VIDEO: Dearborn … onze toekomst?

Als deze uiterst verontrustende video niet resulteert in een federaal onderzoek naar de schendingen van de mensenrechten van de christenen die op het Dearborn Arab Festival fysiek werden aangevallen, dan zien we hier het begin van een nieuw Amerika, een Moslim-Amerika.

In dit nieuwe Amerika, een Moslim-Amerika, zijn de sharia-aanhangers erin geslaagd angst in de harten van de ongelovigen te jagen. In het geval van het Dearborn Arab Festival zult u zien dat de ongelovigen NIET die paar dappere christenen zijn die de fysieke aanvallen van de bloeddorstige moslims doorstonden, maar de angsthazen zijn de mensen die een eed hebben afgelegd om Amerikanen te beschermen. De angsthazen zijn de Sheriff van Dearborn en de politie. U zult een angstige politie zien, bang voor de confrontatie met de criminelen en bang om de wet te handhaven, zoals ze toekijken hoe de “Moslims Gone Wild” de hulpeloze christenen aanvallen.

De “United West” voorspelt dat het succes van de Moslim Broederschap in Egypte, gecombineerd met de toenemende “woede” van de “Arabische Lente” en gekoppeld aan de steun van president Obama, zal resulteren in een zich uitbreidende aanval van islamitische, fysieke agressie, vergelijkbaar met dit echec in Dearborn en overal in het nieuwe Moslim-Amerika.

Video: http://www.youtube.com/watch?v=vnJBW49afzg

Vertaald uit het Engels door:

Vederso

(voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in christenhaat, Islam, Islamisering, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

23 reacties op VIDEO: Dearborn … onze toekomst?

 1. guusvelraeds zegt:

  Als de Moslims wereldwijd het gevoel krijgen dat ze steeds onoverwinnelijker worden “”die kans zit er degelijk in”” want hen wordt immers geen strobreed in de weg gelegd. Zal vroeg of laat de christelijke wereld met de rug tegen de muur komen te staan. We komen dan in een herkenbare situatie van vlak voor de eerste kruistochten. Nadat de moslims toen meerdere honderden jaren vrij spel hadden en al praktisch voor de poorten van Rome stonden werd de Christelijke wereld eindelijk wakker. Maar heel Noord Afrika en het Midden-Oosten en Zuid Spanje was al verloren voor het Christendom. Zij die binnen hun geloof en politieke doctrine dagelijks ondergedompeld zijn in de legitimiteit van het gebruik van geweld zullen nooit tot inkeer komen middels dialoog en zullen derhalve alles tonen behoudens respect en tollerantie. Ben bang, weet bijna zeker dat de christelijke vrije wereld op termijn niets anders overblijft dan opnieuw het zwaard en de kruisboog om te gorden en opnieuw het slachtveld op te gaan. Alleen nu in schande en schaamte want we hadden het allemaal kunnen weten.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Door de eeuwen heen quasi-religieuze, genetisch gemanipuleerde, vrouwenhatende overlastveroorzakers!! Meer hierover elders op dit fantastische blog!
  Zouden christenen daar in Dearborn wel van ZZ Top houden?? Vraag me af waarom ze ze niet hebben uitgenodigd..??? http://tinyurl.com/7r5w4zp

  Like

 3. Pieter Veenstra zegt:

  Zoals de video laat zien is ook daar de islam bezig de zaak te ontwrichten en gek genoeg help de overheid daar keurig aan mee. Hetzelfde zie je inmiddels ook hier in Nederland gebeuren. Het is een schande dat de overheden die beweren het volk te beschterm (to serve and protect) dat niet waar maken net als hier met hun ‘waakzaam en dienstbaar’. Waakzaam en dienstbaar, ja voor de islam en niet voor de burgers die hun salaris ophoesten…

  Like

 4. “There is no greater sorrow on earth than the loss of one’s native land.” (Euripides, 431 B.C.)

  Like

 5. Believe it or not, the reality always stronger than fiction : the 12 of august 2012, Socialist Islamized France will start with camels race ! More detail : http://www.legaulois.info/2012/06/apres-le-halal-la-finance-islamique-le.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+LeGaulois+%28le+Gaulois%29

  Like

 6. Pieter Veenstra zegt:

  Dat is zeker goed nieuws \(^_^)/

  Like

 7. Marijke . zegt:

  Bravo voor de mannen die toch staan bleven na alles wat naar hun toe werd gegooit.Zeer verontrustent.Obama got to go.

  Like

 8. Henk.V zegt:

  De religie van de vrede slaat weer woest om zich heen.
  Maar laten we vooral niet vergeten dat het westerse politici zijn die in een westerse samenleving de waanzin van deze haat cultus op ons los laten.
  Er zijn sluiswachters die in het zicht van de opkomende vloed tot tegennatuurlijk gedrag vervallen en in plaats van de sluizen te sluiten deze voluit openen…
  De verraders zijn onder ons en in functie.
  Let wel dat de heer Barack HOESSEIN Obama met nadruk zijn VOLLEDIGE NAAM, benadrukt en daarmee zijn identiteit.
  En In dezelfde stad worden maanden later straat evangelisten met islamitisch geweld geconfronteerd.
  Het zaad van Obama’s opvattingen schiet snel wortel, naar blijkt.
  Denk hierbij tegelijkertijd ook nog maar eens aan beelden van extremistische fundamentalisten die ongeremd , ongehinderd en onbestraft hun verbale afval over de toehoorders mogen uitstorten ,met de volumeknoppen voluit open
  In het zicht van zijn herverkiezing tot president werpt de crypto-moslim Obama zijn masker af.
  De man moet er aardig zeker van zijn dat hij opnieuw in het Witte Huis belandt.
  Hij gaat nadrukkelijk gesteund worden door aanhangers van een bepaalde ideologie.
  Laten we hopen dat er nog genoeg gezond verstand bij de kiezers in de Verenigde Staten overblijft om de gevaarlijkste president uit de geschiedenis van dat grote land alsnog buiten spel te zetten.

  Like

 9. Anita Kloes zegt:

  De NSBers onder onze landgenoten, de faciliteerders die zulke openingen aan het kwade bieden…zij zijn het grootste uitschot!
  Want Dearborn is akelig dichtbij…politie is faciliteerders in optima forma.

  Punt.

  Like

 10. Pieter Veenstra zegt:

  De verraders en de NSBers zitten dichterbij dan we denken. Bovenal: de tijden van de Stazi/DDR herleven in Nederland. De toenmalige Stasi/DDR zou verbaasd kijken als ze toen wisten wat er heden ten dage gebeurd in Nederland…

  Like

 11. Wachteres zegt:

  Dit is onze ‘toekomst’ al!

  Overal in Europa zie je op filmpjes hetzelfde gebeuren. Dankzij het links/liberale schorriemorrie, dat liever hierover zwijgt en de islam zelfs stimuleert en helpt.

  Hoe achterlijk en idioot kan men zijn om dit goed te praten door net te doen alsof het er niet is.

  ‘Wee degenen die het kwade goed en het goede kwaad noemen.’

  Like

 12. Pieter Veenstra zegt:

  Als er niets veranderd dan ziet onze toekomst er niet rooskleurig uit. De toekomst van ons, onze kinderen en onze kleinkinderen ziet er dan zeker zwart uit:

  LET OP: Beelden kunnen schokkend zijn!

  Like

 13. Hellen zegt:

  Iedereen hoorde de taqqiya specialist luid en duidelijk barak hussein obama ( NEE GEEN HOOFDLETTERS ) zeggen , ik ga dit zoveel mogelijk door mailen dit moeten wij zoveel mogelijk mensen laten zien , totaal krankzinnig dat het woestijntuig de kans krijgt en nog wel in de USA .

  Like

 14. louis-portugal zegt:

  Geef ze een vinger en ze pakken jou hand.
  We zijn al een flink stuk op weg.

  Like

 15. treintrien zegt:

  Ik ben pas op drie minuten maar vind het nú al erg bizar.
  Ik had echt nooit verwacht, dat het daar nog sneller uit de hand ging lopen dan hier.
  Eerst Europa, dacht ik altijd.
  Geruststellend, want dan is er nog een klein stukje westerse beschaafde wereld over.
  Nu ik dit zo zie zinkt de moed me in de schoenen…eerlijk gezegd.
  Overal in de wereld staan er van die kleine vetgemeste arabierische klierjochies stennis te schoppen. En wij onze mond maar houden. Beschaafd wezen. Niet discrimineren. Pis- en pislink word ik ervan.

  Like

 16. Martien Pennings zegt:

  Kijk hoe aan het begin Obama zijn naam uitdrukkelijk voluit vermeld: Barack Hussein Obama.
  Hij benadrukt voor de goede verstaander zijn islamitische identiteit
  En kijk dan gewoon die hele video uit, als is het veel van hetzelfde.
  Hoe hier heel rustig kan worden vastgesteld: elke perversie is hier vervuld.
  De christenen die gestenigd worden brengen het héél goed onder woorden.
  En let op hoe jong de moslim-stenigers zijn.
  Dit is ze thuis geleerd.
  En ze zijn GENETISCH – (you can quote me on that) – verwant met wat we aan islamitisch tuig in de straten van de West-Europese steden zien en in elke straat in het Midden-Oosten waar de “intifada” woedt, ja vooral “op de Westbank”.

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Zuiver de wereld van dit tuig !!!

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @Koddebeier 08.48. uur, inderdaad weg met die achterlijke volgelingen, van de debiel en zonnesteekidioot MO de roverhoofdman. En om te beginnen in Europa.

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 20.53. uur 26/6, ik heb de beelden gezien, en ook ik geloof dat dat het scenario zal zijn, door de medewerking van de EU communisten, en de BILDERBERGERS. We zullen ons daar tegen moeten verzetten, anders is het te laat!

  Like

 20. Henk.V zegt:

  Ach, kwam het maar ooit zover dat de heer O, om de Russen te plezieren, plaats nam in een oude, verwaarloosde Tupolev en een rondreis om de wereld maakte, tezamen met zijn geestverwante adviseurs..
  Het zou een van de mooiste vormen van internationale samenwerking zijn die ik mij in dit verband kan voorstellen.
  Tupolevs zijn bovendien werkelijk ook heel mooie toestellen om te zien.
  Vandaar mijn geste.

  Like

 21. Anita Kloes zegt:

  (Nee, geen spam…(^_^)) …maar ik moest dit aan jullie laten zien.
  http://nederlandisweg.hyves.nl/forum/5749794/Fqxy/Moslim_Partij_opgeheven/

  Met de link naar deze haast ongelofelijke toestanden zo weltreffend verwoord door jullie hier.
  Het zijn welliswaar voornamelijk hele stille leden, maar het zijn er toch dik 7000.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s