Israël tegen Ivorianen: Verlaat ons land

“Jullie hebben twee weken om het land vrijwillig te verlaten”. Dit bericht aan de illegale immigranten uit Ivoorkust liet het Israëlische Ministerie van Binnenlandse Zaken dinsdag bekendmaken. Na deze periode zouden de Afrikanen met geweld worden uitgezet.

“Van nu af aan worden de binnendringers direct in de gevangenis gegooid”, zei de Israëlische Minister van Binnenlandse Zaken Eli Jischai volgens het dagblad “Jerusalem Post” donderdag. Nadat zijn ministerie de oproep aan de zich illegaal in het land bevindende Ivorianen bekend had gemaakt, zei Jischai bovendien iets over illegale migranten uit Eritrea en Soedan. “Ik sta erop dat de Eritreeërs en Soedanezen het land worden uitgezet (…). De situatie in Eritrea is beter dan die in Sderot en Zuid-Israël”, citeert de krant hem verder. Israëlische vertegenwoordigers zouden al contact hebben met Eritrea en Soedan om de uitzetting te organiseren, aldus de minister.

Volgens het bericht bevinden zich op dit moment ongeveer 65.000 Afrikaanse migranten in het land, van wie ongeveer 2000 Ivorianen. Wanneer deze binnen de aangekondigde periode van twee weken het land zouden verlaten, krijgen ze 500 dollaar per volwassene en 100 dollar per kind. Midden juni hadden Zuid-Soedanezen bij het vrijwillig verlaten van het land 1000 euro gekregen. Een vertegenwoordiger van het Ministerie van Binnenlandse Zaken verklaarde, dat deze discrepantie tussen de geldsommen onbelangrijk zou zijn en dat Israël niet verplicht zou zijn om überhaupt iets te betalen.

Jischai heeft naar eigen zeggen de Israëlische autoriteit voor bevolking, immigratie en grenzen (PIBA) opdracht gegeven om de uitzetting van de illegale migranten uit Ivoorkust voor te bereiden.

Minister-president Benjamin Netanyahu heeft al in juni een ontmoeting gehad met de nieuwe president van Ivoorkust, Alassane Outtara. Deze zou hebben ingestemd met het plan om de Ivoriaanse staatsburgers te repatriëren. Outtara werd in april tot president gekozen, sinds mei is hij officieel in functie. Zijn regering zou erin geïnteresseerd zijn dat de gevluchte inwoners naar het landen zouden terugkeren. Dit zou na een periode van burgerlijk geweld de indruk van stabiliteit te kennen geven.

Een petitie tegen de uitzetting van de Ivorianen werd volgens het bericht begin deze maand weggestemd.

Begin juni maakte de Israëlische Minister van Binnenlandse Zaken bekend, dat een nieuwe werkgroep zich zou moeten bezighouden met illegale immigratie. De doelstelling van deze werkgroep is volgens het Ministerie van Binnenlandse Zaken, dat er over drie jaar geen illegale immigratie meer bestaat in Israël.

Bron:

http://tinyurl.com/84dpvlo

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Israël. Bookmark de permalink .

13 reacties op Israël tegen Ivorianen: Verlaat ons land

 1. Henk Schroemges zegt:

  De enigste oplossing om direct van dit soort cultuurverrijkers af te komen. Jullie kunnen nog 14 dagen vrijwillig vertrekken, anders wordt je er uitgegooid. Hadden ze bij ons ook al heel lang geleden moeten doen met de leegvreters die hier vegeteren op onze kosten.

  Like

 2. Ad de Koning zegt:

  Dit had Nederland ook allang moeten doen, maar hier is het altijd “pappen en nathouden” , en elke keer komt er weer een nieuw pardon. Er moet overleg komen met het land waar ze vandaan komen en er moet veel geld worden betaald. Belachelijk, ik zou zeggen we hebben jullie niet uitgenodigd en we zetten jullie nu uit en zonder veel geld te gaan betalen en als het land waar jullie vandaan komen jullie niet wil terugnemen, dat is dan pech maar het uitzetten gaat door,

  Like

 3. benny zegt:

  zoiets zou in gans europa moeten gebeuren

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Benny 22.05. uur, inderdaad dat zou het allerbeste zijn.

  Like

 5. benny zegt:

  @micael laudahn:de mensen op de foto zien er wat verzuurd uit,alsof ze net een fles azijn achterover gekapt hebben 🙂

  Like

 6. marie zegt:

  Maar dan moet je wel genoeg backbone hebben om tegen de exporterende landen te zeggen dat geen enkele chantage werkt. Verleen je geen landingsrechten aan maatschappijen die je onwelkome burgers komen terugbrengen ? Dan vervalt vanaf dat moment ook jouw toestemming om een vliegtuig waar dan ook in een westers land te laten landen. Tevens wordt het ontwikkelingsbudget bevroren, en alle medische technologie teruggetrokken, en geen inreisvisa meer verstrekt aan potentaten die hun prostaatklachten graag laten behandelen in een comfortabel westers ziekenhuis.
  En natuurlijk betalen we niks. Ze gaan terug met een rekening voor kost en inwoning die meteen voldaan moet worden als ze zich nog ooit durven te vertonen in welk asielzoekerscentrum dan ook.
  Suffe watjes zijn we, om dat gestroomlijnde circus geen forse staak in het wiel te steken.
  Op wat zeldzame uitzonderingen na, nemen de burgers van die mislukte landen nou precies de mindframe mee waardoor er in de landen van herkomst nooit iets constructiefs van de grond komt. En eenmaal binnengelogen ontfermen de bleeding hearts zich over die incompetentie met hun vaandel van menslievendheid.
  Maar een leugen blijft een leugen, en het is geen veelbelovend begin van respectvol samenleven.
  Voor een gezond individu is het zelfs de meest valide reden om een connectie te verbreken.
  Hoe ongezond zijn we inmiddels ?
  En tot welke dubbele standaard zijn we bereid om onaangename waarheden uit de weg te gaan ?

  Like

 7. Leto 2 zegt:

  Ten tijde van de strijd in Ivoorkust verbleef ik in Ghana, het buurland.
  Ik heb me er derhalve meer in verdiept.
  Het verhaal van Ivoorkust is typerend voor het Afrikaanse continent: moslims infiltreren vanuit het noorden de zuidelijke staten en grijpen door verkiezingsfraude en terreur de macht.
  Gbagbo was de legitieme leider van Ivoorkust, hij is net als de Serviërs en Ghadaffi door de NAVO uitgerangeerd.
  Ivoorkust was net als Ghana een christelijk land maar door infiltratie door moslims vanuit het noorden en de fraude bij de verkiezingen waar illegale immigranten een stem mochten uitbrengen is de moslim Outtarra met steun van de NWO NAVO de dictator geworden.
  Niet verbazingwekkend, de agenda van de NWO is duidelijk.

  De vraag is wat voor soort vluchtelingen uit Ivoorkust zijn neergestreken in Israël.
  Zijn het christenen die hun leven niet meer zeker zijn in hun voormalige land of zijn het moslims die als mol worden gebruikt om Israël te ondermijnen?
  Sowieso dringt de vraag zich op waarom en hoe deze klodders nutteloos protoplasma in Israël zijn beland.
  Daar zit een abject en crimineel mechanisme achter.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Jullie hebben twee weken om het land vrijwillig te verlaten !!! En zo heurt het !!
  GA TERUG !!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Leto 2 00.22. uur, inderdaad dat is de MUZELMAN tactiek. Infiltratie is de opzet. En wat Joegoslavië betreft heeft U ook volkomen gelijk. Het waren niet de SERVEN, maar de MUZELMANNEN die gebruik maakten, na de dood van Tito, om de zaak te destabiliseren. Ik weet nog goed, dat er overal hetze werd gevoerd tegen SERVIë, maar de zgn. moslims werden als “slachtoffer”, verklaard. Belogen zijn wij door onze eigen MSM, en tv, en regering onder de ROOIE KOK de salonsocialist. Niets kwam er in de kranten, van het uitmoorden van 100 servische dorpen, door de horden van het MOSLIMBEEST ORIC. Deze misdadiger is er geloof ik met 2 jaar gevangenisstraf vanaf gekomen. Deze achterlijke MUZELMANNEN zijn inderdaad het wapen van de NWO, daar twijfel ik geen seconde meer aan, samen met de communistische EU, en de BILDERBERGKLIEK zijn het de PALADIJNEN van de satanische NWO.

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Analoog aan het onderwerp hetvolgende: ik heb er al naar gezocht en niet gevonden, maar een paar jaar geleden waren de Israëlische autoriteiten begonnen om op luchthavens de Arabisch uitziende reizigers apart te controleren en in te checken t.o.v de gewone reizigers. Grote problemen zou je verwachten? Nee, helemaal niet. Weet iemand de info nog?
  On topic: als je illegaal bent, ben je illegaal, punt. Volkomen terecht als de autoriteiten je dan het land uit willen hebben. Daar dacht Joop Den Uyl* toen héél anders over…
  http://tinyurl.com/3p32945
  *ja, en hij niet alleen hoor. Nou BULKT dit land van de anti-discriminatieburootjes, want als zo’n intercontinentale koopjesjager een scheet dwars zit dan wel dat een zwarte kat de straat oversteekt, wordt er discriminatie geroepen, waarna de hele linkse goegemeente buigt als een knipmes.
  http://tinyurl.com/lsvuda

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Stuur ze maar verder naar Nedrland of misschien wel Zweden of Noorwegen want die hebben ze graag.

  Like

 12. Tycho zegt:

  helemaal mee eens! Veel mensen haten joden en israëlieten, maar ze hebben dus wel goede ideeën!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s