Hoe ziet onze toekomst eruit?

Als er niets verandert dan ziet onze toekomst er niet rooskleurig uit. De toekomst van ons, onze kinderen en onze kleinkinderen ziet er dan zeker zwart uit. Wat in de islamitische landen op dit moment gebeurt kan ons deel worden!

 • Zitten wij te wachten op discriminatie op basis van geslacht, geloofsovertuiging of afkomst? Nee.
 • Zitten wij te wachten op excessieve straffen zoals amputatie van handen en voeten, dood door ophanging of dood gestenigd worden? Nee.
 • Zitten wij te wachten op onthoofdingen in private of publiekelijke setting? Nee.
 • Zitten wij te wachten op het uithuwelijken, trouwen en misbruiken van minderjarige meisjes? Nee.

Welke vraag je ook zou stellen met betrekking tot de islam en waarin deze gelooft, deze zou beantwoord moeten worden met een duidelijk en standvastig Nee!

Helaas moet geconstateerd worden dat onze zogenaamde leiders ons ongevraagd opzadelen met ideeën die niet van westerse origine zijn. Waarom zij dat doen? Laat het antwoord duidelijk zijn: De Resolutie van Straatsburg, die in 1975 bekrachtigd werd. Wat dachten zij toen? Dat de westerse burger dit over zijn kant laat gaan? Het is hen erg lang gelukt ons dit te laten denken. Sinds een aantal jaren is er echter een enorme bron van informatie beschikbaar gekomen. Diverse websites besteedden aandacht aan dit onderwerp en hebben hun best gedaan om de zichzelf informerende burger duidelijkheid te verschaffen.

De Resolutie van Straatburg ‘belooft’ om voortaan de Arabische immigratie actief te bevorderen en de nieuwkomers ruim baan te geven om hun cultuur naar Europa te exporteren. De tekst van deze Resolutie benadrukt “de grote verrijking, die het Arabisch cultuurgoed ons te bieden heeft, vooral op het gebied van normen en waarden” en draagt de lidstaten op om aan de verspreiding “de hoogste prioriteit” te geven. De (linkse) pers moet worden ingeschakeld “om een gunstig klimaat te scheppen voor de immigranten”  en desgewenst dient de waarheid omtrent deze immigratie verhuld dan wel verdraaid worden en de (voornamelijk linkse) academische wereld moet worden gemotiveerd “om de nadruk te leggen op de positieve bijdrage van de Arabische cultuur aan de ontwikkeling van Europa”. Geld moet worden uitgetrokken om de oprichting van moskeeën, islamscholen, centra voor Arabische cultuur en wetenschappelijke instituten ter bestudering van de islam te bevorderen. Het staat allemaal zwart op wit. Sinds 1975. Dankzij ons onvolprezen en ongekozen, ondemocratisch Europarlement!

Wel, dit Europarlement is bezig ons in een zwart gat te duwen met deze Resolutie in de hand! Ooit geprobeerd meer informatie te verkrijgen over de daadwerkelijke inhoud van deze Resolutie? Velen hebben het geprobeerd, maar weinigen is het gelukt om de volledige, rauwe tekst te bemachtigen die uitlegt hoe uiteindelijk de islamisering van Europa als einddoel moet worden bereikt. In correspondentie wordt ontwijkend geantwoord op vragen die specifiek betrekking hebben op deze resolutie. Hoe krom, maar des te overtuigender het is dat men niet wenst dat dit in de openbaarheid komt, althans niet volledig.

Inmiddels kunnen we de resultaten zien. Kijk naar het Verenigd Koninkrijk: Shariawetgeving is daar in diverse steden en wijken ingevoerd. Shariapolitie die de autochtone inwoners intimideert en desgewenst met harde hand corrigeert conform de shariawetgeving. Politici, die blijkbaar teveel linksdraaiende islamyoghurt opgelepeld hebben en slaafs achter hun nieuwe “meesters” aanlopen. Rechters, die het onbewezen achten dat blanke vrouwen mishandeld werden, omdat de daders door de alcohol zouden zijn beneveld en niet meer wisten wat zij deden. Jonge meisjes die ontvoerd worden, gedwongen worden zich te bekeren tot de islam en vervolgens als hoer worden misbruikt. En dit is dan alleen maar wat er in de publiciteit wordt gebracht of eigenlijk uitlekt. Wie weet wat er nog meer speelt?

Scandinavische landen, die gebukt gaan onder de terreur van de islam. Overheden en handhavers van de openbare orde, die bepaalde gebieden niet meer durven te betreden. Complete wijken, die alleen bewoond worden door immigranten die deze ideologie aanhangen. Gewelddadige verkrachtingen, die voor meer dan 92% worden begaan door immigranten.

In Duitsland, waar deze fundamentalisten steeds meer aanhang krijgen en met grof geweld proberen zaken tegen te houden die mogelijk zouden zijn gericht tegen hun ideologie. Plaatselijke overheden, die het zo gek niet kunnen bedenken om zaken aan te passen zodat aanhangers van deze ideologie maar niet geprovoceerd worden.

Frankrijk: Complete voorsteden zijn volledig overgenomen door immigranten en dagelijks antisemitisch geweld is er gewoon. Vrouwen en jonge meisjes worden verkracht, onschuldige mensen/kinderen worden gegijzeld en vervolgens koelbloedig neergeschoten. Voorsteden, van bijvoorbeeld Parijs, zijn volledige tot “No-Go Area” verklaard voor de lokale politie. Winkels worden gedwongen te sluiten, omdat de eigenaren Joods zijn. De opsomming is eindeloos!

Als we het Verenigd Koninkrijk als voorbeeld zouden nemen dan is het slecht gesteld! Echter, de waarheid is hard en reëel: Bovenstaande situaties zijn gedeeltelijk ook al voorgekomen in overige Europese landen alsof het een niet te stuiten, hoogst besmettelijk virus betreft dat zich ongehinderd kan uitbreiden.

Nu hadden wij de mogelijkheid om als soevereine staat hier iets tegen te doen door middel van wetten. Helaas is met de rectificatie van het “Verdrag van Lissabon” deze mogelijkheid ons bewust ontnomen. Linkse partijen hebben ons, zonder blikken of blozen, cadeau gedaan aan de EU. Stukje bij beetje ontneemt deze EU ons onze rechten en vrijheden. Het enige wat wij terug krijgen zijn plichten. Plichten die erg duidelijk zijn… Niet alleen het doorlopend betalen van afdrachten aan de EU, maar ook het niet mogen weigeren van immigranten (die opvallend genoeg steeds meer uit naties komen met een islamitisch klimaat). Inmiddels mogen wij zelfs deze immigranten zelfs niet meer uitwijzen of desgewenst met dwang over de grens zetten. Deze acties worden zwaar veroordeeld door de EU, aangezien hierdoor het hele idee van de Resolutie van Straatburg teniet wordt gedaan. Iedere actie die mogelijk gevaar oplevert voor de uitvoering van deze resolutie kan en zal worden bestraft door de EU met sancties.

Zie hier het klimaat dat wordt geschapen. Perfect voor de leer van de islam en zijn aanhangers. Kom maar binnen met je strijders, maar niet als het aan ons ligt. Helaas zijn wij op dit moment met te weinig mensen, maar wellicht met de komende Nederlandse verkiezingen op 12-09-2012 is er een kans om het tij te keren. Het wordt tijd dat de linkse elite teruggedrongen wordt en op zijn daden wordt afgerekend. Te vaak is hij met zijn praktijken weg gekomen zonder enige vorm van straf of sanctie! Hier dient een einde aan te komen.

Om terug te komen op de toekomst van ons, onze kinderen en kleinkinderen: Het tij moet worden gekeerd. Gebeurt dat niet of te laat, dan kunnen beide onderstaande filmpjes mogelijk onze toekomst zijn. Laten we proberen dat met z’n allen te voorkomen. Let op! Onderstaande filmpjes bevatten schokkende beelden!

Is dit waar wij voor moeten vrezen of kunnen we dit voorkomen? Van onze huidige regering en de EU hoeven we geen hulp te verwachten. We zullen het zelf moeten doen. Laten we de handen ineen slaan en proberen ervoor te zorgen dat dit niet onze toekomst wordt, waarin wij, onze kinderen en onze kleinkinderen moeten opgroeien en leven!

Video´s:

Door:
Pieter Veenstra (http://welketoekomst.wordpress.com/)

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", Dhimmitude, EU, Europa, Europeanisering, Free speech, Immigratie, Islamisering, Linkse Kerk, Multiculti, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

48 reacties op Hoe ziet onze toekomst eruit?

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Ik zal maar meteen beginnen om iedereen weer eens op de feiten te wijzen.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1043/Olympische-Spelen/article/detail/3279933/2012/07/01/Al-Qaeda-wil-met-vliegtuig-aanslag-plegen-tijdens-OS.dhtml
  Resolutie van Straatsburg(waarmee het allochtone gelazer destijds is begonnen) zag ik ook weer voorbij komen: http://tinyurl.com/3p32945 (tekst inbegrepen, Pieter..!!!)

  Like

 2. @G.Deckzeijl. Da’s toevallig. Die van het AD had ik net op m’n eigen blog geplaatst 😉

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Aanvulling van 21:54, dat vergat ik nog: de bestseller Eurabië door Bat Ye ‘or. Op pagina 117
  van dat boek vind je de afspraak dat er alleen olie werd geleverd indien de Arabische horden
  hun cultuur en gewoontes mochten behouden nadat ze zich in Europa gevestigd hadden.
  Waarvan acte!

  Like

 4. benny zegt:

  een verdrag dat gesloten is kan ook afgesloten worden,als de wil er is wel te verstaan.
  wij beschikken reeds jaren over de technologie om niet meer afhankelijk te zijn van olie maar die word om één of andere reden niet commercieel gemaakt,ik vermoed uit winstbejag(geld is niet alles!)
  ik ben geen fan van toyota prius of honda insight maar als dit de islamisering kan keren door met elektrische auto’s te rijden wil ik dit met veel plezier doen en ik denk niet dat ik de enige ben.
  wij hebben de troeven in handen maar missen politici die weten hoe ze die moeten uitspelen.
  ik stel me ook enorme vragen over de linkse elite,hebben die mensen dan geen kinderen of kleinkinderen die nog moeten opgroeien of offeren ze die hun toekomst schaamteloos op?

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Dit lijkt mij mijns inziens een probaat middel om de opmars van dat woestijngeloof tegen te gaan.
  Kom op dames. draai de rollen om.
  http://www.gva.be/krantenkoppen/zoeken/femen.aspx?q=en_mIe9laEZ!5Q=&g=femen
  Soortgelijke acties>> http://tinyurl.com/4yglqlp

  Like

 6. @benny: Een mogelijk antwoord op je vraag zou kunnen zijn dat zij ‘verwachten’ dat zij zullen worden vrijgesteld van de vervolging omdat zij zich als ‘voorbereiders van de islam’ hebben gedragen…

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Aanvulling van 22:12: officiële site uit de Oekraïne.
  http://vk.com/club2672464

  Like

 8. E.J. Bron zegt:

  Zij hopen als laatste door de islamitische Nijlkrokodil te worden opgevreten….

  Like

 9. benny zegt:

  @e.j.bron:ik heb een beter idee,laat ons in groep op die krokodil springen en afmaken zodat die niemand meer kan opvreten 🙂

  Like

 10. E.J. Bron zegt:

  @benny

  Ik stel voor dat we de krokodil net zo indoctrineren als de linksen dat met onze samenleving doen: laat die krokodil ze allemaal opvreten en dan slaan we toe!! 😉 😀

  Like

 11. vederso zegt:

  @ Pieter Veenstra. Goed geschreven! Helder.

  Like

 12. Columnist zegt:

  Het pure feit dat het boek van Bat Ye’or kon verschijnen bewijst dat het met de olie-afhankelijkheid reuze meevalt. We worden wederom voorgelogen.

  Like

 13. E.J. Bron zegt:

  @vederso

  Voor meer goede artikelen – kijk op Pieter z´n nieuwe site:

  http://welketoekomst.wordpress.com/

  Like

 14. vederso zegt:

  @ E.J. Bron. Ik heb even gekeken. Dat ziet er mooi uit. Daar ga ik zeker ook lezen.

  Like

 15. lucky9 zegt:

  Volledig akkoord. Op één schoonheidsfoutje na: de leden van het euro-parlement zijn wél “verkozen” maar veegden op enkele uitzonderingen na (Farage, Claeys, Madlener, Le Pen en o.a. enkele Hongaren) de wensen en standpunten van hun eigen kiezers aan hun (l)aars.
  Zelfs zogenaamde “volksnationalisten” zoals Frieda Brepoels. Onbetrouwbaar zootje politiekers!

  Voor het overige wordt de chronologie van alle verkiezingen gemanipuleerd en wordt het resultaat van alle referenda gewoon … genegeerd!
  Dit zijn de feiten.
  De EU (alias EUSSR) is een fascistische en totaal ondemocratische nog net niet totalitaire samenzwering met bendevorming.

  Hun motivering berust uitsluitend op eigenbelang en hun handelwijze is door en door corrupt. Hùn bankgegevens op de Kaaiman-eilanden of Bahama’s mogen en kunnen niet opgespoord worden wegens verschillende nationale wetten ter bescherming “van de privacy”.

  Zij weten evenwel tot de laatste eurocent en tot in het laatste detail wat de niet verkozen burgers doen met hun centen. Europees fascisme is geen abstract begrip maar is zo rood als het bloed van criminele communisten als Pol-Pot en Mao-Tsé-Tùng. Opportunisten en rasechte parasieten hebben het openbare democratische forum gekaapt en houden de bevolkingen gegijzeld.

  Dit kan nooit goed aflopen. Ofwel gaan zij er aan, ofwel gaan wij er aan. Aan U de keuze!

  Like

 16. treintrien zegt:

  Ziet er goed uit Pieter!
  Heb je gelijk even bij de favorieten gezet.

  En dat boek van Bat Ye’or zou op de verplichte leeslijst moeten staan voor iedere EU-kritische burger. Maar dat wisten jullie al.

  Like

 17. M.A.GALSTAUN zegt:

  NAAR MAAR WAAR ALLEMAAL . BEST BEANGSTIGEND dat t ook zo n vaart heeft.

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @Benny 22.01. uur, inderdaad Benny, ik heb al eens gehoord dat men auto’s op waterstof zou kunnen laten rijden. Electrisch is uiteraard ook prima, maar de belangen van de oliemaatschappijen zijn zo groot, Shell,BP,Koninklijke olie, dat deze en hun trawanten politici van links tot rechts dit met alle middelen zullen verhinderen! Dat plaatst de positie van Oranje Tithola, Bea Bilderberg, als aandeelhoudster in het juiste daglicht. Daarom dat geslijm van haar met de ISLAMISTEN! Men zal zelfs mensen ervoor willen vermoorden. Lucky9 00.27. uur, en als er verkiezingen worden gehouden, ben ik zelfs bang dat de EUSSR opdracht geeft deze te vervalsen, neemt U maar van mij aan, dat men NIET WENST dat de PVV veel stemmen krijgt. De communist LENIN zei al: “maakt niet uit wat mensen stemmen, maar WIE de stemmen telt”. Laten we daar 12/9 maar goed rekening mee houden, het bashen van de PVV en Wilders is weer begonnen, zie de berichten op Else4.

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  Pieter Veenstra hulde voor dit stuk! Nog een opmerking voor mij mogen alle RODEN en LINKSEN van Europa het APELAZERUS krijgen. Zij zijn de 5e COLONNE van de MUZELMANNEN!

  Like

 20. friki zegt:

  Hoe erg is het allemaal al!!! ” Moed” is maar weinigen gegeven. Kun je nagaan wat heldhaftig Wilders is.

  Like

 21. G.Deckzeijl zegt:

  Inderdaad, NO FUTURE, want…. bestuursFASCISME..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/07/juristen_esm_is_niet_rechtsgel.html

  Like

 22. louis-portugal zegt:

  Deprimerend al die ellende waar wij mee geconfronteerd worden.
  Ik vraag me werkelijk af waar en hoe de eerste grote acties tegen die islamisering beginnen.

  De enige mogelijkjheid om van die arabieren af te komen is voor mij kernenergie.
  En dat mag thorium zijn.
  Inmiddels zijn de vierde generatie kerncentrales ook veel veiliger.
  Frankrijk kan in Le Havre al 92 % van zijn kernafval herrijken.
  Maar ja een flink gedeelte van de linkse wereld heeft kernenergie vervloekt omdat ze daardoor een stuk controle kwijt raken en aangezien links veel bepaald blijven we afhankelijk van arabieren.
  Ze kopen met het geld dat wij betalen voor hun olie het beste van onze bedrijven en zullen dus nog heel lang onze wereld beheersen.
  Duitsland is na het sluiten van hun kerncentrales voor 75 % afhankelijk van energie import zei Oetinger, energiecommisaris in Brussel.

  .Hoe kan een land dat zo afhankelijk is van energie voor zijn industrie zo geregeerd worden??

  Ik wil wel nog even opmerken dat toen den Uyl in 1968 de mijnen sloot in Limburg er 30.000 mannen rondliepen met stoflongen.
  Buiten die 30.000 waren er al velen gestorven aan die verkalking van hun longen door het stof in de mijnen. Een ellendige dood door verstikking.

  Like

 23. Anita Kloes zegt:

  Een van de dingen die kunnen doen is het woord van E. J. Bron verspreiden 🙂

  http://nederlandisweg.hyves.nl/forum/5753341/t8E1/Kom_maar_binnen/

  Like

 24. Tom Hendrix zegt:

  G.Deckzeijl 10.10. uur, beste Gerrit, gelooft U nou werkelijk dat de EU FASCISTEN zich iets gelegen laten liggen aan RECHT. Mijn neus, dat interesseert ze geen ene malle moer.
  Het zal erop aan komen, of de bevolking van NEDERLAND 12 september, slim of dom is!
  Slim is TEGEN het MONOPOLY KAPITALISME van de EU, DOM is weer te stemmen op VVD,CDA,D66,PVDA,GL. Aan onze bevolking de keus. Verder verstandig om onregelmatigheden in de stemlokalen, meteen vast te leggen. Ik vertrouw de LINKSEN en EUROFIELEN voor geen meter.

  Like

 25. lucky9 zegt:

  Tom Hendrix zegt op 2 juli 2012 om 08:13
  “ik heb al eens gehoord dat men auto’s op waterstof zou kunnen laten rijden.”

  Beste Tom, er rijden al auto’s op waterstof. Meer nog, alle technologie is voorhanden om àlle auto’s, vrachtwagens en schepen met benzinemotor en dieselmotor er binnen het jaar mits een kleine en relatief goedkope omschakeling te laten op rijden en varen.

  Zie http://www.cellaenergy.com/index.php?page=technology Alleen moeten alle tankstations een tank voor waterstof bij aanleggen wat op zich niet zulk groot probleem is behalve dan dat er veel van die tankstations eigendom zijn van diverse oliemaatschappijen waaronder Q8 (Koeweit) bvb.

  Het echte grote probleem is echter dat Europa en ook al de nationale staten de accynzen en belastingen op brandstof verschrikkelijk hard nodig hebben om hun overheidsapparaten in stand te kunnen houden en te blijven financieren.

  De productie van bruikbare waterstof is niet gratis maar de waterstof zelf is dat wel. In een echt vrije markt zou de olie reeds lang tot een marginale grondstof herleid zijn wegens véél te duur, veel te vervuilend, ontplofbaar en in feite totaal niet efficiënt. Hoe kan men dan aan de burger de torenhoge belasting op brandstoffen nog uitleggen, laat staan verantwoorden ?

  Het ene is gratis en de opbrengsten van elk vat van het andere komt de achterlijke Arabische fascisten ten goede en ook de oliemaatschappijen en plaatselijke islamofiele overheden.

  Voor islamofielen géén genade, nooit!

  Like

 26. Tom Hendrix zegt:

  On Topic, lees net op Else4 het volgende: Volgens de Krom (VVD) zijn MENSEN-onze bevolking- ZELF VERANTWOORDELIJK VOOR SCHULDEN. O ja, pipo de Krom, dan kunnen de SCHULDLANDEN van de COMMUNISTISCHE EU toch ook opkomen voor HUN SCHULDEN!
  Maar ja, mag niet van POLITBURO EU BRUSSEL, ZIJ eisen onze BEURS op met MEDEWERKING VAN DE LAPZWANS RUTTE en de VVD.
  Fijne mensen toch he (Kots).

  Like

 27. Tom Hendrix zegt:

  @lucky9 13.33. uur, bedankt voor uw reactie en aanvulling. En ook wat mij betreft, de ISLAMOFIELEN en EUROFIELEN mogen wat mij betreft vandaag nog de TERING krijgen! Ze laten hun eigen volk gewoon barsten. Ik walg van deze LINKSE en andere GUTMENSCHEN.

  Like

 28. Linsky zegt:

  Gesluierde vrouwen mogen via de Air Port Pass zonder te worden gescreend door Security!

  De Canadese beveiliging van de luchthaven personeel vragen gesluierde moslims vrouwen niet hun sluiers af te doen en hun ID te tonen of hun identiteit te bewijzen. De gesluierde vrouwen zijn niet eens interactie met veiligheidspersoneel. Eerder een reisde een man met de vrouwen meestal handen in alle paspoorten en is de enige om te communiceren met personeel van de luchtvaartmaatschappij, terwijl de gesluierde vrouwen gewoon doorlopen, niets aangegeven en niet geïdentificeerd. Een video waarin twee gesluierde vrouwen gewoon doorlopen, ongehinderd door de beveiliging van Montreal Trudeau International Airport veroorzaakt woede in Canada.

  Like

 29. Linsky zegt:

  Zweedse Royals krijgen wat ze verdienen voor de ondersteuning van massale moslim immigratie en multiculturalisme!
  Het zijn de hardwerkende burgers van Zweden, en natuurlijk ook de rest van Eurabië, die echt de prijs betalen voor hun verraderlijke leiders die er een ‘Open Deur’ beleid hanteren voor deze inteelt moslim criminelen, verkrachters, rifratten en bodemvissen en ander ‘vrede;ievenden’.

  Like

 30. Linsky zegt:

  of-topic, maar wel goed om te weten!
  AOW’er als de nieuwe crimineel

  Samen met een vriend(in) boodschappen doen, kan een korting op de AOW-uitkering opleveren. Het is een schande en je reinste discriminatie.
  De Sociale Verzekeringsbank (SVB) komt bij AOW’ers langs om hun ‘uitkeringssituatie’ te controleren. Het wetsvoorstel dat dit huisbezoek mogelijk maakt, ligt nog bij de Eerste Kamer, maar de SVB en de overheid nemen er vast een voorschot op. De folder van de SVB bevat buiten- gemeen discriminerende bepalingen voor alleenstaande AOW-ontvangers. Mensen zoals ik, dus.

  De groep alleenstaande ouderen groeit. Onderzoek toont aan dat gelukkige senioren gezonder leven en goedkoper zijn. Daarom is het pijnlijk en contraproductief dat de nieuwe wet het mogelijk maakt alleenstaande ouderen te straffen met korting op hun AOW als ze hun leven socialer willen inrichten door dingen samen met andere ouderen te doen. Eerst dacht ik nog dat ik het me verbeeldde, maar nu ik ook gruwelijke radiospotjes heb gehoord, vrees ik toch dat het de overheid menens is.

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3279807/2012/06/30/AOW-er-als-de-nieuwe-crimineel.dhtml

  Like

 31. G.Deckzeijl zegt:

  @Linsky: ik ben volgend jaar aan de beurt voor de AOW. Voor de goede orde: de AOW is een volksverzekering, geen uitkering. Dreigen met bv.kortingen als je snuffelaars niet over de vloer laat is ONWETTIG..!!!! Heb je eerste kamerleden al ingeseind?
  http://www.eerstekamer.nl (ledenlijst inbegrepen)
  http://www.privacybarometer.nl/maatregel/33/Huiszoeking_bij_uitkeringsgerechtigden

  Like

 32. Het Duitse BMW laat al zo’n 20 jaar auto’s op waterstof rijden. Hoewel het een experiment was/is, is inmiddels bewezen dat het goed kan werken. En als BMW het kan, dan moeten andere auto-producenten het zeker kunnen. Helaas werkt de overheid hieraan nog niet mee…

  Like

 33. piet klont zegt:

  Tom Hendrix zegt:
  2 juli 2012 om 13:04
  ‘Het zal erop aan komen, of de bevolking van NEDERLAND 12 september, slim of dom is!’

  Het is nogal dom om te vertrouwen op de ‘slimheid’ van het merendeel van de Nederlandse bevolking. Ik geef er geen ene €urocent voor!

  Like

 34. Henk.V zegt:

  Het is goed dat in heldere bewoordingen het Verdrag van Straatsburg weer ter sprake komt! Goed werk, Pieter!
  Bij meerdere gelegenheden heb ik ook al hierop gewezen, want als het gaat om de misère die zo ruimhartig over ons wordt uitgestort, dan kennen wij beslist de naam van de verantwoordelijke organisatie waar tot deze rampspoed werd besloten: “Europa”!!

  Iedereen met enige historische kennis zou het nog moeten en kunnen weten: nadat wij in het westen succesvol waren gechanteerd doordat men in het Midden-Oosten de oliekraan naar believen dicht draaide, sloeg de sympathie voor Israël om en begon de liefde voor de Arabische wereld bij ons op te bloeien, dat wil zeggen in de hoofden van de diverse elites die op grond van een veronderstelde intellectuele en morele meerwaarde meenden voor ons, klootjesvolk, te moeten beslissen welke weg Europa moest inslaan.
  In het bovenstaande artikel staat de inhoud van het Verdrag duidelijk uitgewerkt.
  De beloften die de Europeanen aan de bakermat van de islam deden, waren rampzalig voor de samenlevingen van ons oude werelddeel, want de met de Arabische olieboeren overeengekomen opmars van de islam was niet alleen totaal eenzijdig, maar ook volstrekt en ondubbelzinnig totalitair qua geestesinhoud.

  Aan de Arabische wereld werd een totale bewegingsvrijheid gegund die werkelijk allesomvattend was en tegenover deze onbegrensde speelruimte voor de islamitische cultuur en de ideologie waarop deze rust, stond van de Arabische kant HELEMAAL NIETS!

  Over de stromingen die onze cultuur hebben gevormd, samenkomende in de joodse,christelijke en humanistische basis van onze westerse wereld, werd bij het verdrag van Straatsburg NIET gesproken.

  Deze drie bouwstenen van onze beschaving kregen niet een beschermde status, laat staan dat van Arabische zijde hiervoor bewegingsruimte werd beloofd!

  In een moderne maatschappij vinden er op allerlei terreinen fusies plaats en wie dit verschijnsel eens nader bekijkt weet, dat fusies vaak niet een samengaan van twee of meerdere gelijkwaardige partners betekenen, maar dat zij in feite brutale overnames zijn , waarbij de sterkste partij de zwakkere eenvoudigweg absorbeert. In het laatste geval verliest de zwakkere component totaal de identiteit die men ooit bezat.
  En in de zogenaamde verbroedering die tot het bestaan van Eurabië leidde (en daar zijn genoeg boeken overgeschreven!) stelde Europa zich verbazingwekkend onderdanig op. Want laten we maar eens een heel belangrijke vraag stellen;
  ”Europeaniseert de Arabische wereld, of wordt Europa ge-arabiseerd?” Het antwoord lijkt mij niet al te moeilijk. Breng de term islamisering maar ter sprake en je weet uit welke hoek de wind hoofdzakelijk waait.

  In Straatsburg werd – buiten het zicht van de man of vrouw in de straat – Europa in de uitverkoop gedaan. En iedereen in de politiek die de wens van de Europa om de eigen identiteit op te heffen van harte steunt, maakt zich schuldig aan verraad.
  Maar ook elke burger, die uit onwetendheid of uit een bewuste, overwogen politieke keuze toch zijn of haar stem aan een partij geeft die zonder reserves aan de EU politiek ‘ voorrang verleent, is schuldig aan hetzelfde verraad van wat wij werkelijk zijn.

  Onze samelevingen zijn niet uit de lucht komen vallen, maar ze hebben zich gedurende eeuwen ontwikkeld.
  En over onwetendheid gesproken: Op 27 oktober 2010 ontving ik van het NOS nieuws team een uitnodiging om persoonlijk met de NOS top kennis te maken en van gedachten te wisselen.
  Op hun nieuwssite had ik af en toe in reactie op wat ik daar las mijn mening over allerlei zaken gegeven. In antwoord daarop had ik toen al de uitnodiging gekregen om de NOS redactie van nieuwtjes te voorzien. Daartegen had ik geen bezwaar..
  De uitnodiging om kennis te maken met de leiding was interessant, want nieuwsgierig als ik nu eenmaal ben, zou ik graag willen weten waarover men met mij van gedachten wilde wisselen.
  De bijeenkomst vond op 12 november 2010 plaats in het NOS gebouw in het Mediapark in Hilversum.
  Ik meldde mij bij de Turkse bewakingsbeambten die de ingang van het gebouw bewaken. Vriendelijke, rustige typen.

  In een ruime kamer, vlak bij de plek van waaruit het nieuws wordt gepresenteerd bevonden zich een tiental mensen met allemaal dezelfde politieke kleur: politiek incorrect.
  Verder was de top van de NOS nieuwsdienst aanwezig: Leden van het internet team van deze vereniging dat de online Nieuwsbrief verzorgde, medewerkers van de redactie van de afdeling radio en verder enkele bekende gezichten,waaronder de TV presentatoren Rob Trip, Jeroen Overbeek en verder waren er het algemene hoofd van de NOS nieuwsredactie, Hans Laroes en zijn opvolgster en plaatsvervangend voorzitter. Zij leidde deze vergadering die in een vriendelijke en ontspannen sfeer verliep.
  Het gesprek ging over een interessante vraag; of het zinvol was om in de verslaggeving van onregelmatigheden die zich in de maatschappij voordeden de etnische achtergrond van de betrokkenen te vermelden.
  Ik stelde een tegenvraag: welk nut had het indien men de achtergrond van daders NIET vermeldde? Ik verwees naar gebeurtenissen die in de kop van Noord Holland hadden plaatsgevonden, waarbij jongeren uit die streek zich in het openbaar vervoer slecht gedroegen en ik merkte op dat de NOS geen enkel probleem had gehad de achtergronden van de daders te benoemen. Wanneer bepaalde lieden met een zekere achtergrond structureel betrokken waren bij problemen dan was het zelfs gewenst dat hun achtergrond duidelijk onder de loep werd genomen. Men kan immers een probleem niet oplossen indien men niet de wens heeft om tot de kern van dat probleem door te dringen.
  Andere gasten vielen mij bij en gaven allerlei voorbeelden van problemen die etnisch gerelateerd waren. De sfeer was nu ronduit gezellig geworden en dus was er plaats voor een volgende stap, waarin ik opmerkte dat de toenemende aanwezigheid van mensen met een islamitische achtergrond zeker voor problemen kon zorgen en dat het zaak was een en ander in samenhangend verband te bezien.
  Vanuit het NOS team ondervonden wij verrassend weinig inhoudelijk weerwerk. Ik stelde aan de heer Laroes de vraag wat de volgende gebeurtenissen hem te zeggen hadden, aangezien de veranderingen die wij in de maatschappij ondervinden er allemaal mee te maken hebben: Het Verdrag van Straatsburg, de Barcelona Declaratie ( plus motie 1605 daarin) en bijvoorbeeld het EuroMed verdrag van dat jaar (2010 , HV)
  Het antwoord van Laroes sloeg mij met stomheid: “Ik moet het antwoord volkomen schuldig blijven.” Deze opmerking verschafte mij de gelegenheid een en ander uiteen te zetten. Maar een kwellende vraag blijft:
  Was HET voorlichtingsapparaat van de Nederlandse Staat nu zo onwetend of deed men alsof? Niemand van de NOS top op die namiddag kon namelijk iets zinnigs zeggen over deze materie.
  De vraag wordt dan: kauwen de media zo gedachteloos na wat bepaalde vertegenwoordigers van de zittende elites hun voorhouden? Soms denk ik het!.
  Het zelfde denk ik wanneer ik politici de mond hoor openen over Europa, over de islamisering bijvoorbeeld. De toekomst van de Euro, of juist het gebrek aan toekomst van de munt laat ik maar even onbesproken.
  Laat ik dit zeggen: zij die WEL weten wat er in de wereld gebeurt, hebben ALTIJD de taak om wat zij weten door te geven..Een goede verstaander heeft genoeg aan een half woord..

  Like

 35. Linsky zegt:

  Piet ,
  Waarop zouden we in deze tijden nog moeten vertrouwen?
  Het volk?
  Onze verraderlijke ‘leiders’?
  We leven voorts in een tijd, waarop we nog maar nauwelijks op ons zelf kunnen vertrouwen! 😦

  Like

 36. Linsky zegt:

  Tegenlicht: Goldman Sachs en de vernietiging van Griekenland
  Zender: Nederland 2
  Datum: 2 juli 2012
  Uitzendtijd: 20:20 – 21:15 uur

  Wordt het een dieprode maandag? Omstreeks de 13e februari verwacht het Griekse Ministerie uitsluitsel over een staatsschulddeal. Maar ondertussen lijkt het bankroet van Griekenland onafwendbaar. Al tien jaar blijkt de Amerikaanse investeringsbank Goldman Sachs de Griekse overheid te hebben voorzien van riskante financiële constructies die de schuld van het land lager lieten uitvallen dan ze in werkelijkheid was.

  Daarmee hielp Goldman Sachs Griekenland om boven zijn stand te leven en zich steeds dieper in de schuld te steken. Het leverde Goldman Sachs honderden miljoenen op en was het begin van de structurele ondermijning van de euro. De schulden van Griekenland zijn enorm en inmiddels staat Griekenland dan ook onder curatele van een trojka bestaande uit de Europese Unie, het IMF en de Europese Centrale Bank.

  De bezuinigingen treffen een bevolking die nauwelijks begrijpt hoe het zo ver heeft kunnen komen. Wat gebeurde er precies in juni en december 2001? Goldman Sachs hielp het Griekse ministerie van financiën aan trucs om de schuld meer in de richting van 60% van het b.b.p. te brengen (het criterium voor deelname aan de euro). Zowel de bank als de Griekse overheid vonden het de normaalste zaak van de wereld. ‘Iedereen deed het’, zo heette het. Ook de Europese controleur, Eurostat, was op de hoogte van de deals en zag er geen kwaad in.

  Maar het verergerde de zaak voor Athene en zorgde voor de eerste barst in de idealen van de eurozone. Regisseur Alexander Oey ging in New York, Londen en Athene op zoek naar antwoorden op de vraag hoe dit heeft kunnen gebeuren en filmde in het Griekenland van nu de verwoestende gevolgen.
  http://www.tvgids.nl/programma/12951291/Tegenlicht%3A_Goldman_Sachs_en_de_vernietiging_van_Griekenland/

  Like

 37. Linsky zegt:

  Corruptie en islamofobie

  Like

 38. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 16.50. uur, o maar dat maakt gelijk duidelijk waarom overal de “witte boorden criminelen”, van Goldman Sachs, de plekken innemen waar eens de democratisch verkozen mensen zaten. Iedereen kan nu zien, hoe we in de EUROPESE DICTATUUR terecht gekomen zijn. En ik zie deze criminelen in staat om de verkiezingen in NEDERLAND te beinvloeden. Alle trucs worden nu toegepast, te beginnen bij het bashen van de PVV.

  Like

 39. Tom Hendrix zegt:

  @Piet Klont 16.06. uur, inderdaad heer Klont, ook ik ben bang dat de “grote meute”, domweg weer gaat kiezen voor de verraders van VVD,D66,PVDA,CDA en GL.

  Like

 40. Nu zijn peilingen niet een volledige afspiegeling van de realiteit maar als die zouden uitkomen dan zijn we verdoemd en veroordeeld tot het betalen van enorme bedragen! De ‘grote meute’ laat zich weer voorliegen en ze geloven het ook nog! Dat is het enige wat ik uit die peilingen kan halen…

  Like

 41. Tom Hendrix zegt:

  Henk V 16.15. uur, Henk, we worden al 40 jaar lang belazerd met name door de grote partijen; CDA,VVD,PVDA,D66. Deze landverkwanselaars hebben namelijk afwisselend de afgelopen 40 jaren geregeerd. Die onnozelen die nu nog op deze klojo partijen stemmen, verdienen niet beter om totaal uitgeperst te worden, helaas slepen deze nitwits ons dan ook mee. Tjonge wat een maatschappij waarin we nu leven.

  Like

 42. Tom Hendrix zegt:

  Breaking news: op Else4, http://www.elsevier.nl, zag ik het volgende voorbij komen. Dhr. A.Slob van de Christen Unie, wil dat er opnieuw gestemd MOET worden over het NOODFONDS ESM, omdat RUTTE in de val is getrapt, willens en wetens, die de PIGS landen gespannen hebben. Want achterbaks uiteraard, zijn er WEL DEGELIJK WIJZIGINGEN aangebracht in de oorspronkelijke tekst van het ESM VERDRAG. Zo ziet de werkelijkheid eruit, ze belazeren de kluit op de meest ACHTERBAKSE manier.

  Like

 43. G.Deckzeijl zegt:

  Het moet er maar weer ‘ns uit vind ik. Al heel lang weet ik -en dat weten jullie ook- dat het geen zin heeft elkaar HIER, op dit prima blog overigens, vliegen af te gaan vangen, wedstrijden te gaan houden wie de beste comments schrijft. Dat leidt tot NIETS. Dit omdat we “meelezers” tot in de hoogste regionen hebben die zich wezenloos lachen. Maw: er is nog genoeg tijd tot 12-9 a.s. Ik ben ervan overtuigd dat we in dit land alleen zaken veranderd krijgen als we de heren pluchezitters RECHTSTREEKS benaderen, MASSAAL, het zij per mail, telefoon of met ouderwetse post. En dan niet slechts één keer, maar HERHAALDELIJK. Ik heb die prachtige verkiezingsretoriek van hun allang doorgeprikt, de containerbegrippen vliegen je weer om de oren. Sociaal en sterk, groen en eerlijk, guttegut, wat origineel. Neu dus.
  Hier is de LIJST nog een keer. http://tinyurl.com/84r2jh7
  Ik heb in de afgelopen maanden zat werk verricht, nu zijn jullie aan de beurt.
  Ik stem straks PVV. Of het wat uithaalt zie ik dan wel weer.
  Tot slot: gisteren is een nieuwe incassowet(kuch) in werking getreden(was om 18:00 te zien via de gesubsidieerde staats-tv.) Minimale toeslag voor een niet-betaalde rekening, zoals bv. de maandelijkse zorgpremie is 40 euries. Met door de crisis veroorzaakte financiële problemen wensen de incasseerders geen rekening te houden.Dat wordt leuk. Halen ze straks je hele huis leeg omdat je een grijpstuiver schuldig bent. Waarschuwing voor degenen die al 65 zijn dan wel op het punt staan dat te worden: zie 104 en 106 van http://tinyurl.com/7ton9oa
  Laat u niet intimideren en bel uw ouderenbond:de SVB loopt vooruit op nog niet bekrachtigde wetgeving en dreigen met korten op een volksverzekering kan nl.niet.

  Like

 44. Tom Hendrix zegt:

  G.Deckzeijl 19.45. uur, ik heb diverse mails en brieven verzonden Gerrit, zowel naar het CDA ala ook naar de VVD. Van de VVD nooit iets terug vernomen, bij het CDA kreeg ik omtrent mijn verzoek om een BINDEND REFERENDUM te organiseren omtrent EU en Euro weliswaar bericht terug, maar met het wollige antwoord dat zij niet voor een Referendum waren, omdat dan alleen voor-en tegenstanders daarop zouden komen stemmen. Shit antwoord dus. Tevens de PETITIE getekend tegen het ESM, nooit meer wat van gehoord. Dus persoonlijk heb ik mij ingezet Gerrit.

  Like

 45. G.Deckzeijl zegt:

  Is goed, Tom, ik wéét het. Er zullen er nog wel meer zijn die zich het vuur uit de sloffen rennen.
  Zag gisteravond in Nieuwsuur een item over het burgerinitiatief. Op een paar uitzonderingen na heeft ’t geen zak uitgehaald. Argument: er was al over gedebatteerd en dan heeft ’t geen zin.
  Maar de grote massa doet niks, Tom. De grote massa kleurt veel liever hele straten oranje om vevolgens met een daverende teleurstelling geconfronteerd te worden. Dat is één van de redenen dat ik zo vreselijk moe ben. Hier is nog een reden…
  http://tinyurl.com/7f7l5ta

  Like

 46. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 07.03. uur, ik heb het gelezen Gerrit. Ook ik raak daar razend van, steeds maar weer de nep liberalen onder RUTTE cum suis, met hun vrindjes de KUNDUZ-kliek, die met lastenverzwaringen, de gewone eenvoudige burger treffen. En daar bovenop komt het “licht”, Paul de Krom VVD, om ons te vertellen- bron Elsevier 2/7- dat mensen met schulden in ons land, daar zelf verantwoordelijk voor zijn. Daar zou ik mij nog in kunnen vinden, ware het niet dat veel mensen: 1. door overheidsmaatregelen opgezadeld worden met hogere lasten,
  2. Door de recessie werkloos zijn geworden, dus aan inkomen inboeten,
  3. Ondertussen opper-clown RUTTE, met maatje de Jager, de schulden van de zuidelijke landen via onze portemonnaie wenst over te nemen.
  Dus dat wel, maar onze eigen burgers kunnen “stikken”, ook van de VVD.

  Like

 47. G.Deckzeijl zegt:

  Tom: Ik zit bij categorie 1 en 2… En 3… nou ja, laten we het maar niet meer over 3 hebben, het wordt anders zo afgezaagd hè? (‘k ga koffie zetten, kijken of ik nog heldere invallen krijg)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s