“Ik werk niet meer voor u. No more!”

(Door: Linsky)

Steeds meer mensen blijken uiteindelijk toch wakker te worden. Zoals de sheriffs in de VS, die samen met een aantal collega’s ten slotte weigerden nog te vechten tegen de Occupy demonstranten. De man werd ’s morgens wakker uit een diepe gezonde slaap, keek geschokt zijn vrouw aan en zei vastberaden: “Het is genoeg! Waar ben ik mee bezig? Ik keer me tegen mensen die ik zou moeten verdedigen. Tegen de mensen voor wie ik gezworen heb op de Grondwet hun belangen te dienen en hun veiligheid te garanderen.. Het is genoeg. NO MORE!”

Hij nam contact op met een aantal collega’s, die er inmiddels net zo over dachten, en samen besloten zij zich te keren tegen het officiële bevel en alleen nog te handelen naar eigen eer en geweten!

Verschillende politiechefs zijn in die tijd opgestaan en hebben verklaard dat ze weigeren verder nog ontruimingen in hun district uit te voeren. Helemaal bizar is het verhaal van Occupy Atlanta, die in november 2011 gemaild werd door een politieagent die met gezin en al uit zijn huis gezet dreigde te worden. Waarna de tenten van Occupy naar zijn tuin verhuisden om het huis te verdedigen.

Lees verder…

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Ik werk niet meer voor u. No more!”

 1. Marijke . zegt:

  Ja Linsky.Nou kan ik een heel lang verhaal houden .Maar dat doe ik lekker niet.Want een hoop zouden het niet eens begrijpen.Maar als we geloven wat ons te wachten staat en ja ik geloof dus in Nostrudames ,dan kunnen we nog wel eens blij zijn met wat leger mannetjes he.O nee ik ben het ook niet met alles eens.Ze hadden nooit naar irak moeten gaan.En ook geen bommetjes gooien op kadafi.Laat die landen het lekker zelf uit zoeken.Ze maken elkaar wel dood.Maar ik hoop wel als ze isariel aan vallen dat onse jonges ze helpen.Wie weet wat ons nog allemaal te wachten staat.de jooden en de amerikaanen worden gehaat door die gasten.Maar ze nemen wel ons geld aan.De vlag word verbrand de bijbels worden verbrand,Er gaan miljarden naar die landen.Terwijl er genoeg amerikanen zijn die liggen te kreperen.maar ik sta achter het leger en zal er achter blijven staan.Kijk als er wat is dan word er gelijk om hulp geroepen.Doen ze nu weer.Laat ze het zelf maar uit zoeken.Linsky ik ben de verkeerde persoon om hier op in te gaan.Maar het kan nog wel eens gebeuren dat ze soldaten op onse straten nodig hebben. en en dan bedoel ik niet alleen in Holland he.

  Like

 2. Linsky zegt:

  Marijke,
  ik doe hier absoluut ook niks af aan de bezielde, goedbedoelde inzet van alle soldaten die in de strijd voor ons vochten en sneuvelden op basis van hun persoonlijke geloof in rechtvaardigheid!

  We mogen dankbaar zijn voor elke soldaat die zich in goed vertrouwen inzette voor de bevrijding van Europa en andere landen waar het nodig was.

  In dit artikel gaat het om meer, hè. De smeerlapperij, en de dubbele agenda’s van de hoge heren. En de ware bedoelingen van die oorlogen! Geld, olie en meer macht!

  Evenzogoed als dat de soldaten in Afghanistan, vrij snel ontdekte dat de grote mannen, smerige pedofielen waren en die kleine kinderen daar misbruikten.

  Maar toen ze het aan hun commandant vertelden, kregen ze zwijgplicht;
  “Jullie zijn hier om democratie te brengen! Niet om de normen en zeden van de regering te veranderen!!”

  Daarom neem ik toch m’n petje af voor juist soldaten die het lef tonen om dit in de openbaarheid te brengen.

  Like

 3. Marijke . zegt:

  Linsky politiek is een goor spel.En ja me pet af voor die jongens.Maar oorlog is ook een verschrikking.Van mij mogen al die jongens naar huis en de hollandse inbegrepen.Laat ze het zelf maar uit zoeken.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 00.10. uur, inderdaad de hoge “heren”, en hun belangen worden beschermd. De gewone bevolking daar hebben ze sch’t aan, als zij hun vileine plannen maar tot uitvoering kunnen brengen.
  En onze volksvertegenwoordiging bestaat voor een groot gedeelte uit “stropoppen”, die deze belangen mee verdedigen.

  Like

 5. Petrossa zegt:

  Tsja. Wetteloosheid om welke reden dan ook is nooit een goed idee. Een beetje je geschiedenis kennen om te weten dat dat altijd lijdt tot erger dan je eerst had.

  Like

 6. maarten zegt:

  We krijgen (hopenlijk) nog steeds geschiedenis in het onderwijs…….when will they ever learn….

  Like

 7. maarten zegt:

  jammer genoeg zijn ze aangenomen om het systeem te onderhouden….anders…..

  Like

 8. Jan zegt:

  Ocopy-volk bestaat uit uitschot: dieven, plunderaars, oplichters , Hamasvrienden, communisten, verkrachters, kerkenschenders, Jodenhaters (CAIR), parasieten, lamzakken, zwervers, junks, studenten met Apple laptop, terroristen groeperingen als Black Panthers, de moordenaar Al Sharpton, de racist Jesse Jackson, nu weer in het nieuws wegens zijn hetze tegen de Latino Zimmerman, ja zelfs een moord werd door iemand gepleegd.
  In het bezit van wapens en oproep om politieagenten te vermoorden. Grootschalig vernielingen aanrichten: brandstichten en verwoesten van gebouwen.
  Het is het uitschot dat wij kennen van de jaren 60, de Rudi Dutschke’s, RAF-vrienden, Barosso, Joschka Fischer, Claudia Roth, krakers, Damslapers.

  http://ivarfjeld.wordpress.com/2012/01/13/mob-destroyed-catholic-statue-in-rome/
  http://www.theblaze.com/stories/female-protester-raped-at-occupy-philadelphia-camp-suspect-in-custody/
  Antisemitisme:

  http://sfcmac.wordpress.com/2012/04/17/outspoken-jew-haterracist-at-occupy-d-c-emancipation-day/
  Michale Moore, die dus tegen hemzelf protesteert: pluk de rijken:
  http://www.huffingtonpost.com/2011/11/04/michael-moore-visits-occu_n_1075976.html
  Overigens waren meer multimiljonairs aanwezig, zoals Susan Sarandon, vriendin van de ‘Palestijnen’.
  CAIR-volk:

  http://weaselzippers.us/2012/03/18/occupy-wall-street-protester-we-wont-make-a-difference-if-we-dont-kill-a-cop-or-two/

  Goed dat dit volk dat gezworen heeft de orde te handhaven uit het korps is ontslagen (weg pensioen)

  Like

 9. Linsky zegt:

  Ik denk dat je de essentie en intentie hebt gemist Jan! 😦

  Like

 10. Linsky zegt:

  Crisis breeds xenophobia in Greece as nationalists gain clout
  Griekenland is ook in rep en roer.

  Gewelddadige botsingen in de stad Agrinio. Aanhangers van de extreem-rechtse Golden Dawn partij vochten met anarchisten, waardoor auto’s en etalages werden vernield, en personen werd gewond.

  Like

 11. Linsky zegt:

  Ruim 20 marineschepen Rusland, NAVO en Israël voor kust Syrië

  Franse oorlogsbodems en vliegtuigen sluiten zich aan bij Amerikaanse strijdmacht Perzische Golf – In oktober/november aanzienlijke kans op aanval op Iran

  Het NAVO eskader (archieffoto) voor de kust van Syrië krijgt ‘bezoek’ van minstens 11 Russische oorlogsbodems.

  De NAVO, dat beweert geen militair ingrijpen in Syrië te overwegen, en Rusland, dat vastbesloten is een eventuele Westerse interventie te voorkomen, sturen grote aantallen marineschepen naar de wateren bij Syrië. Een flottielje van minstens 11 Russische oorlogsschepen is vanuit diverse bases onderweg naar de oostelijke Middellandse Zee, waar de NAVO zijn ‘rapid response’ Maritime Group 2 -bestaande uit tussen de 5 en 9 schepen- heeft gestationeerd. Tevens zijn er 5 Israëlische marineschepen aanwezig. Ondertussen sluiten de Fransen zich met hun vliegdekschip, andere oorlogsbodems en vliegtuigen aan bij de grote Amerikaanse militaire strijdkracht in de Perzische Golf.

  De grote Syrische luchtmacht- en marine oefening die afgelopen zondag begon, waarbij vele tientallen grond-zeeraketten werden afgevuurd, wordt officieel als de reden gegeven van de militaire opbouw in de regio. Tegelijkertijd begon Iran een grootschalige luchtverdedigingsoefening in het zuiden van land, gericht op eventuele agressie vanuit de Perzische Golf, de Golf van Oman en de Golf van Aden, waar het druk is geworden op de aldaar gevestigde Amerikaanse luchtmacht- en marinebases…….verder; http://xandernieuws.punt.nl/?id=661774&r=1&tbl_archief=&

  Like

 12. Linsky zegt:

  De wraak van de rechters!

  Waarin Rechtbankpresident Zutphen wrakers probeert af te doen als mensen die zomaar wat roepen om zand in de machine te strooien. Uit het filmpje blijkt dat er zeer terecht is gewraakt en dat het waarschijnlijk nog veel meer had moeten gebeuren. Het lijkt er immers op dat jeugd-zorgers het standaard en normaal vinden om na de rechtszitting nog even na te blijven bij de rechter. Als die rechter dat- klaarblijkelijk- accepteert is dat een zeer terechte wrakings-grond.

  zie ook: http://vaderseenzorg.nl/rechtersdictatuur.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s