Transitie; …ontvolking, strategie en tactiek

(Door: Linsky)

De komende transitie; These, antithese en synthese! Veroorzaak een probleem, er komt reactie, bied de oplossing aan!
De islamisering is slechts een strategie….het echte gevaar bestaat uit onze eigen leiders!
‘Als de leugen maar groot genoeg is, gelooft niemand dat het gelogen kan zijn!’

Op het internet wordt enorme aandacht aan de bestrijding van de islam en haar misdaden besteed, maar we mogen niet vergeten, dat terwijl we naar ‘links’ kijken, men aan de andere kant evenzo grote misdaden pleegt tegen de menselijkheid. Er zit ongetwijfeld een bepaalde opzet en bedoeling achter de tweespalt die onze overheden teweeg brengen onder hun bevolking, door met vooropgezette misdadige intenties onze westerse beschaving te overspoelen met het moslim en sharia-virus.

De sharia!…..die pedofilie en vrouwenmishandeling namelijk legitiem maakt!

Deze zieke pedofiele misdadigheid is overal ter wereld tot in de hoogste regionen doorgedrongen. Vrijwel alle leiders, overheden en machtigen zijn zo door en door verrot, dat zij allemaal chantabel zijn. Op subtiele en heel wat minder subtiele wijze wordt al heel lang gezaagd aan de poten van de stoel waarop de samenleving berust,…de hoeksteen; het gezin en speciaal onze kinderen!
Soms is het wenselijk om de aandacht te sturen naar het een, om het van het ander af te leiden, niet waar? Een aloude beproefde methode, die door de MSM en overheden inmiddels tot een ware kunst is verheven. De media bepalen niet alleen wat ons wereldbeeld is… ergo, zelfs wat het beeld is wat we van onszelf hebben!

Lees verder

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

37 reacties op Transitie; …ontvolking, strategie en tactiek

 1. Islam gebruikt door onze eigen verborgen leiders is inderdaad een bewezen werkmethode die heeft geweekt voor de franse verkiezing van Holland. Achter de PS is er een Think Tank met name TERRA NOVA die heeft van koude bloed beslist : laat ons maar de Native Franse Werkers vallen en laat ons de kaart van Migranten en Minderheden spelen. Een pure applicatie van de ”Decobstructionisme” van Jakob Derrida. Dus pure politieke arrivisme en casting… tegen de interesten van hun eigen volk. Wij vragen een Nurenberg 2.0 voor de mensen die zulke methodes gebruiken ! Vind ons op YuTube onder de naam GOTLAND SEMINAR pro NORDLANDIA.

  Like

 2. Goed artikel. Ik heb het inmiddels met aandacht gelezen en moet nog beginnen met de bijgevoegde filmpjes. Ik denk dat ik dat morgen maar ga doen.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Tsjongejonge Linsky, wat een WERK!

  Like

 4. Linsky zegt:

  Hahahah, hoe minder je van me hoort, hoe harder ik werk Gerrit 🙂

  Like

 5. Peter Rissing zegt:

  Heb hier even doorheen geneusd en meen dat een bij elkaar gehaald doem-verhaal is.
  Dat er zo een chip bestaat OK, maar ga hier niet in op de beperkingen en op verwisselingen die daarmee mogelijk zijn.
  Verder, een paar feiten, 666-hysterie, SF-scenario’s, religieus gezwam, ongefundeerde berichtgeving, historische toekomstvoorspellers, enz. alles bij elkaar geraapt tot één horror-story.
  Voeten op de grond mensen.
  Pogingen tot islamitische overheersing van het Westen is een feit.
  Daar hebben we onze handen aan vol, dus laten we ‘gefocust’ blijven

  Like

 6. lucky9 zegt:

  100% akkoord met Peter Rissing.
  Ik kan hier slechts herhalen wat ik op een andere draad reeds schreef maar hier nog veel meer van toepassing blijkt:

  Een gehersenspoelde massa overtuig je niet met argumenten die berusten op samenzweringstheorieën “à la skull & bones, illuminati, of satanisme”. Een niet- gehersenspoelde massa overigens ook niet.

  Deze laatste (samenzweringstheorieën) maken onze hersenen lui en klasseren alles onder het mom van kritiek in een en steeds dezelfde map, en maken het onze tegenstanders uiterst gemakkelijk critici af te schilderen als debiele fantasten, waardoor we de fascisten in feite uiterst behulpzaam zijn hun wil aan iedereen en dus ook onszelf op te leggen. Infiltratie en mollenwerk liggen dus ook als permanente bedreiging op de loer, klaar om tegengewicht te geven om de pas verworven inzichten te vertroebelen. Alleen de rede kan ons redden.

  De echte weerstand moet anders georganiseerd worden. Met dagelijkse ontmaskering van details, met zinvolle beschrijvingen van de realiteit, met genadeloze analyse van de hersenspoeling door de MSM, met steeds terugkomende slogans als samenvatting, met oproepen tot bewustwording op basis van eigen ervaring en geloofwaardige getuigenissen, met openlijke kritiek op de uitspraken en de gedragingen van tijdelijke machthebbers.

  Like

 7. Linsky zegt:

  Er is een heel verschil tussen focussen en blindstaren … op dat wat de linkse kerk en het establishment en de MSM ons voorschotelt hoor!

  Dat waar ze echt niet van willen wat we beter begrijpen of zelfs doorgronden, hebben ‘zij’ al heel lang tot fantasie en sprookjes verheven, zodat geen ‘zinnig’ (lees geconformeerd) mens zich aan waagt.

  Evenzogoed als iedereen die ze ‘ziet vliegen’ voor imbeciel word uitgemaakt door de kuddes, die slaafs hun MSM nawauwelen en denken de wijsheid in pacht te hebben met diens informatie..
  Jammer genoeg voor hen is het echter zo, dat de meest vooraanstaande en belangrijke mensen die klote dingen hebben gezien.
  Ministers, presidenten, astronauten, piloten, etc…. getuigen van wat ze hebben gezien, ervaren en onder zware bedreigingen van overheden en ‘diensten’ hebben moeten verzwijgen.

  En helaas, staat dat alles toch echt met elkaar in verband, en is het een absoluut niet los te zien van het ander.
  Voor de geïnteresseerden hier wat goede informatie over het wereldwijde “Disclosure Project’, waar al die mensen nu in het openbaar en voor overheids-commissies hun verhaal doen….en heel vaak onder ede!
  Engels;
  http://www.disclosureproject.org/

  Nederlands;
  http://www.ufowijzer.nl/DisclosureProject.html

  Like

 8. Peter Rissing zegt:

  Oh-nee, nu ook nog UFO’s !
  OK, de MSM spelen een verraderlijk spel, maar laten we het ook daarbij houden.

  Like

 9. Linsky zegt:

  Da’s trouwens ook altijd wel een triggertje; oproepen tot nuchterheid, voetjes op de grond en vooral bij het onderwerp blijven! Daan lijkt het alsof je een wijs persoon bent en diepe denker.
  Maar die zogenaamde wijsheid is enkel gebaseerd op lucht, napraten en nooit gestoeld op degelijk onderzoek. Er komen bijvoorbeeld ook nooit steekhoudende argumenten, wat ook niet mogelijk is natuurlijk, omdat er klakkeloos de mening van de massa wordt nagebauwd.

  De ‘elite’ weet dat ook heel goed.
  Dat is ook precies wat een goede schaker ( die weet wat ie doet) probeert te doen.
  Hij tracht elke zet zo te doen voorkomen alsof die in het geheel niet van invloed zal zijn op het verloop van het spel.

  Maar het is simpel, diegene die het beste en grootste overzicht heeft wint!
  De ‘elite’ zal altijd doen alsof het een buiten het ander staat…maar zij weten wel beter. Ze spelen het ‘spel ‘ op vele fronten tegelijk.

  Desalniettemin doe ik zelf al zo’n 48 jaar diepgaand onderzoek in al die zaken en ben totaal niet geïnteresseerd of onder de indruk van die gasten die schreeuwen dat we wel nuchter moeten blijven. Meestal zijn ze zelf niet nuchter en onder invloed van de mist van de MSM en de geconformeerde kuddes.

  Like

 10. lucky9 zegt:

  @ Linsky,
  Te veel blijft te veel. Ongeacht de termijn waarop je het uitspeelt. De meerderheid heeft intussen al lang af gehaakt. Dus blijf je een roepende in de woestijn. Is het dat wat je wilt? Werkelijk? Roepen in de zandbak die een woestijn is?
  Het beste en grootste overzicht is een illusie, een “fata morgana”.
  Nee, dan ben ik het liever eens met Veenstra: beter verdrinken, die lullen! Van water kennen ze niets en dus verzuipen we ze op droog water.

  Like

 11. Linsky zegt:

  lucky9,…waar heb je het over?
  Wat is teveel en voor wie?
  En hoe kom je d’r bij dat ik roep in de woestijn? Weet jij dan hoeveel mensen er mijn artikelen echt lezen en met welke intentie?

  Stakkers, sukkels en geestelijk-onvermogenden gooien altijd het kind met het badwater weg!
  Da’s ook precies waarom de kuddes na duizenden jaren nog steeds achterlijk zijn en volslagen onwetend over wat er allemaal gaande is in de wereld en hoe het ‘grote spel’ wordt gespeeld!

  De angst om te worden uitgelachen door andere dwazen is vaak sterker dan de drang naar objectieve informatie en ‘weten’. Die angst voor wat anderen wel niet zullen denken is ook voor 90% de reden dat men zelden of nooit uit durft te komen voor afwijkende ideeën, of meningen…..evenals dat ie zelfde angst voor veel ellende en huichelarij in de wereld zorgt.

  Enne, waarschijnlijk ten overvloede…niemand is verplicht te lezen, hoor. Da’s de reden dat er Linsky onder staat, meteen onder de titel, zie je wel?
  Dan kunnen zij die het niet willen weten onmiddellijk afhaken en zich wijden aan wel ‘terzake’ doende artikelen.
  Simpel niet?

  Like

 12. lucky9 zegt:

  Als je het zo uitlegt ben ik uiteraard akkoord.
  Maar of Jan Modaal het ook zo “ervaart” is ten zeerste de vraag. Dat was mijn punt. De waarheid moet op een “efficiënte” manier geopenbaard worden. De meerderheid is zich van geen manipulatie of kwaad bewust.

  Vraag is wat doe je dan? Proportioneel is een rekbaar begrip. Soms lijkt het h e e l l a n g u i t g e r o k k e n en soms lijkt het samen ‘gebald’.

  De MSM manipuleert de communicatie. Als de vrije mensen de communicatie niet op hetzelfde niveau manipuleren delven ze onvermijdelijk het onderspit. De vuurkracht primeert steeds op de waarheid. De ‘rode’ fascisten beseffen dat. Derhalve, Linsky …

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Voor mij zijn drie zaken belangrijk om in de gaten te houden:
  1)opmars-woestijngeloof en de bestrijding ervan
  2)onze privacy en dan beperk ik me tot eigen land(vanwege het overzicht)
  3)wat er allemaal binnen de Haagse vierkante kilometer wordt bekokstoofd
  Ons brein kan veel maar je kunt zaken ook overdrijven. Politici doen dat al dus…

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  In dit hoofddoekenELDORADO kun je bijna letterlijk alles verwachten en ik heb geleerd met alles rekening te houden en vooruit te DENKEN, maw zie 2 van 07:31:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12486857/__Privacy_niet_veilig_bij_politie__.html
  Wat hebben we aan zo’n beweging die op voorhand regels vertrapt?Helemaal NIETS.
  Kijk uit, da’s het enige wat ik hier nog aan kan toevoegen!
  http://www.bof.nl http://www.vrijbit.nl 34 van tinyurl.com/cmnsfce
  Zeg nooit meer “ik heb niks te verbergen”, daar maken de heren grappen over aan de koffietafel!! tinyurl.com/3m5wfmg Zie ook: cbpweb.nl en privacybarometer.nl

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Met alle respect voor ieders inbreng, laten we toch aub gezamelijk strijden tegen: de Eurofielen, tegen de Islamisering, voor onze vrijheid. Als we ons daar mee bezig houden, hebben we het m.i. al druk genoeg. Groet.

  Like

 16. Alf Janszoon zegt:

  No disrespect mr. Linsky maar bovenstaand artikel heeft een aluhoedje op zo groot als de London Dome. Naar de MSM kijk ik allang niet meer, althans niet meer zonder gigantische korrels zout te nemen; echter je hoeft de reële wereld niet te verklaren aan de hand van verhalen met een hoog Dan Brown gehalte. Het is raadzaam om het scheermes van Occam regelmatig te gebruiken.
  Wanner men al niet kan verhinderen dat er weer een moskee in je middelgrote stad gebouwd wordt, wat moet je dan “ufo’s zorgen voor global warming ” verhaaltjes.
  Uw stukken hebben echter een hoog amusemenstwaarde, waardoor ik ze graag lees.

  Like

 17. Linsky zegt:

  Alf Janszoon;
  Fijn om te weten dat ik ook mensen aan het lachen maak, niet alleen aan het huilen. 
  Zal overigens ook wel een kwestie van perceptie zijn, want die het echt begrijpen, hebben eerder de neiging in janken uit te barsten….. Dat wordt in het algemeen; volwassen worden genoemd. Je ziet het in de ontwikkeling van mensen altijd terug…kinderen lachen, maar als ze ouder worden en wat levens ervaring opdoen, vergaat ze dat wel en eindigen vaak in chagrijn en depressiviteit. (als ze zich van het mysterie afkeren ) Wat dan weer tot gevolg heeft dat ze liever voor eeuwig de oortjes en oogjes sluiten.

  Dat scheermes van Ockham zou dan ook beter eens gebruikt kunnen gaan worden door alle ontkenners van wat er heden ten dagen gebeurd.
  Waarbij die gasten met alu-hoedjes op, over het algemeen helemaal geen flikker zien omdat ze het ding diep over hun oren en ogen hebben getrokken….daar schijnt de angst voor het leven bijzonder groot te zijn.

  Heb je toevallig zelf ook zo’n aluminiummutsje op? 
  Ps; Als Einstein dat mes gebruikt zou hebben, hadden we nu niks geweten van E=MC2…
  Daar kwam ie namelijk op door in zijn mind mee te reizen op een lichtstraal!

  Like

 18. Linsky zegt:

  Lucky, je punt is duidelijk. 🙂
  Vrij vaak bal ik een aantal onderwerpen inderdaad samen, omdat ze in relatie staan. Er is echter nog zo ontstellend veel meer wat vernoemd zou moeten worden. De tijd om te doseren is al lang voorbij Lucky. Het is juist een van mijn speerpunten om iedereen die geïnteresseerd is te doordringen van de noodzaak de zaken breder te zien, omdat zoals ik al eerder betoogde in bovenstaande comments; ALLES met elkaar in verband staat…onlosmakelijk!

  Juist zoveel mogelijk informatie verstrekken om de lezer te prikkelen, zelf op onderzoek uit te gaan, is de opzet. Want iedereen zal toch echt voor zich zelf tot een overtuiging moeten komen…wat die dan ook zal mogen zijn.

  Overigens schrijf ik niet voor wat jij “Jan Modaal” noemt….die willen dat helemaal niet eens weten. Dus dat argument is hier niet van toepassing.
  Daarnaast heb ik liever 10 lezers die werkelijk geïnteresseerd zijn, dan 1000 uit verveling of gewoonte, zonder dat ze zich echt verdiepen in de onderhavige materie. Kwaliteit is voor mij belangrijker dan kwantiteit in deze.
  —————-
  Ps; het blokje in vorig comment behoort een smilertje te zijn 🙂

  Like

 19. louis-portugal zegt:

  Gerrit zei het al ,Een heel werk.
  Linsky ik blijf nog bij mijn vorige commentaren.
  Ik geloof werkelijk dat allerlei mensen complotten smeden en vanalles proberen.
  lk zal ook alles met alle nieuwsgierigheid volgen.
  Maar ik twijfel ook over de haalbaarheid van veel van die ideën en gelukkig maar.
  Overigens heb ik er geen enkel probleem mee dat men probeert het aantal aardbewoners een beetje in toom te houden alleen al uit hoofde van menselijkheid.
  Honger en andere menselijke ellende.

  Like

 20. Linsky zegt:

  Overigens zijn mensen die spreken over dingen als paranormale zaken en ufo’s, tamelijk nuchter en objectief!

  Ufo bijv. staat namelijk voor ‘ niet geïdentificeerd vliegend voorwerp’!
  Ufologen erkennen dus dat het om een onbekend object gaat….en doen hun best te achterhalen wat het wel kan zijn.

  De ontkenners, pretenderen echter wel te weten wat een geest of ufo is; namelijk onzin, flauwe kul, fantasie en leugens…..da’s nou eens een knappe argumentatie! 🙂

  Like

 21. Linsky zegt:

  Louis;
  Ik geloof zelf ook niet dat ‘zij’ hun plannen echt volledig zullen kunnen doorvoeren.
  De aarde, de natuur zelf is zich onbedwingbaar aan het roeren, al dan niet door invloed van hun eigen HAARP-project.

  De aarde is als een hond met vlooien die zich steeds harder gaat schudden!

  Dan zullen ‘zij’ in hun ondergrondse keldertjes en holen evenmin veilig zijn als de bewoners op de oppervlakte. 🙂

  En wat het aantal mensen betreft, dat is gewoon een manipulatieve en conditionerend idee, ingegeven door de ‘elites’ om een acceptabel argument te hebben ons uit te moorden.
  Er is geen land en geen geld te weinig!
  Het zit enkel bij hooguit 10% van de ‘elites’!
  En alle 7 miljard kun je in de provincie Utrecht zetten, en dan hebben ze allemaal nog een vierkante meter ruimte!
  De aarde is echt wel groot genoeg hoor.
  Er is zelfs nog maar ongeveer een derde van bekend en daar is dan maar een heel klein deel van geëxploreerd!

  Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 11.36. uur, blijf vooral Uzelf Linsky, ik vind dat ieder artikel het waard is, om in ieder geval ter kennis te worden gebracht. Persoonlijk heb ik in mijn optiek, ook het gevoel dat er meer aan de hand is, dan dat wij daadwekelijk zien. Ik lees altijd vol aandacht uw commentaren, en schat ze hoog in. Natuurlijk mag iedereen zelf ervan denken wat hij/zij daarvan vindt. Groet.

  Like

 23. Linsky zegt:

  Dank je Tom. 🙂

  Ik verstrek alleen informatie, naar mijn beste weten en voorzover ik zelf die ‘waarheid’ ken.
  Ongetwijfeld zal er achteraf niet alles van kloppen, maar dat hoeft ook niet.
  Maar door klakkeloos alles te verwerpen, zonder zelf onderzoek te doen, gooit men steevast het kind met het badwater weg.
  Mijn wens is enkel dat mensen zelf gaan nadenken, ontdekken dat alles toch anders blijkt te zijn als wat de MSM en de kuddes ons willen voorhouden en uiteindelijk voor zich zelf een oordeel vormen.
  Enne…ik maak me geen illusies, hoor, dat zijn er niet al te veel, hahahha
  We leven duidelijk nog (door MSM) steeds in een middeleeuwse bezetting, waar de koppen die ook maar een beetje boven het maaiveld uitsteken, onmiddellijk worden afgehakt.

  Like

 24. Jan zegt:

  Kuck mal, meine Vagina

  Auch die Linke hat ihre Missbrauchsgeschichte: Zu den Projekten der 68er gehörte die sexuelle Befreiung der Kinder, der Bruch aller Schamgrenzen wurde bei einem Teil der Bewegung zum Programm. So entstand ein Klima, in dem selbst Pädophilie als fortschrittlich galt.
  http://www.spiegel.de/spiegel/print/d-71029982.html

  Porno? Politiek links. Wie herinnert zich niet blaadjes als Tuk of Rosie?
  Haat tegen het gezin, haat tegen het Christendom, abortusklinieken, euthanasie. Kortom, alles, wat de mensheid uiteindelijk uitroeit, ten gronde richt, komt van links.

  Like

 25. Lotte zegt:

  Linsky bedankt voor het samen voegen, zo zie je het grotere geheel.
  Steeds meer puzzelstukjes vallen op hun plaats hier door.
  Helaas zijn veel mensen onwetend over wat er werkelijk speelt,
  en denken dat alles voor hun bestwil gebeurt.
  Het is 1 groot (pyramide) politiekspel door de rijkste en machtigste personen op aarde.
  Jammer dat deze personen niet beseffen dat ze ook deel uit maken van de mensheid,
  en niet alleen de mensheid vernietigen, maar ook onze mooie aarde, en op het laatst toch ook zichzelf.

  Like

 26. Anneke zegt:

  Oud nieuws, lees de boeken van schrijver Robin de Ruiter!!! -De dertien satanische bloedlijnen- dit boek spreekt boekdelen. Ga de geschiedenis van de laatste 100-jr. eens na en je gaat je meer en meer realiseren dat de wereld bedrogen is!!! Door de satanische engelen, de sluwe vosjes; ect.
  Dan ga je beseffen hoe ver het schip al is gezonken. De plannen van de high-elite society komen langzaam-aan GELUKKIG steeds vlotter aan het licht; ook in de reguliere kranten. Zij (journalistiek) zijn misleidt, zo niet letterlijk OMGEKOCHT door de leidinggevenden achter de schermen. Mensen besef dit feit op en top.

  Like

 27. Anneke zegt:

  @ G.Deckzeijl [08.00]:
  De burger is VOGELVRIJ geworden door zoveel factoren; o.a. internet. Het digitale proces is zich rap, rapper en rapper aan het ontwikkelen. De chip was al in de jaren-70 bekend onder de high-elite society…niet bij de gewone man. Ze menen succes te hebben, maar de afgelopen dagen, maanden, jaren spreken al boekdelen. Dàn zie je dat hun succes niet over rozen gaat, dat er een vorm van stagnatie is ontwikkeld…ten goede (uiteindelijk) voor de gewone burger, man/mens.
  Tjah; men wil een reductie van de wereldbevolking, men staat scheef van de leugens betr. overbevolking en de vaccinaties die de burgers als baby ingespoten kregen/krijgen waren één van de middelen om bevolkingsreductie te laten geschieden. Realiseer je wat een uitwerkingen dit chemische gif heeft op het fysieke gestel; kanker is niet zo maar een volksziekte geworden!!! De dure samenleving was eveneens één van die middelen. Minder kinderen werden er onder de blanken geboren,al eind van de jaren-50, een groot gezin goed onderhouden werd in de jaren-60 onbetaalbaar. Tenzij je een goed betaalde job had, dan kon je je nog wel een gezin met gem. vier kinderen veroorloven!!! “C’est très triste….maar waarheid”

  Like

 28. Linsky zegt:

  Anneke;
  Leuk dat je dat zegt!
  Maar ik ben wel ter dege op de hoogte, waarbij komt dat ik juist schrijf voor hen die het niet weten.

  Als je vaker zou lezen hier, ken je deze toch?!
  Dan weet je ook dat ik daar dus heel goed van op de hoogte ben!
  Dus waar gaat je comment dan over?

  Preken voor eigen gemeente schiet eigenlijk niet echt op, hè.
  Ik wijs regelmatig op het bestaan van Robin’s boeken.

  Anders ten overvloede…..

  “De vermoorde onschuld van Slobodan Milošević”
  https://ejbron.wordpress.com/2012/01/29/de-vermoorde-onschuld-van-slobodan-milosevic/

  Het schokkende verhaal van Kathryn Bolkovac
  https://ejbron.wordpress.com/2012/01/23/het-schokkende-verhaal-van-kathryn-bolkovac/

  Like

 29. Anneke zegt:

  @ Linsky:
  Heel goed bericht, voor mijzelf oud nieuws, maar voor menig-een is dit feit wel nieuw. Hopende dat er steeds meer mensen dit soort site’s ‘aanklikken’ en lezen met de volle aandacht!!!
  Zèlf krijg ‘k merendeels vrij negatieve reactie’s van familie, bekenden. Men wil veelal de realiteit niet onder ogen zien…maar men MOET het nu wel!!! “Helemaal na de zòveelste mislukte actie’s van politiek Den Haag, Brussel, London en Washington”
  Mensen open uw ogen en oren, laat uw nuchtere gedachten eens aan het werk gaan!!!

  Like

 30. Anneke zegt:

  Nog even dit:
  Het zal mij niets verbazen als tijdens de Olympics een FALS attack zal geschieden!!!
  Dit jaar is het veertig-jaar geleden in München geschied; tijdens de Olympische spelen!!!
  Let op…houd gedachten, ogen en oren OPEN. Verifiëer het leven dat u momenteel achter u hebt liggen; meer dan genoeg harde feiten. Waarheid en realiteit spreken BOEKDELEN.

  Like

 31. Piet zegt:

  Bedankt Linsky,

  Like

 32. Piet zegt:

  Bedankt Linsky!

  GRUWELIJk verhaal. Verbaasd? Nee, in het geheel niet. Met mijn vader, die dezer dagen 36 jaar geleden is overleden, spraken we nogal eens over politiek. Ik zei hem: ” er komt een dag, dat zij bepalen wanneer we dood moeten”

  Onlangs schreef ik een stukje op Geen Nieuws waarin ik voorspelde dat de islam hier zijn gang kan gaan en straks als bloedhonden op ons worden losgelaten om ons uit te roeien op de manier als dat de Nazi’s deden, maar dan met de hand en door middel van opblazen. We kennen die islamitisch praktijken wel!

  Like

 33. Ik vergeet er even bij te zeggen dat dit een mogelijke False-Flag operatie zou kunnen zijn. Laten we hopen van niet en dat de OS zonder dit soort ellende zijn doorgang kan vinden!

  Like

 34. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 16.43. uur, we hebben het voorspel kunnen zien in het voormalige Joegoslavië, na het overlijden van TITO. De Serven kregen van de VERENIGDE NAZIES, de fascistische EU en de NATO de “schuld”, van het conflict tussen 1990 en 1995. En de ISLAMOFASCISTISCHE HORDEN van het moslimbeest ORIC, werd NIETS in de weg gelegd. Dankzij internet en veel van uw commentaren en artikelen, ben ik sinds 2 jaar compleet ” wakker geworden”. De NWO gaat inderdaad de MUZELMANNEN inzetten om ons aan te pakken. Walgelijke schoften dat zijn het.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s