Emiraten delen gedragsregels uit aan toeristen

Op tijd voor de vastenmaand ramadan krijgen toeristen in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) een handleiding voor goed gedrag in het islamitische land.

De brochures worden in twaalf talen op de luchthaven van Abu Dhabi en in de hotels uitgedeeld, bericht de krant “The National”. Het doel hiervan zou zijn om de bezoekers een gevoel van veiligheid te geven en om ze te behoeden voor onnodige straffen, citeert de krant een hoge ambtenaar.

De brochure waarschuwt o.a. voor alcoholconsumptie buiten de toegestane plaatsen, drugsbezit, alcohol achter het stuur, prostitutie, bedelen, landloperij en andere overtredingen van “plaatselijke waarden en tradities”. Tijdens de ramadan worden bezoekers ertoe opgeroepen om overdag niet te eten, te drinken en te roken. Verder wordt verzocht om af te zien van het uitwisselen van liefkozingen en zich zedelijk te kleden.

Bron:

http://www.bild.de/newsticker-meldungen/lifestyle/emirate-benimmregeln-touristen-25009994.bild.html

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Emiraten delen gedragsregels uit aan toeristen

 1. Linsky zegt:

  Is dat niet volkomen overbodig dan?
  Daar gaan toch enkel maar moslim-knuffelaars, dhimmi’s en verraders naar toe?

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Zedig kleden? Wat is dat? Korte broek en T-shirt niet zedig soms? Zomerjurkje met korte mouwen ook nie…??? Moeten one vrouwen vlak voor aankomst in het vliegtuig verkleedpartijen gaan houden, erbij gaan lopen als zwarte kraaien op een dodenakker?
  Negatief reisadvies: niet meer heen gaan, laat ze barsten. We spenderen al genoeg aan die vrouwenhatende, hoofdenafhakkende kameelpiloten doordat we benzine tanken, waarvan ze de ruwe grondstof niet eens zelf omhoog kunnen pompen.
  Wat ik vergeten ben mogen jullie aanvullen. Geinig toch, ofniettan?

  Like

 3. Peter Rissing zegt:

  Wordt tijd dat we aan moslims die naar NL komen ook een setje gedragsregels uitdelen voor zolang ze in hier wonen.
  Dit om de “plaatselijke waarden en tradities” te respecteren om onnodige kritische kanttekening van de autochtone bevolking te voorkomen.
  Wie komt met een voorstellen voor zulke gedragsregels ?

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 17.05. uur, inderdaad, mensen die de vrijheid liefhebben, gaan niet naar MUZELMANNENLANDEN, dat is gewoon het verraden van de eigen democratische principes.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Ha die Peter! Tijd voor Flashback 1975, de Resolutie van Straatsburg. Simpelgezegd werd in dat bijmekaargelulde vod bepaald dat we alleen nog olie zouden krijgen(Den Uyl en Co stonden achter Israël vanwege de Yom Kippoer-oorlog van 1973) als we de fundamentalistische horden met hun hele hebben en houen op Europese bodem zouden toelaten, inclusief -ja, en dat was een voorwaarde- hun islam, cultuur en omgangsvormen..!!! Staat ook in de bestseller Eurabië van Bat Ye’or. Nog korter> http://tinyurl.com/3p32945
  Nb, ik ben van 1948, heb die oliecrisis -die GEEN crisis was- inclusief boete voor benzine hamsteren van begin tot eind meegemaakt, velen met mij en ook het feit dat Joop Den Uyl stil probeerde te houden dat Nederland stiekem wapens aan Israël leverde, hetgeen de directe aanleiding voor de Arabische olieboycot was. Duidelijk tot zover?
  Wat die gedragsregels betreft kun je het SCHUDDEN, ze hebben er al tig jaar schijt aan.
  http:///tinyurl.com/3e2bwuv

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Ik hoop van harte, dat al die linkse gekkies, helemaal verliefd op de zgn. arabische lente, nu fluks de koffers pakken, en aftaaien naar dat geweldige utopia van de achterlijke islam aanhangers, en neem s.v.p. deze rifbewoners en zandkamelen aub gelijk mee. Dat zou voor mij een feestdag zijn, en vooral als ook Pegdrol, Hamas van Bommel, leipe Dries van Agt, en de heks Gretta ook zouden oprotten.

  Like

 7. Peter Rissing zegt:

  Hallo G.
  Weet ik ook allemaal wel, waarom dacht je dat ik dit had geschreven : http://⇬⤝.⇒.ws
  Hoewel, dat Straatsburg-verdrag was mij weer even ontschoten.
  Verder, mijn vraag was meer als een lollige exercitie bedoeld.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Gôh P, dat heb ik nou net niet kunnen merken aan je bijdrage dat dat een lollige exercitie was.
  Ik heb ’t serieus opgevat. Nou zet ik hier ook wel eens wat lolligs neer, zoals eerder deze week en vrij snel daarna merk ik dat iedereen z’n zwarte bril heeft opgezet. Ga in het vervolg wel drie keer afwegen om dat nog eens te doen. In m’n eentje genieten van damnlol, videobash, gifbin etc lukt ook prima. Doeg.(sorry voor m’n cynisme, heb er alle reden voor)

  Like

 9. Peter Rissing zegt:

  @ G.
  Tja, was daar inderdaad niet duidelijk in.
  Weer wat geleerd, volgende keer beter.
  Groet

  Like

 10. GEDRAGSREGELS VOOR INBURGERAARS
  U hoeft niet een bepaalde soort ideale Nederlanders te zoeken met de bedoeling om die mensen na te doen, maar u moet wel het volgende accepteren.

  In het Nederland van nu zijn mannen en vrouwen evenwaardig. Mannen en vrouwen worden in het algemeen gelijkberechtigd. Er is natuurlijk verschil tussen mannelijkheid en vrouwelijkheid, maar zowel mannen als vrouwen worden serieus genomen als volwassen individu. Dus een vrouw is niet minder toerekeningsvatbaar dan een man.
  Daarom vinden we in Nederland dat vrouwen mogen: rijden met een auto, stemmen op de partij die ze zelf willen, cheques ondertekenen, voor zichzelf beslissen welke boeken ze lezen, voor zichzelf spreken over hun mening, zich kleden zoals ze willen, alleen wandelen op straat of in een park, studeren wat zij zelf willen, werken waar zij willen, hun eigen bezittingen hebben, en alle andere dingen die ook een man mag.

  Een vrouw die zonder man rondloopt biedt zich niet aan voor seks. Wij hebben geen stilzwijgende afspraak dat een man een vrouw mag molesteren als zij er op een bepaalde manier uitziet. Het lastigvallen van een vrouw is een misdaad. Het lastigvallen of uitschelden van een vrouw met blote armen en benen en losse haren is net zo misdadig als bij elke andere vrouw.

  Lees verder:
  http://infohit.nl/hollandprotect/protect508.htm

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  10:28>>Goedemorgen Generaal! …zich kleden zoals ze willen…
  Tsja, tot op zekere hoogte vind ik dat als vrouwvriendelijke man prima.
  Maar dit soort SPOKEN hoort ver buiten ons gezichtsveld te blijven…!!!
  http://tinyurl.com/3gpr3pn
  Ter verduidelijking een citaat uit een Elsevier-artikel van Gertjan van Schoonhoven van 14-10-2005, namelijk: “….in zekere zin gaat het bij de burqa over niks- en tegelijk over heel veel.
  Over niks,omdat maar weinig moslimvrouwen zich in een burqa hijsen; over heel veel, omdat de kwestie gaat over omgangsvormen in het publieke domein.Nog afgezien van het feit dat het hier Afghanistan niet is: vrouwen die zich van top tot teen in een burqa hullen zijn een wandelende motie van wantrouwen tegen de Nederlandse samenleving omdat ze duidelijk maken(al dan niet uit vrije keuze) dat ze dat niet willen: samen leven met de anderen in het publieke domein.
  Dat is een kwalijke vorm van ondermijning van het hele idee sámenleving…”.
  Einde citaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s