VIDEO: Verkiezingsspot PVV Tweede Kamer verkiezingen 2012

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t G. Deckzeijl)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op VIDEO: Verkiezingsspot PVV Tweede Kamer verkiezingen 2012

 1. Breget. zegt:

  Zo mag ik het horen ,nu maar wachten op de wakkere burger die vind dat hij genoeg heeft betaald en zelf mag kiezen voor genoeg is genoeg beleid.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Zo 7 miljard voor de verrijking, en 7 miljard voor de communisten van de EU. 100% met Wilders eens, en het is de verdomde KUNDUZ BENDE met als opperhoofd, het ” gesmolten pakje boter Rutte”, wat ons dit alles door de strot blijft duwen. Landverraders zijn het. Geen enkele genade voor EUROFIELEN en handlangers van de ISLAMIETEN!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Het enige wat ik Wilders verwijt, is het feit dat hij Richard de Mos geen plaatsje op de kieslijst gaf.
  Voor de rest vertrouw ik Wilders en de PVV.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Aan allen: wegsturen van De Mos gaat GW zetels kosten, die voorspelling durf ik rustig hier te doen. Op 12 sep a.s. zal blijken of ik ongelijk had.

  Like

 5. Linsky zegt:

  ‘Bahrain people want power back, protests to swell in face of crackdown’

  Like

 6. Linsky zegt:

  Hier om wat op te vrolijken. 🙂

  IDF Navy Brings the Action to the Sea

  Like

 7. Piet Klont zegt:

  Wat hebben jullie toch met die Aad de Mos, aardige kerel hoor, maar als je zou zeggen dat ie net ontslagen is uit de Van Mesdagkliniek of het PBC zou je het nog gaan geloven ook.
  En verder, landgjenote, heb ik onverdrote gjenote van het PVV spotgje.
  Nou dahaagj !

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Piet K: Hij heet RICHARD de Mos. En wat ik bv. met ‘m heb? NIETS. Maar RdM is in al die jaren de enige humorist die op het Haagse pluche zat, snap je ’t nou een beetje?

  Like

 9. friki zegt:

  Wilders moet snel uitleggen wat de echte oorzaak is van zijn beslissing om Richard de Mos van de lijst te schrappen, want zo snappen mensen het niet. Wij blijven hoe dan ook de PVV trouw!!! Een prachtig filmpje trouwens.

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  @friki: het heeft zo goed als zeker te maken met het opleuken van de CV van RdM. Hij beweerde schoolhoofd geweest te zijn, maar dat klopte niet. En als dat werkelijk het geval is, had GW De Mos op voorhand niet moeten aannemen en ‘m niet al die tijd hebben moeten laten bungelen!!!

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Prachtig filmpje…..Go Geert….Go !!!!!

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  @aisha:in de war ben ik niet. Als ik in de war zou zijn zou ik me niet met internet bezighouden, kan me hoogstens vergist hebben, da’s heel wat anders. En Richard de Mos is geen “geval” maar een MENS. Hij heeft een fout gemaakt, sterker nog: hij heeft zo goed als zeker meer gevoel voor humor dan jij.

  Like

 13. Pat Riot zegt:

  Sinds de ontdekking van het aardgasveld van Slochteren rond 1960 heeft de schatkist van het rijk ruim 211 miljard euro aan gasbaten binnengekregen.[1]
  Als de PVV dit gegeven uit wikipedia vergelijkt met de totale kosten van de niet westerse immigratie, is de uitkomst droevig. Volgens berekeningen,uitgevoerd door Elsevier en een door de PVV betaalde accountant, bedragen de totale n.w.immigratiekosten ongeveer €200 tot 220 miljard! Als je dus onze “nieuwe buren” tegenkomt weet je in ieder geval waar onze rijkdom door aardgasinkomsten gebleven is! PVV, gebruik dit gegeven in jullie campagne!

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 15.07. uur, hier word ik niet vrolijk van. Onze D66 rechtspraak laat weer eens van zich horen. Wat een stelletje kloothommels bah.

  Like

 15. Kijk ook even naar de politieke samenstelling van de RvS. Dat verklaart een hoop en wie zit daar ook? P.H. Donner! Dus eigenlijk verbaasd mij dat niets…

  Like

 16. Ko Lumbus zegt:

  In uw kuif gepikt of op uw pik getrapt, G. Deckzeijl @12:20? Wel bij de les blijven bitte, en LEZEN wat Aisha schrijft. 😉

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  G.Deckzeijl ten aanzien van die Somaliërs, ik heb op http://www.elsevier.nl wat reacties gelezen, en de meesten hebben de KOTS van dat LINKSE gedoe van de RVS, onder leiding van de klootzak Donner, die nota bene ervoor was om in nederland de sharia in te voeren, als de islam gangsters in de meerderheid zijn. Onze hele ambtenarij, van openbaar ministerie tot de uitvoerende diensten is volkomen LINKS! Alles voor deze uitvreters, maar de nederlander MOET betalen en de MOND houden van de LINKSE KERK, onder aanvoering van die L’l Pechdrol.

  Like

 18. Charles van Veen zegt:

  Luister naar Geert zijn verhaal, alles is waar wat hij zegt, no bullshit gewoon zoals het is. En wat hij zegt over de EU is maar een deel van zijn geweldige verkiezingsprogramma. Wij weten dat Geert niet de grootste zal worden op 12/09 (HELAAS), maar het is oh zo belangrijk dat wij echte Nederlanders laten zien wat wij echt willen, DUS STEM OP GEERT!

  Charles van Veen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s