“Israël is verantwoordelijk voor de wereldwijde drugshandel”

Hoe groot de haat van Arabische leiders tegen Israël of het zionisme is, komt in het Westen nauwelijks tot uitdrukking. Al jarenlang hebben we het tot onze taak gemaakt de Arabische pers in het Midden-Oosten te volgen om de opvattingen van Arabische leiders, die vaak alleen in de Arabische taal worden bekendgemaakt, door te geven.

Afgelopen dinsdag heeft de Iraanse viceminister-president Mohammed Reza Rahimi (foto) de Joden voor alle kwaad in de wereld verantwoordelijk gemaakt.

“De Joden en de Talmoed zijn voor de verspreiding van drugs in de hele wereld verantwoordelijk”, zei Rahimi op een internationale conferentie over drugsbestrijding, die gedeeltelijk door de VN werd ondersteund. “Het zijn de zionisten, die de wereldwijde drugshandel beheersen. De Islamitische Republiek Iran beloont iedereen die een drugsverslaafde zionist vindt. Mar nee, die bestaat niet! Dat is de reden waarom de Joden de drugshandel leiden.” Verder vertelt de Iraanse vicepresident aan westerse diplomaten dat de Talmoed de Joden ertoe zou oproepen om alle vijanden van het Jodendom te vernietigen.

Daarom maakt de regering in Jeruzalem zich nu grote zorgen dat Egyptes nieuwe president Mohammed Mursi op zijn eerste dag in functie bekendmaakte dat hij een sterk voorstander zou zijn van nauwe betrekkingen met Iran.

In de westerse media wordt over dit soort antisemitische statements van Arabische leiders tegen Israël nauwelijks bericht. In de Israëlische media wordt erover gediscussieerd waarom anti-Israëlische, van haat vervulde uitspraken voor het Westen geen waarschuwingssignaal vormen.

Bron:

http://tinyurl.com/87p22jv

Auteur: Aviel Schneider

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Iran, Israël, Joden, Jodenhaat, Westen. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Israël is verantwoordelijk voor de wereldwijde drugshandel”

 1. guusvelraeds zegt:

  Gedeeltelijk door de VN ondersteund? wordt tijd dat de normale wereld gaat nadenken of de VN nog wel zin heeft als vertegenwoordiger van alle naties. Zij is nog enkel het politiek misdadig podium van het OIC (Organisatie voor Islamitische Corruptie) Dat in de Zionistische beweging en in het Joodse volk in zijn algemeen weinig tot geen drugsverslaving voorkomt heeft alles te maken met hun open en transparante houding naar zichzelf en de wereld. De Jood omarmt leven en de rede. Binnen de Islam wordt een mensenleven met voeten getreden en is de rede al 1400 jaar zoek. Geen wonder dat veel Moslims grijpen naar verdovende middelen. Probeer je maar eens staande te houden in een dergelijk mensverachtende, wrede en van imperialistische bloeddorst verwrongen maatschappij.

  Like

  • fleckie zegt:

   Oh,ja? HOE denkt men dan over de fantastiese SPROOKJES van DUIZEND en EEN NACHT?, werd dat niet verteld door iemand,of meerderen, die HAHSHIESH in hun waterpijp rookten? en de van dorp naar dorp lopende VERHALENVERTELLERS? die waren toch zeker al lang op de hoogte van “GEESTVERRUIMENDE’ middelen?

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  De HAATBAARDEN geven iedereen de schuld behalve zichzelf. De achterlijke MO volgers kan men gerust links laten liggen.

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Nee. links laten liggen is capituleren. We moeten ons zelfs niet verdedigen. Het is net als met voetbal. A A N V A L L U H !!!!
  Weg met de haatbaarden, bidhuizen dicht, geen mannen met jurken in het straatbeeld,
  geen hoofddoeken, boerka’s .
  en R E M I G R A T I E .

  Like

 4. Pieter Veenstra zegt:

  Het is gewoonweg heel jammer dat de Dutch Defence League er niet meer is! Zolang er hier in Nederland moskeeën zijn die haat prediken in wat voor vorm dan ook, is het nog niet afgelopen. Het wordt hoog tijd dat we desnoods zelf ingrijpen. Mensen, denk na over waar je op 12/9/2012 op stemt!

  Like

 5. winnie zegt:

  hier,… wat joodse schurken…

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  M.A.L. Sion 22.41. uur 27/6, daar kan ik mij volledig in vinden. Hoe eerder de haatbaarden verdwijnen uit Nederland en Europa, hoe liever mij dat is. Ze komen enkel de ruif leegvreten, en willen de macht overnemen. Nooit buigen voor de woestijnbewoners, never nooit!

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Volgens de arabieren willen de joden de hele wereld domineren.
  Hoe dat mogelijk is met 15 miljoen joden tegen 1.5 miljard arabieren leggen ze niet uit.
  Dat ze door de olie de hele wereldeconomie controleren begrijpen ze schijnbaar niet.

  Wat een minderwaardig volk met een nog groter minderwaarigheidscomplex.

  Like

 8. Linsky zegt:

  Poetin: Rusland heeft ‘Palestina’ al erkend

  Door het met veel publiciteit omgeven bezoek van president Vladimir Poetin heeft Rusland zich deze week duidelijk weer een plaats verworven bij het Israëlisch-Palestijnse ‘vredesproces’.
  Tijdens zijn ontmoeting met de Palestijnse leider Machmoud Abbas donderdag zei Poetin dat Rusland er geen probleem mee heeft een onafhankelijke Palestijnse staat te erkennen. Hij wees er op dat Moskou dit al had gedaan tijdens de dagen van de Sovjet-Unie.
  ‘We erkenden Palestina 25 jaar geleden, en ons standpunt is niet veranderd’, zei Poetin.
  http://israeltoday.nl/headlines/9-nederlands/2290-poetin-rusland-heeft-palestina-al-erkend

  Like

 9. friki zegt:

  @ Winnie om 3.50

  Hartelijk dank voor deze bijdrage, hartverwarmend. !! Bij het luisteren van zoveel schoonheid gaan alle snaren in je binnenste trillen.

  Like

 10. winnie zegt:

  dankje friki

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s