Jonge Britse journaliste (21) “Arabellieus” misbruikt op het Tahrirplein (+ video)

Het is niet het eerste geval, maar hij is typerend. Er worden naïeve journalisten de wereld ingestuurd en de jonge aanwas wil aan ons in de pers de wereld uitleggen en heeft géén idee. De Britse Natasha Smith (21)  hoorde het gejubel en zag de gelukzalige gezichten op het Tahrirplein in Cairo, toen de Moslimbroeders als winnaars van de verkiezingen werden uitgeroepen. En ze voelde ook de Arabisch-islamitische lente boven de opkomende democratieën, maar toen…

….toen begon het pas goed:

“Deze mannen, honderden, waren in beesten veranderd. Ze spreidden mijn benen uit elkaar en trokken aan me. Ze krabden en knepen in mijn borsten en duwden hun vingers in me, op iedere denkbare manier. Zoveel mannen. Alles wat ik kon zien waren wellustige blikken, steeds meer spottend grijnzende gezichten, terwijl ik rond werd gegooid als vers vlees aan de hongerige leeuwen.”

En zulke naïeve, onnozele journalistes leggen aan ons de wereld uit, ´s morgens in de pers en ´s avonds op televisie.  Hieronder een artikel uit BILD:

Natasha werd het slachtoffer van een brutale seksuele aanval

Op haar blog schrijft Natasha over de ergste dag in haar leven: hoe ze plotseling door vreemden van haar vrienden werd weggetrokken. “Ik werd overal betast, ze werden steeds brutaler en agressiever”. Ze zou geschreeuwd hebben en vermoed hebben wat er zou gaan gebeuren. “En ik wist dat ik er niets tegen kon doen”. De mannen scheurden haar kleding van haar lichaam.

Natasha was aan het eind van haar krachten en stond doodsangsten uit: “Misschien is dit het. Misschien gaat het op deze manier voorbij, sterf ik zo”

Enkele mannen probeerden haar te helpen. Het lukte hen de jonge vrouw naar een van de EHBO-tenten op het plein te brengen. Maar het was nog niet voorbij: “Ze trapten de tent in elkaar en ik werd nog een keer rond gegooid en misbruikt. Ze sleurden me naakt over de grond en trokken aan mijn blonde haren”. “op dat moment zei ik steeds maar hardop tegen mezelf: “alsjeblieft God, zorg dat het ophoudt!”

Na een gevoelsmatige eeuwigheid en nog meer aanvallen lukte het een vriend van Natasha, bij wie ze daarvoor was weggetrokken door de meute, haar naar een andere tent te brengen. “De mannen keken naar binnen en ik verstopte me”, schrijft Natasha op haar blog, “ze wilden ook deze tent aanvallen. De mensen om mij heen begonnen barricades van stoelen te bouwen.” Vrouwen in de tent zeiden tegen haar dat er geruchten de ronde deden dat ze een spionne zou zijn. Dat zou de aanvallers nog agressiever hebben gemaakt.

Natasha kreeg kleding en een sluier. Maar omdat de vlucht met haar Britse vriend te gevaarlijk geweest zou zijn, voerde een Egyptenaar haar tenslotte van het plein af. Wat volgde was een lange zoektocht, die uiteindelijk met behulp van hulp van de ambassade eindigde in een privéziekenhuis.

Natasha Smith was in Cairo om een documentaire te maken over vrouwenrechten in Cairo. Na de vreselijke zondag wil ze niet opgeven, integendeel: “De mensen moeten zich ervan bewust worden hoe serieus dit onderwerp is. Arabische vrouwen, westerse vrouwen – zoveel moeten lijden”.

Video:

Bronnen:

http://www.pi-news.net/2012/06/britische-jung-journalistin-auf-tahrirplatz-arabellios-misbraucht/

http://www.bild.de/politik/ausland/aegypten-krise/aegypten-britische-journalistin-sexuell-missbraucht-24902160.bild.html

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", "Nuttige idioten", Egypte, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

16 reacties op Jonge Britse journaliste (21) “Arabellieus” misbruikt op het Tahrirplein (+ video)

 1. louis-portugal zegt:

  Ik heb haar naïeve instelling uitgebreid gelezen.
  Ze gaat weer proberen van Cairo die mooie gezellige stad te maken die het was zei ze ergens.
  Succes ermee.
  Ik zou proberen mijn 21 jarige dochter daar weg te houden..

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Hoe onnozel kan men zijn als vrouw, om bij de achterlijke arabieren ook maar iets van beschaving te verwachten. Deze juffrouw had beter dienen te weten. Volgens haar aanranders, moslims van het ergste soort, zijn wij westerlingen; apen, honden en varkens. En daar doe je toch mee wat je wil.
  En voor 12 september is het goed om te weten, dat alleen de PVV en de SGP tegen ISLAMISERING van NEDERLAND zijn.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Goed gezien, Louis!! Hoe vreselijk naïef kun je zijn door je midden tussen een leger religieuze IDIOTEN te begeven. Als ’t mijn dochter was geweest… afijn, laat maar zitten. Heb er al veel te veel over gezegd en hier geparkeerd. Veranderen doet er weinig. Ik ga dit ding maar ‘ns een poosje afzetten.

  Like

 4. Hellen zegt:

  Hoe dom kan je zijn ( hoewel ik het vreselijk vind ) om naar 1 van die abjecte woestijnlanden te gaan , die haatbaarden zien Westerse vrouwen als vuil en vinden niet moslims , zeker vrouwen , minder dan een varken , hond of aap , wij zijn voor dat tuig de untermensch , dat had ze kunnen weten , ik zou ff het internet raadplegen voor je een vliegtuig instapt opweg , maar eigenlijk terug , naar het jaar 700 .

  Like

 5. Marijke . zegt:

  Beesten zijn het.wat zeg ik ?Beesten doen dat nog niet eens op die manier.Tuig van de richel.Ja uiteindelijk zijn we toch hoeren in hun bekrompen geest.Af schieten dat tuig.BRRRRRRRRRRRR

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Marijke 13.32. uur, zelfs beesten doen elkaar dat niet aan hoor Marijke. Maar we kunnen ze beter onmensen noemen, want ik zou de dieren niet willen vergelijken met deze achterlijke debiele woestijnratten, volgelingen van de zonnesteekkrankzinnige MO de pedo profeet. Amen.

  Like

 7. Rudor zegt:

  Domheid moet gestraft worden en wordt ook gestraft. Dat is nu weer eens overduidelijk te zien in de gebeurtenissen die deze vrouw (en met haar nog meer overigens) zijn overkomen.
  Als het al je dochter zou zijn, hoef je haar niet meer te straffen. Het is al gedaan en niet zo zuinig.
  Vreemd is dat ze er eigenlijk niet echt veel van heeft geleerd.
  Cairo was jaaaaaren geleden misschien nog een gezellige stad (ben er zelf ook nog geweest, toen was het nog ‘normaal’ daar), maar dat is het niet meer en dat komt voorlopig ook niet meer terug. Dan moet je bij voorlopig niet aan jaren of tientallen jaren denken maar eerder aan honderden jaren.
  Enfin, wat het lijden van de vrouwen in Egypte (of welk moslimland dan ook) betreft, dat moeten ze zelf maar uitzoeken. De westerse wereld moet niet de illusie hebben ook maar iets te kunnen veranderen in die landen. Evenmin moeten ze de wens koesteren want dat draait uit op teleurstelling.
  Verder zou ik zeggen, als je niets verloren hebt in die landen, heb je er ook niets te zoeken.
  Dat is simpel en beter voor je lijfsbehoud, en dat geldt niet alleen voor vrouwen.
  Immers, de oorlog is in volle gang, alleen weten veel westerlingen (en dan met name politici) dat nnog niet. Echter, zelfs analfabete mohameds en fatimas zijn wel volledig op de hoogte. Laat staan hhun broeders en zusters die wel kunnen lezen en schrijven.

  Like

 8. benny zegt:

  de naiviteit van sommige westerlingen word echt gevaarlijk,zeker diegene die deel uitmaken van het “beleid”.
  wie is er nu zo dom en onverantwoord om een westerse vrouw naar die einde beschaving te sturen om een reportage te maken?de volgende keer een jood in traditionele kledij naar iran sturen om en reportage te maken en dan verwondert zijn dat hij daar gelyncht word?
  het westen heeft daar niks te zoeken juist zoals de primitievelingen hier niks te zoeken hebben maar onze eu(ssr) dictators en globalisten willen ons kost wat kost verenigen wat evenveel kans heeft tot slagen als proberen met de fiets naar de maan rijden.

  Like

 9. Marcel zegt:

  Ach goh

  sneu hoor.

  Het zal wel een ziekelijke afwijking zijn of zo, maar ik gun haar deze behandeling echt van ganser harte. Kijk wij praten hier wel eens over zulke lui, wij beseffen hoe zij zijn. Voorlopig worden wij weggezet als untermenschen omdat we de inslag van de islam kennen en weten te benoemen.
  Diegenen die ons untermenschen noemen zijn voorlopig wel zulke lui als deze Natasha Smith.

  Ik heb werkelijk geen enkel medelijden met haar maar vind dat zij gekregen heeft waar zij om vroeg. Misschien dat dit haar helpt om in te zien welke situatie er nu in onze eigen thuislanden gecreeerd word, en hoe groot de bedreiging is jegens al onze verworvenheden.

  Like

 10. Paardestaart zegt:

  Dit meisje is 21!
  Eigen schuld? Ouders die haar tegenhouden? Haar ouders hebben haar vermoedelijk een vredesopvoeding gegeven; haar verteld dat wie goed doet goed ontmoet, dat islam gewoon een godsdienst is als alle anderen, dat in de bijbel ook heel nare dingen staan, en toen de bommen in Londen ontploften zeiden ze dat het natuurlijk vreselijk was, maar dat Blair de islamitische wereld had aangevallen, nota bene onder valse voorwendselen, en verder zeiden ze vanzelfsprekend dat je toch niet een heel volk aansprakelijk kon stellen voor wat een paar extremisten doen, en ook nog dat je voor de vrede moet blijven strijden..
  Toen dit zieltje zag hoe verrukt volwassen deskundigen waren op de TV over de arabische lente, toen dacht ze: daar moet ik bij zijn..die mensen zullen het toch wel weten, dacht ze…
  Tegenhouden?
  Hoe denk je dat die kinderen zo volkomen van god los zijn geraakt??
  Kannonnenvoer 21st cy: de volwassenen hebben een leven lang sentimenteel gelogen, omdat ze zo graag aan hun onnozele hippiedromen wilden vasthouden..Professionele middernachtzendelingen zijn onze grote mensen, en zo staan ze nog voor de klas ook, dus probeer de geexalteerde vredeskitsch maar van je kinderen weg te houden..
  21 jaar. Rachel Corrie was 23 toen ze op wereldverbetertoer ging, en haar ouders hebben na haar dood nog de Rachel Corrie-foundation opgericht, ´om haar werk voort te zetten”
  Kanonnenvoer, geofferd op het droomaltaar van gevaarlijke onnozelaars die nooit volwassen wilden worden..
  Het komt niet uit de lucht vallen..

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Paardestaart 05.04. uur, precies zoals U zegt Paardestaart. Onze fijne pers (kuch) is geen haar beter dan de propaganda afdeling van GOEBBELS, een leider uit NAZI-Duitsland. Onze staatsmedia, doen niet anders als de bevolking hersen spoelen 24/7. Momenteel is er WEER een hetze in gang gezet tegen GEERT WILDERS en de PVV. Samen met onze ROOIE KRANTEN gaat de intimidatie en het modder gooien maar door, tegen iedereen die niet politiek correct zijn, te weten niet LINKS! Verraders dat zijn het.

  Like

 12. Elvi zegt:

  Ik kan kwaad worden op de reacties hier! Iemand wordt verkracht en het is haar eigen schuld?

  Dat zij zich op deze afschuwelijke manier ten volle bewust is geworden van het leed van vrouwen daar, niet angstig in een hoekje is gekropen maar hier voor wil vechten, siert haar!

  Like

 13. lucky9 zegt:

  @ Elvi
  Tja, cultuur-relativisme moet kunnen. Maar in Caïro wordt iedereen nu eenmaal geconfronteerd met de realiteit van de islam. Het proces van bewustwording neemt nu eenmaal ook tijd in beslag. Waarom zou dat bij deze jonge Natasha anders moeten zijn?
  De reacties hier zijn begrijpelijk. De reageerders hier hebben voorkennis die Natasha blijkt te ontberen. Spijtig natuurlijk, maar het siert haar in feite niet. Ze had zich vooraf en tijdig beter moeten informeren. Een boek van Nonie Darwish of Hege Storhaug lezen bij voorbeeld. Of is dat te veel moeite gevraagd van Natasha?

  Like

 14. treintrien zegt:

  Ben ik de enige die het kortweg onverantwoord vind dat een meisje van 21, een stagiaire nota bene (als ik dat gedeelte goed heb begrepen), naar zo een gevaarlijk gebied wordt gestuurd?
  En dat zoiemand totaal zonder enige achtergrondkennis aan mij uit mag gaan leggen hoe het daar allemaal aan toe gaat?
  Dan snap ik wel ineens waarom de hedendaagse journalistiek zo bedroevend is.
  Een stagiaire is natuurlijk wel veel goedkoper. Dat zal de afweging zijn geweest, triest genoeg.

  Dat kind zelf kan er weinig aan doen. Is (nog) niet slimmer. Maar das de schuld van de ouders, het onderwijs, haar werkgever. Dat ze hardleers is, tja, dat kan ook een erg goede eigenschap zijn. Dan noemen we het volhardend. Vind het dus wel zielig voor dat meisje, maar die ouders en zo, die moeten niet janken. Mijn vijf centen.

  Like

 15. @Hans: Dit zou vragen om een Godwin kunnen worden. Ik vraag me af of ze uberhaubt iets van deze, voor haar bijzondere onprettige, ervaring heeft geleerd…

  Like

 16. piet klont zegt:

  @Hans van den Mortel:

  Bent u wellicht Martien Pennings gekleed in in een burka?

  Dit verhaal doet me ergens aan denken.
  Die trut die dat boek schreef…’In de warme, zachte handen van de Taliban’ of zo.
  Joannie de Zelfverrijkster.
  Die was zogenaamd dermate verkracht dat ze de kracht had om er een boek aan te wijden.
  Toen aan haar bij Pow & Nitwittemans kritische vragen werden gesteld wist ze vaak niet anders te antwoorden dan: ‘Dat weet ik nog niet, nog niet alles is helder op een rijtje, ik zit nog midden in het verwerkingsproces’.
  Zo…hoe kun je daar dan in vredesnaam al een zinnig boek over schrijven.

  @ Paardestaart: 21 of 81 jaar, het maakt die barbarieren niet uit hoe oud of jong je bent, vraag maar aan de kamelen daar.
  En Joannie was ook al een stuk ouder.
  Een gewaarschuwde geit telt voor twee zou je denken, maar die carriëregeiten zijn stronteigenwijs en verrekte hardleers en je kunt op je boerenklompen aanvoelen dat zoiets eindigt in een jankverhaal!
  En men kan het op de ouders afschuiven, maar die komen ook uit de hippietijd en worden ook nooit volwassen.

  Ja, en nu…. Zet het orkest maar in!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s