Open brief van de Gay-Community aan Volker Beck: De islam is een homofobe religie

Zeer geëerde meneer Beck,

Wij kennen en respecteren u als een politicus en afgevaardigde, die zich tot nu toe enorm heeft ingezet voor de rechten en de gelijke behandeling van homoseksuelen en lesbiennes in ons land. Daarvoor zouden we u nogmaals hartelijk willen bedanken.

Desondanks zijn we geschokt door het bericht dat uw partij (Bündnis90-Die Grünen) heeft uitgesproken voor een erkenning van de islam als derde hoofdreligie in Duitsland.

U als homoseksueel weet wat dat betekent: Mocht de islam deze erkenning krijgen, dan is het voor ons homo´s wel duidelijk dat datgene waarvoor u en wij gestreden hebben (erkenning van homoseksuele partnerschappen, antidiscriminatie wetgeving, acceptatie van homo´s en lesbiennes in grote delen van de bevolking) weer teniet zou worden gedaan.

Wij verzoeken u daarom om als geweldige vertegenwoordiger van de rechten van homoseksuelen wereldwijd scherp tegen dit plan van uw partij te protesteren en gebruik te maken van uw invloed binnen uw partij.

Voor ons is de islam een homofobe religie, aangezien homoseksualiteit in de zin van de koran immers met de dood wordt bestraft.

Hoe moslims over homoseksuelen denken kan men dagelijks in de Berlijnse districten met een hoog aandeel moslims in de bevolking zien. En het is bijvoorbeeld in Neukölln, Kreuzberg of Wedding niet meer mogelijk om hand in hand op straat te lopen, om maar te zwijgen van het elkaar kussen, zonder het gevaar te lopen uitgescholden, bespuugd of zelfs in elkaar geslagen te worden. Het pesten en in elkaar slaan van homoseksuelen is inmiddels een populaire vrijetijdsbesteding van islamitische jongeren geworden. Zelfs in de tolerante Nollendorfwijk in Berlijn is het in het verleden steeds vaker tot overvallen op homo´s en lesbiennes door islamitische daders gekomen, die niet zelden, zoals in het geval van een vriend, in het ziekenhuis belandden. Het onderzoek tegen de daders werd overigens gestaakt.

Volker Beck (3e van rechts) en Claudia Roth (4e van rechts)

In alle landen, waarin de islam staatsreligie is (bijvoorbeeld in Indonesië, Pakistan, Afghanistan, Irak, Iran, Saoedi-Arabië enz.) worden homoseksuelen vervolgd en gedood. Wilt u werkelijk nog meer rechten toestaan aan deze religie hier in Duitsland?

Dat kunt u als bekennend homoseksueel vast niet willen.

Per slot van rekening bent u naast uw werk als afgevaardigde in het Duitse parlement ook curator van de Hirschfeld-Eddy-Stichting, die zich wereldwijd inzet voor de mensenrechten van homoseksuelen.

Ook bedanken wij u voor deze inzet. Want juist in landen, waarin de islam staatsreligie is, worden de rechten van homoseksuelen dagelijks met voeten getreden. Ook u en uw partijcollega Claudia Roth hebben de open brief aan Minister van Binnenlandse Zaken Friedrich tegen de uitzetting van een Iranese homoseksueel naar zijn geboorteland meeondertekend.

Daarom verzoeken wij u dringend om alles wat in uw macht ligt te doen om dit initiatief van uw partij te stoppen, opdat wij homoseksuelen in dit land een vrij, zelfbeschikkend leven zonder gewelddadige overvallen kunnen leiden.

Met vriendelijke groeten,

Enrico Michael-Konrad & Günter Konrad  voor de Gay-Community Berlijn

Bron:

http://de.ibtimes.com/articles/25880/20120710/offener-brief-aus-der-gay-community-an-volker-beck-islam-ist-eine-homophobe-religion.htm

Auteur: Roger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Dhimmitude, Duitsland, homofobie, Islam, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Socialisten. Bookmark de permalink .

13 reacties op Open brief van de Gay-Community aan Volker Beck: De islam is een homofobe religie

 1. Ad de Koning zegt:

  Onbegrijpelijk dat het nodig is om een dergelijke brief te moeten schrijven. We doen er alles aan om ook op scholen voorlichting te geven over homosexualiteit en dan nemen sommige partijen dergelijke standpunten in. Lezen ze nooit hoe het er in islamitische landen aan toegaat? Ze zouden juist met alle middelen moeten stellen dat we hier in een vrij land leven en dat daarom de islam niet als een een hoofdreligie kan worden aangemerkt. Het is trouwens niet echt een religie maar meer een politiek instituut dat er alles aan doet om de wereld naar zijn hand te zetten.
  De islam is op zijn best als ze onrust kunnen stoken en opstanden kunnen beramen. Ze zullen niet rusten voor ze overal aan de macht zijn en daarom moeten ze uit alle macht bestreden worden. Wanneer zal iedereen dat nu eens begrijpen. Die domme woestijnmoslims natuurlijk nooit. De islam is geen vrede maar oorlog.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Weer eentje die zonodig die crocodil moet voeren in de hoop dat hij gespaard wordt…
  http://tinyurl.com/3z6csvp

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Deze achterlijke woestijn- en zandtapijtvreters kennen maar een hobby, het onmogelijk maken om normaal te leven. Deze kanker-islam- dient met alle middelen verdreven te worden uit europa. hoe eerder deze achterlijken opflikkeren, hoe meer we weer een meer normale samenleving kunnen opbouwen.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Soms denk ik dat ik gek ben en alles niet duidelijk zie. Voortdurend wordt ik in de media geconfronteerd met de wens van de progressieve medemens de Islam in volle breedte te accepteren en alle ruimte en steun te geven in onze samenleving. In de stem van ons links volksdeel hoor ik nooit twijfel laat staan een openlijke bekentenis dat ze fout zitten betreffende de Islam. Als ik kritiek uit op de gestage Islamisatie wordt ik meteen zonder overgang uitgemaakt voor: rascist, islamofoob, xenofoob, extreem rechts, minderwaardig en fascist. De linkse politiek zegt dat ze pal staat voor de vrijheid van alle mensen ongeacht hun cultuur, religie of ethniciteit. In dit kader kloppen ze zichzelf dan ook meer dan eens op de borst als ze weer een keer de Islam menen te moeten beschermen. Toch klopt er iets zeer fundamenteel niet in hun dagelijkse linkse mantra betreffende hun opkomen voor de vrijheden van de Islam.

  Links zegt pal te staan voor: De Islam zegt pal te staan voor:
  1) Democratie 1) Inrichting Kalifaat
  2) Vrouwenrechten 2) Vrouwen recht ondergeschikt aan man
  3) Godsdienstvrijheid 3) Uitroeiing andere geloven
  4) Seksuele diversiteit 4) Uitbanning seksuele diversiteit behalve
  pedoseksualiteit
  5) Scheiding kerk en staat 5) Kerk en staat is een
  6) Vrije ontwikkeling mensdom 6) Alleen de Koran en sira/hadith
  7) Controleerbare en democratische wetten 7) Sharia
  8) Vrijheid van keuze godsdienst 8) Doodstraf voor afvalligen.
  9) Geweldloze samenleving 9) Verheerlijking van geweld en terreur.
  10) Afschaffing slavernij werelwijd 10) Conform Koran en sharia is slavernij
  legitiem
  11) Alle culturen samen in een maatschappij 11) Verbod op vriendschap met mensen
  van het boek.
  12) Vrijheid in keuze partner 12) Moslima’s alleen in eigen kring.
  13 ) Waarheidsvinding 13) Liegen, bedriegen mag.
  14) Dialoog 14) Alleen dialoog veinzen
  bij zwakte.

  Deze opsomming is bij lange na niet volledig maar geeft nu al overduidelijk aan dat links in een dermate lastig spagaat zit dat op termijn hun rug hoe dan ook moet breken en anders zorgt de Islam er straks wel voor dat hun rug gebroken wordt. Als de Islam ergens een hekel aan heeft dan zijn het wel linksige, ongelovige mensen.

  Like

 5. Lucky9 zegt:

  Bij de grünen zwaaien de pedofielen de plak. Hun führer Cohn-Bendit is daar het exponent van. Deze mannen hebben groot gelijk deze brief te schrijven en groot ongelijk bij groen te zitten slijmen

  Like

 6. Martien Pennings zegt:

  Als de islam-knuffelaars zo doorgaan, zullen zowel de islam als de islam-knuffelaars alleen met geweld gestopt kunnen worden.
  En weet je wat de islam-knuffelaars dan zullen zeggen: “Dat krijg je nou van dat islam-bashen!”

  Like

 7. Ad de Koning zegt:

  Hier nog even een aanvulling, zojuist gehoord dat Angela Merkel een wet voor besnijdenissen wil invoeren, zodat religieus gemotiveerde besnijdenissen die correct zijn uitgevoerd niet meer worden bestraft als mishandeling. Hoe gek kun je zijn. Kinderen voor hun leven mismaken, want die kunnen zelf niet kiezen en dat bij wet regelen. En dat figuur wil ook de EU nog omvormen tot een politieke unie. Mensen word eens wakker.

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Volker Beck, die rare sprinkhaan ging even de russen in Moskou duidelijk maken hoe het zat met die homo´s.
  Hij kwam terug met een paar flinke klappen op zijn gezicht want men was blijkbaar niet van hem gediend.
  Benieuwd wat die groenen met deze spagaat gaan doen.
  Waarschijnlijk doodzwijgen.

  Ad ze wil voorkomen dat rechters,naar mijn mening terecht, in het voordeel van de kinderen beslissen.
  Ik zag een discussie Bij Anne Wil tussen een hoogleraar en een dame tegen een rabbi en een kopvod naar aanleiding van een rechterlijke uitspraak in het voordeel van het kind..
  Het was heel duidelijk het recht van het kind tegen het geloof waarbij dat zeer snel pratende kopvod herhaalde malen zei dat het afsnijden van de voorhuid een snelle pijnloze actie was.
  Volgens die rechtsprof. zijn er veel getraumatiseerde mensen die hem bericht hadden.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Guus Velraeds 22.32. uur op 13/7, alle kenmerken van de achterlijke ideologie de islam heeft U prima benoemd, niets aan toe te voegen mijnerzijds. Maar als het aan de Kunduz kliek ligt, worden er nog meer van deze achterlijke halsafsnijders binnen gehaald. Denkt U eraan, de volgende partijen zijn SCHULD: VVD,CDA,PVDA,D66,GL. Met name deze partijen verkopen ons land, en zijn verraders van het ergste soort!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s