Sibel Deniz Edmonds

(Door: Linsky)

 “Voor een bepaalde soort  mensen is de  zuivere waarheid puur vergif.”

(André Maurois)

 Totale zwijgplicht

Sibel Deniz Edmonds was FBI-vertaalster  en klokkenluider bij FBI.

Edmonds’ gedetailleerde verhaal is bevestigd door twee FBI functionarissen en twee voormalige CIA bronnen die zich bezighielden met vraagstukken over de verspreiding van nucleaire wapens. Zij vreesden dat mensen zouden twijfelen aan de betrouwbaarheid van de bijna onwerkelijke incidenten die zij beschrijft.

Tijdens een gesloten zitting overhandigde Sibel Edmonds deze gegevens jaren geleden al aan de 9/11 Commissie, maar haar verklaring werd grotendeels geheim gehouden. Het Ministerie van Justitie legde Sybel een gag-order (plicht tot zwijgen) op. De order zou rechtstreeks afkomstig zijn van toentertijd minister John Ashcroft . Ze bracht de Amerikaanse media op de hoogte van haar verhaal, maar die negeerden haar verhaal collectief. Niettemin waren functionarissen binnen de Amerikaanse regering dus al vanaf 2001 op de hoogte van bovenstaande feiten.

Lees verder….

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

30 reacties op Sibel Deniz Edmonds

 1. Marijke . zegt:

  Ja Linsky ik wist hier van.Een goor zooitje.En het gaat maar door .We worden zo voor gelogen en bedondert.En ja er zijn dan altijd van die mensen die het niet geloven.Kijk wat er hier gebeurt met de klokkenluiders.Het tuigh is van de pot gerukt.En er zijn nog veel meer beerputten.Wat dacht je van de Moslimbrother hood die in het witte huis zitten.Van daag of morgen komt er weer een groot schandaal uit dat kan je van mij aan nemen.Maar het kan dan ook te laat zijn he.Foei wat een wereld

  Like

 2. Linsky zegt:

  Marijke;

  “Hebt u een doodswens?!”

  Dat was wat de rechter vroeg toen Dr. Judy Wood bij hem aankwam met een overdaad aan bewijsmateriaal voor een geheel nieuwe perceptie ten aanzien van de gebruikte methodes bij de aanval op de WTC-gebouwen op 11-9—2001.

  Daar ben ik nu aan bezig . verschijnt binnenkort.
  Een ongelooflijk verhaal, net als dit van Sibel en dat vorige van R. Katz.

  Net wat je zegt, ongelooflijk schorem allemaal , net doen alsof ze zo blij zijj met mensen die het lef hebben wat te openbaren, maar meteen worden die gediscrimineerd en vastgezet zelfs!

  Like

 3. Linsky zegt:

  Marijke,
  ik heb een artikel gemaakt over alternatie mogelijkheden om te overleven in deze waanzinnige tijd. Er zijn al kennissen van me bezig om zo’n huisje aan te kopen en te laten plaatsen in HU en in Duitsland!
  Zitten ook leuke filmpjes bij.
  http://diamental.nl/images-linsky/Een%20alternatief%E2%80%A6/alternatief.html

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Te veel allemaal, het is niet meer bij te houden. Om gek van te worden. Moeten we aannemen dat bepaalde figuren binnen de USA 9/11 op touw hebben gezet en dat o.a. de FBI ervoor moest zorgen dat…
  Hoe groot is de kans dat ALLES één groots opgezette misleidingsoperatie is, ter voorbereiding van iets heel anders?

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Zo.gaat dat in grote organisaties waar ontzettend veel informatie binnenkomt.
  Het is altijd moeilijk te beoordelen wat wel of niet belanrijk is.
  Ik geloof haar verhaal zonder meer want het was bij alle conflicten al zo en zal altijd zo zijn.
  Het is maar goed dat we niet alles weten want het is erg genoeg.

  Eigenlijk bevestigd dit het verhaal dat al qaida verantwoordelijk was voor die vliegtuigaanvallen van 9-11 en blijkt dat er vantevoren al veel mensen op de hoogte zijn.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  @Louis: je ziet iets over het hoofd, denk ik. Amerikaanse autoriteiten WISTEN IETS VANTEVOREN!!!!! Ze hebben die wetenschap stil gehouden!!! Lees mijn vorige bijdrage opnieuw en vergeet niet hoe G.W.Bush reageerde(hij was bezig iets voor te lezen uit een boekje op een elementery school) toen hij de EERSTE melding kreeg van de EERSTE vliegtuigcrash in het WTC. Ik weet nu bijna zeker dat GWB vooruit van iets op de hoogte was dat niemand anders kon weten.

  Like

 7. G.Deckzxeijl zegt:

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Laten we nooit vergeten….

  Like

 9. Henk.V zegt:

  Dat is fascinerende informatie, Linsky.
  Niet dat iets mij nog kan verbazen, want op ontelbare niveaus wordt er over ons beslist, zonder dat wij er voldoende weet van hebben en er dus iets tegen kunnen ondernemen.
  Ik moet je verhaal goed op mij laten inwerken, want als ik iets heb geleerd in dit leven dan is zeker waar dat gebeurtenissen, belangrijke beslissingen, of opvallende stellingnames in het wereldgebeuren nagenoeg nooit op zichzelf staan.
  Dus is het zaal ALLE relevante aspecten van het geheel glashelder in beeld te krijgen.
  Dat is iets waarop ik mijn aandacht blijf richten.
  Daarom is deze bijdrage van Sibel Edmonds aan de verheldering van inzichten van cruciaal belang.
  Wat wij bij het openen van diverse beerputten overigens vooral niet moeten doen is: blijvend belanden in een staat van defensief gedrag.
  Ontboezemingen zoals Sibel die geeft kunnen zeer verlammend uitwerken op onze psychische gesteldheid, waarin onze eerste aandrang wordt om onszelf als waarnemers van hoogst onaangename waarheden in veiligheid te brengen.
  Nu is er in het geheel niets tegen zelfbescherming. Integendeel: het houdt immers letterlijk de menselijke soort in leven..
  Wij, als lezers en reageerders op deze site hebben veel ”wroeters” in ons midden, mensen die belangwekkende ontdekkingen doorgeven in de vorm van weblinks… Dat is goed, want kennis is macht.
  Verspreiding ervan is verspreiding van macht, van toenemend vermogen tot weerbaarheid. Dat zijn symptomen van aanvallend gedrag.
  En tegen een systematisch poging tot ontworteling van wat ons dierbaar is moet namelijk elke vorm van verweer in stelling worden gebracht.
  Deze site wordt gelezen en vele artikelen eruit belanden op allerlei sites en op die manier wordt de waarheid tegen verleugening geplaatst.
  Dat betekent dat wij, in de verwerking van gegevens die er toe doen op de juiste golflengte zitten , die kennelijk door meer mensen wordt opgevangen dan wij in eerste instantie vermoeden!
  Doorgaan op deze weg, dus!

  Like

 10. Linsky zegt:

  Dank je Henk V. 🙂
  We gaan zo door en er is er nog een te verwachten over Dr. Judy Wood.
  Langzaam worden er toch wel meer mensen bewust van de dubbele agenda’s die de ‘heren’ er op na houden.
  Zo goed als ‘zij’ het volk hersenspoelen, zullen wij ook blijven herhalen wat we te weten komen.

  Ik heb er nu ook de link naar “De Terroristenjaagster” bijgezet, omdat het een soortgelijk verhaal gaat, in dat geval voornamelijk de capriolen van de FBI.
  https://ejbron.wordpress.com/2012/06/12/de-terroristenjaagster/

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Maar weer even waarschuwen voor deze “meneer…”.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/12430751/___Turkije_zal_terugslaan___.html

  Like

 12. Linsky zegt:

  Nou, dit soort berichten sluit wel aan dacht ik zo.

  In een artikel in The New York Times wordt de CIA ontmaskerd als de drijvende kracht in Turkije, achter de wapenleveranties aan de rebellen in Syrië. En dat terwijl Amerika President Assad verwijt dat hij niet in staat is om de eigen burgerbevolking te beschermen.

  Het Westen, geleid door de Verenigde Staten en de Golfstaten, heeft terroristen en rebellen bewapend. In het bijzonder de Moslim Brotherhood, terwijl ze anderzijds de Syrische overheid kritisch aanspreken omdat deze in overtreding zou zijn van een VN mandaat tot het staakt het vuren. En tevens dat diezelfde overheid in gebreke zou blijven bij het beschermen van haar eigen bevolking.

  De landen in de Arabische wereld vechten al langere tijd om de Moslim Broederschap tegen te houden vanwege hun sektarisch extremisme en hun pogingen om de niet fanatiek gelovige landen te ondermijnen en uit te hollen. Ironisch genoeg heeft Amerika, die altijd gezegd heeft te vechten tegen de krachten van het sektarisch extremisme en terrorisme, al zo’n tien jaar lang de meest geweldadige en extreme terroristische organisaties in de wereld gesteund. Dat zijn, naast de Moslim Brotherhood, onder andere de Libyan Islamic Fighting Group (LIFG), de Baluch terroristen in Pakistan en de Mujahadeen-e-Khalq (MEK) in Irak.

  Volgens de New York Times zijn er al wekenlang CIA mensen in Zuid-Turkije, naar eigen zeggen om te helpen de wapens uit handen te houden van strijders die geliëerd zijn aan Al Qaeda of andere terroristische groeperingen. Dit was exact hetzelfde wat ze vertelden in Libië voordat de Al Qaeda vlaggen verschenen in Benghazi, gehesen door rebellen die overladen waren met contant geld en wapens van de NAVO.

  Hiermee werd de val van Muamar Kadaffi bewerkstelligd. Het is nu ook bevestigd dat deze zelfde Al Qaeda strijders onder aanvoering van Abdul Hakim Belhaj, inmiddels met enkele honderden in Syrië zijn aangekomen.
  http://www.activistpost.com/2012/06/confirmed-us-cia-arming-terrorists-in.html
  http://edition.cnn.com/2012/06/24/world/meast/turkey-syria-plane/index.html?hpt=hp_t2
  http://www.nytimes.com/2012/06/21/world/middleeast/cia-said-to-aid-in-steering-arms-to-syrian-rebels.html?_r=1&pagewanted=all

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Dit sluit ook prima aan, dacht ik zo.
  http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20120626_026
  Zag net op de site van de Telegraaf een bericht over een Labrador die een kind van de verdrinkingsdood had gered, dus waar hebben we het over, Belkacem en ingepakte consorten?

  Like

 14. Linsky zegt:

  ‘Britse troepen zijn Syrië binnengedrongen’

  Volgens onbevestigde bronnen uit Groot Brittannië, Frankrijk en Turkije zijn Britse special forces vanuit Turkije de grens met Syrië overgestoken en tot 10 kilometer ver het land binnengedrongen. Ook zou er fel worden gevochten rond de basis van de Presidentiële Garde in de buitenwijken van Damascus. Deze basis verdedigt het paleis van president Assad op de bij de hoofdstad gelegen berg Qaisoun. Het is onduidelijk of deze ontwikkelingen het begin zijn van een Westerse militaire interventie.

  Britse en Arabische (Golf) TV stations laten opnieuw interviews zijn met tientallen Syrische soldaten die door de rebellen gevangen zouden zijn genomen en naar centra van het Free Syrian Army in Zuid Turkije zouden zijn gebracht. Militaire bronnen in de Golfregio bevestigden later dat Britse special forces zich inderdaad in Syrië bevinden. Mocht dit bericht kloppen dat zijn ze daar waarschijnlijk om de eerste veilige zone langs de grens met Turkije op te zetten. Later zouden Westerse troepen ook in andere delen van Syrië vergelijkbare veilige havens voor vluchtelingen gaan creëren.

  Hoe reageren Syrië, Rusland en Iran?
  Alles hangt echter af van de reactie van Syrië, Rusland, Iran en Hezbollah op deze eerste fase van de Westerse militaire operatie, die slechts één dag na het bezoek van de Russische president Putin aan Israël komt. Putin heeft het Westen regelmatig gewaarschuwd dat Moskou geen Westerse militaire interventie zal tolereren en dit actief zal proberen te voorkomen. De frequente waarschuwingen vanuit Teheran waren nog duidelijker: actie tegen hun grootse bondgenoot Syrië zou de vernietiging van Israël veroorzaken.

  Ook Assad zelf dreigde enige malen de regio ‘in brand’ te steken als het Westen hem zou proberen af te zetten.
  Het neerschieten van een Turkse straaljager door de Syrische luchtafweer lijkt dan ook op een door het Westen uitgelokt incident dat als voorwendsel dient voor de vooralsnog kleinschalige militaire operatie in Syrië. De islamistische Turkse premier Erdogan verklaarde vandaag dat zijn land ‘vastberaden zal terugslaan’, al maakte hij niet duidelijk hoe dat dan zal gebeuren.

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=661260&r=1&tbl_archief=&
  http://www.debka.com/

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 11.56. uur, dus waarde Linsky, de oorlogsmisdadiger CAMERON, poedel van MOSLIM SCHOFT OBAMA de grootste vijand van de mensheid, steekt het lont in het kruidvat.
  We worden geregeerd door vileine CRIMINELEN, ze noemen zich STAATSHOOFD. Walgelijk!

  Like

 16. Linsky zegt:

  Tom, de arrogantie van dat schorem kent GEEN GRENZEN!
  lees daarom ook m’n nieuwe: “Hebt u een doodswens?!”
  http://diamental.nl/images-linsky/Dr%20Judy%20Wood/Judywood.html

  Like

 17. G.Deckzeijl zegt:

  Linsky, 26-6, 15:00 Als dat klopt wat jij schrijft dan zou dat WERELDNIEUWS moeten zijn, dus ook HIER>>> http://www.jpost.com
  Daar lees ik NIKS…!!! En ze zijn daar nogal snel..!!!

  Like

 18. Linsky zegt:

  Is dat mijn schuld dat ze achterlopen? 🙂
  Het is kwestie van feiten interpreteren, hè!
  http://www.debka.com/article/22133/British-forces-in-Syria-Assad-presidential-compound-said-under-attack

  Like

 19. Lucky9 zegt:

  Ik heb op aangeven van Linsky het boek “De terroristenjaagster” van R. Katz gekocht en inmiddels gelezen. Uitstekend staaltje getuigenis-journalistiek uit pure waarheidsliefde en onbaatzuchtige betrokkenheid. Gelukkig dat in de VS dit soort boeken nog wel kàn gepubliceerd worden!
  For the record het krijgt van lucky9 een waarheidsgetrouwheidsscore mee van 99,8%

  Ook de Europese overheden zijn geïnfiltreerd zo niet doordrenkt van maffiose misdadigers en -niet te vergeten- misdadigsters. Hiervoor stond het Belgische overheidsapparaat model en waar dat niet van in het begin het geval was werd het langzamerhand gekopieerd of opgedrongen.
  Over een van beide een boek publiceren lijkt me vooralsnog onmogelijk en er een over schrijven moet met uiterste voorzichtigheid gebeuren indien men nog wil blijven leven. Over het Belgisch gerecht en justitie idem dito.

  Om een klein voorbeeldje te geven. In opdracht van een bepaalde Franstalige minister uit een humanistisch-christelijke partij werd een veroordeelde en gevangen voor zedenfeiten zittende recidivist, vrij gelaten volledig in strijd met de adviezen van alle bevoegde adviesraden en aan de minister ondergeschikte verantwoordelijken.

  En nu komt het. Tijdens zijn vrijlating slaagde deze recidivist er onder meer niet alleen in te hervallen maar ook nog vier minderjarige meisjes te gijzelen en gevangen te houden om ze langdurig in een speciaal daarvoor gebouwde kelder seksueel te misbruiken. Slechts twee van deze zes meisjes overleefden het bovendien.

  De minister werd niet tot aftreden gedwongen maar wel als rechter (!) benoemd in het Europees (!) Hof van Justitie (!) in Luxemburg. Meer nog, zijn zoon werd minister in zijn plaats. Weliswaar met een andere bevoegdheid dan justitie maar toch.

  De naam van de misdadiger was Dutroux, De naam van de ministers was (en is nog steeds) Wathelet. Ook deze informatie is uitsluitend afkomstig uit openbare en onweerlegbare bronnen.

  Kortom de getuigenis van Sibel Deniz Edmonds lijkt me waarheidsgetrouw, erg waarschijnlijk en ook controleerbaar. Ook “Classified Woman” zal ik kopen en lezen. Daarna laat ik weten wat ik e over denk.

  Ik hoop dat het verhaal van Linsky over Dr. Judy Wood dezelfde kwaliteiten heeft, maar ik twijfel er sterk aan. Een getuigenis is immers iets anders dan een verhaal dat op onbewijsbare premissen steunt. De preview ” de arrogantie van dat schorem kent geen grenzen” klopt allicht wel. Enfin mijn alu-hoedjes liggen ook klaar voor het geval het nodig zou zijn.

  Like

 20. Linsky zegt:

  Mooi comment Lucky.
  Er is inderdaad heel wat smeerlapperij bij dat ‘hoge’volk.

  Nou je kunt ook meteen los op Judy Wood, want dat staat er inmiddels op.
  Let dan meteen goed op de stalen balken waar op gewezen wordt,
  en de neer stortende brokken puin die voor je ogen tot stof vergaan!
  http://diamental.nl/images-linsky/Dr%20Judy%20Wood/Judywood.html
  enne…een alu-hoedje zal niet echt effectief zijn, ik dacht meer een een met lood beklede ondergrondse bunker dan. 🙂

  Like

 21. G.Deckzeijl zegt:

  Nog een keer Linsky, in het journaal was ook niks te zien en aan “interpreteren” heb ik niks.
  Maw: als er in het Midden-Oosten iets gebeurt -zoals dat neerschieten door Syrië van een F4- springen alle media er daar bovenop en dat wéét je. Xandernieuws kan zich wat mij betreft een ons interpreteren, ik trap niet in zijn kletsverhalen. Zodra BBC World, RT, of CNN ermee komen wordt dat anders.En dan nog es wat: dergelijke ontwikkelingen zijn gewoon niet stil te houden,
  die vallen -buiten de constante surveillance door spionagesatellieten- altijd op!!!

  Like

 22. Lucky9 zegt:

  @ Linsky
  Iedereen die iets van chemie (of scheikunde) af weet beseft dat de ruimte tussen de atomen in vergelijking tot de massa ervan zo goed als oneindig is. De Twin-towers werden door islamitische jihadisten opgeblazen met behulp van vele tonnen exploderende kerosine. Punt.

  Het beton-rest werd verspreid over heel NY en via de stratosfeer tot ver daarbuiten en het beton-ijzer smolt en viel omlaag in een put die voordien diende als perimeter voor ondergrondse verdiepingen.

  Daar is niets vreemd aan, en aliens hebben daar niets mee te maken! Tot mijn spijt: Georges UU Bush ook niet. Of Ohbamah even onschuldig is weet ik ook niet! Al durf ik dat te betwijfelen, maar bewijzen heb ik niet.

  Alleen is zijn knipmesbuiging bij me in het verkeerde keelgat geschoten. All right?

  Like

 23. Linsky zegt:

  Lucky,
  je hebt duidelijk mijn stuk over Judy Wood niet gelezen!
  Of je gaat als een blinde aan alle feiten voorbij!
  Hier het adres nog eens:
  http://diamental.nl/images-linsky/Dr%20Judy%20Wood/Judywood.html

  Like

 24. Lucky9 zegt:

  Je hebt gelijk op 3 woorden na : het woord “nog” niet “grondig” “ververst” gelezen.
  Ik ben geen superman mijn beste, geef me a.u.b. wat tijd om “alle feiten” te controleren en oefen zelf wat geduld want anders haak ik af hen heb je er zelf ook niets aan.

  Like

 25. Linsky zegt:

  Zeg dan ook niks voor je het gelezen hebt Lucky, 🙂

  Like

 26. Lucky9 zegt:

  Diagonaal gelezen is half geoordeeld Linskyl 😆

  Like

 27. Linsky zegt:

  Tjesuz…zo ga ik door romannetjes heen, man! 😦

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s