FOTO/CARTOON

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op FOTO/CARTOON

 1. Piet Klont zegt:

  SCHIT-TE-REND !!!!
  😀 😀 🙂 😀

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Waar is Robin ??

  Lachen !!

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Ja, ik vind Batman(kuch)ook zeer geslaagd!! Heel iets anders nu, bijna van dezelfde orde. Meisje Hennis-Plasschaert van de VVD(partij van de vlotte vrouwelijke doordouwers)wil motorbendes uit steden en dorpen weren, ze moeten uit de kleren, omdat ze daarmee een boodschap(!) afgeven dat ze onaantastbaar zijn.De vraag is of je dat wilt tolereren, kirt ze gevat.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12518483/__Stadsverbod_motorbendes__.html
  Nou meisje Hennis, laat ik daar nu een prachtige variant op weten! Want wat dacht je van de intimiderende, nota bene verzonnen islamitische modeshow tot boerka’s aan toe, welke dagelijks ongevraagd in ons gezichtsveld verschijnt? Heb je er wel eens goed over nagedacht wat voor boodschap daarmee wordt afgegeven? Heb je je nooit gerealiseerd dat al die ingepakte islamitische idioten niets anders signaliseren dan loepzuivere APARTHEID en vrouwenHAAT, dat ze stuk voor stuk wandelende moties van wantrouwen tegen onze open samenleving zijn?
  En nou ik toch bezig ben: heb je dat antieke, verzonnen instructieboekje van deze vrouwenhaters als eens goed doorgenomen? http://tinyurl.com/87kt8cu
  En voor het geval dat je deze weergeloze site mocht bezoeken raad ik je aan rechtsboven in de header te klikken, dan krijg je alle noodzakelijke info over de plannen(en meer)over deze vrouwenhaters annex clitorisVERNIELERS hapklaar aangeleverd!
  Doe je toch nog wat nuttigs tijdens het reces. Toch?

  Like

 4. E.J. Bron zegt:

  @Jan

  Nou even eerlijk Jan….niet alleen van de moslim!! 😉 😀

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 10.00. uur, ik heb het ook gelezen in de Telegraaf Gerrit, en wat U zegt is een waarheid als een koe, de zandkamelen wordt niets in de weg gelegd, om hun weerzinwekkende praktijken uit te oefenen, en de nep liberalen van de VVD beschermen deze figuren net zo goed als de linkse meute.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 11.08. uur, nou Jan ik zie deze meiden ook liever als een pastoor of dominee in zijn zondags pak. Potverdorie wat een stukken, daar zitten nog al wat groene blaadjes aan hahaha.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Mijn fantasie: Nederland weer zoals het was.

  Like

 8. Anita Kloes zegt:

  Ik lig hier haast naast mijn stoel…(^_^)

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  De desbetreffende Batman, op die desbetreffende foto is afgebeeld, zou beslist niet Adam West zijn geweest die in 1966 de beroemde superheld speelde en de knappe Yvonne Craig speelde toen voor Batgirl. Ik vond die films altijd erg komisch al hadden er zeker veel meer grappige momenten in mogen voorkomen. Zo weet ik nog dat Yvonne Craig de beroemde zanger Elvis Presley heeft gekend en zij in 1964 als plattelandsmeisje, gekleed in een mooie ( blauwe jeans)overall, door hem over de schouder werd genomen en met haar rond danste!
  Pas geleden trof ik ooit een zwart/wit tekening op het internet aan waar toen een kort stripje bij deviantArt op was te zien met daarin Batgirl en Catwoman. Beide knappe jongedames (beiden hadden zich als vleermuis en Siamese kat verkleed) begroetten elkaar hartelijk, omhelsden elkaar en Catwoman feliciteerde Batgirl uitbundig met haar verjaardag.
  Alleen had Catwoman nog een héél speciale verrassing voor haar jonge tegenspeelster in petto wat overigens niet werd afgebeeld! Schijnbaar verdoofde Catwoman met een injectienaald Batgirl waardoor deze in slaap viel. Daarop nam Catwoman, die even groot en zwaar was als de vrouwelijke vleermuis, Batgirl over haar schouder heen, klemde haar zwarte gehandschoende arm onder het achterwerk van Batgirl en diens bovenbenen en droeg haar naar een slaapkamer toe. Zij liet Batgirl in die slaapkamer gebonden en gekneveld achter en Catwoman wenste haar, enigszins een beetje sarcastisch, een goede nacht toe!
  Wie weet hield Catwoman diep in haar hart ook wel veel van Batgirl (omdat ze deze tijdens haar verdoving niet ging ontmaskeren) en voelde ze enig ontzag voor haar en anders had Catwoman eventueel Batgirl over de knie genomen om deze een flink pak voor haar broek te geven als extra verjaardagscadeau! Want op een site van ‘Chicago Spanking Review’ was het namelijk een oudere Supergirl geweest die Batgirl over de knie had gelegd en haar een vriendelijk portie billenkoek gaf op haar grijze broek!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s