Zweden ontploft

De Zweden worden een groot volk. Onlangs steeg  haar bevolking tot over de 9,5 miljoen. Gedurende  de afgelopen zeven jaar met 500.000 personen, onder wie bijna 400.000 immigranten, vooral Somaliërs, Afghanen en Irakezen. De bevolkingsexplosie gaat maar door. Een nieuwe Zweedse wetgeving houdt in dat de immigratie- en familiehereniging aanzienlijk worden vergemakkelijkt. Tot nu toe konden de autoriteiten asielzoekers zonder papieren weigeren, maar een nieuw vonnis verbiedt dat, omdat het voor mensen in chaotische omstandigheden misschien moeilijk is om voldoende waarmerking te verkrijgen.

Jonge padvinders

Asielzoekers hebben de neiging om kinderen zonder toezicht vooruit te sturen naar Zweden. Voor zover zij jonger zijn dan 18 jaar hebben ze een wettelijk recht op huisvesting en een nieuw leven in Zweden. De autoriteiten proberen uit te zoeken welke bedriegers er waarschijnlijk 18-20 jaar oud zijn en daarom meteen zouden moeten worden afgewezen, maar de exacte bepaling van hun leeftijd is lastig zonder papieren. De Zweden hebben hun claim te accepteren. Vertrouwen is beter dan controle.  De ondersteuning van deze jongeren in instellingen kost tot 5.000 Zweedse Kronen (± € 570,-) per dag. De gemeenten krijgen de gemaakte  kosten van de staat terug, maar kunnen niet weigeren om de “kinderen” te accepteren.

In de volgende fase volgen de families van de grotere kinderen uit bijvoorbeeld Somalië om gezinshereniging te verkrijgen in Zweden. En dergelijke familiereünies zullen naar verwachting jaarlijks toenemen met 15.000 personen, wat het totaal brengt op 50.000 tot 60.000 per jaar.

Alles stijgt

De kosten voor de Zweedse belastingbetaler voor al hun nieuwe landgenoten uit warmere landen zijn stijgende. Alleen al de kosten voor voedsel, huisvesting, administratie etc. totdat ze asiel hebben gekregen, zullen in 2012 tot acht miljard Zweedse Kronen bedragen. De royale Zweedse subsidietarieven en sabbaticals voor gezinnen zijn ook op zichzelf duur en ze waren niet bedoeld voor asielzoekers zonder werk, maar met veel kinderen.

“De dagelijkse verzorging voor een asielzoeker kost Zweden tot 5.000 SKr. per dag “

De totale instroom van asielzoekers zal naar verwachting 90.000 personen per jaar zijn. De prognoses worden constant aangepast, vooral omdat geruchten in bijvoorbeeld Somalië en Afghanistan nu zeggen dat Zweed worden eenvoudig is. Men hoeft zelfs niet te werken, wat de helft van hen sowieso toch al niet doet.

Kritiek verboden

Zo ongelooflijk als het is, maar de enorme immigratie uit verre landen van over de hele wereld heeft niet geleid tot enig Zweeds debat dat de moeite van het vermelden waard is. Onder politici wordt het beschouwd als racistisch en ongepast om zorgen te uiten, laat staan om de snelle transformatie van Zweden te bekritiseren in proportioneel ’s werelds grootste allochtone land. Nou, er is genoeg ruimte in de uitgestrekte bossen …  Ook worden de Zweedse media gedomineerd door vrome, geïntimideerde redacteuren die zorgvuldig elke kritiek op immigratie en de gevolgen ervan verwijderen uit hun dagbladen, websites en uitzendingen.

Deense cijfers

Zo is het niet in Denemarken, waar een openbaar debat over een eerlijk asielbeleid is geaccepteerd. Hoe gaat het dan in Denemarken?

“Elke maand krijgen 100 afgewezen asielzoekers een nieuw opvangcentrum”

Volgens het Deense Bureau voor Statistiek is de bevolking  toegenomen met 163.000 tussen 2004 en 2012. We zijn nu met 5.561.000 Denen. Daarvan zijn 445.000 immigranten (2012) en 140.000 hun nakomelingen.  Voor zover het asielzoekers betreft komen we nog niet eens in de buurt van Zweden. De Asiel Raad verwacht 5000 asielzoekers in 2012, 800 daarvan uit Somalië, de snelst groeiende nationaliteit.

Maar Denemarken heeft grote moeite met het wegwerken van afgewezen asielzoekers. Hun aantal groeit met 100 per maand en ze moeten worden ondergebracht in afwachting van verscheping naar huis – of in afwachting van betere omstandigheden in hun thuisland …

Nieuwe buren

Daarom moeten er constant nieuwe asielcentra worden gebouwd. Onlangs ontdekten de burgers van Juelsminde dat het gehele Hotel Juelsminde Strand, in de buurt van het Kattegat, werd verhuurd aan 134 asielzoekers uit Azië, het Midden-Oosten en Afrikaanse landen. De lokale bevolking kan verwachten veel van deze nieuwe buren te zien die vragen om allerlei faciliteiten, zoals recreatie, scholing en werk. Andere centra zijn gevestigd in Ringsted, Hilleroed, en op de eilanden Langeland en Lolland. Elke maand een nieuw centrum. Momenteel wonen er zo’n 5000 asielzoekers in dergelijke centra.

De toegenomen druk vanuit Somalië wordt ook gevoeld in Denemarken, vooral na een uitspraak van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens. Het vonnis verklaarde dat Engeland niet twee Somaliërs kon uitzetten, zelfs al waren het criminelen, omdat het leven in Somalië als te gevaarlijk wordt beschouwd. Dat is dus al 17 jaar lang het geval en vandaag de dag zijn er 17.000 Somaliërs die uiterst moeilijk te integreren zijn in Denemarken.

In overeenstemming met dit nieuwe vonnis hebben ongeveer 200 voorheen afgewezen Somaliërs al asiel gekregen. Hetzelfde geldt voor Iraniërs en Syriërs die niet kunnen worden teruggestuurd naar hun gewelddadige dictaturen.  Afgewezen Afghanen kunnen naar huis worden gestuurd, maar de meesten gaan in beroep en de procedure kan eeuwig duren.

Waarom schrijf ik dit allemaal? Nou, ik neem aan dat, hoewel ik de problemen van Denemarken niet kan oplossen, het belangrijk is om ons de cijfers te realiseren – en wat we aan het doen zijn. Men kan de vrijheid van meningsuiting alleen overeind houden door deze ook te gebruiken in gevoelige kwesties.

Bovendien is er een speciaal leedvermaak om de krankzinnige situatie te benoemen die de domme Zweden voor zichzelf hebben gecreëerd.

h/t Snaphanen.dk

Auteur: Bent Falbert, voormalig hoofdredacteur van Ekstrabladet (gepensioneerd)

Vertaling uit Ekstrabladet door Michael Laudahn.

“Hier geboren uit buitenlandse ouders en in het buitenland geboren in de periode 1900-2010”

Blauw = Zweeds in Zweden geboren

Geel = Geboren in Zweden met buitenlandse ouders

Oranje = In het buitenland geboren

Bron:

http://gatesofvienna.blogspot.nl/2012/06/sweden-explodes.html#more

Vertaald uit het Engels door:

Vederso

(voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Denemarken, Immigratie, Islam, Zweden. Bookmark de permalink .

23 reacties op Zweden ontploft

 1. En zo blijkt dat er in die sprookjes EU al veel landen zijn met dezelfde problemen die uiteraard ook Nederland heeft. Dit gaat maar door, totdat……….?
  Feit is inmiddels wel dat elk land met dit soort gelukszoekers rekening moet houden dat die cultuurverrijkers hun hele leven aan het bijstandsinfuus blijven hangen en dat geld ook voor hun zeer talrijke nakomelingen. Vergeten is nog dat de totale criminaliteit met 1000% per jaar zal stijgen in al die landen. Ook dat gaat door totdat…………?

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Hoe stom kan men zijn als Zweedse regering. Hoe is het in godsnaam mogelijk, dat deze woestijnbewoners geld of middelen hebben, om tot in Zweden te komen. Al 10 tallen jaren vraag ik mij dat af, en nooit heb ik daar ook maar een moment een goed gevoel bij gehad! Als wij potdorie op reis willen naar een verdere reisbestemming, dan moeten wij verdomme het volle pond betalen voor vliegtuig, bus of trein. En deze achterlijken weten dat te omzeilen? Neen, voor mij is het gewoon duidelijk, wat velen- zoals – Linsky al uit de doeken heeft gedaan,dat er een giga complot achterzit, met name vanuit de EU en de BILDERBERGKLIEK!
  Maar de wal zal het schip keren…

  Like

 3. gielah zegt:

  Waarom MOET Zweden eigenlijk die onder de 18 jaar oud zijnde vooruitgeschoven posten opnemen en verzorgen?
  Waarom niet per kerende vlucht Zurück in der Heimat?
  Wie heeft Zweden dit opgelegd?
  En waarom heeft Zweden dat geaccepteerd?
  Masochisme of linkse Gutmensch-moraal?
  En waarom dient de Zweedse belastingbetaler deze flauwekul te financieren, om als dank hiervoor ook nog eens de hele familie van de vooruitgeschoven post plus zijn buren en de neefjes van die buren op hun dak geschoven te krijgen?

  Waarom zijn toch al die Europese volken besmet met dit zelfvernietigingsvirus?

  Wat zou er gebeuren als een Engels gezin een van hun kinderen naar Somalië af liet reizen om aldaar de hand op te gaan houden?
  Ik weet niet of – wat er dan met dat kind zou gebeuren – onder de noemer ‘humaan’ zou mogen vallen.
  Maar het feit, dat er helemáál geen Europese kinderen richting Somalië of Turkije of Jordanië of welk islamitisch land ook ‘verzonden’ worden,
  wijst erop dat zij in elk geval niét het etiket ‘Luilekkerland en alles gratis’ op hun samenleving geplakt hebben.

  En ergens vindt ik dat uitermate verstandig en navolgenswaardig.
  Ieder land is tenslotte gehouden om zijn eigen burgers te steunen, waar en wanneer en indien dat nodig is … en andere landen en volken behoeven daar niet voor kaalgeplukt te worden.

  Like

 4. Turul zegt:

  het is ongelofelijk dat dit afspeelt, hoe is het mogelijk en dat er totaal geen verzet komt….. ik heb er geen woorden voor!

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Rommel, wo bist du..????

  Like

 6. Piet Klont zegt:

  Geen wonder dat Kurt Wallander het in Ystad wel voor gezien hield. Wát een teringzooi!!

  Like

 7. Lucky9 zegt:

  Ik voorspel spoedig massale bloedbaden in Zweden. De poco’s weten niet wat ze aanrichten.

  Like

 8. vederso zegt:

  @ Lucky9. Inderdaad, ik hoor teveel geluiden dat er een Zweedse “Breivik” in de maak is. Laten we bidden dat dit niet gebeurt.
  @ g.Deckzeijl. mee eens. “rommel” laat als correspondent verstek gaan.

  Like

 9. Francisco Jiménez de Cisneros zegt:

  Heel fijn dat die maffe Zweedse Gutmenschen worden overspoeld door lutsers. Ook daar zal nog wel een Breivikje opstaan.

  Like

 10. Pieter Veenstra zegt:

  Het zou mij iig niet verbazen wanneer dat in de nabije toekomst ook zou gebeuren. Iemand enig idee hoe de status is van de groeperingen met rechste signatuur?

  Like

 11. benny zegt:

  ik heb al veel filmpjes bekeken van marc stein en wat hij voorspeld is niet veel goeds voor de autochtone europeanen en het zijn geen holle woorden maar sterk onderbouwde argumenten die doen nadenken.

  Like

 12. vederso zegt:

  @ Pieter Veenstra. Voor de Zweden Demokraten komen de peilingen op 10 % Vergeleken met maar nog een weinig aantal jaren geleden is dat een zeer grote steiging. De toegenomen demonisering van critici gaat daarmee gelijk op.

  Like

 13. Pieter Veenstra zegt:

  @vederso: Dank voor je uitleg. Ik zal me daar de komende dagen wat in gaan verdiepen. Eens kijken of ik overeenkomsten met de Nederlandse situatie kan vinden. Ik denk het wel…

  Like

 14. vederso zegt:

  @ Pieter Veenstra. Schrijf een artikel voor de voorpagina van deze site. Waarom niet?

  Like

 15. Pieter Veenstra zegt:

  Ik zal eens kijken wat ik kan doen. Moet te doen zijn, lijkt me 😉

  Like

 16. louis-portugal zegt:

  Ik vond Zweden en andere skandinaviërs al vaak half dode mensen.
  Dat zal wel komen door die donkere luchten en veel regen.
  Vroeger trokken die vikkingen de halve wereld over en nu lijken ze mede door die eeuwige linkse politiek helemaal apatisch.

  Like

 17. louis-portugal zegt:

  Ik vergat te zeggen dat het een mooie duidelijke grafiek is.
  Bestaan er ook zo´n grafieken over ander skand. landen en vooral over de criminaliteit????

  Like

 18. vederso zegt:

  @ vederso om 00.41 steiging = stijging. (erg)

  Like

 19. vederso zegt:

  The Local spreekt van een regelrechte guerilla in Tensta (Engels)

  http://www.thelocal.se/41696/20120628/

  Like

 20. friki zegt:

  De nieuwe president Morsi van Egypte die de sharia als grondwet en de jihad uitschreeuwt in de video werd wel gefeliciteerd door commissaris van de EU Malmstrom, wat moet je daar dan van denken?

  Like

 21. vederso zegt:

  @ friki. Dat Cecilia Malmström niet deugt en ons uitlevert aan de Allah-schreeuwers.

  Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  @friki 14.56. uur, Malmstrom dat is toch die toverheks, die elk land in Europa verbied om de immigratie tegen te gaan. Dan klopt het ook dat deze zwarte madam heult met de MUZELMANNEN.
  Dat is bekend van de LINKSEN hoor!

  Like

 23. Pingback: ACTA | causa causarum

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s