Ahmadinjead: “Islam is de enige religie”

De Iraanse president laat er geen twijfel over bestaan dat hij de universele machtsaanspraak, zoals die in de koran wordt geformuleerd, ook wil doordrukken: Tijdens een toespraak in Teheran zei hij enkele dagen geleden dat de islam de enige ware religie zou zijn en dat Allah de profeet Mohammed voor de hele mensheid zou hebben uitgekozen. Tegelijkertijd betwistte hij de legitimering van het christendom en het Jodendom. Daarmee is dan vermoedelijk de wereldwijde heerschappijaanspraak van de islam geformuleerd. Als dat geen duidelijke oorlogsverklaring aan de complete niet-islamitische wereld is.

Idea.de bericht over dit aan duidelijkheid niets te wensen overlatende optreden van de starre moslims in Teheran:

De Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad heeft de legitimering van het Jodendom en het christendom betwist. Zoals hij tijdens een toespraak in de Iraanse hoofdstad Teheran zei “heeft Allah nooit een religie de wereld ingestuurd die christendom of Jodendom heet”. Veelmeer zou hij de profeet van de islam – Mohammed – als “profeet voor de hele mensheid” hebben uitgekozen. Mohammed zou de laatste van alle profeten zijn en daarmee “ook de profeet van de Amerikanen, Europeanen en Aziaten”. De islam zou een allesomvattende religie zijn en de enige, die Allah ooit gestuurd zou hebben, wordt hij door de regionale media geciteerd. Abraham zou net zo goed de islam verkondigd hebben als Mozes en Jezus. Daarom zou het noodzakelijk zijn de wereld opnieuw te rangschikken.

Ahmadinejad kent zijn koran en wil de daarin staande bevelen blijkbaar uitvoeren. In soera 48, vers 4 is bijvoorbeeld te lezen:

Hij is het, Die rust in het hart der gelovigen heeft nedergezonden, opdat zij geloof aan hun geloof mogen toevoegen – en aan Allah behoren de scharen der hemelen en der aarde en Allah is Alwetend, Alwijs.

De grootheidswaanzinnige bedreigt zoals gewoonlijk ook Israël:

De wereld zou echter geen vrede zien zolang de tot nu toe dominerende systemen en het “zionistische regime in Israël” zouden bestaan. Daarom zouden alle opstanden en revoluties zich in de eerste plaats tegen de “zionisten” moeten richten, aldus de president. In het verleden had Ahmadinejad al de Holocaust, dus de genocide van de nationaalsocialisten op de Joden, ontkend. VN-secretaris-generaal BanKi-Moon evenals vertegenwoordigers van de internationale statengemeenschap veroordeelden de uitlatingen van Ahmadinejad.

O wee, als die ooit op de startknop voor atoomraketten kan drukken. En hij zal erop drukken, want de vernietiging van de staat Israël zou wel eens zijn innigste wens kunnen zijn…

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/07/ahmadinedschad-islam-einzige-religion/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Iran, Islam. Bookmark de permalink .

31 reacties op Ahmadinjead: “Islam is de enige religie”

 1. Linsky zegt:

  Die imbeciel moet z’n kop eens houden!

  En anders nog eens de oortjes wassen.
  Een dik jaar geleden dacht ik bleek duidelijk dat ie gewoon het pispaaltje is wat in de frontlinie mag staan.

  Tijdens een zitting van de Opperste Raad voor Nationale Veiligheid deed Ahmadinejad eens het voorstel om burgers en de pers meer vrijheid te geven!
  Een commandant van de Revolutionaire Garde, werd zo woedend dat ie hem een muilpeer gaf!
  En die vent leeft nog steeds………

  Like

 2. http://www.rt.com/news/iran-parliament-hormuz-strait-bill-707/
  Een gevaarlijke ontwikkeling. Het verklaart iig dat de militaire activiteiten van de VS in de Straat van Hormuz. Hij zou toch niet…. ja en dan gaat het een echt probleem worden!

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Het kan beter maar gebeuren.
  Alsmaar die dreigementen schieten ook niet meer op.
  Doodmoe worden we van al dat gedreig.
  Kijken wie de eerste steen gooit.
  Misschien ben ik wel een beetje fatalistisch maar dit gedrein heeft ook geen enkele zin.

  Like

 4. Wat mij betreft, gooien ze dat Iran gewoon plat. Olie krijgen we er toch niet meer vandaan 😉 En om heel eerlijk te zijn zit ik er al een dag of twee op te wachten. Ik verwacht binnen 7-8 dagen (militaire) acties in die regio…

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Pieter je bent volgens mij te optimistisch.

  Like

 6. Noem het een voorgevoel, een tinteling langs de ruggengraat, wat je maar wilt. We zullen zien wat er gebeurd maar als het gebeurd zou het wel eens een hele snelle aanloop naar WO.III kunnen zijn 😦

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Pieter ik vraag me af of er überhaupt een derde W.O. zal komen.
  Ik denk dat tegenwoordig veel meer gebeurt via kleine en grote speldeprikken.
  Dat wil niet zeggen dat als je in zo´n brandhaard zit dat het prettig is.
  De grootmachten beseffen verdomd goed dat ze elkaar kunnen vernietigen en zullen M.I. wel drie keer nadenken.

  Like

 8. Oh, de grootmachten zullen zich zeker wel eens goed achter het oor krabben voordat ze dat besluit nemen maar er zijn wel kleinere naties welke daar niet zo veel moeite mee zullen hebben… Een klein conflict kan door het ‘drukken op de juiste knoppen’ zomaar uitmonden in een veel groter conflict waarbij meerdere naties en/of bondgenoten betrokken kunnen raken…

  Like

 9. Asmir zegt:

  Wojo wat egt waar wat een achtelijke forum bah, ik kom het toevallig tegen, luister gaan julie maar beter aardbeien plukken sukkels. Nu ik er toch ben geef ik mijn mening. Het is simpel Julie soort en de soort Ahmedinedchad zijn eigelijk in wezen het zelfde ik noem 3 punten op 1. julie discrimineren, 2 zitten vol haat, 3. willen alles oplossen met geweld. Dus eigelijk zijn julie het zelfde ga bij elkaar wonen en val ons de normale mensen niet lastig stuk barbaren julie allebij.

  Like

 10. peter zegt:

  zo dat lucht op, en nu vertrek je weer ?

  Like

 11. Hij was ook al ff bij mij en dat comment was nog minder nuttig dan deze. Ach, via een proxy durven ze wel 😉

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  De volgende uitspraak uit het verleden werd aangepast aan de actualiteit.
  Zie 18-9, 19:16 van
  https://ejbron.wordpress.com/2012/07/18/islamitische-terreurgroep-al-shabaab-bereikt-zuid-afrika/#comments
  Leute wie Ahmadinjad sollen sich hüten!
  Deze Iraanse equivalent van Hitler moet nog even op deze voet doorgaan, hij moet vooral blijven dreigen dat hij Israël van de kaart zal vegen, hamas vol blijven proppen met wapens die vervolgens op Israël worden losgelaten. Want dan zal deze wereld beleven dat het geduld werkelijk op is.

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Túúrlijk, die veroveringsideologie is de enige religie, maar nou breekt m’n klomp…!!!!
  Let op! Ik weet niet of dit in scene is gezet.
  http://luxetlibertasnederland.blogspot.nl/2012/07/liefde-in-multiculturele-relatie.html
  Ik probeer me het een en ander voor te stellen op bv. een Duits FKK-strand of dat lapje grond in de buurt van Kijkduin, Zandvoort, die kanten uit.
  Ik schreef ’t al eerder in een andere draad: je hebt het volste recht om voor Piet Snot te gaan lopen. Zakdoek meenemen graag…

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Alleen voor sterke zenuwen:
  http://weaselzippers.us/category/war-porn/

  Like

 15. Ad de Koning zegt:

  Ik denk dat Asmir gewoon een moslim is, die ons zo voor de gek probeert te houden. Als dat niet zo is, dan is zijn verstand zoek. Hoe kan iemand de leider van Iran verdedigen die steeds oproept om Israel te vernietigen en de wereld zijn zogenaamde godsdienst op te dringen. Hij wil alle andere godsdiensten en ook ongelovigen de vrijheid ontnemen. Zo iemand moet kost wat kost gestopt worden. Er is hier maar een ideologie die iedereen bedreigt en dat is de islam. Een cursus nederlands zou trouwens voor Asmir ook geen kwaad kunnen..

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Asmir is waarschijnlijk gewoon een Linkse idioot die gezellig de boel wil opfokken.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  Als het voor iemand nu nog niet duidelijk is, dat de waanzin islam de wereld wenst te overheersen, dan is men toch wel verdomd stom. Maar het ergste is, dat de verraders van het Europees Parlement, al in de ’70 er jaren, door het aannemen van ” de resolutie van Straatsburg”, ons hebben verkocht aan de achterlijke islamisten, in ruil voor olie. En daar was BEA BILDERBERG met haar andere paladijnen in betrokken. We zullen ons zelf moeten wapenen, want onze overheid is niet betrouwbaar meer, voor de eigen bevolking.

  Like

 18. Asmir zegt:

  Ha oke nee ben geen moslim ben een rus van afkomst , maar wat ik duidelijk probeer te maken is dat je iets niet kan bestrijden met geweld en de hele tijd een bepaalde bevolkingsgroep te discrimieren ja er zijn in de meeste Arabische landen dictators aan de macht die elke andere vorm van denken dan zij willen vernitiegen, maar dat betekent niet dat de mensen die daar wonen die mening ook delen. Ik ben zelf in Turkije geweest daar zie je wat er gebeurt als er meer verlvaart en betere lijders aan de macht komen dan veranderen de mensen ook mee. Als er niks gedaan wordt aan de dictatuur dan blijft het altijd zo maar geweld zal niet helpen de inwoners van het land moeten het zelf doen. Het is beter om de mensen te steunen dan de hele dag van alles te roepen wat zinloos is. Maarja ik ben ook op de verkeerde forum dus ik ga weer.

  Like

 19. Asmir zegt:

  Ja ik woon pas 2 jaar in nederland dus ben ik niet perfect in spelling daardoor ben ik niet dommer dan jij.

  Like

 20. peter zegt:

  Mijn pet af als je na 2 jaar de taal zo beheerst !!

  Like

 21. E.J. Bron zegt:

  Klopt Peter, dat kun je van de meeste tapijtvreters die hier al jaren vertoeven absoluut niet zeggen!! 😦

  Like

 22. Leto 2 zegt:

  Asmir is klaarblijkelijk jong en naïef, hij denkt dat de wereld kan veranderen in zijn ideaalbeeld.
  Wakker worden, Asmir.
  De islam stinkt in al zijn geledingen.
  Wat lul je nu over dictators?
  De dictators hielden juist het jihad-tuig in toom.
  Na de “Arabische lentes” kozen de “verloste” volken voor de Moslim Broederschap en aanverwante jihadisten.
  Turkije had in Kemal Attatürk een voortreffelijk leider maar veranderde niet mee.
  En kijk naar Saoedi waar het geld en dus welvaart uit de grond borrelt, verandert het volk daar?
  Door sukkels zoals jij kan de jihad voortsluipen.
  Als je niet door een slang wil worden gebeten moet je er niet tegen praten maar z’n kop afhakken.

  Like

 23. Schnoebel zegt:

  Is Asmir een Russische naam? Я жил в России, от которой место приходит вы?

  Like

 24. rommel zegt:

  Soms als ik mezelf verwaardig om hier ook is de burgerij te verrijken met een verhelderende reactie schiet de hele site plots naar een Oops! pagina wat me verteld dat al mijn wereld reddende schrijven voor niets is geweest.
  Hebben daar meer last van?
  Of is het Bron die me probeert te ergeren?

  Like

 25. rommel zegt:

  Zie je! Gebeurt het weer:
  Whoops! The page could not be found. Try giving it another chance below.

  Like

 26. Tom Hendrix zegt:

  Als Asmir een Rus is, dan ben ik Sinterklaas.

  Like

 27. Schnoebel zegt:

  Nou, Asmir geeft geen reactie op mijn opmerking. Dankzij zij mijn vrienden uit Bulgarije beheers ik het cyrillische alfabet enigszins. Ben benieuwd op Asmir een discussie wil aangaan in het Russisch.

  Like

 28. Tom Hendrix zegt:

  Schnoebel, dit figuur is een moslimtrol!

  Like

 29. E.J. Bron zegt:

  Van Asmir zullen we geen last meer hebben…. 😉

  E.J.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s