Frankrijk krijgt een buitenlander-multicultiregering in plaats van echte Fransen

De Fransen worden geregeerd door een uit allerlei landen aangewaaide multiculti-overheid. En deze thuisloze immigranten, die uit allerlei landen in een gouddelverstemming zijn over komen waaien naar Frankrijk, willen de Franse manier van leven vervangen door hun morele eigen ideeën. Zo´n onthoofddoekte migrante  wil bijvoorbeeld alle prostitutie verbieden.

Francia estrena Parlamento multicolor (Frankrijk krijgt een multiculti-parlement)

Het is een verzameling van allerlei huidskleuren, een verzamelbekken van culturen en (gedeeltelijk brutaal tegenstrijdige) ethische gedragswijzen.

Kader Arif, de Algerijnse moslim, die in Frankrijk Minister van Defensie is. Wellicht zweert hij minder op de Franse grondwet en meer op de Mohammedaanse koran.

“De vergaderzaal is veel minder blank!”, jubelt Le Republican Lorraine en toont de gouddelver-migrant Kader Arif uit Algerije, wiens voorouders in zijn geboorteland misschien nog op blote voeten achter de kamelen aanliepen, die echter in Frankrijk de socialistische grote meneer mag spelen.

Hier nog enkele andere geïmmigreerden, die door de staatsgreep van de socialisten de Fransen in de regering verdringen.

Hoge commissaris voor verscheidenheid Yazid Sabeg, Algerijn

…Afgevaardigden voor Parijs van Noord-Afrikaanse komaf (Kader Arif, Malek Boutih, Kheira Bouzane, Chaynesse Khirouni en Razzy Hammadi), eentje uit Tsjaad (Seybah Dagoma), eentje uit Iran (Pouria Amirshahi) en eentje uit Brazilië (Eduardo Rihan Cypel).

Seybah Dagoma, 34, met Bertrand Delanoe, economische zaken…

Terwijl er slechts twee afgevaardigden van het Front National in het parlement kwamen.

En France24 bericht, dat een van deze mensen, die destijds alleen met oude kleren naar Parijs kwamen, misschien met behulp van een mensensmokkelaar het land binnenkwam, nu de minister speelt en alle prostitutie wil afschaffen:

De onthoofddoekte migrante uit het islamitische Noord-Afrika heet Jajat Vallaud-Belkacem (een tongbrekertje, dat vermoedelijk geen enkele Française, die onder haar heerschappij zal lijden, ooit goed kan uitspreken).

Frankrijks nieuwe Minister voor Vrouwenrechten Najat V.-B. begint haar missionering ermee de prostitutie in Frankrijk te willen uitroeien. Ze wil een wet tegen pooiers invoeren, die verbiedt geld voor seks te vragen. Enkele werknemers in de seksindustrie en de politie zien dat echter anders.

Het is bijna onmogelijk om dit nieuws op een enigszins zakelijke manier te schrijven. Of men het kan lezen zonder door te flippen?

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/06/24/frankreich-bekommt-eine-multikultiregierung-statt-franzosen/#more-35853

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Frankrijk, Islamisering, Moslims, Multiculti, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

13 reacties op Frankrijk krijgt een buitenlander-multicultiregering in plaats van echte Fransen

 1. Johan Sterk zegt:

  Gratis sex? Zo hoort het ook!

  Like

 2. Pieter Veenstra zegt:

  Gratis sex? Waar? Wat heb ik gemist 🙂

  Like

 3. Turul zegt:

  het is natuurlijk waanzinnig dat Frankrijk (de etnisch fransen) door zoveel buitenlanders word geregeerd….. te gek voor woorden, wat hier in de Europese landen gebeurt. Ik kan mij ook niet voorstellen dat de doorsnee ECHTE franse burger dit heeft gewild….

  Like

 4. Anita Kloes zegt:

  Ik word hier echt schijtziek van!!!!

  Waar is het ouderwetse chauvinistische Franse eergevoel gebleven???
  Charles de Gaulle zou zich omdraaien in zijn graf als hij kon zien hoe zijn land, waar hij als militair zo hard voor geknokt heeft, tot verworden is!!!

  Gatverdamme!

  Nou, ik mag hopen dat de patriottistische en nationalistische gevoelens van onze buren weer tot leven komt want zo gaan het de goot in.

  Like

 5. Pieter Veenstra zegt:

  De echte Franse burger zal dit zeker niet over z’n kant laten gaan. Die Hollande is een rasechte landverrader. Nu beheers ik de Franse taal helaas niet dus heeft het voor mij niet zo veel zin om te proberen te achterhalen wat de echte Franse bevolding daarvan denkt. Ik denk dat ik hun antwoord wel kan raden…
  Maar wat nog veel belangrijker is wat ze er mee gaan doen… Het Franse pattriotisme heb ik altijd behoorlijk hoog ingeschat; laten we hopen dat ik het niet mis heb…

  Like

 6. Holycrab zegt:

  Ze krijgen waar ze voor gekozen hebben!
  Wilt U dat ook , stem dan in september op de socialisten, vooral de SP !

  Like

 7. Pieter Veenstra zegt:

  Gelukkig ga ik daar dus niet op stemmen. Geen stem van mij voor de rooien…

  Like

 8. star zegt:

  Dat is de dubbele moraal van de moslims, hier van alles prediken en wegkijken van alles wat de rijke sheiks met een harem uitvreten, maar die vrouwen allereerst bevrijden dat durft ze dan niet.Buiten de deur een grote mond maar thuis weer braaf in de burka onherkenbaar tussen zo’n stel schuifelende zwarte gedaanten.Ja misschien wel met het bord “God bless Hitler” De dubbele moraal is overal zichtbaar.

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  De fransen willen zo vlug mogelijk uit de € , daarom hebben ze Hollande gekozen.
  Die zal ervoor zorgen dat het land nog sneller naar zijn moer gaat dan bij Sarkozy.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Overal waar de “RODE HORDEN”, het voor het zeggen hebben, zijn ze de 5e colonne van de ISLAM. De Fransen hebben een stomme stap gemaakt door op de rode HOLLANDE te stemmen, deze achterlijke denkt dat geld aan de bomen groeit, of hij is zo leep dat hij ervan uitgaat dat het POLITBURO BRUSSEL hem wel geld geeft van de NEDERLANDSE EN DUITSE BELASTINGBETALER. Zou mij niet verbazen hoor.

  Like

 11. Pieter Veenstra zegt:

  Je kunt de rooien nimmer vertrouwen. Wat ze ook zeggen, beloven of onktennen, het blijven leugens van de eerste klasse. De enige goede rooie is imho een dooie rooie… maar zelfs vanuit het grag komen de leugens nog steeds omhoog!

  Like

 12. Pieter Veenstra zegt:

  Verd. grag moet uiteraard graf zijn. Tijd voor een spellingschecker oid… ik zie er nog eentje… zucht…

  [offtopic]
  Bestaat er een edit functie binnen WordPress?
  [/offtopic]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s