Nieuws uit de islamreactor: Moslims willen piramides vernietigen

Eerst de Boeddhabeelden van Bamyan, daarna de historische grafvelden van Timboektoe en als volgende de Egyptische piramides? Het culturele erfgoed van de mensheid in het vizier terechtgekomen van de islam. Want ook na de verkiezingsoverwinningen van de traditionele moslims in Egypte tikt het klokje weer eens heel anders dan door journalisten wordt beweerd. Cultuurvreemde moslims willen nu zelfs de Egyptische piramides vernietigen.

Westerse democratieën verwisselen hun waarden inmiddels sneller dan schone mensen hun ondergoed. De zogenaamd tegen de terreur strijdende en voor vrede, vrijheid en democratie staande VS hebben toch daadwerkelijk een visum vertrekt aan de Egyptenaar Hani Nour Eldin. En dat niet alleen – de islamist werd in het Witte huis ontvangen en mocht over de rode loper lopen. Daarbij staat de organisatie Gamaat al-Islamiyya (nog) op de Amerikaanse terreurlijst. Ook in Tunesië hebben islamisten van de radicale islamistische stroming En-Nahda de laatste verkiezingen gewonnen, in Jemen zijn de islamisten in opmars en in Egypte vormen ze de meerderheid in het parlement en bezitten nu met de radicale Moslimbroeder Mursi ook de president. En diegenen, die gisteren vanuit het oogpunt van Washington nog de vijanden van de VS waren, zijn nu opeens welkom als zogenaamde vrienden. Men noemt dat “reële politiek”.

Maar die mensen, over de successen van wie ook de Duitstalige journalisten zo blij waren, kondigen nu ook nog de vernietiging van de piramides in Egypte aan. Geïnspireerd door de moslims in het Malinese Timboektoe, die daar vrolijk en opgewonden het wereldcultuurerfgoed verwoesten, en door de Taliban (Boeddhabeelden van Bamyan) wil nu ook Egypte volgen en het culturele erfgoed van de “ongelovigen” vernietigen. Daar zit de Moslimbroederschap achter, dus die partij, die in het Egyptische parlement nu de meerderheid en ook de president van het land bezit. Dat zijn die islamisten, die de Duitse Minister van Ontwikkelingssamenwerking Dirk Niebel (FDP) zo in zijn hart heeft gesloten. De Moslimbroeders krijgen in het vervolg ontwikkelingshulp uit Duitsland. Zullen ze met Duits geld ook de vernietiging van de piramides financieren?

De islam heeft een grotere explosieve kracht dan atoombommen. En hij besmet steeds grotere gebieden. De Moslimbroederschap bezit in het Duitstalige gebied veel islamreactoren. Het zijn Duitse moskeeën, waarin zijn gedachtegoed worden verbreid. Het ZDF bereidt de Duitsers alvast op de toekomst onder deze moslims voor.

Bron:

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/udo-ulfkotte/neues-aus-dem-islam-reaktor-aegypter-wollen-pyramiden-zerstoeren.html

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", Egypte, Moslimbroederschap, UNESCO. Bookmark de permalink .

29 reacties op Nieuws uit de islamreactor: Moslims willen piramides vernietigen

 1. Om heel eerlijk te zijn, had ik dit al zo’n beetje verwacht toe de IB daar een veels te dikke vinger in de pap kreeg. Zij (de IB) worden nu nog gehinderd door het leger, maar voor hoelang nog? Mocht dit inderdaad gebeuren, dan zal het voor de normale burger het nog moeilijker worden om het hoofd, voor zover ze die nog op hun romp hebben, boven water te houden. Het wegvallen van het toerisme en de inkomsten die daarbij horen, welke voornamelijk afhangen van de Piramides en de andere historische bouwwerken, zal menig Egyptenaar terug doen verlangen naar de tijd van Mubarack.

  Like

 2. Correctie: IB moet MB zijn: Muslim Brotherhood

  Like

 3. Linsky zegt:

  Ze getuigen met de dag meer van hun verdorven aard en krankzinnige inborst! 😦

  Like

 4. Marijke . zegt:

  Waar om verbaast me dat nou niets.Verders helemaal eens met Pieter Veenstra.

  Like

 5. Daniel Deblaere zegt:

  De opgang van de cultuurbarbaren is blijkbaar moeilijk te stuiten… Schoonheid is er om te koesteren… in plaats van te vernietigen.

  Like

 6. @Daniel Deblaere: Schoonheid wordt binnen die cultuur niet gewaardeerd. Of het nu om mooie vrouwen gaat of om historische bouwwerken: Everything must go! Of onder een dekkleed of het moet vernietigd worden… En als een vrouw, ook onder een dekkleed, zich niet blijkt te kunnen gedragen naar hun maatstaven: Ik denk niet dat ik dat hoef uit te leggen… Schandelijk!

  Like

 7. Nog even en we kunnen de bovenstaande foto alleen nog terugvinden op National Geographic Channel en Discovery Channel in de vorm van documentaires… Welke overigens zeer interessant en zelfs leerzaam zijn om te bekijken!

  Like

 8. rommel zegt:

  Eerlijk gezegd interesseren die saaie piramides en verdere culturele gedroogde koeienpoep gebouwtjes in Afrika me geen hol. Nooit begrepen wat een normaal mens er leuk aan vind om die droge teringzooi te gaan bekijken. In de 2e wereldoorlog zijn zoveel Duitse steden met echt interessante en mooi historische gebouwen met kunstschatten erin plat gegooid. Zonder scrupules. En nu maar janken als een Afrikaanse boomhut plat gaat. Van mij doen ze hun best maar als ze hun eigen land en kunstschatten met de grond gelijk maken. Zolang ze hier maar wegblijven met hun vernielingsdrift.

  Like

 9. toetssteen zegt:

  Ehhhh, hoe gaan ze en denken ze dat te gaan doen?

  Like

 10. toetssteen zegt:

  @Hans van de Mortel
  Ik vrees dat u niet het flauwste idee heeft waar u over spreekt.
  Die piramiden zíjn niet afkomstig uit het mohammedanen tijdperk, mochten ze willen! Nee Mortel, dat gaat duizenden en duizenden jaren terug in de tijd. Kijk en dan begrijpt u wellicht waarom met het bewijs van pi niet dulden kan.
  Mortel, de waarheid op wiskundig gebied lacht u recht in het gezicht uit! En u ziet het niet?

  Like

 11. Piet Klont zegt:

  @Toetssteen:
  U heeft gelijk.
  Wiskunde.
  Ik durf te wedden dat onze driehoeks-Mortel nog nooit heeft gehoord van een vierkantswortel.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Ach ja, dat is toch de koeltoer van de achterlijke muzelmannen. Alles kapot maken van waarde en schoonheid, dreigen, de hals afsnijden, en martelen zijn de grootste hobby’s van deze dwaallichten.

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  On topic! Wat willen die tapijtvreters nou? Een volstrekt kale wereld waar zij alleen de scepter zwaaien? Wat gaan ze daarna doen? Elkaar een kopje kleiner maken? Dat laatste is geen beeldspraak deze keer.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 08.04. uur, dat is zeker Gerrit, als ze geen joden en christenen kunnen vermoorden, vliegen de achterlijken elkaar naar “de strot”.

  Like

 15. Rudor zegt:

  Ach, elk nadeel heeft zijn voordeel. Als ze de piramides afbreken, krijgen we eindelijk zich op alle geheimen die daarin nog verstopt zijn.
  Het argument dat met het verdwijnen van de piramides de inkomsten uit toerisme een flinke knauw krijgen is een non-argument. Immers, is niet zojuist besloten dat de haatbaarden ontwikkelingshulp uit Duitsland gaan krijgen? Nederland zal zeker snel volgen.
  Gaan we óók onze dhimmiebelasting voor Egypte betalen, maar dan nu allemaal, niet alleen de vakantiegangers. En dan krijgen we niet eens meer een all-in vakantie naar Egypte voor ons geld.
  Na Griekenland en Spanje kan Egypte er ook nog wel bij. Daarna gaan we vol storten voor Ierland, Portugal, Italië, Frankrijk en België om te beginnen. Dan komt de Balkan er wel bij en Cyprus niet te vergeten. Het wordt tijd dat het potje ontwikkelingshulp flink wordt uitgebreid. Gelukkig zijn daar dan de leden van het Kunduz-akkoord om vrijmoedig ons geld over de hele wereld uit te strooien.

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  Brekend..!!! Van Links tot rechts: ze willen dat De Mos terug moet….!!!!
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/12542255/__De_Mos_wil_terug_op_lijst_PVV__.html

  Like

 17. G.Deckzeijl zegt:

  http://www.houddemosindekamer.nu/
  ACTIE, ACTIE, ACTIE..!!!!!!!!!!!!!
  Weg met al die klimaat-goeroes..!!!
  http://tinyurl.com/3ewv9k6

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  Belangrijker dan alle vrouwenhatende tapijtvreters van deze wereld!
  http://www.ad.nl/ad/nl/1036/Showbizz/video/detail/3285497/Rolling-Stones-vieren-50-jarig-jubileum.dhtml

  Like

 19. Alf Janszoon zegt:

  In tegenstelling tot de Byzantijnse Hagia Sophia kunnen de piramiden niet in moskeeen omgebouwd worden.

  Like

 20. Alf Janszoon zegt:

  Niet alle vijanden van je vijanden zijn je vrienden. Cultuurbarbaren zoals de mohammedanen en sommige commenters moet je niet als vrienden hebben.

  Like

 21. Boemtralala zegt:

  Ik vraag me iedere keer weer af wat die moslims op deze wereld te zoeken hebben.
  Met de beste wil ter wereld weet ik niets positiefs te bedenken. Ze hebben de laatste weken al eeuwenoude monumenten compleet gesloopt. In Timboektoe zijn ze als beesten tekeer gegaan. In Afghanistan zijn de eeuwenoude beelden vernietigd en nu zijn dan blijkbaar de piramiden aan de beurt.
  Het enige voordeel daarvan zou zijn dat die Zahi Hawass op een zijspoor wordt gezet en wellicht wat “geheimen” kunnen worden geopenbaard.

  Ik word moe van dat volk dat zich steeds verder opdringt en hun wil aan ons wil opleggen.
  Hoogste tijd voor het toepassen van wat minder verfijnde oplossingen. De tijd van praten en overleggen is allang voorbij. Die moslims moeten maar eens gaan begrijpen dat we uitgeluld zijn. Het enige wat ze begrijpen is geweld. Laten we dan maar zo goed zijn om ze het op die manier duidelijk te maken. Geen slap geklets meer maar keihard optreden en toeslaan.
  Kiezen voor de aanval en de dwang. We hebben inmiddels lang genoeg over ons laten lopen.
  Schoon schip maken. Alles wat zich niet aan onze normen en waarden wil houden de grens over pleuren. Het uitschot terugjagen naar hun moederlanden en vervolgens er voor zorgen dat er geen mens meer uit kan komen. Laten ze zich elkaar daar maar gaan uitroeien in hun goddelijke zandbak. Tief op met die gasten !
  En hou op met het gezeur van “ja maar er zitten ook goeie tussen”. Zolang die baardapen die achterlijke islam aanhangen zijn en blijven het onontwikkelde primaten die volstrekt niet te vertrouwen zijn.
  Ze willen niet in “onze wereld” leven. In onze maatschappij deugt er volgens die primaten niets. Flikker dan ook op van hier. Ga naar je eigen leemhut toe en ga aan je taas trekken of wat dan ook, maar val ons niet lastig !

  Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  Boemtralala, dat lijkt mij een strak plan, is wat voor te zeggen. Maar wees voorzichtig Boemtralala, want onze geweldig fijne partijen, te weten PVDA,GL,D66,VVD en het CDA, vinden de verrijking van deze zandkamelen meer dan prachtig. Van Klink (CDA) mogen er best nog miljoenen naar NEDERLAND komen, volgens deze vollidiot, komen die dan allemaal werken hier. O wacht.. we hebben zelfs geen werk voor eigen mensen, nou dan mogen ze mee komen uitvreten. Denk na wat U stemt 12 september!

  Like

 23. G.Deckzeijl zegt:

  KLOTEZOOI…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  http://www.amsterdampost.nl/wilders-de-mos-komt-niet-op-lijst/
  Zie ook 08:34 en 08:39

  Like

 24. G.Deckzeijl zegt:

  Voorspelling: straks nog meer stenigingen en executies wegens “overspel”. Hoeveel geld blijven we nog in die zandbak pompen..???
  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3285627/2012/07/12/Karzai-Talibanleider-mag-president-worden.dhtml

  Like

 25. Henk Schroemges zegt:

  Toekomstdroom: Tijdens de Mekkabedevaart wordt de Zwarte steen gebombadeerd en totaal plat gegooid door enkele drones. Daarna tijdens de Ramadan worden steeds minstens 10 moskeeen per land plat gegooid, ook door onbekende drones.

  Like

 26. Tom Hendrix zegt:

  G.Deckzeijl 16.41. uur, inderdaad is het heel stom, om een goed kamerlid als de Mos, zo de tent uit te jagen Gerrit. Geert Wilders moet wel heel goed uitkijken, dat hij zichzelf niet in de voet schiet.

  Like

 27. G.Deckzeijl zegt:

  @Tom, 12-7>21:32: heeftiealgedaan…!!!!!!

  Like

 28. Tom Hendrix zegt:

  @Gerrit, dat zou voor mij inhouden, dat ik tevens kan overwegen een andere anti eu partij te stemmen, Gerrit het wordt er niet makkelijker door.

  Like

 29. Jan zegt:

  Egyptian Salafi Sheik Calls to Destroy Pyramids, Says: Bin Laden Greater than Saladin

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s