VIDEO: Egyptische tv-presentatrice tegen president Mursi – “Wij zijn bang voor u”

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Ya´akov Siepman)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO: Egyptische tv-presentatrice tegen president Mursi – “Wij zijn bang voor u”

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Hoe oud zou deze dame nog kunnen worden? Ze hoeft geen boek te gaan schrijven Marked for death. Daar zou in Egype wel een markt voor zijn maar er zal geen uitgever voor gevonden kunnen worden. Arm Egypte.
  Hoera, Mubarak is weg maar de vrees beheerst een groot deel van de bevolking. En als een groot deel van een bevolking bang is kunnen er veel mensen gekke dingen gaan doen. Zowel aan de kant van de Broederschap in het kader van verdere islamisering als aan de andere kant die in een nog enigszins seculiere maatschappij konden functioneren in een van de islam afwijkende levensstijl. Dat weten velen van elkaar en zij zijn nu bang voor de consequenties. Mursi heeft aangegeven een mars naar Jeruzalem te willen organiseren. Dat wordt grootschalig bloedvergieten. Degenen die het geluk zullen hebben nog levend van die mars terug te keren, zullen hun nederlaag weg willen werken door in eigen land (Egypte) de niet-moslims aan te pakken. Er MOET immmers bloed vloeien. Dat weten ze van het voorbeeld van de grote Mo. Arm Egypte en seculiere Egyptenaren. De dagen zijn geteld.

  Like

 2. Petrossa zegt:

  Grappig wel hoe dit aantoont dat democratie geen universeel werkbaar model is. Als de eerste de beste verkiezing de democratie wegstemt en een theocratie prefereert dan heb je toch een probleem. Is dan wel democratisch gekozen om zichzelf op te heffen, maar toch.

  Geeft te denken. Laat nooit religie de poltiek in dat gaat altijd mis.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Een onverholen waarschuwing van deze dappere vrouw aan het adres van een machtswellusteling,

  Like

 4. Zeer moedige vrouw! De kans is alleen wel dermate groot dat ze hier mogelijk voor moet boeten met haar leven…

  Like

 5. Petrossa zegt:

  Een farao was meer dan een alleenheerser. Een farao had een religeuze rol. Hij was de woordvoerder op aarde voor god. Hij was god.

  Dus mubarak is onlogisch want die moest niets hebben van relifanaten terwijl die bende psychopaten die Mursi vertegenwoordigd ook een religieuze rol spelen. Dus Mursi=farao.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Wat een dappere vrouw, respect. Verder sluit ik mij aan bij de mening van Petrossa. En achterlijk LINKS waar is jullie arabische lente, jullie volidioten zijn zelfs bezig ons land uit te leveren aan de achterlijke islam. Wat mij betreft rotten jullie samen met de moslims heel gauw op. Walgelijke landverraders.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s