“Duitse” plaatsvervangend chef-arts Aimin O. verkocht donororganen aan buitenlandse moslims

De zeer goed “geïntegreerde” islamitische arts Aiman O. (Aiman Obed) kreeg ook nog een super salaris om de Duitsers, die hem hadden opgenomen, te plunderen en hun organen aan betalende, islamitische patiënten in het buitenland te verkopen.

De naam van de “Duitse” plaatsvervangend chef-arts is Ayman O. (of Aiman?) werd zojuist op het nieuws gemeld. En hij verkocht organen van Duitse “orgaandonoren” aan vooral buitenlandse klanten:

In het vizier van de onderzoekers: Dr. Aiman O. (45). Hij zou rijke patiënten uit het buitenland hebben voorgetrokken en sneller hebben voorzien van donororganen. Volgens de “Süddeutsche Zeitung” zou in minstens 25 gevallen een handje hebben geholpen. De plaatsvervangend chef-arts ontkent de beschuldigingen.

BILD

Dokter Obed

en zo ging ons oorspronkelijke bericht verder:

Schimpscheut voor de donororgaanhervorming: Pas twee dagen geleden werd de wetswijziging in de staatskrant gepubliceerd. Nu teistert een schandaal de republiek – een arts uit Göttingen zou op grote schaal patiënten hebben voorgetrokken.

De onder verdenking staande arts was al eerder opgevallen door overtredingen. Bij zijn voormalige werkzaamheid aan de universiteitskliniek Regensburg zou in 2006 een donorlever het land hebben uit gesmokkeld.

Daarbij zou hij de stichting Eurotransplant erover in het ongewisse hebben gelaten dat de ontvanger zich niet bij hem op de afdeling bevond, maar in Jordanië. De zaak had destijds geen consequenties.

Ärtztezeitung

Dokter Obed tijdens een operatie

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/07/21/deutscher-oberarzt-ayman-o-verkaufte-spenderorgane-an-auslandische-muslime/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", Criminaliteit, Duitsland, Moslims. Bookmark de permalink .

5 reacties op “Duitse” plaatsvervangend chef-arts Aimin O. verkocht donororganen aan buitenlandse moslims

 1. P.Munnich zegt:

  Waarom hebben deze mensen, de moslims, niet hun eigen ziekenhuizen en donoren die ze kunnen plunderen. Bij anderen weg halen heeft een naam, STELEN. En dat doet een Arts.Wel lekker makkelijk op deze manier.Hoop dat hij de bak in draait als voorbeeld voor anderen met eenzelfde idee.
  Trouwens, dit is nu naar buiten gekomen ,en hoeveel is er gebeurt wat [ nog ] niet bekend is.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Van ongelovige kan je niet stelen !! Die hebben geen rechten, bezittingen enz.
  Eigen volk (moslim) eerst..
  Berechten en staffen en daarna terug naar land van herkomst

  Like

 3. breget. zegt:

  Koddebeier,in Duitsland geld toch ook het verbod van uitzetting van criminele islamieten of luistert dat land niet naar de reglementen van Brussel.

  Like

 4. Guus Velraeds zegt:

  Dat een Islamitische arts dit doet is geen rede om meteen het “”Islamitisch zijn”” te benadrukken. Er zijn ongetwijfeld naast hem vele niet Islamitische artsen die dit soort praktijken eveneens ten uitvoer brengen. Wat echter wel in enige mate verbazing kan wekken is het feit dat organen van ongelovigen of mensen van het boek niet haram zijn in de Islamitische wereld. Ongelovigen, Christenen en Joden worden overal bij het leven vervolgd in Islam gedomineerde landen en gebieden maar de organen van de betroffenen worden ondanks “”zonder weerzin”” zoals blijkt voor veel geld aan de Moslim man of vrouw gebracht die het betalen kan. Deze arts Aimin en ook alle andere artsen die dergelijke kunstjes flikken moeten natuurlijk voor onbepaalde tijd uit hun ambt en uit hun beroepsgroep gegooid worden. Een andere lagere straf kan ik in elk geval me niet voorstellen. Het is een teken aan de wand dat zijn voorgaande en bekende misdaad rondom de smokkel van een donorlever onbestraft en zonder medisch tuchtrecht is afgehandeld. Dit is voor hem natuurlijk geen ander signaal geweest dan rustig door te gaan met zijn misdadige en zichzelf verrijkende praktijken.

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Wij zijn het zelf schuld.
  Wij betalen hun premies in de vorm van allerlei uitkeringen waar ze ook niet vies van zijn.

  Ik heb zelfs de overtuiging dat ze denken er recht op te hebben gezien we schatplichtig zijn aan de islam.

  Misschien moeten we maar eisen bij het afstaan van onze organen om ze niet te gebruiken voor een moslim.Ook nog helpen die rotsooi.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s