Israëlische ambassadeur tijdens conferentie de deur gewezen

Christofias en Netanyahu

Dinsdag werd de Israëlisch ambassadeur in Cyprus gedwongen om een conferentie over energiekwesties te verlaten. Nadat de Libanese Minister van Energie zich over de aanwezigheid van de Israëlische ambassadeur Michael Hariri bij de organisatie beklaagd en ermee gedreigd had zijn toespraak niet te houden, werd de Israëli verzocht de zaal te verlaten.

Pas nadat Hariri de conferentieruimte verlaten had, kwamen de president van Cyprus, Christofias, en de Libanese Minister van Energie, Bassil, die gezamenlijk zouden verschijnen, de ruimte binnen. De Israëlische ambassadeur bevestigde, dat hij op grond van de klacht van de Libanees de ruimte zou hebben verlaten om president Chritofias niet in verlegenheid te brengen.

Het Israëlische Ministerie van Buitenlandse Zaken had een officiële uitnodiging voor deze conferentie gekregen en de deelname van de ambassadeur twee weken van tevoren bevestigd. Een belangrijk thema van de conferentie was de betere samenwerking tussen de landen in de regio op het gebied van energie.

Het Libanese persbureau “Al Manar” omschrijft het incident met de volgende woorden: “Toen de Libanese Minister van Energie Bassil naar de conferentie kwam, wist hij dat de Israëlische ambassadeur hier ook aan zou deelnemen. Hij had tegen de Cypriotische officials van tevoren gezegd dat hij onder deze omstandigheden niet aan de conferentie zou deelnemen. Bassil zei verder, dat de Cypriotische officials geprobeerd zouden hebben een compromis te bereiken, waarbij de Israëli zou blijven, maar niets zou mogen zeggen. De Libanese minister sloeg dit aanbod af en dwong de organisatoren zijn beslissing te accepteren, wat ertoe leidde dat het zionistische wezen de zaal moest verlaten.”

Bron:

http://tinyurl.com/bmnynew

Auteur: Michael Selutin

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Cyprus, Israël, Jodenhaat, Libanon. Bookmark de permalink .

36 reacties op Israëlische ambassadeur tijdens conferentie de deur gewezen

 1. Marijke . zegt:

  Niet netjes gezegt.Maar ik zeg het toch maar even>Fuck them.

  Like

 2. E.J. Bron zegt:

  You´re completely right Marijke…FUCK THEM ALL!! 😦

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En maar bukken voor deze MUZELMANNEN, het is om razend van te worden. Maar laten we nuchter zijn, de VERENIGDE NAZIES zijn ook al helemaal overgenomen door de MO volgelingen, gezwegen van de moslim in het Witte Huis. Wat een wereld.

  Like

 4. benny zegt:

  @tom hendrix: heb ik ook al gehoord dat de VN bij wijze van spreken zou gekaapt zijn door moslims,ik heb het vernomen via een schitterende en zeer informatieve toespraak van paul weston die te zien is op youtube.het filmpje in kwestie duurt 37 minuten en is ondertiteld te bekijken.daar zegt hij nog enkele dingen die ik tot dan toe ook nog niet wist.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Benny: Kunt U misschien een link daarvan doorgeven? Bij voorbaat dank!

  Like

 6. E.J. Bron zegt:

  In de rechter zijbalk onder “zoek naar een artikel” de naam Paul Weston intypen en go! 😉 😀

  Like

 7. benny zegt:

  héhé thanks 🙂

  Like

 8. benny zegt:


  het is dit filmpje maar de ondertitels ontbreken

  Like

 9. benny zegt:

  het moet te vinden zijn want ik heb het met ondertiteling gezien,van zodra ik het vind zal ik het posten.

  Like

 10. benny zegt:

  bedankt ej bron want ik vond het niet onmiddelijk terug

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Het ZIONISTISCH WEZEN moest de zaal verlaten, aldus “”Al Manar””. Het verhevigen van de ontmenselijking van het Joodse volk in woord en schrift ging altijd vooraf aan moord en massa moord gedaan op leden van dit volk. De ontmenselijking van de Joden had al een aanvang in de koran verzen geproduceerd door de schaamte en gewetenloos opportunistische proleet Mohammed. Hij nam het voortouw in de historische ontmenselijking door Joden gelijk te stellen aan apen en varkens. We moeten afwachten hoe de ontwikkelingen verdergaan in het Midden Oosten en met de Arabische Lente. Ik hoop in elk geval dat het niet escaleert. Overigens het Islamitisch verkrachtings monstrum heeft ook nu weer toegeslagen op het Tahir plein waar de overwinning werd gevierd van de presidentsverkiezingen. Ondanks deze taferelen durft de MSM nog steeds te volharden in het feit dat de doorsnee Moslim verlangt naar democratie.

  http://natashajsmith.wordpress.com/2012/06/26/please-god-please-make-it-stop/

  Like

 12. louis-portugal zegt:

  Het komt nooit meer goed in dat gebied.
  Ik ben ervan overtuigd dat het alsmaar erger wordt door de haat die van kindsbeen af in die moslims geïnjecteerd wordt.
  Die haat uit zich op duizenden manieren.
  Zelfs in ons kleine pokkelandje hebben we genoeg anti-semieten die daaraan meedoen.
  Martien Pennings bestrijd ze met bladzijden argumenten.
  Ik hoop voor de israëlis dat als de arabieren weer aanvallen dat ze zo´n klap kunnen uitdelen dat ze weer een tijdje stil zijn.

  Overigens wil Natascha van Cairo weer een gezellige stad maken zegt ze.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Guus Velraeds 23.21. uur, ik hoop dat als de achterlijke MO haatbaarden, Israel aanvallen, Israel zo hard terugslaat dat bij de achterlijken van MO de pedo profeet, geen steen overeind blijft.

  Like

 14. baksteen zegt:

  Cyprus is lid van de europese unie, aangezien er geen veroordelende reactie is geweest wordt maar weer eens bevestigd hoe daar de vlag wappert.
  Rutte, vergeet geen geld aan Cyprus over te maken want dat is daar op.

  Like

 15. De Ekster zegt:

  Dat die zandhaas dat wilde is niet verwonderlijk, moslims zijn nou eenmaal fascisten. Maar wat veel erger is, is dat de Cyprioten hierop in zijn gegaan. Ze hadden die achterlijke Libanees direct terug moeten sturen naar zijn door religie kapot gemaakte land.

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  Israël heeft altijd mijn sympathie en STEUN gehad, zowel voor als na de door dat land gevoerde oorlogen in het verleden, maar nu slaan ze de plank volledig MIS.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/12456302/__Isral_kiest_Miss_Holocaust__.html
  Wedden dat ze in Gaza met een MIss Qassam-raketten aan komen kakken..???

  Like

 17. Linsky zegt:

  Of-topic, maar…..
  Algemeen Jerry Boykin: “Ga naar Dearborn, Michigan en je zou denken dat je in Beiroet en Damascus”
  Tijdens een interview met een radioprogramma in Bakersfield, CA, gepensioneerde generaal Jerry Boykin waarschuwde dat “iedere serieuze moslim is vastberaden om de sharia te verankeren waar ze ook wonen,” en dat Dearborn, Michigan is “bijna 100% moslim en die onder de sharia nu. ”

  Like

 18. Linsky zegt:

  Canada: Sunnews Michael Coren Interviews United West’s Tom Trento Re Muslims Stoning Christians
  Michael Coren en Tom Trento ontleden beelden van een aanslag gepleegd door een menigte van moslim jongeren op christelijke omstanders tijdens het Dearborn Festival 2012. De politie is volledig voorbijgegaan aan de aanval, waardoor het misbruik voortdurend escaleerde.

  Like

 19. Linsky zegt:

  De vermissing van 6 Eritrese vrouwen en meisjes in Zwitserland blijkt deel uit te maken van een vorm van asielzwendel.

  In alle gevallen bleek het te gaan om goedgekeurde gevallen van ‘gezinshereniging’. De melding van de vermissing vond steeds plaats door de echtgenoot of ouders van de meisjes.
  Een opmerkelijke reeks van onverklaarbare vermissingen leidde tot de instelling van een speciale politiecommissie. Uit nader onderzoek bleek vervolgens dat de vermiste vrouwen geen familie waren van de aangevers. De vrouwen kregen voor de duur van de ‘gezinshereniging’ tijdelijk een andere identiteit aangemeten.

  Om te voorkomen dat de fraude werd ontdekt door nader onderzoek van de immigratiedienst, verdwenen de vrouwen en meisjes snel na hun aankomst in Zwitserland. Zo gaf een vrouw haar dochter als vermist aan, maar verklaarde korte tijd later dat het om haar zuster ging die na een paar dagen van Zwitserland naar Zweden verder reisde.
  De Eritreërs maken zo gebruik van het Schengen-verdrag. Als ze een maal binnen zijn in een Schengen-land, kunnen ze zonder problemen naar een ander land gaan en daar asiel aanvragen. Bron; Nieuw religieus peil.
  http://www.blick.ch/news/schweiz/zentralschweiz/der-grosse-bschiss-der-eritreerinnen-id1942533.html

  Like

 20. Linsky zegt:

  Syrische familie gedood door de rebellen ‘in Hama bloedbad
  http://www.rt.com/news/syrian-family-massacre-rebels-936/

  Like

 21. Linsky zegt:

  Kerk wijkt voor moskee
  AMSTERDAM – Woedend en verbijsterd zijn de bewoners van de Utrechtse Parkwijk in Leidsche Rijn over de komst van een moskee op de plek waar een kerk zou worden gebouwd. Een blunder van de gemeente Utrecht heeft de weg vrijgemaakt voor een islamitische gebedsruimte, naast een kinderopvang, een kroeg en een werkcentrum voor jongeren. De buurt is witheet: “Als de moskee er komt, zijn wij weg”, foetert Marisan Visch. ……….. Met video;
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12447523/__Kerk_wijkt_voor_moskee__.html

  Like

 22. Linsky zegt:

  Amsterdam denkt over naaktscan op straat

  Burgemeester Van der Laan overweegt naaktscans te maken op straat.
  De politie doet onderzoek naar de mogelijkheid om deze mobiele bodyscans met röntgenstraling in te zetten. De scanpalen, die door kleren heen kunnen kijken, zouden een goede aanvulling zijn op preventief fouilleren.
  ‘Scanpalen zijn detectiepoorten waarbij door middel van röntgenstraling ontdekt kan worden of een persoon wapens bij zich draagt. Het onderzoek van de politie naar de mogelijkheden voor het gebruik van dergelijke scanpalen in Amsterdam is op dit moment nog gaande’, schrijft de burgemeester naar de gemeenteraad.
  Niet iedereen is blij met het idee. D66 bijvoorbeeld. ‘Preventief fouilleren is al een zwaar middel: je wordt staande gehouden, geselecteerd en van top tot teen doorzocht. Een mobiele bodyscanner die met straling door kleding heen kan kijken is echt een aantal stappen te ver. De politie hoeft niet álles van de Amsterdammer te weten’, zegt Jan Paternotte, fractievoorzitter van de partij.
  http://www.at5.nl/artikelen/83279/stad-overweegt-naaktscans-op-straat

  Like

 23. G.Deckzeijl zegt:

  @Linsky: dat van die naaktscans op straat in Amsterdam zit een penetrant luchtje aan.
  Zag deze week eea daarover op Geenstijl..!!!
  En mocht het zo zijn dat het geen broodje aap-verhaal is, mogen ze van mij beginnen in de wijk Slotervaart. Daar hebben ze de meeste kans om verboden metalen voorwerpen te confisqueren…!!!

  Like

 24. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 13.40. uur, ook bij ons in Limburg maken we het nu mee. In mijn vaderstad staat de volgende moskee gepland, pal in een woonwijk waar de bewoners van aangaven, dat ze de moskee niet op de betreffende plek in de wijk moesten zetten. Vervolgens duwen de liberalen dat met behulp van de PVDA en CDA erdoor. Strontziek word ik van deze gutmensch politici, alles voor de MUZELMENSCHEN, en de mening van de eigen bevolking boeit ze tot de verkiezingen geen zier. De apelazerus mogen ze van mij krijgen!

  Like

 25. Linsky zegt:

  Nigel Farage: Van Rompuy, Barroso worst people in EU since 1945

  Like

 26. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 16.39. uur, Nigel Farage heeft volkomen gelijk. De EU is een misgeboorte vanaf het eerste begin. Heel Europa mag van de waanzinnige criminelen van Rompuy en Barosso, aan de bedelstaf als hun communistische eenheidsstaat maar WAARHEID mag worden. Niets hebben onze idioten van politici geleerd van de geschiedenis! In plaats van vrede en harmonie, zal er ARMOEDE,ONRUST,MASSALE WERKLOOSHEID, en REVOLTE ontstaan. En onze slappe PINOKKIO RUTTE, met ons nationale rekenwonder (proest) de bolle PAD de Jager, zullen buigen en knippen voor de profeten van de vermaledijde EU van Rompuy en Barosso, crypto communisten verpakt in een zgn. democratisch sausje. Linsky bedankt, dat ook jij blijft ageren tegen de dictatuur BRUSSEL.

  Like

 27. G.Deckzeijl zegt:

  @EJ: er is post voor je. Kijk je als je tijd hebt? Danke schön!

  Like

 28. Linsky zegt:

  Legers Saudi Arabië en Turkije maken zich op voor confrontatie met Syrië

  ‘Bij mislukken gesprekken binnen 48 uur Westers-Arabisch militair ingrijpen’
  Vanochtend heeft de Saudische koning Abdullah zijn leger in hoogste staat van paraatheid gebracht. Grote aantallen troepen zijn naar de grenzen met Jordanië en Irak gestuurd, klaar om via Jordanië Syrië binnen te vallen en voorbereid te zijn op tegenaanvallen van de door Iran gesteunde en getrainde Shi’itische milities vanuit Irak. Ook in Jordanië is het oorlogsalarm afgekondigd. De Turken blijven ondertussen steeds meer troepen, tanks, en raketten naar hun grens met Syrië verplaatsen. Als reactie heeft Syrië 170 tanks naar Musalmieh gestuurd, dat op 30 kilometer van de Turkse grens ligt.
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=661386&r=1&tbl_archief=&

  Like

 29. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 21.22 uur, en geloof maar dat de MUZELMAN OBAMA, daar een rol in speelt. Daar gaat hetzelfde gebeuren als in Libië. Niet dat ik Assad een “fijne jongen”, vind, maar de echte “haatbaarden”, en halsafsnijders krijgen nu hulp van buitenaf. Een luguber scenario!

  Like

 30. Linsky zegt:

  De stellingen worden ingenomen Tom!

  Het duurt niet lang meer……! 😦

  Like

 31. Groene Leeuw zegt:

  Dat de Israeli’s nog steeds de moeite nemen om zich te laten ringeloren door de Verenigde Nazi’s is al grote reden tot zorg. Zij zouden er beter aan doen op geen enkele uitnodiging meer in te gaan. Zeker niet wat betreft de palestijnse vraagstukken en het “vredesproces”. Daar hebben zij niks bij te winnen. Zij worden er geen cent beter van.

  Like

 32. G.Deckzeijl zegt:

  @Hans: waarom herhaal je wat ik vandaag om 7 over half 11 op dit blog parkeerde?
  Het was een EIGEN constatering, je was helemaal niet verplicht erop te reageren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s