heel erg veel negers, etc.. geïntegreerd in ons land, en ik zeg nog eens,
  die ik zelf heb leren kennen,
  Ook heel erg goede neger-vrienden van me zijn echt wel meer staatsburger dan ik.

  En wat dat lef betreft vanachter de pc……
  ik schreef daar al eens een artikel over.
  Waarvan je rustig mag aannemen, dat het echt gebeurde,
  en dat we ons hier echt niet alleen maar bezig houden met janken en schelden!!
  Doe me een plezier en lees desnoods het laatste hoofdstukje eens……

  Once upon a time in the west of Eindhoven
  https://ejbron.wordpress.com/2011/11/29/elk-volk-heeft-de-leiders-die-het-verdient/

  Like

 34. Pieter Veenstra zegt:

  @G.Deckzeijl: WP daar bedoel ik WordPress mee. Daar draait dit blog ook onder 😉

  Like

 35. nederlands verzet zegt:

  linsky en bron
  waarom is dit uit het verband gerukt ?
  jullie weten drommels goed dat wij het hebben over de media die ons dit allemaal opdringen.
  en als er hier dan een dame zit die met een neger getrouwd is denken wij ineens anders ? juist dit is nu precies waar de meeste nederlander nu bang voor is in hun eigen land als je het woord neger gebruikt of in een voorbeeld, zoals nu dan ben je slecht zelf op e.j. bron dus nu zijn we op de kern van de angst van de nederlander. in ieder geval zij we nu in gesprek waar het altijd om gaat.
  of woord hier dit brobleem ook niet genoemt

  Like

 36. toetssteen zegt:

  Meende ik toch heel even dat het over de nieuwe president van Egypte ging, maar blijkbaar vergiste ik me. Nou ja, ik zal u niet ophouden, ik wil slechts zeggen dat slechts de helft van de Egyptenaren heeft gestemd, en daar de helft ongeveer van stemde op Mursi Dat begint dus al reuze democratisch. Nog gekker is dat de keuze bestond tussen de pest of de cholera, waardoor het dus niet vreemd was dat de helft het wel voor gezien hield.

  Hier een aardige over voting:

  http://bigeye.com/elections.htm

  Ach nu Syrië nog en kunnen de bankiers weer in de handjes wrijven:

  http://bigeye.com/bankers_make_war.htm

  Like

 37. E.J. Bron zegt:

  @nederlands verzet:

  Kijk even op de frontpage onder het kopje “Informatie” naar punt 3 !!

  (Take it or leave it)

  Webmaster

  Like

 38. Pieter Veenstra zegt:

  @toetssteen: Dat meende ik ook, vandaar ook mijn opmerking aan het einde van mijn post om 20:33

  Like

 39. nederlands verzet zegt:

  e,j, bron
  dus u noem mij een racist als ik iets constateert dat onze cultuur kapot maakt ?
  dit had ik van u nooit verwacht

  Like

 40. E.J. Bron zegt:

  Mooi! De regels even duidelijk gemaakt. Dan kunnen we nu weer on-topic!!!

  Webmaster

  Like

 41. Pieter Veenstra zegt:

  Vond zojuist onderstaand artikel van een Nederlandstalig blog over Egypte waarin het een en ander duidelijk wordt uitgelegd:
  http://blogvanuitegypte.wordpress.com/2012/05/31/verkiezingen-in-egypte-zijn-geen-slotakkoord-van-de-revolutie-eerder-een-vals-intermezzo/

  Het is enigzins gedateerd maar vermeld hetzelfde wat toeststeen ook vermeld.

  Like

 42. Pieter Veenstra zegt:

  Verd. Leer eens typen Pieter!

  Like

 43. E.J. Bron zegt:

  @nederlands verzet

  Dus u denkt dat de man van commenter Marijke, die een zwarte huidskleur heeft, daardoor minder
  achter de westerse cultuur kan staan dan iemand met een blanke huidskleur?
  Als u dat bedoelt….ja, dan noem ik u een racist.
  Wat te denken van bijvoorbeeld de English Defense League, waar de nodige mensen met een donkere huidskleur fanatiek in de organisatie strijden? Hoe moet ik die dan duiden?
  (ik heb het woord “racist” trouwens tegen u absoluut niet in de mond genomen!)

  Like

 44. Linsky zegt:

  Van alle mensen die in NL zijn geïntegreerd, van Antilanen tot Chinezen, en alles wat er tussen zit, gaat geen enkele dreiging uit die onze levensstandaard of cultuur bedreigd.

  Ik ben persoonlijk absoluut voor cultuurverrijking, voorzover het kleine handelbare groepjes betreft die zich in ieder geval voegen naar onze normen en zeden.

  Daarnaast mogen zij van mij gewoon hun eigen cultuur blijven houden en zelfs uitoefenen, daar heb ik eerlijk gezegd nog nooit last van gehad.

  En uit eigen ervaring kan ik zeggen, dat zulks meestal tot volle wederzijdse tevredenheid leid.

  Dat is niet het geval met islamieten met hun koran en sahria.
  Alleen zij zijn levens vijandig en willen alles en iedereen de strot afsnijden die het niet met ze eens is. Zij zijn een zware bedreiging voor alles wat goed is en liefdevol!!!

  Wij strijden hier dan ook tegen de moslims en hun verderfelijke gedachtegoed,
  niet tegen mensen die in feite al Nederlander zijn en zich als zodanig ook gedragen!

  Like

 45. E.J. Bron zegt:

  Ik heb liever één zwarte Alan West, dan die hele blanke links-religieuze club dhimmi´s in de Nederlandse Tweede Kamer!!:

  Like

 46. Pieter Veenstra zegt:

  AMEN!

  Like

 47. Pieter Veenstra zegt:

  @Linksy: Goed verwoord! ben het volledig met je eens!

  Like

 48. nederlands verzet zegt:

  e.j bron
  waarom begrijp u het niet
  dat ik het niet over een persoon heef.
  maar over het thema die de media gebruikt om de multi culti te bevorderen
  uzelf speelt het over een persoon.
  ik vind deze discussie erg uit het verband gehaald door de opmerking van marijke.
  en u daar dus in mee gaat.
  ik vind uw reactie niet juist. marijke kan wel een bekende van u zijn dat wil niet zeggen dat ik dan ineens niet meer over de gang van zaken bij de media niet mag bespreken..
  u doet dus gelijk ieder ander . iemand met een mening die niet gedeeld woord als racist te bestempelen.
  u heb mijn e-mail als u de discussie buiten deze web wil

  Like

 49. E.J. Bron zegt:

  @nederlands verzet

  Check je MAILBOX!!!

  Webmaster

  Like

 50. Marijke . zegt:

  Bert teneerste ja ik volg west al heel lang Hij word ook uit gekotst van de linkse kant.En laten we er over op houden.Want we komen er toch niet uit.Zo als ik al zei het schoot even verkeerd hoe hij het verwoorde en zo als ik al zei ik baal van zo veel laffe mensen met fake names en niet eens er vooruit te komen dat ze Wilders stemmen en dat heb ik de laatste tijd steeds meer gezien en dat vind ik zo laf .En soms word het je dan te veel.Als ik dan weet dat die neger van mij liever in amerika woont ,maar voor mij hier is gebleven voor fam omstandigheden.En zo als ik al zei normaal sta ik er boven ,maar het is hoe het gezegt word.Ik heb over de hele wereld gewoond en nog nooit ergens last gehad.En jullie weten ik houd niet van onrust op het blok.Daar werk je te hard voor Bert.So let it go

  Like

 51. toetssteen zegt:

  @Pieter Veenstra
  Thanx.
  Ik vrees dat er ongezellige tijden aan gaan breken voor christenen en niet juiste richting moslims, vrouwen en ongelovigen. Dat was de laatste jaren al niet best, maar ik vrees dat het snel nog slechter wordt.
  Ik heb niet zoveel met die Arabische lente waar de Stienen en de Hendrixen zo enthousiast over zijn.

  Like

 52. E.J. Bron zegt:

  @Marijke

  Is goed. Ik handel het wel persoonlijk met hem af via E-mail!

  (Ook ik houd niet van onrust en onmin op de site. Kost me teveel overbodige energie.)

  Like

 53. nederlands verzet zegt:

  aan ,marijke
  omdat deze discussie verkeerd liep ik bied excuses aan marijke die zich onjuist behandeld voelt.
  dit was niet de bedoeling .
  ik heb aan e.j.bron uitgelegd wat ik bedoelde ik zal hier niet verder op ingaan. dat is tussen e.j. en Marijke en mij .
  Marijke als u behoefte heb aan uitleg zal ik dat alleen doen buiten deze web van e.j doen.
  nogmaals wij hebben elkaar verkeerd begrepen

  Like

 54. Marijke . zegt:

  Oke Nederlands verzet zand er over.Zo nu weer over tot de orde van de dag

  Like

 55. E.J. Bron zegt:

  @Marijke en @nederlands verzet

  Beide bedankt! Zo zie ik het graag! 😉 😀

  Like

 56. Tom Hendrix zegt:

  Inderdaad Hr. Bron, laten we menswaardig blijven. Marijke respect voor uw man. Zelf heb ik Ambonezen in mijn familiekring, prima mensen waarop je kunt bouwen. Iedereen die onze democratie lief heeft heeft het volste recht zich voor nederland in te zetten.
  Laten we samen pal staan voor ons vaderland patriotten, onverschillig wat voor kleur U draagt.
  Samen voor NEDERLAND en tegen de ISLAMISERING.
  Hulde Marijke voor uw dappere man. Amen!

  Like

 57. Jan zegt:

  A Hamas-affiliated organization and its supporters held an “informal parallel meeting” promoting the destruction of the Jewish state.

  Opening week of the Council’s latest session, therefore, featured both friends of Hamas sporting UN passes and championing an end to a Jewish state, and Obama’s Ambassador (and former California fundraiser) Eileen Donahoe

  A handout, entitled “Apartheid against Palestinians,” analogized Israelis to Nazis: “The Israeli regime is based on… race and religious supremacy… Modern nation states formed through these corrosive ideals scarred the 20th century, including in Germany and the South African apartheid regime.”
  http://www.jpost.com/Opinion/Op-EdContributors/Article.aspx?id=275195

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s