De nieuwe apartheid: Duits belastinggeld voor politiek correcte moslimbloedbank

Wanneer etnische Grieken een dezer dagen een bloedbank alleen voor etnische Grieken zouden willen opbouwen, dan noemt men hen rechts-extreem. Toen een ziekenhuis in Bremen een bloedbank alleen voor moslims plande, kreeg het subsidie van de staat. Twee vergelijkbare gevallen – en hoe ze in de media werden behandeld.

Deze dagen dringt er ontzettend nieuws uit Griekenland door: enkele slechte Grieken bouwen een bloedbank op alleen voor Grieken. De Weense krant “Die Presse” bericht:

Vrijwilligers zouden “alleen bloed moeten geven aan de Grieken, die onze hulp nodig hebben”, verklaarde partij, die met de slogan “Griekenland voor de Grieken” reclame maakt en een eigen bloedbank heeft ingericht. Alle bloeddonaties uit de actie worden verzameld en ter beschikking gesteld aan de patiënten. En de patiënten kiezen de partij uit en niemand anders. “Dit recht om te kiezen is niet alleen voor leden van Chrisi Avgi, maar voor alle vrijwillige bloeddonoren”, verklaarde de partij. Zij zou al een bloedbank georganiseerd hebben en deze exploiteren in een staatsziekenhuis in Athene.

En nu gaat er een kreet van verontwaardiging door Europa vanwege deze racistische en discriminerende actie. Dom genoeg schijnen Duitse media heel vergeetachtig te zijn. Een adviseur van de ziekenhuisdirectie van het stedelijke ziekenhuis Bremen-Ost heeft in ieder geval € 72.000,- aan openbaar geld gekregen om de Bremer ziekenhuisdirectie te adviseren bij de opbouw van een bloedbank alleen voor moslims. Die bestaat nu in de realiteit alleen daarom niet, omdat de adviseur een bedrieger was. Zelfs het linkse dagblad “taz” berichtte dat de Bremer “moslimbloedbank” een “licentie om geld te drukken” zou zijn, omdat moslims zich niet graag zouden laten injecteren met het bloed van “ongelovigen”.

En uitgerekend de Turkse media winden zich er nu over op dat er Grieken bestaan, die alleen bloed willen geven aan Grieken. Merkwaardig genoeg hebben echter zij noch de politiek correcte Duitstalige journalisten hun stem verheven toen men in Bremen een racistische apartheidsbloedbank alleen voor moslims wilde inrichten – gesubsidieerd met ons belastinggeld.

Bron:

http://info.kopp-verlag.de/udo-ulfkotte/die-neue-apartheit-deutsche-steuergelder-fuer-politisch-korrekte-muslim-blutbank.html

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Dhimmitude, Duitsland, Islamisering, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

12 reacties op De nieuwe apartheid: Duits belastinggeld voor politiek correcte moslimbloedbank

 1. louis-portugal zegt:

  Selectieve verontwaardiging noemden we dat vroeger.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Voilá hier het bewijs van het LINKSE en LIBERALE VERRAAD. En de pers en media in nederland zullen dat ook nooit of te nimmer vermelden hoor. Huichelaars dat zijn het.

  Like

 3. Duitsland is hard op weg om ten onder te gaan. Het zou mij niets verbazen dat zoiets in Nederland al lang aan de gang is. Als Zorgverzekeraar Agis al een speciale kliniek voor Turken heeft dan zal er vast wel meer voor Turken en andere islamieten zijn geregeld door hun of andere instanties… De Agis verdiend aan mij sinds 1 januari 2012 iig geen rooie cent meer!

  Like

 4. Correctie: 2012 moet 2011 zijn.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Mag ik eve overgeve…???
  http://www.gva.be/nieuws/economie/aid1207989/het-is-niet-dat-een-haven-iets-doet-dat-de-andere-moet-volgen.aspx
  @Pieter: gaarne details over dat Agis. Hoe heb je dat opgelost??? (heb m’n redenen..!!!)

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Belangrijk tussendoortje: Chinese economie dramatisch gekelderd!! (vanaf 9:00)
  http://www.ardmediathek.de/das-erste/tagesthemen?documentId=11150016
  (gisteravond gezien op ARD tussen 22:20 en 22:50. de uitleg met de fiets is hoogst origineel…)

  Like

 7. @G.Deckzeijl. Helaas zit je aan een jaarcontract. Je kan ergens aan het einde van het jaar overstappen naar een andere Zorgverzekeraar. Dit doe je door je als nieuwe client aan te melden bij een andere Zorgverzekeraar ergens tussen 1 november en 15 december waarbij je aangeeft dat de de nieuwe zorgverzekeraar het lopende contract per 1 januari overneemt. Let wel op dat als je aanvullende verzekeringen hebt bij de oude verzekeraars er een mogelijkheid bestaat dat je wellicht eerst een aantal extra formulieren moet invullen (en da’s juist het gemene). De basisverzekering is verplicht. Die kunnen ze je niet weigeren maar de aanvullende verzekeringen daarover zou ik eerst goed de AV nakijken of even bij je gewenste nieuwe verzekeraar navragen.

  Sommigen doen er niet moeilijk over maar het kan wel. Als je bij je basisverzekering meteen een aanvullende verzekering aanvraagt, levert dat wel enig voordeel op, maar niet altijd.

  Je zit er sowieso tot aan het einde van het jaar aan vast ook al zit je er al jaren (been there, done that) maar je kunt nu al wel gaan shoppen. De nieuwe regels voor 2013 zullen rond november of begin december voor de meeste zorgverzekeraars bekend worden gemaakt.

  Ik hoop dat het je lukt om probleemloos over te stappen!

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Waarom ik altijd een lachstuip krijg van berichten als deze….
  http://webwereld.nl/nieuws/111174/stemra-schendt-rechten-in-antipiraterij-spotje.html
  Belangrijke achtergrondinfo>> http://tinyurl.com/bqd4pp8

  Like

 9. Linsky zegt:

  De hypocrisie zal nog wel erger worden, mensen! 😦

  —-
  Overigens nog iets; of-topic, maar och, eigenlijk toch ook weer niet.
  Het blijft nu eenmaal levens-vijandig volk!

  Zo doen de ‘vredelievenden’ dat met meisjes die uit de kroeg komen.
  Blijkens het commentaar onder het filmpje had het meisje een bar bezocht en besloten de jongens haar daarom te straffen. Ze betasten haar en schoppen en slaan haar. Na afloop zou het lichaam van het meisje sporen van brandwonden vertonen die haar zouden zijn toegebracht met sigaretten.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Onze Ooster buren zijn inmiddels ook aardig de weg kwijt !!

  Walgelijk !!

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Schokkende docu welke gisteravond tussen 22:50 en 23:35 door het Duitse ARD werd uitgezonden:

  Like

 12. Pingback: islam en racisme | Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s