Waarom het Westen zichzelf nog steeds voorliegt over de islam

Het echte en letterlijke gezicht van islam: De 16 jarige Mumtaz Bibi werd voor het leven verminkt omdat ze weigerde zich te laten uithuwelijken. Recent werden in Kabul diverse vrouwen die zich weigerden te onderwerpen door moslims afgeknald.

Iedereen krijgt het wel eens: spam van één of andere zonderling uit bijvoorbeeld Nigeria die vraagt of u een klein bedrag wilt overmaken, zodat hij zijn ‘erfenis’ of vermogen van miljoenen dollars bij de bank kan opeisen. In ruil hiervoor belooft hij u een royale beloning. Stel dat u hier in trapt, de beloning echter nooit komt en de Nigeriaan keer op keer nieuwe smoesjes verzint om u geld te blijven aftroggelen. Op zeker moment heeft u zóveel in de man geïnvesteerd dat u er niet meer mee kunt stoppen zonder zwaar gezichtsverlies te lijden. Stelt u zich nu voor dat de naam van de man ‘islam’ is, en u hebt precies de situatie waar de Westerse politieke- en media-elite zich heden ten dage in bevinden.

Jarenlang heeft de gevestigde orde in Nederland, Europa en Amerika geïnvesteerd in de illusie dat de islamitische beschaving prima bij de onze past. Deze investeringen -of ze nu werden gedaan in islamitische immigratie, democratie of vrede- hebben overduidelijk niets opgeleverd. Stoppen met investeren is echter uit den boze, want dan zou de elite moeten toegeven dat ze het jarenlang helemaal mis hebben gehad, waardoor ze in de ogen van hun kiezers al hun geloofwaardigheid zouden verliezen.

Lees verder…

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Linsky)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Dhimmitude, Islam, political correctness, Westen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Waarom het Westen zichzelf nog steeds voorliegt over de islam

 1. Lucky9 zegt:

  Ik ben volledig akkoord met de inhoud van deze bijdrage.
  De islamieten zijn in regel gewoon oplichters in de ware en juridische zin van het woord. Zij leiden uw aandacht af met allerhande verklaringen en vingerwijzingen met de ene hand terwijl hun andere hand U onverbiddelijk en sluiks nadeel berokkent tot het ongelooflijke toe.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Ter herinnering, vanwege de o zo vredelievende islam incl. z’n “genadevolle en barmhartige” profeet(kuch, kuch, kuch).
  http://tinyurl.com/3924nre

  Like

 3. Lucky9 zegt:

  Da islamofiele apparatsjiks beseffen niet dat rotte eieren of zelfs zuivere (en gemakkelijk aan te maken) natriumhypochloriet een populair ‘weapon of mass destruction’ op hun islamofiele smoelen zal worden als ze volharden in hun boosheid.
  Waarom zou de islam mogen wat anderen niet mogen? Het gelijkheidsprincipe weet je wel, islamofiele fascisten. Reken maar niet op de genade van de massa!

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  En onze meestal linkse verraders blijven proberen ons wijs te maken dat islam als religie recht heeft tussen ons te staan.
  Hoe dom en slecht kun je zijn?????????????????

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Louis-portugal 07.41. uur, de islam is een dictatoriale ideologie Louis. Het is GEEN GELOOF, maar een hersenspinsel, van de pedo-profeet MO.

  Like

 6. vederso zegt:

  Barry Rubin heeft een vergelijkbaar artikel (Engels) en zie ook de opmerking van Lars Hedegaard in zijn Speech, dat de MSM nooit op fouten van politici mbt. immigratie zal wijzen, omdat ze dan ook haar eigen falen zou onthullen. Maar voor mijn gevoel is dat slechts een deel van de verklaring waarom de MSM zo koppig vasthoudt aan ideëen, waarvan mensen zien dat ze niet kloppen of dat het verkeerd gaat aflopen. Zie bijvoorbeeld ook de euro.

  http://pjmedia.com/barryrubin/2012/07/13/good-news-revolutionary-islamists-taking-power-produces-moderation-and-ends-terrorism/

  Like

 7. Lucky9 zegt:

  @ Vederso om 10:34
  Het eigen falen onthullen? Uiteraard is de realiteit veel apocalyptischer en vooral veel fascistischer. Er bestaan bij voorbeeld geen onafhankelijke media en/of onafhankelijke pers meer in België.

  Wetenschappers worden zelfs ontslagen omdat ze een tipje van de sluier hebben willen oplichten over dit enorme schandaal. Deze broodroof op bevel van de politiek correcte maffia was het lot van bij voorbeeld professor communicatiewetenschappen Frank Thewissen. Door de zogezegd vrijzinnige “Vrije Universiteit Brussel” die statutair het vrij onderzoek als mantra heeft nota bene, werd hij om die (echte) reden ontslagen. Ongelooflijk maar waar. Deze politiek correcte lafaards ontkennen dat uiteraard maar iedereen weet dat het zo is. Terwijl het regime hem aan het vermalen is in de duistere krochten van de Belgische pseudo-justitie overleeft deze academicus op schamele auteursrechten en bijstand van enkele vrienden.

  De pers en de media zijn financieel met handen en voeten gebonden en constant onderhevig aan de willekeur van hun politieke financiers. Het gaat inderdaad in hoofdzaak om de centen die door de belastingbetaler worden opgehoest maar door de meest corrupte politici worden “herverdeeld” en zonder dewelke de meeste dag- en weekbladen en zeker de andere media geen dag langer zouden kunnen overleven behalve door zich te transformeren tot sensatieblad of pornokanaal.

  Nieuwe initiatieven die nog niet gegijzeld zijn worden systematisch en in het geheim gesaboteerd met onvoorstelbaar gore methodes tot ze spontaan verdwijnen of failliet gaan.

  De Belgische televisiezenders zijn gewoon staatsondernemingen en de enige commerciële omroep die Vlaanderen rijk is en geen spin-off is van voornoemde staatsondernemingen (VTM) werd geïnfiltreerd op het niveau van aanwerving en rekrutering.

  Eens de functie van personeelsdirecteur in handen is gekomen van een pion van het regime wordt gans het personeelsbestand systematisch gezuiverd van alle echte journalisten, die vervangen worden door regimeslaven. Het enige criterium om in aanmerking te komen voor werkgelegenheid in de media en de pers is niet meer de persoonlijke bekwaamheid maar de politieke onderhorigheid.

  Bij weerstand beschikt het regime via dezelfde weg van rekrutering ook over de traditionele vakbonden die andere medewerkers en technisch personeel beweren te vertegenwoordigen maar in feite als enige bestaansreden hebben door stakingsdreiging elke vrije en ethische beslissing van een commerciële directie door chantage te voorkomen.

  De weinige integere journalisten die nog aanwezig zijn weten zich gegijzeld en staan individueel machteloos tegen de wanpraktijken van de politiek correcte maffia die daadwerkelijk de macht in handen heeft en de beslissingen neemt achter gesloten deuren buiten elke democratische besluitvorming die als parallel schijnproces naar buiten enkel als dekmantel dient om de burgers te misleiden.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Lucky9, hear! hear! Helemaal met U eens. De PERS is een HOER geworden van de gevestigde politieke partijen, zowel in België alsook in Nederland en de rest van EUROPA. En het is nog veel erger als wij denken, in de jaren ’50 van de vorige eeuw, is het al begonnen in de U.S.A. Linsky had geloof ik laatst een goed verhaal daarover geplaatst. De hele pers en media zijn in dehanden van links en de Bilderberg criminelen!

  Like

 9. Goddank is er nog de alternatieve media. Maar zoals hierboven al is gezegd: Klopt als een zwerende vinger. MSM: Wiens brood men eet, wiens woord men verspreidt… Ze zullen zich nimmer afkeren van het geld wat hun mening maakt/bepaald!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s