VIDEO: De nieuwste Pat Condell – “American Dhimmi”

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Linsky)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO: De nieuwste Pat Condell – “American Dhimmi”

 1. Pat Condell heeft zo ongelofelijk gelijk! De VS is al lang niet meer “land of the free, home of the brave”. Je kunt gewoon aan Pat Condell zien dat hij zich gruwelijk ergert aan de hele gang van zaken.
  Obama Hussein Barack kiezen als president is de GROOTSTE FOUT die de Amerikaanse bevolking ooit heeft kunnen maken!

  Like

 2. Henk.V zegt:

  Pat Condell heeft een buitengewoon scherpe tong en hij heeft geen waardering voor godsdienst, zoals wij weten, maar ik heb grote waardering voor zijn waarheidsliefde en rechtvaardigheidsgevoel.
  Ik kan zijn analyse van de Amerikaanse president alleen maar onderschrijven :
  Een dhimmi, ongeschikt om de Verenigde Staten te leiden en een rampzalig figuur als het er om gaat de verdediging van de waarden van het vrije westen krachtdadig op zich te nemen.
  Iemand die niet alleen Israël in de kou laat staan, maar ook de christenen die in de (islamitische) wereld worden vervolgd! Schande zij over hem!
  Wegstemmen, die politiek correcte figuur en als afscheidscadeau de man een enkele reis Mekka aanbieden.

  Like

 3. @Henk.V: Correct, scherp is hij zeker maar hij heeft gelijk. Obama zal de ondergang van de westerse wereld betekenen zoals wij die nu nog herkennen en herinneren als hij kans ziet om een 2e termijn te vervullen. Moge God ons allen bijstaan!

  Oh, en die enkele reis richting mekka is uiteraard zonder tussenstop en zonder parachute. Allah zal hem beschermen, is het niet?

  Like

 4. Reblogged this on Welke toekomst is voor ons weggelegd? and commented:
  Pat Condell slaat de spijker precies op z’n kop!

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Pieter helemaal mee eens , je kunt zien dat hij echt kwaad is net zoals wij meestal zijn met die smerige rotte islam maar nog veel meer met onze eigen NSB-.ers.
  Maar volgens de oudste sherrif van de USA, Arapoia is Mobama geen geboren amerikaan.
  Ik sta er telkens van te kijken dat een zo toch wel naïef volk zo´n man tot president kiest.

  Like

 6. Linsky zegt:

  Dit zou meer navolging moeten krijgen:

  Een Israëlisch extreemrechts parlementslid heeft een exemplaar van het Nieuwe Testament verscheurd nadat een bijbelgenootschap het ‘verachtelijke’ boek naar een reeks parlementsleden had verzonden.

  De extreem-rechtse Michael Ben Ari, lid van de oppositiepartij Nationale Unie, ontving net als collega’s via de post een exemplaar van het Nieuwe Testament. Afzender was het Israëlisch Bijbelgenootschap.

  ‘Dat verachtelijke boek heeft geleid tot de moord op miljoenen joden tijdens de inquisitie’, aldus Ben Ari. ‘Dit is een verschrikkelijke missionaire provocatie vanuit de kerk. Het boek zou, net als de mensen die het verstuurden, in de vuilnisbakken van de geschiedenis moeten verdwijnen.’

  In een begeleidende brief verduidelijkt het bijbelgenootschap dat het boek ‘een licht werpt op de Heilige Schrift en in staat stelt dat te begrijpen’. De organisatie sprak de hoop uit dat het boek het ‘pad’ van de geadresseerde ‘zou verlichten’.
  Aldus verschillende Israëlische media. 🙂

  Like

 7. @louis-portugal: Wie zegt niet dat hij die verkiezingsoverwinning gekocht heeft met Arabische gelden? Het zou mij echt niet verbazen. In de VS draait het in dat soort gevallen toch om grote sommen geld… en kiezers kun je uiteraard kopen als het bedrag maar groot genoeg is!

  Like

 8. Ko Lumbus zegt:

  ‘….I blame the Jews, don’t you?’
  Hij heeft gevoel voor humor, onze Pat. 🙂

  Like

 9. Haja, toen hij dat zei, moest ik wel even grijzen 😉

  Like

 10. Haastige spoed is zelden goed -> grijNzen

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Hans van de Mortel 08.37. uur, inderdaad ze kunnen van Wilders zeggen wat ze willen, maar hij komt op voor het belang van de oorspronkelijke nederlanders. De andere partijen, waaronder CDA,VVD,PVDA,D66 en GL verkopen ons aan de EUSSR!

  Like

 12. Martien Pennings zegt:

  Op 3:38 heeft Condell het over een “American spokesman” die zelfs niet de woorden “islamic” of “jihad” over zijn lippen kan krijgen.
  Vermoedelijk heeft Condell het hier over Paul Stockton.
  Over de ondervraging van deze gek Stockton door een Amerikaanse senaats-commissie heb ik in december 2011 geschreven onder de titel: “Obama-adept in senaat-hearing over islam: een totále krankzinnige!”
  Hier: http://bit.ly/NToSFn
  En hier is de link naar het filmpje op YouTube: http://bit.ly/LFBOOv: ”Dan Lungren questions Paul Stockton”.

  Bijzonder onthullend is wat Condell op 6:26 zegt:

  “Every year the US State Department issues a report on the state of human rights in all UN member countries. This year for the first time they removed the section on religious freedom. Thus neatly sidestepping the need to acknowledge the violent persecution of Christians ( . . .).”

  Bij het filmpje van Condell op YouTube http://bit.ly/LBKX5S wordt ook de bron aangegeven van dat bewust weglaten van de sectie over vrijheid van godsdienst.
  Namelijk het stuk van Deborah Weiss van 5 juli 2012 in de Washington Times: http://bit.ly/MzD6rY

  Bij alles wat we inmiddels weten en hebben gezien van Obama hoef je dus echt niet paranoia te zijn om te besluiten dat we in hem een echte “Manchurian Candidate” hebben, maar dan eentje die werkelijk president van Amerika is geworden.
  En als Amerika niet oppast krijgt hij een tweede termijn, waarin hij écht los kan gaan.

  Like

 13. Pingback: Afghanistan, de ontkenningswaanzin en de ondergang van het Westen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s