Immigratie? Het is een beetje laat om ‘het spijt me’ te zeggen, meneer Miliband

Wanneer kun je zeggen dat Labour politici onzin uitslaan? Als hun lippen bewegen. Wanneer kun je zeggen dat zij wanhopig op zoek zijn naar jouw stem? Als zij ‘het spijt me’ gaan zeggen. ‘Het spijt me’ mag in de politiek het moeilijkste woord zijn, maar Ed Miliband heeft het klaargespeeld om het uit zijn mond te krijgen zonder naar adem te snakken. Het probleem is dat de meeste mensen niet geloven dat hij het meent en zelfs als hij het meent, lost een verontschuldiging niets op. De schade is al aangericht. Labour opende de sluizen naar ongebreidelde immigratie en het land betaalt daarvoor nu de prijs. Precies zoals de Daily Express altijd al heeft gezegd.

Ziekenhuizen en dokterspraktijken zwoegen om overeind te blijven, in bepaalde gebieden barsten scholen uit hun voegen, er is een ernstig tekort aan betaalbare huisvesting – dit waren allemaal voorspelbare gevolgen van het gevaarlijke beleid van Labour om ons land een trekpleister voor de economische migranten van de wereld te maken.

Maar iedereen die een vooruitziende blik had en erop wees, werd onmiddellijk gebrandmerkt als een racist of een bekrompen nationalist (tegenstander van het Brits imperialisme). In het geval van Gillian Duffy werd zij, toen ze Gordon Brown tijdens zijn verkiezingscampagne een paar onaangename waarheden voorhield, publiekelijk vernederd doordat zij een ‘bigot’, een bekrompen fanaticus, werd genoemd.

Dat was een beschamende vertoning die Brown grote schade bezorgde, maar de met tegenzin gedane bekentenis dat mevrouw Duffy al die tijd gelijk had, maakt de manier waarop zij behandeld is alleen maar erger. “Veel mensen zeggen nu dat ik in de politiek moet gaan”, zegt ze, “maar daarvoor ben ik te oud”. Nee Gillian – jij bent te eerlijk voor de politiek, niet te oud. Labour loog over de hoogte van de immigratie.

Ja, Labour loog. Wie zegt dat? Niemand minder dan Lord Glasman, die gewoon onder de naam Maurice Glasman werkte als de  tekstschrijver van Ed Miliband. Die leugen leidde tot “een vertrouwensbreuk” met de kiezers, zegt hij. Milliband moet hebben geweten wat er aan de hand was gedurende het incompetente bestuur van Labour, omdat hij één van de naaste vertrouwelingen van Brown was. Hij werkte vijf jaar als zijn speciale adviseur en bekleedde drie jaar een regeringsfunctie.

Toen Labour ons in 2004 verzekerde dat slechts 13.000 Oost-Europeanen naar het Verenigd Koninkrijk zouden komen om daar te wonen en te werken,  zou dat een oprechte vergissing hebben kunnen zijn. Maar de echte cijfers zijn dichter bij een miljoen en de netto immigratie van de EU is 10 keer hoger dan die tien jaar geleden was. Labour wist zijn hun schatting er mijlen ver naast zat.

De voormalige minister van Binnenlandse Zaken John Denham geeft toe dat Labour zeven jaar geleden al wisten dat zij met hun cijfers ‘enorm mis zaten’. En toch gingen de Labour-politici  door met hun leugens aan de man te brengen en gingen door met intimideren  en maakten iedereen die de waarheid durfde te spreken belachelijk. Is er ooit een regering geweest die minder geschikt was om Groot-Brittannië te besturen dan de Blair – Brown dynastie van list en bedrog? Zij wisten dat ze voldoende mensen binnenlieten om elke paar jaar een nieuw Birmingham te bevolken en toch deden zij er niets tegen. In feite verwelkomden zij de immigranten – legaal en illegaal – omdat die het Links mogelijk maakten hun droom om gezellig een nieuw Groot-Brittannië in elkaar te zetten dat zo multicultureel en divers was dat het oude Groot-Brittannië, dat zij haatten, voor altijd en eeuwig vernietigd zou worden.

Kijk naar onze onherkenbare binnensteden om u de schade voor te stellen die Labour heeft aangericht. In 1997, toen Blair aan de macht kwam, hadden we een bevolking van 58 miljoen. Tegen de tijd dat Brown eruit gegooid werd, in 2010, was de bevolking gestegen tot  62 miljoen.

In 15 jaar tijd zal ons overvolle land de thuisbasis worden van 70 miljoen mensen, omdat wij 250.000 per jaar binnenlaten. Het Bureau voor de Nationale Statistieken zegt dat tweederde van de instroom, direct of indirect, een gevolg is van immigratie. Als we nu al moeite hebben om het hoofd boven water te houden, hoeveel slechter zal het worden als nieuwkomers een generatie kinderen voortbrengen?

Miliband denkt dat ‘het spijt me’ zeggen en erkennen dat Labour ‘het contact met de zorgen van de werkende mensen verloor’ alles goed zal maken. Hij zit er totaal naast. Het publiek zal zijn verontschuldiging zien voor wat die is – een cynische zet. Net zoals we door de nietsbetekenende belofte van Brown heenkeken toen hij het had over ‘Britse banen voor Britse arbeiders’.

Zelfs Miliband zegt: ”Dat kun je niet maken en dat zouden we niet moeten beloven”. Hij komt dan over de brug met nietszeggende beloftes over hoe hij ervoor zal zorgen dat Britse arbeiders kunnen concurreren met buitenlanders ‘op een manier waarop iedereen dezelfde kansen krijgt’. Natuurlijk kunnen we discussiëren over de vraag of Britse werkkrachten eigenlijk de banen wel willen overnemen die de Polen, de Tsjechen, de Roemenen en de Bulgaren zo graag weggrissen.
We zouden ons kunnen afvragen of het betreurenswaardig onderwijs dat zoveel Britse kinderen krijgen hen op achterstand zet ten opzichte van Europese rivalen. Maar dat zou de aandacht afleiden van de echte schuldvraag. Het zou aardig zijn om te denken dat Miliband een nieuwe tendens van nederigheid en eerlijkheid in gang heeft gezet te midden van de politieke klassen, maar zo naïef ben ik niet.

Gordon Brown zou zich moeten verontschuldigen voor het feit dat hij de nationale schuld heeft verdubbeld tot meer dan duizend miljard (!) pond. Hij zou zich moeten verontschuldigen, omdat hij onze goudreserves zo goedkoop heeft verkocht dat hij 9 miljard aan belastinggeld verloor.

Tezamen met Tony Blair zou hij zich moeten verontschuldigen voor een roekeloos bankieren waaraan iedereen, voor de grote economische ineenstorting, kon deelnemen. En Blair zou ‘het spijt me’ moeten zeggen, omdat hij ons bij de oorlog in Irak heeft betrokken vanwege niet bestaande massavernietigingswapens.

De Labour Partij in haar geheel zou zich moeten verontschuldigen, omdat zij twee generaties kinderen tot tweederangs onderwijs hebben veroordeeld. Zij zouden zich moeten verontschuldigen, omdat zij er zo luidruchtig op hebben aangedrongen dat Groot-Brittannië zich zou aansluiten bij de Euro. Hoe kan een mens zich zo vergissen?

Laten we deze dijkdoorbraak van gewetenswroeging echter niet tot Labour beperken. Vince Cable zou zich moeten verontschuldigen, omdat hij de poging van de Tories (conservatieven) om de immigratie tot tienduizenden in plaats van honderdduizenden terug te brengen heeft belemmerd. George Osborne zou zich moeten verontschuldigen, omdat hij zo’n rotzooi van zijn begroting heeft gemaakt. En Nick Clegg zou zich moeten verontschuldigen….. nou ja, voor het feit dat hij Nick Clegg is.

Politicus zijn houdt altijd in dat je ‘het spijt me’ moet zeggen.

Bron:

http://www.express.co.uk/posts/view/328295/328295

Auteur: Chris Roycroft-Davis

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Immigratie? Het is een beetje laat om ‘het spijt me’ te zeggen, meneer Miliband

 1. Tom Hendrix zegt:

  Voilá het ultieme bewijs, dat LINKS de verraders van ons EUROPA zijn.

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Ook hier maar even het Mea Culpa van Gordon Brown. Lachen!

  Het is duidelijk dat hij zich erg ‘lullig’ voelt in deze voor hem ellendige situatie.

  Tja, wie zijn gat brandt, moet op de blaren zitten, Gordon!

  Like

 3. Marijke . zegt:

  Wachteres je weet ik ben niet van het lange schrijven.Maar lees heel veel en ben blij dat je het naar buiten brengt.In een woord het zijn allemaal van die viese huigelaars.Dat als ik die koppen zie word ik niet goed.Het zelfde hier.Wat een zooitje.Waar gaan we naar toe met dat tuig.Anders kan ik het niet noemen.Alles voor wat stemmen te winnen..Bah.En ja ik kijk toch iedere avond naar de bbc.Wil gewoon zien wat voor leugens er nog meer verspreid worden

  Like

 4. Marijke . zegt:

  En dat die Miliband nog durft te zeggen de burgers zagen het eerder dan dat wij het zagen .Toch om te gillen Waren ze aan de dope of zo iets.En dan vragen waar om de mensen zo kwaad zijn.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Marijke 20.41. uur, de LINKSE goedpraters zijn niet te redden. Net als MUZELMANNEN liegen en bedriegen ze. Dat hebben ze geleerd van figuren als Lenin!

  Like

 6. nederlands verzet zegt:

  @Tom Hendrix zegt:
  27 juni 2012 om 19:45
  (het ultieme bewijs, dat LINKS de verraders van ons EUROPA zijn.)
  europa kunnen zij niet verraden want zij zijn europa .
  het zijn verraders van nederland

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Nederlands Verzet 21.35. uur, daar bedoelde ik uiteindelijk ook NEDERLAND mee. Ik ben het met U eens, dat de LINKSEN wel de lakens uitdelen via het communistische EU gedrocht.

  Like

 8. Wachteres zegt:

  Het erge is dat Labour er geen donder van meent. Dit is puur een poging om stemmen terug te winnen.

  Zij zullen de eersten zijn die, als Europa dat vraagt, de grenzen open zetten. En ook zonder Europa lukt hen dat wel.

  Like

 9. Pieter Veenstra zegt:

  Ik kijk uit naar het moment dat we de linkse verraders tegen de muur kunnen zetten. Dat zou tevens integraal moeten worden uitgezonden worden op alle tv zenders!

  Like

 10. benny zegt:

  er was iemand die eind de jaren 60 reeds met uiterste precisie voorspelde waartoe de multiculturele visie met bijhorende massa immigratie zou leiden,namelijk enoch powell maar de man werd door de linkse elite afgeschilderd als nazi,fascist,racist,……kortom het ganse repertoire van labels die de linksen hebben voor al wie het niet eens is met hen maar dat neemt niet weg dat hij gelijk had.zijn “rivers of blood” speech is daar het bewijs van.het spijtige is dat de enoch powells van deze tijd nog steeds weggezet worden als racist,fascist en bla bla bla.
  waarom luistert men niet naar zo een mensen,europa zou er een stuk beter uit zien?

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Idd. benny, geweldig die Enoch, maar er waren meer mensen die waarschuwden.
  Ze werden door links overschreeuwd en gedemoniseerd.
  Vooral door 10 over rood. de linkse club in de PVDA die den Uyl links wilden passeren.
  Ze hebben allemaal een RIJKE carriere doorlopen en in ben ervan overtuigd dat er geen enkele met minder dan EEN miljoen genoegen neemt en enkelen zelfs met veel meer zoals ene M.v. Dam
  die zijn hand er niet voor omdraaide een bedrijf (Exota) op valse beschuldegingen kapot te maken.
  Zijn minderwaardige gedrag t.o.v. Fortuijn stimuleerde zelfs een verknipte geest uiteindelijk om hem te vermoorden.

  Like

 12. benny zegt:

  @louis-portugal:ik ben nog relatief jong en belg dus vele personen die je opnoemt zijn mij vreemd,ik ben mee vanaf de pim fortuijn periode.ik ben begaan met alle lidstaten die lijden onder de islamisering en ben grote fan van mr wilders

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Benny, bedankt voor uw bijdragen. En het klopt, de LINKSEN kunnen niets anders dan krijsen, dat zij het alleenrecht hebben op hun mening! Zij maken iedereen verdacht, of kapot die ook maar enigzins anders denkt dan de zgn. “HEILIGE LINKSE KERK”.

  Like

 14. benny zegt:

  heb het al gezien,op deze site ga ik mij thuis voelen 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s