CARTOON

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Ya´akov Siepman)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op CARTOON

 1. Bert zegt:

  About cartoons: Ik heb al een tijdje geen commentaar geleverd op voor mij zeer irritante berichtgevingen, er is elke dag wel iets waardoor ik zeer geïrriteerd raakt over de moslims fuckers of de EU maar nog meer door de zwakzinnige politica’s die wij in Nederland en Europa hebben, er is geen redden meer aan zie hier http://www.youtube.com/watch?v=Ddq2ZHJKDmI zo denken de politica’s namelijk over ons het volk, totdat …..zie het filmpje!

  Sorry, bovenstaande moest ik even kwijt voor het slapen gaan.

  Like

 2. piet klont zegt:

  Zucht…..waar is die goeie, ouwe tijd?

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Komt nooit meer terug, Piet! Kijk maar.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Heb die cartoon hierboven nog eens goed tot me laten doordringen. Als je eea goed bekijkt, komt dat soort situaties steeds vaker voor. En niet alleen met vrouwen. In Amsterdam krijgen joden problemen als ze met een keppeltje de straat op gaan, in Duitsland steekt steeds vaker het antisemitisme de kop op, overal waar joden zijn gebeurt dat.Onappetijtelijke, fundamentalistische jurkendragers die bv. westers geklede vrouwen voor hoer uitmaken moet je een nanoseconde erna zo hard tegen hun glockenspiel trappen dat hun ballen doordenderen tot in hun schedeldak en daar levenslang blijven rondstuiteren. Leuke tip, of niet dames in Iran, Turkije, Afghanistan, Saudi- Arabierië, Dubai en alle westerse landen die ik vergeten ben en waar die jurkendragers het gezichtsveld al tig jaar verpesten. Toch? Want geloof me: een wereld zonder islam is een wereld die beter te pruimen is! http://tinyurl.com/6fl3tpo

  Like

 5. piet klont zegt:

  @ G. Deckzeijl 4:00

  Wat je zegt Gerrit!!

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Tsjonge, kun jij de slaap ook niet vatten? Ik loop al sinds 00:00 door het huis te stuiteren.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  @piet, 04:24
  Hier is die prent nog een keer…
  http://tinyurl.com/3vbhg32
  Handig lijstje, dacht je ook niet?
  Trouwens, ik kom al tijden niet meer op dat A7.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 04.35. uur, wat mij verwonderd Gerrit, is dat ik gisteren twee zgn. gematigde moslims heb zien reageren op een artikel alhier, ik heb beide personen van repliek voorzien, en hen uitgedaagd de perversiteiten van de ISLAM vaarwel te zeggen. Ze deden het voorkomen, dat zij volledig geintegreerd waren, en de islam zelf niet serieus namen. Vervolgens heb ik hen gevraagd waarom de zgn. “gematigde moslims”, niet opkwamen voor onze democratie, vervolgens geen enkele reactie van die twee meer gezien. Dat zegt mij meer dan genoeg.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Goeiesmorreges Tom! Feit: “gematigde moslims” bestaan niet. Stop je energie ergens anders in.
  En die meelezende jurkendragers annex mohammed-naäpers moeten maar eens op dat knopje in de header drukken. Geldt ook voor alle leden van de linkse kerk.
  (wie de schoen past trekt ‘m aan, zou ik zeggen)

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Inderdaad, islam is GEEN geloof, maar voornamelijk massamoord(O ja, dat laatste na de komma zei Schopenhauer).
  http://www.hoeiboei.blogspot.nl/2012/06/anand-soekhoe-mijn-kant-van-het-verhaal.html#more
  STEM LINKS WEG OP 12-9, STEM PVV..!!! OMDAT HET MOET. JUIST NU.

  Like

 11. Anita Kloes zegt:

  Zoveel voorbeelden, zoveel misdaden uit naam van dat misselijkmakende sprookje, zoveel meisjes ontdaan van hun vrouwelijkheid….en NOG zoveel mensen die dit vergoeielijken.

  Om te kotsen, deze hele uitwas van tirannie.
  Ik wilde oprecht dat ik er iets tegen kon doen, daadwerkelijk iets tegen kon doen ipv slechts te doen wat wij allen hier doen…

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Dat kan, Anita! Lees laatste zin-10:47
  (om mee te beginnen)

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 09.30. uur, bedankt voor de reactie Gerrit. Ik word zo beroerd van die “haatbaarden”, dat ik dreig overspannen van deze figuren te worden. Maar Gerrit U heeft gelijk, laat ik vooral ook nog de positieve kanten van het leven bekijken.

  Like

 14. @Tom: De gematigde islam bestaat niet, heeft nooit bestaan en zal nogg bestaan. Onder de islam geldt slecht een (1) zaak: de islam en het doel van de islam. Totale overheersing.
  @G.Deckzeijl: Correct maar toch heb ik een aanvulling: De islam is geen geloof, slecht een zeer intolerantie ideologie. De vrijheid en tolerantie welke zij prediken geldt enkel en alleen voor henzelf!
  @Anitia. We hebben (nog) niet de mogelijkheden maar wellicht per 12/9/2012. Overigens. Hebben we er al eens aan gedacht waarom wij onszelf niet mogen voorzien van wapens? Dit is enkel en alleen om te voorkomen dat we daadwerkelijk afrekenen met Dhimmies, meelopers en helpers van de islam en de instituten/instanties welke dit allemaal mogelijk maken.

  Ooit heeft iemand (ik meende Erdogan zelf) gezegd dat de moskeeën hun kazernes (zullen) zijn. Je zou dat kunnen zien als beeldspraak maar ik vrees dat het geen beeldspraak zal zijn. Wie zegt niet dat zij zich, onder de dekking van de nacht en/of de overheden, allang bewapend hebben?

  Like

 15. piet klont zegt:

  @G. Deckzeijl:

  A7 ?
  Die afslag neem ik inmiddels al geruime tijd ook niet meer.
  Ik rij gewoon door!
  🙂

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  @Pieter, 12:13: Hoe goed is je Duits..? Want dat van die moskeeën en dat ze kazernes zijn, is correct. Het zijn bovendien ook bevel- en controlecentra binnen de islam…!!!
  Daarmee is het bewijs geleverd dat die haatbunkers geen klap met de islam te maken hebben.
  http://europenews.dk/de/node/14411
  Zie ook Fubar’s blog.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 12.13. uur, inderdaad, wij mogen ons NIET zelf verdedigen. En geheel onze zgn. overheid is er alleen maar, om de belangen van BEA BILDERBERG en enige andere elitaire figuren en organisaties te beschermen. Ik ben het met LINSKY eens dat onze overheid onderdeel is van een groot COMPLOT tegen “ons burgers”. Langzaam krijg ik ook het idee dat de guillotine uit het vet moet, tegen deze vileine verraders en verraderlijke instellingen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s