Saoedi-Arabië wil alle buitenlanders uitzetten die tijdens de ramadan niet meedoen aan het vasten

En het is alweer zover, de Mohammedanen zwelgen in hun islamitische boulimie: ´s nachts teveel vreten, overdag vasten. Ook in onze vrije wereld eisen steeds vaker de onvrijen, de dhimmi´s, dat men in deze periode onderwerpend goed moet zijn voor moslims. Saoedi-Arabië gaat in zijn islamitische intolerantie en racisme tegenover anders gelovigen nog verder:

De Saoedische autoriteiten gaven vrijdag, de eerste dag van het eetstoornisfeest genaamd ramadan, een waarschuwing af aan alle niet-moslims die zich in het land bevinden om het niet in hun hoofd te halen in het openbaar te eten, te drinken of te roken tijdens de islamitische vastenmaand tot aan zonsondergang. Anders worden ze uitgewezen.

Times of Israel

En de Arabieren bedoelen met zulke waarschuwingen om uitgezet te worden uiteraard iets heel anders dan de slappe Europeanen met hun hulpeloze “uitzettingswetten”, die, zoals bekend, niemand meer serieus neemt.

Ook buitenlanders moeten vasten.

Saoedi-Arabië geldt als een van de islamitische landen met de strengste religieuze regels. Tijdens de ramadan is het niet alleen voor Saoedi´s een door de staat opgelegde burgerplicht om zich aan het vasten te houden. Het Ministerie van binnenlandse Zaken wil ook niet-islamitische buitenlanders dwingen om zich aan de ramadan te houden.

N-TV

De journalisten betreuren nog plichtbewust de sporters, die nu in Londen tijdens de Olympische Spelen moeten lijden.

En wij wensen alle ramadan-vastenden mogelijk veel duurzame geestelijke en lichamelijke gevolgen – in het optimale geval erin uitmondend dat ze de islam voor eeuwig afzweren.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/07/20/saudi-arabien-will-alle-auslander-ausweisen-die-das-ramadan-fasten-nicht-mitmachen/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

12 reacties op Saoedi-Arabië wil alle buitenlanders uitzetten die tijdens de ramadan niet meedoen aan het vasten

 1. Linsky zegt:

  Da’s een prima zaak!
  Iedereen die niet moslim is heeft geen flikker te maken in dat verdorven land!

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Nog gekker! Laat al die geschifte jurkendragers het heen en weer(en terug) krijgen!!!
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/07/ramadan_brace_yourself.html#more
  Zie ook 308 van linkdump-AP…!!!

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Hello islamic anorexia-junkies: eat THIS!

  Like

 4. jowitteroos zegt:

  Netanyahu, in a video uploaded to his Facebook page, wished the Muslim world a happy Ramadan, which begins on Monday, and said that “we are witnessing now a very dramatic moment in human history, and the history of the Middle East. We are witnessing the Arab Spring and we all want it to flourish and succeed. I know it is true for the people of Israel, who know the taste and meaning of democracy.”

  http://www.jpost.com/DiplomacyAndPolitics/Article.aspx?id=231822

  Like

 5. P.Munnich zegt:

  Laat één ding zeker zijn; Andere religie ’s verplichtte nóóit tot het meedoen aan hun gebruiken.Zeker niet aan buitenlanders of andere gasten.
  Wat Hier gebeurt is NIET religieus maar ,zoals we al eerder merkten, MACHTSMISBRUIK.
  Als onze grenzen open blijven, kunnen we ervan op aan dat hetzelfde ook híér gaat gebeuren, en er Geen Vrije Mening meer kan en mag worden ge-uit.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Hoorde vanmorgen op radio 2 iemand zeggen dat islam en ramadan door de mens verzonnen zijn. Die persoon heeft het grootste gelijk van de wereld. Beste man, als je dit mocht lezen: keep on truckin’ !!! http://tinyurl.com/6fl3tpo
  Toegift: http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/07/ramadandwang?utm_source=Dagelijkse+Standaard+List&utm_campaign=507c631ad9-nb&utm_medium=email

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Laten wij dan beginnen met de woestijnbewoners er uit te zetten! Steeds maar weer die idioten, met hun achterlijke Mo ideologie, geen dag gaat meer voorbij of deze wezenlozen spelen het klaar het leven van anderen te verpesten. Laat ze gauw opflikkeren naar hun zandbak!

  Like

 8. Guus Velraeds zegt:

  Het uithongeren van mensen is vaste systematiek in vrijwel alle sekten waarin brainwashing een permanent instrument is de mensen eronder te houden. De primaire gebruiks tecnieken bij brainwash programma zijn: afzondering van anders denkenden, bij voortduring aan horen van dezelfde mantra’s, individueel denken ingewisseld voor groepsdenken, fysieke uitputting waaronder ook hongeren, strak dagprogramma waardoor het lastig wordt andere ideeen te krijgen, immense sociale controle, reciteren klanken van bepaalde inhoud, straf in het vooruitzicht bij niet naleven voorschriften en/of beschuldiging van afvalligheid, ondergaan van vernederingen en onderwerping aan de grote leider. Het verkrijgen van een vrouw wordt als een gunst verleend en is losgeweekt van een natuurlijk verliefdheidsproces vandaar dat in veel sekten vrouwen een ondergeschikte en dienstbare rol toebedeeld krijgen. De islam kan op basis van al deze voorkomenheden zeker gezien worden als een sekte die aan absurditeit maar ook obscuriteit niet onder doet voor welke individu en vrije wil uitwissende sekte dan ook.

  Like

 9. Linsky zegt:

  Chapeau Guus! 🙂

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  @Guus: kun je die weergaloze bijdrage van je even naar A.Marcouch mailen?
  a.marcouch@tweedekamer.nl
  Zie voor meer info linkdump van AP, 308 en hoger.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Guus Velraeds: Amen!

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Ebru Umar op Geenstijl>>> http://tinyurl.com/cgqdpgl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s