Moslims blokkeren minuut stilte voor de in 1972 vermoorde Israëlische sporters

Zoals een official van het organisatiecomité van de Olympische Spelen meedeelt, blokkeren de islamitische landen de “One-Minute of Silence”-campagne ter herinnering aan de 11 vermoorde Israëlische sporters in München 1972, zegt een van de weduwes.

Ankie Spitzer, wiens man Andre tijdens de Olympische Spelen in 1972 in München door Palestijnse terroristen werd afgeslacht, zei tegen de Europees-Joodse Pers dat Jacques Rogge, president van het Londense organisatiecomité, tegen haar gezegd zou hebben dat “zijn handen gebonden zouden zijn” door het verzet van 46 Arabische en islamitische leden in het Internationale Olympische Comité. Daarop antwoordde ze hem: “De handen van mijn man waren ook gebonden, maar niet de uwe”.

De weduwe voert op dit moment een felle strijd om het Internationale Olympische Comité ervan te overtuigen dat het huist zou zijn om door middel van een minuut stilte voor de opening van de Olympische Spelen in Londen volgende week aan de vermoorde atleten te herinneren. Het is dit jaar 40 jaar geleden dat deze vreselijke misdaad door Palestijnse terroristen werd gepleegd.

Spitzer kreeg tot nu toe uit meerdere landen ondersteuning voor haar inspanningen, inclusief uit de VS, Groot-Brittannië, Australië, België en Duitsland. Een brief, die oproept tot de minuut stilte, werd door 140 Italiaanse politici ondertekend. Desondanks volhardt het Internationale Olympische Comité in zijn afwijzende houding.

Spitzer noemde de Olympische Spelen “een corrupte organisatie, die door hebzucht en niet door de Olympische gedachte wordt geleid”. En ze voegde er aan toe: “De weigering van het IOC is pure discriminatie, hebzucht en antisemitisme”.

Bron:

http://www.israel-nachrichten.com/archive/4454

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Arabische wereld, Dhimmitude, Historie, Islam, Israël, Joden, Jodenhaat, Linkse Kerk, political correctness. Bookmark de permalink .

39 reacties op Moslims blokkeren minuut stilte voor de in 1972 vermoorde Israëlische sporters

 1. Dorith zegt:

  Nederland staat niet in het lijstje van landen die Ankies initiatief steunen…..
  Ankie is zelf in NL geboren.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Andre_Spitzer (Geen Nederlandse vertaling)

  Like

 2. Tja, als het om respect eisen gaat dan staan de moslims vooraan maar als het gaat om respect te geven, dan geven ze niet thuis. Helaas moet ik en met mij meerderen constateren dat de hele Olympische Gedachte onderhavig is gemaakt aan de islam. Het zou van goede smaak EN respect getuigen tegenover de slachtoffers van München 1972 als de niet-islamitische landen hun spelers zouden terugtrekken van de Olympische Spelen en deze zouden boycotten… en toen werd ik wakker ;(
  De Olympische Spelen zijn steeds meer de Politieke dan wel Islamietische Spelen geworden de laatste paar decennia… Ook hier schijnen de moslims een steeds dikkere vinger in de pap te hebben… Olympische eenheid? Bah!

  Like

 3. Piet Klont zegt:

  Dat krijg je wanneer je de spelen organiseert in een door moslims verziekte en uitgeteerde stad als Londen.
  Ze voelen haarfijn aan dat ze daar wel een ‘Joods potje kunnen breken’.
  Het mohammedaanse satanisme dient compleet uitgeroeid te worden!

  Like

 4. baksteen zegt:

  Zullen we voor de grap eens gaan tellen hoe veel moslims een medaille gaan halen.
  Wordt wel duidelijk voor de leek om wat voor landen het gaat, ben alleen bang dat het uit de MSM blijft of het wordt omkleed met vele excuses waarom ze dat gedaan hebben. Die 46 leden zijn gewoon alle leden van het OIC, hoe duidelijk wil je het hebben.
  Inderdaad, niet getekend door Nederland?

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  @Piet. dat maken wij nog mee dat met dat laatste wordt begonnen. Geduld is niet oneindig.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra, ik heb net de petitie getekend, ik sta er volledig achter. Groet.

  Like

 7. Ko Lumbus zegt:

  @Dorith

  Inderdaad Dorith, Akie Spitzer is Nederlandse en bekend als Ankie Reggers, NOVA correspondent voor Israël. Haar werkeleijke nam sinds hertrouwd is Ankie Rechess. Merkwaardig dat ze in Nederland niet aan de bel lijkt te trekken.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  O ja, nog even dit, las op http://www.elsevier.nl dat de dader van de aanslag op de bus met Israelische toeristen in Bulgarije, een gehersenspoelde blanke ” HAATBAARD”, is geweest. Tevens is bekend geworden, dat deze zgn. aanhanger van ” de religie van de vrete (VREDE”, was geinterneerd geweest in Guantanamo, maar dat de achterlijke LINKSE ZWEEDSE REGERING ervoor gezorgd had dat deze idioot vrij kon komen. En MOSLIM OBAMA vond dat natuurlijk direct goed!

  Like

 9. Hellen zegt:

  @ Tom , de moeder van dat abjecte beest is Finse , zijn verwekker een algerijn .
  Dat abjecte varken blijkt als een held te zijn onthaald (( door een stelletje Finse dhimmy’s )) bij zijn terugkomst uit Guantanomobay.

  Like

 10. Hellen zegt:

  Sorry , die dhimmy’s waren Zweeds .

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Hellen bedankt voor uw reactie. Het stemt mij zo triest, hoe de moslimlanden en de moslims elders in de wereld helemaal niets in de weg wordt gelegd, hun perverse ideologie te verspreiden, en tevens overal terreur verspreiden zonder dat daar daadwerkelijk tegen wordt opgetreden.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben heel hard van plan, niet te gaan kijken naar deze HAATBAARD SPELEN in Londen.

  Like

 13. Nadat ik de link naar de petitie had gepost, heb ik uiteraard ook getekend. je krijgt dan overigens wel meteen een soort van account bij change.org. Moet niet zo’n probleem zijn, lijkt me… Ik kijk zelf zeker NIET naar de islamitische spelen, vergeet het maar mooi.

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Brekend!! Zag zoals altijd de Duitse Tageschau.Duitse Bundestag eist besnijdingswet. Ze zijn bijna allemaal accoord dat niets de vrijheid van godsdienst in casu het verwijderen van voorhuidjes, lees: ongeoorloofd snijden in gezonde lichamen, in de weg mag staan. Opmerkelijk: Die linken zijn fel tegen!!!
  http://www.tagesschau.de/inland/beschneidung-bundestag100.html

  Like

 15. Breget. zegt:

  Pieter Veenstra ,Ik heb net de petitie getekend en kijk beslist niet naar naar het baardenvolk die mij al jaren de keel uithangen .

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  Wat valt mij nu het meest op, onze nationale zender NOS beter bekend als zender “DE ROOIE RAAP”, heeft NIETS hierover gemeld, wat vreemd in het geval van BREIVIK, was het 24/7 en 24.00. uur, niets anders als WILDERS SCHULD. Nu heeft de hoerigheid van de nederlandse pers en media zich dik bewezen, helemaal EUROFIEL en ISLAM KONT LIKKEND. Laten we 12 september deze zaken meewegen bij het stemmen.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  G.Deckzeijl, en tegelijk heeft de muts Merkel de Bundestag zover gekregen dat die weer accoord gaan met hulp aan de SPAANSE BANKEN, voor tientallen miljarden. En dat gaat maar door deze WAANZIN, totdat wij ook aan de bedelstaf zijn. Fijn voor de BILDERBERGGANGSTERS en de NWO.

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  Seht gut, Herr Hendrix, ich hab’s heute abend gesehen..!!! Diese Leute sind totaal BEKLOPPT, sie haben nicht alle Tassen im Schrank, verstehste..???

  Like

 19. Tienus Plotseling zegt:

  Laten wij nuchtere Hollanders dan de ramadan blokkeren, die staat immers voor de deur.

  Like

 20. G.Deckzeijl zegt:

  Ja Tienus, morgen begint het gelazer weer. Maar ik deed toch al geen oog dicht de laatste tijd.

  Like

 21. Wachteres zegt:

  http://www.amsterdampost.nl/de-olympische-gouden-medaille-voor-onwaarachtigheid-en-schijnheiligheid-gaat-naar%E2%80%A6/

  Nog meer info over hetzelfde onderwerp. Geld en angst doen blijkbaar niet veel goeds.

  Like

 22. Jan zegt:

  Het IOC is niets anders dan het OIC

  Like

 23. Jan zegt:

  Het IOC is rot tot op het bot* omdat zij in de jaren 70 toe lieten dat de aanhangers van de terreurorganisatie de Black Panthers hun sympathie konden betuigen:
  http://thepoorman.net/2008/07/30/straight-up-racist-the-sucker-was-simple-and-plain/

  New Black Panthers: We Will Hunt “Pink Asses Down, Kill ’Em, Dig ’Em Up And Kill ’Em Again And Again”…
  http://weaselzippers.us/2012/06/28/new-black-panthers-we-will-hunt-pink-asses-down-kill-em-dig-em-up-and-kill-em-again-and-again/

  New Black Panthers Call For Race War During Planning Session For Trayvon Martin Protest: We Have To Spill The Blood of White Devils…
  http://weaselzippers.us/2012/04/08/new-black-panthers-call-for-race-war-during-planning-session-for-trayvon-martin-protest-we-have-to-spill-the-blood-of-white-devils/

  Sympathisant van deze terroristenbende en moordenaarsgroepering is de zogeheten journalist Hijmans, ook bekend onder de naam Abupessoptimist, aanhanger van Hamas en bekend Jodenhater. Doet blijkbaar wedstrijd met Meulenbelt wie het ergst zijn gal kan spuwen.

  * The Stench of Samaranch
  http://www.lewrockwell.com/manion/manion27.html

  Samaranch expanded the IOC membership, recruiting a gaggle of fawning supporters, many of whom were thoroughly corrupt to begin with (ex-Stasi members, even one of Idi Amin’s generals, made the grade. Saddam Hussein’s son Uday ran the Iraqi IOC affiliate for years).

  Like

 24. Tom Hendrix zegt:

  @aisha, nou dat ben ik helemaal niet met U eens. Toen vorig jaar Breivik zijn moordpartij had aangericht, was het 24 uur per dag “bal”, bij onze linkse omroepen en media. Prachtig vonden ze het om te kunnen krijsen “Wilders schuld”. Trouwens volgens mij bent U een moslima neem ik aan, waarom neemt U dan geen afstand van de MISDRIJVEN GEPLEEGD NAMENS DE ISLAM.

  Like

 25. Tom Hendrix zegt:

  G.Deckzeijl 21.52. uur op 19/7, die zijn zeker gestoord Gerrit, net als de linksen in ons land. Hebben allemaal een klap “van de molen”, gehad, sommige zelfs meerdere.

  Like

 26. Dorith zegt:

  Ach jee, aisha is tegen de herdenking van de vermoorde sportlui. Er waren al eerder herdenkingen, mevrouw aisha, een minuut stilte voor een omgekomen deelnemer en zo ver ik weet ook ter herdenking van de enorme moord in NY. En zoals aisha terecht zegt, het gaat om een sportief festijn, dus waarom dan vermoorden??? Wat is uw antwoord daarop? Er mag van aisha wel vermoord worden tijdens een sportief festijn, maar niet herdacht? Het is een schande in mijn ogen dat er niet direkt een herdenking plaats vond bij het daarop volgende “sportief festijn”.

  En wat denkt mevrouw aisha er van dat de deelnemers uit Iran geweigerd hebben zich te meten aan de Israelische deelnemers? Het is toch een sportief festijn? Het lijkt er op dat moslims een ander idee hebben van wat een “sportief festijn” inhoudt.

  Like

 27. Jan zegt:

  Dit zei trol Aisha de mohammediene, waarna wij overgaan tot de orde van de dag.

  Like

 28. Jan zegt:

  De Olympische Spelen in Groot Brittannië is één groot Joods complot, echt:

  Iran complains that London 2012 Olympic logo spells “Zion”
  Mohammad Aliabadi, head of the National Olympic Committee in the Islamic republic, said the logo was undermining the event and accused the British organisers of indulging in “racism,” ILNA reported.
  http://elderofziyon.blogspot.nl/2011/02/iran-complains-that-london-2012-olympic.html

  Like

 29. Jan zegt:

  SIGN THIS PETITION

  International Olympic Committee: Minute of Silence at the 2012 London Olympics.
  Tell the International Olympic Committee: 40 Years is Enough!

  At the 1972 Munich Olympic Games, eleven members of the Israeli team were murdered. For forty years their families have asked the International Olympic Committee to observe a minute of silence, in their memory. Please help us by signing our petition.

  I am the wife of Andrei Spitzer. My husband was killed at those Olympic Games in 1972.

  I am asking for one minute of silence for the memory of the eleven Israeli athletes, coaches and referees murdered at the 1972 summer Olympics in Munich. Just one minute — at the 2012 London Summer Olympics and at every Olympic Game, to promote peace.
  http://www.change.org/petitions/international-olympic-committee-minute-of-silence-at-the-2012-london-olympics?utm_medium=facebook&utm_source=share_petition&utm_term=own_wall

  Like

 30. Ko Lumbus zegt:

  Ben benieuwd in welk laadje de kamervragen van CU, PVV, SGP en PVV zullen worden opgeborgen. 😦

  Vragen van de leden Voordewind en Wiegman-van Meppelen Scheppink (beiden ChristenUnie), De Roon (PVV), Van der Staaij (SGP) en Ormel (CDA) aan de ministers van Buitenlandse Zaken en van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over het belang van het herdenken van aanslagen (ingezonden 2 juli 2012).

  Vraag 1

  Heeft u kennisgenomen van de actie van journaliste Ankie Spitzer en de brief van het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) waarin de staatssecretaris van VWS en het Nederlands Olympisch Comité*Nederlandse Sport Federatie (NOC*NSF) worden opgeroepen hun invloed aan te wenden om tijdens de openingsceremonie van de komende Olympische Spelen in Londen één minuut stilte te houden om daarmee te herdenken dat het 40 jaar en 10 Spelen geleden is dat de terreuraanval op Israëlische atleten plaatsvond, waarbij 11 sportlieden en 1 Duitse militair om het leven kwamen?

  Vraag 2

  Bent u van mening dat de terreurdaad in München een tragedie was in de geschiedenis van de Olympische Spelen?

  Vraag 3

  Bent u van mening dat het gepast is dat 40 jaar en 10 Spelen na het drama van 1972 tijdens de openingsceremonie één minuut stilte wordt betracht, niet alleen als uiting van respect voor de slachtoffers en hun nabestaanden, maar ook omdat we daarmee de geest van de Olympische Spelen beter tot ons kunnen laten doordringen, namelijk het bouwen aan een vreedzame en betere wereld, waarin wederzijds begrip, vriendschap, solidariteit en sportiviteit kernwaarden zijn?

  Vraag 4

  Bent u bereid om uw invloed aan te wenden om zowel het NOC*NSF als het Internationaal Olympisch Comité (IOC) ervan te overtuigen dat de één minuut stilte tijdens de openingsceremonie gepast is?

  Like

 31. @Jan om 13:32: En daar sluit ik me volledig bij aan en blijf bij puntje 3 (bovenin in de side-bar):
  3. Antisemitische, anti-Joodse, anti-Israëlische, antizionistische en racistische comments worden op deze website niet getolereerd!

  @Ko Lumbus: Ik denk dat het in die ene lade komt waarin ook al een heleboel kamervragen van de PVV in liggen. Maar of die lade nog dichtgeschoven kan worden is een heel ander verhaal 😉

  Like

 32. E.J. Bron zegt:

  Zojuist uiteraard de petitie ondertekend!

  Like

 33. Tom Hendrix zegt:

  @Ko Lumbus, bedankt dat U hier melding van heeft gemaakt. By the way, de moslima aisha, niets meer van gehoord. O wat is zij toch oprecht hahahaha!

  Like

 34. Blijkbaar heeft aisha door dat we niet dom in de rondte brallen maar onze ideeën en argumenten ook kunnen onderbouwen. Da’s voor sommigen behoorlijk beangstigend 😉

  Like

 35. Tom Hendrix zegt:

  Off topic, het EHRM, ofwel de meest linkse rechters van Europa, hebben de SGP opgeroepen om vrouwen op de kieslijst te zetten, bron; http://www.elsevier.nl
  Hoewel ik zelf niet behoor tot de SGP, ergert het mij, dat deze nitwits van het EHRM wel de SGP durft aan te pakken, maar van dezelfde laffe figuren hoor je nooit spreken over het aanpakken van de anti democratische ISLAM. Maar ja LINKSEN en LIBERALEN durven wel het eigen nest te bevuilen, en wat nog ergerlijker is, waar bemoeien deze betweters zich eigenlijk mee.

  Like

 36. Jan zegt:

  Waarom het IOC nooit de vermoordde Joodse athleten zal herdenken:

  Avery Brundage, chairman of the United States Olympic Committee, was an enthusiastic supporter of Hitler’s regime and denied that the Nazis followed anti-Semitic policies. Brundage and assistant U. S. Olympic track coach Dean Cromwell were members of America First, an isolationist political movement that attracted American Nazi sympathizers.
  (Marty Glickman, http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Holocaust/glickman.html)

  Samaranch:
  Born in 1920 to a wealthy family of Barcelona textile producers, Samaranch was drawn towards the fascist cause as a teenager. Most of Barcelona was anti-Franco and thousands of its citizens lost their lives in the Spanish civil war. But Samaranch did not merely tolerate the new regime. He embraced it, jackboots, Nazi-style salutes and all.
  http://www.dailymail.co.uk/sport/othersports/article-1267857/Juan-Antonio-Samaranch-Olympic-Games-saviour-loved-gold-much.html
  en
  http://foolocracy.com/2009/08/juan-antonio-samaranch-haunted-by-fascist-salute/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s