VIDEO: De nieuwe Pat Condell – “Waiting for Jesus”

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: De nieuwe Pat Condell – “Waiting for Jesus”

 1. vederso zegt:

  Als atheïst kan ik me veroorloven te zeggen dat uit de video blijkt dat Pat Condell helemaal niets, maar dan ook helemaal niets begrijpt van “christianity”. Jammer, een gemiste kans Pat! (zegt een enigszins teleurgestelde fan)

  Like

 2. Marijke . zegt:

  Kijk dit is nou weer Nederland op zijn kleinste.Een filmpje wat niet goed valt en gelijk bager over de man heen.De man word dagelijks bedreight.En hier staan we weer gelijk met het vingertje klaar.

  Like

 3. Piet Klont zegt:

  Volgens mij is Pat zelf Jezus in disquise en vliegt hij ter misleiding van ons allen dagelijks een rondje in zijn speciale outfit met een grote letter ‘C’ (Condell=Christus) op z’n borst.
  😀

  Like

 4. Lucky9 zegt:

  Laat ons vooral niet vergeten dat in de UK de meeste Christenen Anglicanen zijn. Hun politiek correct aandeel in het onderuit halen van Britse waarden is veel groter dan dat wij hier op het continent durven aannemen.

  Het is immers de staatsgodsdienst van de UK, door en door laf politiek correct tot en met en vermoedelijk ook gedeeltelijk corrupt en islamofiel.

  Hoewel ik toegeef dat Pat al betere video’s produceerde ben ik als atheïst helemaal niet teleur gesteld en voorspel dat Pat zijn pijlen steeds nauwkeuriger zal gaan richten op de Anglicaanse clerus. Bedenk dat de topprestaties die hij op zijn eentje levert automatisch eens een mindere prestatie met zich brengt. Hij is tenslotte ook maar een mens en geen god.

  Like

 5. Nicolazien zegt:

  Helaas weet Pat Condel niet het verschil tussen kwaad dat inhaerent is aan een geloof, en dus structureel is en waar iedereen die er mee te maken heeft onder te lijden heeft (de islam), en individuele uitwassen die helemaal niet met tot het eigenlijke geloofsgoed behoren. Jammer, voor mij is hij door de mand gevallen.
  Het is overigens absoluut geen toeval dat de westerse waarden in de christelijke cultuur ontstaan zijn. Thomas Woods: ‘How the Catholic church built Western civilization’ is een boek dat dat goed aantoont.

  Like

 6. Piet Klont zegt:

  ‘Het is immers de staatsgodsdienst van de UK, door en door laf politiek correct tot en met en vermoedelijk ook gedeeltelijk corrupt en islamofiel.’

  @Lucky9: Hoezo: ‘vermoedelijk’ ! Dat IS het. En islamofiel zeer beslist!

  Like

 7. Piet Klont zegt:

  @Nicolazien: De islam is geen geloof. Het is een ideologische sekte.
  En hoezo is Condell door de mand gevallen?
  Ik denk dat hij op zijn eigen manier zeer dicht tot de kern komt van waar het om draait binnen het geloof.
  Dat is Jezus Christus die volgens Condell op een sneaky wijze de wijk nam en ons daarmee in een oeverloze discussie leidend tot geweld stortte.
  Of versta je geen Engels perhaps?

  Like

 8. Beste Pat, Als je nog in leven bent als Hij terugkomt, dan zal niemand je behoeven te vertellen, wie Hij is. Als je behoefte om dit te zeggen voorkomt uit je frustratie met de Engelse geestelijkheid had je dat best wat duidelijker mogen maken. Ik heb het achter me gelaten om Mijn Heiland te verdedigen tegen zulke aanvallen. Lees het bijbelboek Openbaring nog 1 keer en hou het de komende twintig jaar naast de krant en dan praten we weer als je daar behoefte aan zou hebben.
  Over het algemeen luister ik met instemming naar je leuke praatjes. Deze keer vond ik het wat minder.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s