De Afrikaanse as van het kwaad: Islamitische terreurunie van de Indische tot de Atlantische Oceaan

Drie terroristische groeperingen, één koran. Het is toch vanzelfsprekend dat zij een unie vormen. De gordel van het islamisme en terrorisme, die uit Afrika en het Midden-Oosten aan de rand van Europa ligt, wordt steeds strakker aangehaald. Op dit moment zijn drie verschillende Afrikaanse terreurorganisaties zich aan het verenigen tot een islamitisch opperterrorisme: Boko Haram, Al-Shabaab en Al Qaida.

Afrikaanse extremisten verenigen zich, zegt de Amerikaanse generaal Carter Ham.

Drie van de grootste Afrikaanse terroristische groeperingen delen elkaars financiën en uitrusting. Dat zou een signaal kunnen zijn dat het gevaar en de veiligheidskwestie op het continent escaleert, zei de Amerikaanse commandant voor Afrika maandag.

Generaal Carter Ham waarschuwde dat er aanwijzingen bestaan dat Boko Haram, Al Shabaab (Somalië en Kenia) en Al Qaida (Mali, Maghreb, dus Noord-Afrika) – drie van de meest gewelddadige en gevaarlijkste islamitische groeperingen van het Afrikaanse continent – hun financiën en uitrusting delen, terwijl zij hun islamitische terreursoldaten samen trainen.

en:

“Ieder van deze drie terreurorganisaties op zich is al gevaarlijk en een zorgwekkende bedreiging”, zei Ham in het Afrikaanse Centrum voor Strategische Studies voor hoger militairen en civiele autoriteiten uit Afrika, de VS en uit Europa.

“Waar ik me grote zorgen over maak, zijn de aanwijzingen dat de drie organisaties ertoe overgaan om hun inspanningen te coördineren en te synchroniseren”, zei Ham. “Dat is inderdaad een probleem voor ons en voor de veiligheid van Afrika in het algemeen”.

Reuters Afrika

Waarom de westerse media hierover niet uitvoerig en volledig berichten, daarop is slechts één antwoord mogelijk: De meeste grote media bedienen het islamitische terrorisme tegen de belangen van Europa. Ze zijn misschien sympathisanten, misschien zelfs al medewerkers van het terrorisme in de buitendienst.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/06/28/die-afrikanische-achse-des-bosen-muslimische-terror-union-vom-indischen-ozean-bis-zum-atlantik/#more-35938

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, Islam, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, Jihad, Terrorisme. Bookmark de permalink .

23 reacties op De Afrikaanse as van het kwaad: Islamitische terreurunie van de Indische tot de Atlantische Oceaan

 1. Tom Hendrix zegt:

  G.Deckzeijl 20.26. uur, inderdaad ik had dat ook al op de site van Else4 gelezen. Wat zijn en worden we toch bedrogen en verraden door onze onvolprezen politici, walgelijke vent die Westerwelle. Vreemd is het eigenlijk ook weer niet de FDP is de VVD van Duitsland. En kijk maar wat voor een ruggengraat Rutte heeft, ook geen net als Westerwelle. Deze mensen verkopen zelfs hun eigen moeder, om er beter van te worden.

  Like

 2. Ik zou wel eens boven tafel willen krijgen waar deze terreurorganisaties hun financiën vandaan halen.

  Like

 3. benny zegt:

  juist zoals die terroristische organisaties zich verenigen zouden alle anti-islampartijen in europa zich moeten verenigen onder eenzelfde benaming zoals bvb defence league(dl)
  bdl=belgian defence leagu,ddl=dutch defence league en zo verder zo zou het signaal voor de afkeer van islam en alles waar het voor staat nog groter is dan het nu al is.zo een groot signaal van de bevolking zou zelfs de grootste linkse extremist niet kunnen negeren,ééndracht maakt macht.

  Like

 4. lucky9 zegt:

  De FDP wordt in het Europees Parlement geleid door de de “liberaal’ Verhofstadt, bijgenaamd Pinnokkio omdat hij zo goed de waarheid kan geweld aandoen. Die Westerwelle wil gewoon zijn toekomstige job veilig stellen en kan alvast rekenen op de steun van de groen-linkse pedofiel Cohn-Bendit.

  Electoraal afstraffen dat islamofiele gespuis! Het is het enige wat we er aan kunnen doen.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  @PON: ken je de weergaloze film All the Presidents Men? Deep Throat zegt op een gegeven moment tegen Woodward en Bernstein: follow the money. Da’s de oplossing, lijkt me.
  Maar wel oppassen hè! ’t Zijn linke jongens die de poen beheren.
  Andere tip: bel Jan Kees de (euro)Jager maar op, wellicht dat hij het weet.
  Maar let op: hij is qua geaardheid niet het type dat op eigen houtje en incognito(kuch) in bv. Ryadh of Jeddah onderzoek gaat doen. Valt namelijk op als een olifant in een aardbeienveld.
  Heb ik je al een flink eind op weg geholpen, ofniettan?
  (toch wel handig., zo’n eigen inlichtingendienst, al zeg ik ’t zelf)

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Dit lijkt me een geschikte draad om hetvolgende te parkeren: islamofascist klaagt de politie aan.
  http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20120628_158
  En zo ziet “ze” eruit zonder die kolenkit-outfit: http://tinyurl.com/csveesf
  Verder ben ik van mening dat de emigratie naar het arabisch schiereiland met gezwinde spoed ter hand genomen dient te worden.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  In m’n haast vergat ik nog wat, omdat voorgaand bericht afkomstig is uit de regio Schaarbeek, een voorstad van Brussel. Hier in Nederland pleegt men wel eens te zeggen: voor het zingen de kerk uit. De Belgische variant luidt: bij Schaarbeek uitstappen.

  Like

 8. @ G.Deckzeijl zegt:
  28 juni 2012 om 23:08
  Bedankt voor deze ‘intelligence’! Zeker ken ik ‘All the Presidents men’ en daar moest ik ook aan denken toen ik de vraag opwierp.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  De Islam is als een woekerd kankergezwel en daar is maar 1 oplossing voor !!

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @Koddebeier -7.42. uur, de meest elegante zou zijn 1 enkeltje naar de Sahara.

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Voortwoekerend, beste Koddebeier, dat bedoelde je zeker?
  Aan allen: lees 194 van…http://www.amsterdampost.nl/dump-uw-links-hier/#comment-74574

  Like

 12. De Ekster zegt:

  Verschrikkelijk nieuws. Wij moeten ons eveneens organiseren; knokploegen vormen of iets dergelijks, want ook hier gaat het meer en meer die kant op. Afrika, Azië en Europa vallen langzamerhand steeds meer in handen van deze waanzinnigen. Zorg dat je niet machteloos bent!

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Onthouden! Moslims beschouwen een moskee in de wijk van de kafir als een overwinning..!!!!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12458010/___Provocaties_Wilders_doen_ons_niets___.html
  Dat GEZEIK van die tapijtvreters over de schending van ONZE vrijheid van godsdienst slaat als de bekende lul op de overbekende koektrommel. Zij maken alleen maar MISBRUIK van onze zwaarbevochten rechten en vrijheden. Bovendien is algemeen bekend -en Oriana Fallaci waarschuwde daar ook al vaak voor- dat moskeeën broedplaatsen van terrorisme zijn.
  Kortom: de hele islam is één GROTE PROVOCATIE…!!!!
  Zie header.

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Ben in de tussentijd aan het spitten geweest. Er bestaat niet iets zoals de RMMN.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Islamitische_organisaties
  Volgens mijn inschatting is de in het Telegraaf-artikel van 13:43 genoemde RMMN de zoveelste oprisping van Mohamed Rabbae en ik-sta-toch-lekker-niet-op-advocaat Enait..!!!
  Maar als er lezers zijn die meer info hebben stel ik dat uiteraard zeer op prijs.

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 13.43. uur, helemaal waar. “De kracht van de Rede”, aanbevolen lectuur!

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  @Tom: Heb De Kracht vanaf de eerste release in huis. Inmiddels al drie keer opnieuw gelezen.
  Het hele boek is fantastisch maar wat ze schrijft over Mastro Cecco is onnavolgbaar.

  Like

 17. G.Deckzeijl zegt:

  Je kunt de klok er bijna op gelijkzetten: overal in de wereld beginnen die tapijtvreters overlast en rotzooi te trappen.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/12461406/__Passagiers_verijdelen_kaping__.html
  Klopt precies met de analyse van onze ENIGE ECHTE arabist Hans Jansen!
  http://tinyurl.com/7rysh7v

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  Gerardus..??? Gerrit is mooi zat.

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  @Hans van de Mortel, terzake politici ben ik dat helemaal met U eens. Ik walg van de Eurofiele-en islamknuffelende politici van met name de VVD,CDA,PVDA,D66 en GL. Profiteurs en landverraders!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s