Hún Brussel, óns Nederland (verkiezingsprogramma van de PVV)

Klik de link aan en lees het verkiezingsprogramma van de PVV voor de periode 2012 – 2017:

http://www.pvv.nl/images/stories/verkiezingen2012/VerkiezingsProgramma-PVV-2012-final-web.pdf

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Hún Brussel, óns Nederland (verkiezingsprogramma van de PVV)

 1. nederlands verzet zegt:

  feest er is groot feest bij radio 1 en de NOS

  de hele dag hoor je een bijna euforisch commentaar bij radio 1 en de nos.
  het lijkt wel of al de medewerkers bij radio 1 en de NOS. de hele dag in staat van orgasme verkeerd.
  op wraak gebaseerde mening van twee pvv’ers marcial hermandez en wim kortenoeven.
  Om dat zij waarschijnlijk niet hoog op de lijst komen begonnen zij gelijk op de pers conferentie Wilders in de stront te trappen. (Ik vraag mij af of zij er voor betaald worden door links). Wat een verschrikkelijke daad hebben die twee uitgevoerd, zij beschuldigen wilders van leugens en dictatoriaal gedrag. En tevens van onjuist handelen naar zijn fractie (wat wil je met zulke leden) radio 1 en de nos vieren groot feest en doen alles er aan om de ondertoon zo eng mogelijk te maken. mensen werden uitgenodigd bij de radio .Konden die mensen er da zo vroeg aanwezig zijn of wisten zij al iets ? U raad het al al mensen zagen het al aankomen dat dit ging gebeuren.Radio 1 en de nos gebruikte propaganda listen van de eerste orde zoals de nazi’s in de tweede oorlog.

  WILDERS ANTWOORD WAS (ALGEMEEN DAGBLAD )
  Ik heb nog nooit zoveel messen in mijn rug gehad als vandaag’, zei Geert Wilders vanmiddag bij het betreden van de Tweede Kamer. ‘Maar ik heb nog steeds heel veel zin in de campagne en ga er met opgeheven hoofd aan beginnen. Ik laat me niet gek maken. Ik ga ook niet terugslaan.’
  Hij heeft geen signalen van anderen die uit zijn partij zouden willen opstappen, zoals Marcial Hernandez en Wim Kortenoeven deden. ‘Maar goed, die had ik vanochtend ook niet.’ Toch gaat hij er niet vanuit dat er meer zullen volgen. ‘Ik ken ze niet.’
  Hij benadrukte dat hij geen leugenaar is. Dat de helft van zijn verkiezingsprogramma niet haalbaar zou zijn en hij dat zelf ook zou hebben gezegd, is verkeerd uitgelegd. Het gaat om dingen die pas mogelijk worden als we uit de Europese Unie stappen, aldus Wilders.
  Triest Wilders zei tegen de NOS dat Hernandez en Kortenoeven uit de PVV-fractie zijn gestapt omdat ze vermoeden dat ze niet hoog op de kandidatenlijst voor de verkiezingen van 12 september zullen staan.
  Volgens Wilders was het tweetal niet opgestapt als ze het idee hadden gehad dat ze in de top 10 zouden staan. Hij noemde het handelen van Kortenoeven en Hernandez ‘triest’ en ‘niet sjiek’. Het toont aan dat het goed is dat we met een nieuwe lijst van kandidaten komen, voegde hij eraan toe.
  Het verkiezingsprogramma van de PVV is ‘uitgebreid’ in de fractie besproken, zei Wilders. De fractie heeft er volgens hem unaniem mee ingestemd. Hernandez zei dat de fractie het programma maar een half uurtje mocht inzien.

  Like

 2. Wat ik me eigenlijk afvraag (en ik weet zeker anderen ook) is of dit soort weglopers eigenlijk geen linkse infiltranten zijn die er alleen maar op uit zijn de PVV schade te berokkenen?

  Like

 3. vederso zegt:

  @ nederlands verzet. Geweldige reactie! Inderdaad is het feest en vanavond ook op de treurbuis.
  @ Pieter Veenstra. Nee, ik vermoed, te grote ego’s die met hun minder belangrijke rol in de media niet tevreden waren. Zie hun opmerking dat ze in de kontakten met de media werden afgeremd. Maar Wilders is altijd bang geweest voor … hoe zeg je dat, van de ankers geslagen kamerleden die de PVV schade toebrengen bij P&W. En daar is hij naar mijn mening aardig in geslaagd. Wees gerust, volgende week gaan we weer over tot de orde van de dag.

  Like

 4. vederso zegt:

  Ik corrigeer me!!! Wees gerust = Ik ben van mening.

  Like

 5. nederlands verzet zegt:

  @vederso
  ik heb het gezien, zij zullen goede acteurs worden kreeg bijna tranen in mijn ogen

  Like

 6. nederlands verzet zegt:

  @ vederso
  sorie ik heb het over een andere interview

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Nederlands Verzet 16.54. uur, uw commentaar steekt prima in elkaar. Zo is het. Helaas mocht ik vandaag meemaken, dat ik in gezelschap durfde zeggen dat Wilders en de PVV gelijk hadden wat de EU betreft, ik gelijk aangevallen werd met dat is simpelheid, niet realistisch en meer van deze kritiek. Ik heb het netjes gehouden, maar ik weet genoeg. Eerder vorige week heb ik al aangekondigd, dat ze nu 24/7 tekeer zullen gaan tegen Wilders en de PVV, en ik heb jammer genoeg gelijk gekregen. Het gaat bij de tegenstanders niet om de argumenten, maar ze zeiken Wilders gewoon af op de persoon. De RODE MEDIA kunnen hun lol niet op, maar ik hoop dat 12 september de gevestigde partijen behoorlijk verlies lijden. Ik stem in ieder geval op een partij die TEGEN de EU is.

  Like

 8. nederlands verzet zegt:

  @verderso.
  Twan Huys interviewt Geert Wilders
  Twan Huys deet er alles aan om wilders kapot maken
  maar wilders was goed tegen hem opgewassen

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Wat we allemaal vergeten en niemand van ons en ik zeker weten: WIE spreekt de waarheid?
  Is het Wilders of zijn het Hernandez of Kortenoeven? Is iemand van jullie erbij aanwezig geweest toen het nieuwe PVV-verKiezingsprogramma binnen de fractie werd besproken? Nee. Is het echt zo dat ze maar een half uurtje kregen om de boel te lezen. Ik weet het niet en jullie evenmin. Je kunt alleen maar gissen naar wat er gezegd zou kunnen zijn, niemand weet het zeker. Brinkman hoorde ik vanmiddag op de radio zeggen dat nog 5 andere PVV-ers eruit willen stappen. En of dat ook waar is weet ik niet.
  Wat ik wel weet is dit: godsdienst en politiek zijn de goorste zaken die ooit door de mens werden uitgevonden.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 19.17. uur, inderdaad Gerrit, wat gebeurt er eigenlijk. Dat is de hamvraag, maar voor mij heeft de PVV credits vanwege het EU en Islam standpunt. Verder ben ik van mening, dat men van alles zal aangrijpen, om Wilders en de PVV te besmeuren. In ieder geval ik stem in ieder geval op een partij die tegen de EU is!

  Like

 11. Elvi zegt:

  Wat ik in ieder geval zeker weet G. Deckzeil, is dat Wilders honderd procent gelijk heeft.

  Laat u niet afleiden door wat ze u proberen wijs te maken. Wilders staat voor zijn woord, er zit geen leugen bij, dat heeft hij door en door laten blijken.

  Hij was mij kwijt geraakt als hij door was gegaan met de Catshuisonderhandelingen. Ik ben blij dat hij afhaakte. Ondanks dat dit Nederland het Kunduz akkoord opleverde en de VVD daar al afstand van neemt, de lafaards.. eerst hun handtekening zetten en die dan zo ongeveer ongeldig verklaren?

  Wilders heeft meer dan bewezen dat hij staat voor zijn woord! Laat het maar gebeuren. Ik hoop alleen intens dat hij heel goed op zichzelf past. Ik vertrouwe de ‘elite’ voor geen meter.

  Like

 12. Elvi zegt:

  En nog iets waar Wilders gelijk in heeft. De EU weerhoudt ons van verweer tegen de Islam. First things first……..

  Like

 13. Ik heb vanmiddag het gehele partij-program van de PVV doorgenomen. Er zijn echter een 4-5 puntnen waar ik het mijne van denk. Ben blij dat ook G.Deckzeijl valt over dezelfde punten. Voor de rest zit het goed inelkaar en wordt het uitgelegd op een gemakkelijk te begrijpen wijze. Voor mij was het allang duidelijk. Dhr. Wilders heeft ook dit jaar weer mijn stem!

  Like

 14. louis-portugal zegt:

  Ik vrees voor links dat het inetvieuw van Wilders door Twan Huys ver in het voordeel van Wilders verlopen is.
  Net als bij Nieuwsuur en Een Vandaag.
  Niks geen gestuntel en gedraai maar duidelijke standpunten.
  Ik denk dat dat toch is wat veel mensen willen en uiteraard uit de EU.

  Tom veel mensen hebben geen notie van de consquenties die Brussel al voor hun heeft en verder zal hebben op hun toekomst.
  Tot nu toe zijn er veel besluiten die nu en in de toekomst gaan werken.
  Hetgeen nu al werkt is voor mij voldoende om met die EU op te houden.

  Like

 15. BigLJohn zegt:

  Het kan geen toeval meer heten dat Marcial Hernandez en Wim Kortenoeven pas met hun ongenoegen de PVV verlieten, gelijk het moment dat de PVV haar verkiezingsprogramma presenteerde. Een berekenend moment wat ze uitgekozen hebben om de PVV een stoot onder de gordel te geven. Net zoals Pieter Veenstra vermoede, weet ik haast wel zeker dat voornoemde (linkse) lieden met voorbedachte rade bij de PVV gegaan zijn. Bij de SP zit men zich al te verkneukelen. Maar laten die hun kak maar ophouden. Emile Roemer die voor een TV programma zijn eigen partij programma niet kende. De beruchte afdrachtregeling, naar communistisch model. Alexander Pechtold met zijn sprookjes; Hij zegt het een, maar is het ander met je van plan. Het CDA dat verworden is tot een linkse partij. Groen Links een afstammeling van de CPN; Het politburo naar communistisch model wat zich heel ondemocratisch zich met de kieslijst bemoeide. En het politiek gerommel tussen Sap en Dibi. De VVD wil ons uitleveren aan Europa, maar Mark Rutte spreekt met twee monden. Nee tegen ons, en ja in Brussel. Een demissionair kabinet met de VVD noemt zich de Kunduz coalitie en wil gewoon doorregeren tot de verkiezingen….Het amateuristisch gestuntel van Diederik Samson met zijn rare TV filmpje. Wij houden het op de PVV. Door velen ten onrechte verguist, maar wel tegen de E.U. en de Euro, en tegen de Islam. Eerlijke en echt goede politiek waar je wat aan hebt, en geen smerige streken zoals bij die andere politieke partijen.

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @BigLJohn, gefeliciteerd Big John, een uitstekend commentaar. Zelf heb ik vandaag het partij programma gelezen van de PVV. Door de bank genomen staan er zeer waardevolle punten in, het is duidelijk leesbaar, en niet te ingewikkeld. Er staan best wel wat punten in, die niet of lastig te verwerkelijken zijn, maar dat hebben alle andere partij programma’s uiteraard ook. Voor mij is het in ieder geval een aanvaardbaar geschrift, en derhalve ben ik van mening dat de PVV haar stemmen waard is.

  Like

 17. Henkie Henk zegt:

  Heeft iemand toevallig het programma in het Engels? Een buitenlandse kennis van mij zoekt een Engelse uitvoering.

  Like

 18. E.J. Bron zegt:

  @Henkie Henk

  Volgens mij is dat er niet helaas….

  Like

 19. Henkie Henk zegt:

  Ik was al bang voor dat antwoord, uiteraard heb ik zelf ook al lopen zoeken via Google en bekende site’s als Vladtepes, Gates of Vienna en zo, maar wie weet is er iemand die toevallig een vertaling kent, of misschien breng ik nu iemand op het idee om een vertaling te maken ………..
  Als iemand iets weet, dan hoor ik het graag.

  Like

 20. Ik heb even op de sites van Geert Wilders en de PVV gekeken, maar voor zover ik kan achterhalen is er geen Engelstalige versie. Eigenlijk best wel jammer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s