Duitsland: Christenen als tweederangs mensen

Wie in het Duitstalige gebied christenen bespot, krijgt landelijk applaus. Wie bewijsbaar ware feiten over moslims verspreidt, krijgt te maken met de binnenlandse veiligheidsdienst.

In een Duitse stad zoals München geldt het als kunst om een gekruisigde kikker met een uitgestoken tong en een bierpul in de hand publiekelijk tentoon te stellen. De religieuze gevoelens van christenen worden door deze gekruisigde kikker in het Huis van de Kunst in München zeer zeker beledigd. Het blasfemische werkstuk was daarvoor ook al in Bolzano te zien. Een andere kunstenaar, Andres Serrano, heeft een kruis in een houder met urine gezet. Uiteraard moeten christenen ook dat accepteren. Hij noemde het kunstwerk “Piss Christ”.

Als er omgekeerd op artistieke wijze varkenskoppen voor een moskee worden neergelegd, dan is dat uiteraard geen kunst, maar een aanval op het geloof van de moslims. En dan worden de verdachten onmiddellijk gearresteerd. Men noemt dat dan “islamvijandig”. Hebt u wel eens gehoord van een arrestatie vanwege “christenvijandigheid”? De publiekrechtelijke zender ARD verbrandt voor draaiende camera´s een Bijbel – werd er daarna toen iemand gearresteerd? Wanneer omgekeerd in een islamitisch land een koran verbrand wordt, heeft de ARD veel begrip voor woedende moslims en voor de veroordeling van diegenen, die een koran in brand hebben gestoken. Per slot van rekening gaat het bij de slachtoffers immers niet om christenen. Diegenen, die het waardesysteem van christenen met voeten treden, worden met publiek geld betaald. Als islamitische imams kinderen verkrachten, berichten onze media daar niet over. Wanneer imams zoals Yasser Schahad uit een westers land worden gezet vanwege kinderverkrachting, dan zwijgen onze media. Als christelijke priesters zich echter aan kinderen vergrijpen, dan is dat vanuit het oogpunt van onze media een bewijs voor de verdorvenheid van onze kerken. Hier bij KOPP-Verlag zijn regelmatig nog meer bewijzen te vinden hoe publiekrechtelijke zenders in Duitsland inmiddels haat tegen christenen aanwakkeren.

Op Berlijnse scholen worden anders gelovigen door moslims al jarenlang “kloten christen” genoemd. Wij accepteren dat, we laten ons steeds vaker “kloten christen” noemen. Per slot van rekening hebben niet weinig moslims rassenhaat tegen etnische Duitsers. Alleen men praat hier niet over. En niemand beschermt de etnische Duitsers tegen de racistische aanvallen.

Een typisch voorbeeld: Op 28 mei 2010 heeft het openbaar Ministerie Koblenz een gerechtelijk vooronderzoek tegen de oorspronkelijk uit Turkije afkomstige moslims Süleyman S. en Burak U. gestaakt. De schrijver van dit artikel had van het E-mailaccount van de beide medeburgers een bericht gekregen, waarin hij “kloten christen” en “kloten Duitser” werd genoemd – ondertekend met de toevoeging “Loop naar de hel!”. De verantwoordelijke officier van justitie – ook puur toevallig een medeburger met een “migratieachtergrond”- vond de hiervoor genoemde uitlatingen geenszins beledigend en staakte het door de schrijver aangevraagde vooronderzoek tegen de oorspronkelijk uit Turkije afkomstige medeburgers. Een Turkse moslim mag een Duitser tegenwoordig dus straffeloos een “kloten Duitser” noemen. Dat is de ene kant. Probeert u echter maar beter nooit aan een Turkse moslim te schrijven dat hij een “kloten Turk” of een “kloten moslim” zou zijn. Want dan zult u als niet-moslim in dit “klotenland” onmiddellijk met een hoge straf in aanraking komen, namelijk wat het betekent om een “kloten Duitser” te zijn – een tweederangs mensen in je eigen land. En de politiek ondersteunt dit alles heel offensief. Moslims ontwikkelen zich in Duitsland tot een nachtmerrie voor de autochtone bevolking. Wie daar kritiek op uitoefent, wordt uitgenodigd bij de staatsveiligheidsdienst.

Er is een christen die ons waarschuwt: Bisschop Anba Damian, bisschop van de Koptisch-orthodoxe kerk in Duitsland en hoogste vertegenwoordiger van de Koptisch-orthodoxe patriarch in Duitsland. Hij waarschuwt ons in een interview voor de komende christenvervolging in Duitsland. Hij zegt: “Het gevaar bestaat, dat een aan dominantie toenemende islam in Duitsland de christenen serieus zal bedreigen. Het leed van de christenen in Egypte zou ook het leed van de christenen in Duitsland kunnen worden wanneer er binnen de Duitse samenleving geen ingrijpende verandering plaatsvindt. Ik verzeker u, dat wanneer men wegkijkt en niets doet, zal datgene wat er met ons in Egypte gebeurt op zekere dag ook in uw geboorteland gebeuren. Als u niet uit onze geschiedenis leert, bent u weldra aan de beurt. Neemt u dat serieus. Ik ben geen haatprediker, ik heb ook veel islamitische vrienden, ik wil de mensen geen angst aanjagen. We willen niet bang zijn, maar we moeten heel goed leren van ons verleden. Ooit waren wij de heren in ons geboorteland, in het eigen land. Tegenwoordig vechten we om te leven en te kunnen overleven. Denkt u aan de geboortecijfers. Deze alleen al zijn er een aanwijzing voor dat we, als we zo doorgaan, op zekere dag een minderheid in eigen land zijn. (…) We moeten iets doen voor onze kinderen, opdat ze in hun eigen land niet als tweede- of derderangs burgers of zelfs als minderwaardige mensen in het eigen land behandeld worden.”

In steeds meer landen in de wereld wordt er heel openlijk toe opgeroepen om christenen te vervolgen. Verbazend genoeg kijken de politici van het eens christelijke Europa werkeloos toe. Ze gedragen zich volgens het motto: Die willen toch alleen maar spelen. Dat kan echter niet goed aflopen.

Bron:

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/udo-ulfkotte/deutschland-christen-als-menschen-zweiter-klasse.html

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Christendom, christenhaat, Duitsland, Islam, Islamisering, Linkse Kerk, political correctness, Socialisten, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

34 reacties op Duitsland: Christenen als tweederangs mensen

 1. Gezien de zeer laffe houding van onze bestuurders en de minachting voor de autochtone burger voorzie ik deze ellende ook hier, wanneer deze idioten de overhand krijgen en gegeven worden (ze zitten er gewoon op te wachten en fokken als konijnen). De huidige linkse garde vindt het allemaal allang goed. Weet waarop u stemt bij de aanstaande verkiezingen op 12/9/2012!

  Like

 2. Het probleem is dat de mensheid nog nooit wat leerde van haar eigen geschiedenis.
  Ze blijven alles hetzelfde doen en verwachten toch een ander resultaat.
  Hoe gek ben je dan? 😦

  Like

 3. Daar heb je gelijk in. Ze zeggen wel eens dat ‘een ezel zich niet twee keer aan dezelfde steen stoot’ maar dan lopen er hier in Nederland blijkbaar dommer creaturen voor dan een ezel. Als je die naast een ezel zou zetten zou de intelligente blik van die ene ezel meteen opvallen 😉

  Like

 4. Anita Kloes zegt:

  Fock alle geloven!

  De een is dodelijk, de ander wilopleggend en dwingend…pffff….ik pas.

  Like

 5. Anneke zegt:

  Anita de politieke MISleiding is dodelijk; kàn dodelijk zijn. Machthebbers ZIJN op een gegeven moment gevaarlijk; willen meer meer en nog meer. Een psychisch proces in veel mensenlijke breinen. Met een ietepiete-beetje is men al snel niet meer tevreden!!! Mooi voeding geweest voor het kapitalisme; hetgeen nu uitstervende is.
  De seculieren, a-theïsten, zullen binnen afzienbare tijd eveneens de klos kùnnen zijn. De islamfanaten en de NWO-fanaten dulden NIEMAND. Uiteindelijk gaan ze elkaar ook nog uitmoorden…tot de planeet ‘leeg is gelopen’… “Ach; is er ook niet meer te zeuren over overbevolking, of dat de natuurlijke bronnen uitgeput raken. “Dit hebben ze allen zelf bewerkstelligd…die MISleiders. Zie de islamfanaten en de NWO-fanaten als de gif beesten/monsters uit ’t Bijbelboek Openbaring.

  Like

  • Anita Kloes zegt:

   Anneke, het IS dodelijk; geen twijfel over.

   De beelden van een dode Theo van Gogh en Pim Fortuyn staan nog op mijn netvlies gebrand.

   Maar we zijn zo hulpeloos….gatverdamme, alles wordt beslist door die mega grote linkse kliek!

   Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke 20.58. uur, helemaal waar. Ik heb niet veel meer op met de Roomse Kerk, maar het was in het begin van de 80er jaren, het summum van genot, om de christenen in ons land in de zeik te zetten. De paus kwam naar nederland, en de linkse rooie vara, filiaal van de PVDA vond het erg leuk om deze persoon wekenlang in “de zeik”te zetten, naruurlijk met goedkeuring van DEMONEN 66, van onze veilingmeester pegdrol. En zoals eerder als is geschreven, het cultuurrelativisme van de RODEN en de andere meeheulers zoals GL en D66 zal ons opbreken. Trouwens van het CDA ook GEEN enkel woord over de christenvervolgingen in de islamitische landen. Deze nep christelijke partij is van plan moslims in haar gelederen op te nemen. 12 september moeten we hier goed aan denken!

  Like

 7. lucky9 zegt:

  Actief verzet is het enig mogelijke antwoord.

  Like

 8. Anneke zegt:

  Een realistisch voorbeeld/vergelijk, betr. onderwerp:
  Het politieke-beleid discrimineert in feite al tijden de autochtone bevolking. Of men nu in Duitsland, in Nederland, België ;of waar dan ook woonachtig is…de allochtonen hebben vrijspel gekregen. Al ben je in het westen nog zo goed opgeleid, je bent te duur, dus overbodig. Wijk maar naar verweggistan. Kijk ook eens waar immens veel uitkeringen naar toe gaan?!! Naar merendeels islamieten en die plegen fraude tot en met.
  Veel autochtone chronisch zieken hebben ,bijv.,hun WAO verloren alsgevolg van bovenstaand feit. Maar deze feiten mogen niet benoemd worden, men wil dit niet onder ogen zien in Den Haag, Brussel of Berlijn. Zo zien we maar weer mensenrechten is een zouthoudertje op en top. We zijn overal VOGEL-vrij.

  Like

 9. Anneke zegt:

  Hmm; correctie: -….een zoethoudertje op en top…-

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @Lucky9 21.31. uur, daar zou het wel eens op kunnen uitlopen. Van de kliek in DEN HAAG, buiten SGP en PVV hoeven we hier NIETS van te VERWACHTEN.

  Like

 11. Anneke zegt:

  Ha Tom H..21.31-u. Ja dat was wat begin jaren-80… Was zelf eveneens een spotter op en top. Maar ben gelukkig volwassen geworden en veel geleerd wat èchte waarheid is en wat niet. Voelsprietjes zijn voelsprieten geworden, die heel goed waarschuwen.
  We zitten momenteel in een groot herhaal-proces en weten gelukkig heel goed dat de geschiedenis zich NIET eindeloos blijft herhalen. Eens komt er orde en gerechtigheid die de scepter in de Hand | Messiah’s Hand | zullen krijgen en houden. Houdoe en shalom! Alvast een fijn weekend…

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke 21.45. uur, Anneke ook voor U fijn weekeinde. Verder is nu wel het bewijs geleverd dat het CDA geinfiltreerd is door RODEN van de ARP vleugel. Op Elsevier staat dat BUMA CDA, heel graag vriendje wil zijn met SAMSON van de RODE PVDA. Ziehier de zegeningen van rooie PEETOOM. De conservatieve christenen waartoe ik behoor, walgen van deze move. Reken af 12 september. CDA op naar een GROTE NEDERLAAG!

  Like

 13. Ze kruipen elkaar daar inmiddels goed in het achterste. Stelletje kontkruipers. Geeft wel weer aan dat ze allen hetzelfde denken en alles maar dan ook alles proberen om hun zin te verkrijgen. Het zijn een stel smeerkezen van de hoogste klasse en het wordt tijd dat dit beëindigd wordt! Als het niet goedschiks kan dan maar kwaadschiks! Het zij zo…

  Ik heb van tijd tot tijd moeite om me in te houden maar ik niet zit te wachten op een ban dus dan maar wat netter en fatsoenlijk blijven hier 😉 Ik wil het toch best wel hoge niveau niet naar beneden halen…

  Like

 14. E.J. Bron zegt:

  @Pieter

  Je moet het wel héél erg bont maken wil je op ejbron.wordpress.com een ban krijgen. Zie hiervoor punt 3 in het kopje “Informatie” bovenaan in de rechterkolom op de voorpagina alhier!

  Like

 15. louis-portugal zegt:

  Schandalig hoever veel europeanen zich laten intimideren en ringeloren door het smerige systeem islam.
  Nog erger is dat het grootste deel van ons eigen Christelijke c.q. ontchristelijkte volk met voorgangers voorop hun ogen sluiten en zelfs die rotzooi facilliteren.
  Waaaaaaaaaalgelijk.

  Like

 16. Discussieer nooit met idioten. Ze verlagen je tot hun niveau en branden je af tot aan je schoenzolen…

  Like

 17. gielah zegt:

  Uitstekend artikel!
  Overigens, Hans van de Mortel…. dit artikel zegt ons juist dat christenen niet alleen door wezens uit een achterlijk, heidens, primitief, analfabetisch woestijngebied bedreigd worden, maar ook in toenemende mate door gewone Europeanen… mensen die er goed gekleed en schoon gewassen bijlopen, die wellicht zelfs universiteit gehad hebben, maar die van binnen minstens zo achterlijk, heidens en primitief in elkaar zitten als genoemde woestijnvoortbrengsels.

  Dat is juist het enge!

  Een krant als Trouw ( ooit heette dat blad christelijk…. maar dat is lang geleden…..) doet al decennia lang weinig anders dan echt geloof in de **** zetten, iedere christen als een archaïsch wezen afschilderen en voorál voortdurend mensen aan het woord laten, die ooit in een christelijk gezin opgevoed zijn en die nu ‘het licht gezien hebben’ en ‘dat achterlijke geloof achter zich gelaten hebben’.
  De EO heeft nu ook haar principiële veren afgeschud en doet nu genoeglijk klef met de VARA coryfeeën ( en de EO-presentatoren, die nu … zij het wat onwennig… steeds joliger durven doen, die hun stropdas aflaten en hun haar bewust in de war brengen…. en tevens de nog wél in God gelovende EO-leden….. verdienen zo rond en nabij de Balkenende-norm…. want flirten met het moderne heidendom legt hen géén windeieren….).

  De literatuur DRIJFT zo’n beetje op ééns-gereformeerd-opgevoede auteurs, die het milieu, waarin zij als kind opgroeiden, nu tot aan de grond toe afbranden
  ( dat komt de verkoopcijfers ten goede) en die alle middelbare scholieren via hun verplichte boekenlijst lezen…. zodat zelfs mensen, die zelf nog nooit een kerk van binnen gezien hebben, of het moet ter gelegenheid van een huwelijk of een begrafenis zijn,
  op verjaardagen en op forums vol vuur gewagen van de vijftiger-jaren achtige spruitjeslucht, die er in álle kerken hangt… volgens hen dan…. maar weten zij veel…!

  In werkelijkheid zijn er nog maar weinig kerken en dominees te vinden, die de Bijbelse boodschap getrouw uitdragen en die daar zelf nog in geloven ook.
  Overal worden liters water in de Bijbelse wijn gedaan… zodat die bijkans niet meer te zuipen is.
  De rot-van-binnenuit is niet gering.
  In Middelburg staat een dominee op de preekstoel, die openlijk uitdraagt niet in het bestaan van God te geloven.
  In het Noorden staan New-Age figuren dingen te verkondigen, die een mengeling zijn van boeddhisme en theosofie.
  Onder leiding van de paus vinden conferenties plaats, waaraan ook imams deelnemen.
  Overal wordt het normale christendom aangevallen, zowel van buiten aangevochten als van binnen uitgehold.
  En wil een christen eens – op een forum- uiting geven aan zijn of haar geloof…. dan wordt daar NIET erg prettig op gereageerd…. om maar een een eufemisme, zo groot als het Witte Huis, te lanceren….!

  Dit alles overziend – en dit artikel lezend – is er voor de weinige christenen, die nog op het fundament van de Bijbel staan, niet erg veel goed nieuws.

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @Gielah 09.31. uur, een heel goed commentaar. Er wordt niet voor niks gesproken over de “linkse kerk””, ik ga geregeld naar de dienst in de protestantse gemeente in mijn woonplaats, en hoor daar af en toe gewoon linkse propaganda Gielah, maar dan gaat het mijn ene oor in het andere uit hoor.
  Ik slik niets voor “zoete koek”. Buiten dat twijfel ik zelf vaak ook aan alles wat we gehoord hebben in onze jeugd, en wat als absolute waarheden verkondigd werd.

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  @Hans van de Mortel 08.01. uur, dat van die gek en de lantaarnpaal, ik lach mij een breuk Hans.
  Gelukkig valt er ook nog wel eens wat te lachen, op deze site. En eerlijk is eerlijk ook ik neem het vaak te zwaar op, en dan kan zo een grap mijn dag weer goed maken. Groet.

  Like

 20. Jan zegt:

  Geruststellend is dat het applaus van links volk komt, en dat zijn zoals bekend fascisten die de westerse civilisatie verketteren en dus oorzaak zijn dat de beschaving uitsterft omdat zij aan de dood in alle vormen de voorkeur geeft (abortus, euthanasie) ipv aan het leven.
  Ik moet de eerste linksmens nog steeds meemaken die heeft begrepen dat een beschaving alleen in stand gehouden kan worden bij bevolkingsaanwas. De linksmens ziet groei als bedreiging van (kut)planten en (kut)dieren zoals de veldhamster, de huisspin, de paardebloem. Het gevaarlijkste wezen is daarom de linksmens.

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 16.36. uur, daar sluit ik mij helemaal bij aan Jan. Links is de bewezen 5e COLONNE van de achterlijke volgelingen van de perfide MOHAMMED erkend roverhoofdman en pedofiel.

  Like

 22. Seculiere zegt:

  Turkse rechter : hoofddoekjes zijn symbool voor terrorisme

  http://zijnditeindtijdtekenswen.punt.nl/

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  @Seculiere 07.50. uur, respect voor deze rechter seculiere, maar zullen ze zich daar iets van aantrekken. Ik ben bang dat de erfenis van Atatürk, die ik waardeer om zijn juiste inschatting van de islam en de seculiere staat, door het putje gaat.

  Like

  • Seculiere zegt:

   Komt wel terug als er een nieuwe leider is,er zijn te veel seculiere in Turkije dus moet zeker geen zorgen maken dat het volledig islamitisch wordt.de mensen stemmen gewoon op hem voor de goeie resultaten van de economie niet voor waar ze voor staan het islamitische gedeelte

   Like

  • Seculiere zegt:

   Turken zijn ijdel
   Hun nr. 1 geloof is geld en niet de islam.
   Bij een auto ontploffing roept een Arabier “ALLAH AGBAR”
   Een westerse persoon “BEL DE HULPDIENSTEN”
   Bij een Turk “MIJN BMW”

   Als de economie weer slecht draait en een seculiere regering brengt dan de economie weer op het goeie spoor dan worden ze allemaal weer terug seculieren.

   Ik daag zelfs E.j. bron of eender wie hier uit als ze beelden kunnen vinden van een Turk dat ALLAH AGBAR roept.Het mag natuurlijk geen imam zijn he

   Like

 24. @Seculiere: Waarom mag het geen Iman zijn? Er word verondersteld dat de Iman een behoorlijke invloed op zijn volgers heeft of is dit juist weer niet het geval bij Turken?

  Like

  • Seculiere zegt:

   @Pieter

   De invloed is zeer peperkt hoor,ik denk zelfs dat lady gaga meer invloed heeft op de grote massa Turken,niet dat ik er trots op ben

   Like

 25. Linsky zegt:

  Kerkleider in Duitsland waarschuwt voor spoedige christenvervolgingen door moslims

  In Soedan voeren moslims een ware holocaust uit tegen christenen (foto van één van de vele duizenden slachtoffers), maar de wereld zwijgt en doet niets.

  Anda Damian, hoogste vertegenwoordiger en bisschop van de Koptische-Orthodoxe kerk in Duitsland, waarschuwde onlangs in een interview dat er binnen afzienbare tijd christenvervolgingen in Duitsland en Europa zullen losbarsten als gevolg van het snel groeiende aantal moslims.

  Ondertussen begint de infiltratie van onze vrije samenleving door de islam de hoogste politieke regionen te bereiken: de Duitse president Joachim Gauck heeft de linkse islamist Ferdos Forudastan, die autochtone Duitsers ‘vijandige, verrotte burgers’ noemt (!), als zijn officiële woordvoerder aangesteld……verder:

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=661640&r=1&tbl_archief=&

  Like

 26. Seculiere zegt:

  “beperkt”

  Like

 27. Seculiere zegt:

  bewijs

  Like

 28. Linsky zegt:

  Hé, Seculiere, je bent er weer! 🙂
  Lekker op vacantie geweest….in Turky? 😦

  Like

  • Seculiere zegt:

   moest ik in turkije geweest zijn kon ik ook op deze site hoor,internet bestaat daar al,ongeloofelijk he 🙂

   nee gewerkt,en daarachter te moe om op deze site gefrustreerd te zijn door die moslims.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s