Ga toch ergens anders heen!

Als jullie hier in Duitsland ons recht niet respecteren, omdat jullie geen recht van de Duitsers en geen gelijkheid voor de wet respecteren, omdat jullie alleen je eigen speciale recht respecteren, dan zouden alle rechters in Duitsland jullie moeten toeroepen: Ga toch ergens anders heen!

En wanneer jullie in Duitsland jullie eisen stellen, omdat jullie weer eens een keer iets niet bevalt, omdat dit weer eens niet in jullie straatje past, omdat ons land anders is dan jullie geliefde vaderland, dan zouden alle politici, alle presidenten, alle ministers, afgevaardigden en regeringschefs in Duitsland jullie moeten toeroepen: Ga toch ergens anders heen!

En wanneer jullie hier in Duitsland in de rij staan om de hand op te houden en zo de staatsschulden de hoogte injagen, omdat jullie zonder staatssteun jullie bestaan hier in Duitsland niet kunnen betalen, omdat jullie zonder staatssteun hier helemaal niet zouden zijn, dan zouden alle ambtenaren en staatsdienaren in Duitsland jullie moeten toeroepen: Ga toch ergens anders heen!

En wanneer jullie in Duitsland eisen de pers te knevelen en de censuur weer willen invoeren, omdat jullie maar één kant van jullie medaille geprezen willen zien en de schaduwkant willen verzwijgen, omdat die zo duister is, dan zouden alle krantenmensen en televisieredacteurs, alle journalisten in Duitsland moeten toeroepen: Ga toch ergens anders heen!

En wanneer jullie in Duitsland ophitsen tegen christenen, omdat zij niet tot jullie god bidden, omdat ze tot een God om vergeving bidden, dan zouden alle christenen in Duitsland jullie moeten toeroepen: Ga toch ergens anders heen!

En wanneer jullie in Duitsland Joden pesten en Joden bedreigen, omdat Joden voor jullie ongelovig zijn en Joden Joden zijn, dan zouden alle Joden in Duitsland jullie moeten toeroepen: Ga toch ergens anders heen!

En wanneer jullie in Duitsland een wolfsteken van jullie vuisten maken, jullie je overgeven aan jullie nationalisme, de volkerenmoord op de Armeniërs ontkennen, omdat jullie niet met schuld kunnen leven, omdat jullie eer een andere eer is, dan zouden al diegenen in Duitsland die genoeg hebben van nationalisme en mensenmoord jullie moeten toeroepen: Ga toch ergens anders heen!

En wanneer jullie in Duitsland uitlatingen gebruiken dat “ieder” van jullie “als soldaat geboren” zou zijn, omdat men jullie zo heeft opgevoed, omdat men wil dat jullie als soldaat geboren en opgevoed worden, dan zouden alle vredelievende mensen in Duitsland, al diegenen, die genoeg hebben van strijd en krijgsgehuil, jullie moeten toeroepen: Ga toch ergens anders heen!

En wanneer jullie in Duitsland drugs smokkelen en met jullie gif het leven van duizenden vernietigt, omdat het immers maar Duitse levens zijn, dan zouden alle drugsverslaafden in Duitsland jullie moeten toeroepen: Ga toch ergens anders heen!

En als jullie in Duitsland ophitsen tegen homoseksuelen, omdat jullie geen afwijkingen van de norm dulden, dan zouden alle homoseksuelen in Duitsland jullie moeten toeroepen: Ga toch ergens anders heen!

En wanneer jullie in Duitsland onze kinderen voor “aardappelen” uitschelden, omdat jullie neerkijken op onze kinderen, omdat zij Duitsers zijn, dan zouden alle kinderen in Duitsland jullie moeten toeroepen: Ga toch ergens anders heen!

En wanneer jullie in Duitsland jullie Duitse buren pesten, omdat jullie geen Duitsers als buren willen hebben, omdat jullie in huizen willen wonen zonder Duitsers, omdat jullie in steden zonder Duitsers willen wonen, dan zouden alle buren in Duitsland jullie moeten toeroepen: Ga toch ergens anders heen!

En wanneer jullie er in Duitsland van dromen om een eigen staat binnen de staat op te richten en het land over te nemen, omdat jullie vermoeden dat jullie je staat in een staat kunnen oprichten en ons land kunnen overnemen, omdat jullie weten dat wij geregeerd worden door een meute die alles doet om ons alles aan te doen, dan zouden alle Duitsers in Duitsland jullie moeten toeroepen: GA TOCH ERGENS ANDERS HEEN! En neem die meute tegelijk mee!

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/07/wandert-doch-woanders-hin/#more-264259

Auteur: Leo

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Europa, Islam, Islamisering, Moslims. Bookmark de permalink .

11 reacties op Ga toch ergens anders heen!

 1. Linsky zegt:

  Veel lage IQ’s in Amsterdam
  Vrees voor meer criminaliteit door gebrek aan zorg
  Ongeveer een op de acht Amsterdammers is licht verstandelijk beperkt. Dat houdt in dat zij een IQ hebben tussen de 70 en 85. Burgemeester Van der Laan vreest dat door het gebrek aan zorg straks meer van deze mensen het verkeerde pad opgaan.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12511261/__Veel_lage_IQ_s_in_Amsterdam__.html

  Hoe zou dat nou komen? 🙂

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  @Linsky: Van der Laan loopt hopeloos ACHTER…!! Klik rechts in de header en kijk op pag 26 en 52..!!! En dan nog wat: Eberhard v.d.L. maskeert de feiten. Het gaat uitsluitend om allochtonen.
  Maar die verstandelijke beperking is al 1400 jaar bekend. Het zoveelste bewijs werd weer eens geleverd in de draad “taliban executeren, etc”

  Like

 3. eva zegt:

  Een HEEL goed stuk, zo is het precies, als het je in het westen niet bevalt moet je zo snel mogelijk opstappen en naar een land vertrekken waar ze net zulke waanbeelden aanhangen!
  Alleen al bij het kijken neer de foto boven dit artikel lopen bij mij de rillingen over de rug, deze mensen zijn ZO anders en ZO fanatiek in hun geloof dat zij zich NOOIT zullen aanpassen.
  De meeste westerlingen kunnen zich niet verplaatsen in de fanatieke gelovige waanideeën van deze mensen en nog minder kunnen zij zich daar tegen teweerstellen omdat wij nu eenmaal anders denken en anders zijn.
  Als wij niet opletten en constant waakzaam blijven zullen we op een of ander moment volledig overrompeld worden door deze haatbaarden!

  Like

 4. Ook zeer van toepassing op Nederland alleen de linkse elite wil dit niet horen of vernemen van het plebs en doet er alles aan om dit te voorkomen!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  En daarom verwens ik “De Resolutie van Straatsburg”. Door dit VERRAAD van POLITICI van de EEG/EU en de BILDERBERGGANGSTERS zitten wij opgescheept, met deze volgelingen van een ACHTERLIJKE GEVAARLIJKE IDEOLOGIE. Wat mij betreft pleurt dat hele zooitje, samen met de eurofiele politici op naar de arabische lente. Ga terug naar jullie zandbak!

  Like

 6. Henk Schroemges zegt:

  Duitsland met zijn 80 miljoen inwoners kan het goede voorbeeld geven. Van dit totaal inwonertal zijn er hoogstens 2 miljoen die het niet eens zijn met deze wensen. Dit geldt ook voor alle andere EU landen. Om te beginnen kan de massa in aktie komen bij de eerstvolgende verkiezingen. Nederland is op 12 september 2012 aan de beurt. Ook hier is slechts een kleine minderheid het niet eens met vorenstaande wensen. Ook hier is momenteel slechts 1 partij die al die wensen zou kunnen uitvoeren, mits de massa andersdenkende inwoners (speciaal die met het IQ boven de 75!) ook op die partij zouden stemmen.

  Like

 7. Ad de Koning zegt:

  Inderdaad, een zeer goed stuk, wat zeker ook voor Nederland van toepassing is De moslims gedragen zich hier niet anders en staan klaar om elke keer weer andere eisen te stellen. Sommige bouwvakkers kregen van hun baas ook al te horen dat ze niet met bloot bovenlijf mochten werken want er waren moslims die hierover geklaagd hadden .Ik zou inderdaad zeggen “ga toch ergens anders heen” en dan liever vandaag dan morgen. Ik ben bang dat dit nog lang niet het einde van het verhaal is. Gelukkig is de schade voor de PVV van de recente perikelen beperkt gebleven. Als bij een andere partij iemand uit de partij gaat word er in de pers volstaan met een klein berichtje, maar als zoiets bij de PVV gebeurt is het dagenlang voorpagina- nieuws in de hoop de partij te beschadigen. Gelukkig heeft de partij de meest trouwe aanhang van alle partijen en het zal dus best weer goed komen. Het is te hopen dat de ogen van veel mensen eindelijk eens opengaan.

  Like

 8. Hellen zegt:

  Heel erg netjes die tekst ” Ga toch ergens anders heen ”
  Denk dat er ontieglijk veel mensen zijn die het verwoestende woestijntuig heel graag persoonlijk uit Europa willen trappen .

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Hellen 20.43. uur, dan wil ik wel mee schoppen hoor Hellen, en dan hoop ik dat de linkse kliek gelijk mee oprot, de 5e colonne der MO KNIELERS.

  Like

 10. Anita Kloes zegt:

  Hans van de Mortel….waren wij beiden maar millionairs!

  We namen alle media over!

  Like

 11. E.J. Bron zegt:

  @Anita

  Mij toch niet hoop ik!? 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s