VIDEO: Anus-fatwa – Anale seks voor Jihaddoeleinden toegestaan

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO: Anus-fatwa – Anale seks voor Jihaddoeleinden toegestaan

 1. Dorith zegt:

  Ik probeer dit te begrijpen.
  Aangezien homosexualiteit verboden is, moet je dus eerst een heteromeneer vinden die een erektie krijgt als hij je achterwerk ziet. Dit moet een aantal keren gebeuren (steeds door dezelfde heteromeneer, of moet er elke keer een nieuwe meneer gevonden worden?)

  Okay,eindelijk heb je dan een bredere anus, je stopt er wat explosieven in, wat nu?

  Ik vind het flauw van deze islamgeleerde dat hij me zo in onwetendheid laat.

  Like

 2. brabosh zegt:

  @Okay,eindelijk heb je dan een bredere anus, je stopt er wat explosieven in, wat nu?

  Vervolgens op de rode knop drukken en controleren of alles goed op z’n plaats zit 🙂

  Like

 3. Johanna Haarlem zegt:

  echt niet te geloven dit !! hoe gestoord kan je zijn? niks mis met homosex die uit liefde word bedreven…maar anale sex met een mede jihadist om je anus te vergroten en explosieven erin te verstoppen???goedgekeurd door de Imam want Jihad gaat boven all…my oh my 😦

  Like

 4. E.J. Bron zegt:

  Een in en in zieke “religie” 😦

  Like

 5. Hoe vrouwvijandiger een cultuur, des te sterker de homoseksuele inslag.
  Volgens de christelijk/joodse Bijbel werd Lot in Sodom belaagd door ‘sodomieten’ die zich aan zijn mannelijke gasten wilden vergrijpen. Voor Lot reden om toen maar zijn dochters aan te bieden om te misbruiken, want dat was reiner dan homoseks.
  Ook de Islam verfoeit homoseks officieel, maar… moslims en imams kunnen er veelvuldig homoseksuele praktijken op na houden! Zolang ze het maar niet zo benoemen!

  Van de 202 landen zijn er 85 bij wet anti-homo waarvan 53 extreem, o.a. (voorheen) communistische, maar vooral islamitische. In Zimbabwe, Maleisië, Egypte en Marokko bijvoorbeeld worden homo’s en lesbo’s gevangen gezet. In Colombia en Argentinië lopen homoseksuelen als zogenaamde ‘sociaal onwenselijken’ het risico (met steun van de overheid) vermoord te worden door het leger. In Afghanistan en Taiwan staat op homoseksualiteit de doodstraf.
  In 56 landen bestaat een homo- of lesbobeweging en in 15 wordt er eentje opgezet. De situatie is het best in Europa en het slechts in Afrika. In slechts 11 landen van deze aarde is de meerderheid van de bevolking voor gelijke rechten homo/hetero, en in 7 landen beschermt de wet homoseksuelen tegen discriminatie, o.a. Nederland. Maar dat wordt teruggedraaid naarmate de zelfislamisering doorgaat mede dankzij de EU.

  Een genuanceerde realistische blik op islam-homoseks is daarbij verhelderend. Zo vond niemand het onislamitisch dat Russische krijgsgevangenen in Afghanistan werden verkracht. Nadat een hele horde muja-hedin er overheen was gegaan, werden alleen de appetijtelijksten niet afgeslacht: om nogmaals van dienst te zijn.
  Afghanistan is in tegenstelling tot Algerije (waar hetzelfde gebeurde met Franse officieren door de ‘vrijheidsstrijders’) nooit gekoloniseerd. Dus dergelijke perversiteiten kunnen niet aan de ‘verderfelijke invloed’ van het Westen worden toegeschreven.

  Hoe vrouwvijandiger een cultuur, des te sterker de homoseksuele inslag.

  Het bewijs vindt men in alle tijden en op alle plaatsen: zowel in het oude Griekenland als bij de ‘wilde’ Papoea’s. En natuurlijk overal in de wereld van de islam: de afkeer van vrouwen zit daar diep.
  Arabisch spreekwoord: “Een vrouw voor de plicht, een jongen voor het plezier en een meloen voor de extase”.
  Uit de hadith van de islam: “Als een man een andere man bestijgt, beeft de troon van God.”
  In tegenspraak hiermee is de beschrijving van het paradijs, waar de martelaren zich niet alleen mogen verpozen met 72 maagden, maar ook ‘bediend’ worden door schone jongelingen. Een fraai staaltje van islamitische schizofrenie.

  Maar als je in de Koran zoekt naar een ‘vers’ dat homo’s als zodanig verkettert schiet dat niet eens erg op!
  Gelijkwaardige, vrijwillige en liefdevolle homo-intimiteit tussen mannen wordt nergens genoemd. Lesbiënes bestaan al helemaal niet. Moslims moeten het doen met hun (mindere) “profeet Lot”, zojuist hierboven genoemd als Bijbelpersonage, (maar dus ook in de Koran 11:78).

  Lot mocht van God met zijn familie vluchten maar niet omkijken toen de stad werd verwoest door een zwavelregen, volgens de Bijbel (Gen. 19:23), en volgens de Koran (11:82) bedolven onder een regen van stenen (in de sharia worden homo’s gestenigd).

  Als kind luisterde ik geïntrigeerd naar de schooljuffrouw hoe de echtgenote van Lot toch niet kon laten om haar hoofd naar het vuurwerk om te draaien.
  En toen voor straf door God werd veranderd in een “zoutpilaar”. Ik stelde me daarbij een stijf beeld voor, zoals dode duinbomen helemaal verzilt waren door de hardnekkige Noordzeewind op onze vakantie bij Castricum. Pas als puber bedacht ik dat die zoutpilaar de enige vorm van humor was die viel aan te treffen bij de Bijbelgod.

  Terug naar de islam: seksualiteit is officieel alleen geoorloofd binnen het man-vrouwhuwelijk (met uitzondering van het verkrachten van slavinnen).

  Maar het hoogste gebod voor moslims is het onbetwistbare recht van de (volwassen) man om onbelemmerd zijn potentie te bewijzen door een dominante (en niet zelden sadistische) houding tegenover zwakkeren. De slachtoffers van mannelijk wangedrag (vrouwen, kinderen, dieren) spelen op zich geen enkele rol.
  Seksueel misbruik door geestelijken in koranscholen is schering en inslag, net als bij “ons” in de (katholieke) kerk.
  Als u dat niet wist kijkt u zeker vaak naar de Nationale Omroep Slet NOS, “het” journaal. De linkse staatsomroep, sterk beheerst door babyboomers die de godsdienst van hun ouders graag belasteren, zijn politiek correct verliefd op de islam. Vandaar dat u daar dus niets verkeerds hoort over moslims, terwijl het misbruik door gefrustreerde celibataire katholieken breed wordt uitgemeten, snappez-vous?

  Volgens psychologen is de gewelddadigheid van moslimmannen het logische gevolg van de geperverteerde relaties tussen mannen en vrouwen.

  Als een Marokkaanse puber een vriendje aftrekt, wordt hij in de islam niet als homo beschouwd. Als een drop-out zich voor geld door een ouwe nicht laat klaarmaken evenmin (onder homoseksuele jongensprostituees in Nederland vormen Marokkanen de grootste groep).
  Als een getrouwde moslimman nu en dan de bosjes induikt om een ‘kaas-kop’ te raggen, wordt hij al helemaal niet als homo beschouwd. Moslims zijn juist van mening dat een man die andere mannen pakt dubbel mannelijk is.
  Het is deze houding die het verkrachten van krijgsgevangen mannen en vrouwen tot een volstrekt acceptabele daad maakt die ook gesanctioneerd wordt door ‘de Profeet’.
  Voor islamieten is de enige ‘echte’ homo de volwassen man die zich vrijwillig laat penetreren en die daarmee de ‘passieve’, vrouwelijke rol op zich neemt. Westerse homo’s zijn helemaal verdorven, want dat zijn in de ogen van moslims mannen die openlijk met hun “impotentie” koketteren.

  Dat homoseksuelen die ‘uit de kast zijn’ in veel islamitische landen in een allesbehalve aangename positie verkeren, laat zich raden. Maar het ‘don’t ask, don’t tell’ principe overheerst. En daar valt mee te leven. Bovendien is het onloochenbaar dat veel van de ‘zielige vervolgde homo’s’ die voor asiel aankloppen de boel gewoon belazeren.
  Weliswaar stoot hun familie hen af of ze worden door hun familie vermoord of krijgen officieel de doodstraf, maar de niet extreem feminiene en niet-provocerende homo loopt in de meeste islamitische landen maar beperkt gevaar.

  Moslim-mannen worden daar dan misschien het huwelijk ingedreven, maar ze hoeven zich aan hun vrouw niet het minst gelegen te laten liggen. En ze worden zelfs aangemoedigd de grootste mate van intimiteit te reserveren voor andere mannen. Zelfs openlijk hand in hand lopen doet de wenkbrauwen echt niet fronsen.
  Let wel: dit recht geldt niet voor westerse homo’s in Nederland. Die worden bijvoorbeeld op bevrijdingsdag 5 mei het ziekenhuis ingetrapt door twee Marokkaanse jongens. Ze schrokken een beetje toen ze zagen hoe hij er buiten westen bij lag. Toen zijn ze er op de scooter maar weer vandoor gegaan.

  Het zou vreemd zijn islamhomo’s in Europa asiel te verlenen louter vanwege hun seksuele voorkeur, want islamvrouwen krijgen immers ook geen asiel alleen maar op grond van hun sekse, terwijl die juist veel meer gevaar lopen slachtoffer te worden van geweld en onrecht door de mannelijke helft van de islam.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Hier ziet men weer hoe achterlijk deze geiteneukers zijn. Alles is dan geoorloofd, zelfs dus sex met iemand van hetzelfde geslacht, terwijl hun haatboek tegelijk zegt, dat homofielen met hun hoofd naar beneden van torens moeten worden gegooid. Wat een idioten toch!

  Like

 7. Ko Lumbus zegt:

  D’r bestonden al de nodige synoniemen voor het nemen van de achterdeur zoals achteruit inparkeren, rioolwerken, chocoprinzen, bruinwerken, op z’n Grieks, aarsbatsen, anaal ridderen, anaal generaal spelen, darmcoureuren, endeldarmtoerisme, de achtertuin aanschoffelen, sterrenjagen, schoorsteenvegen, poepstampen …, maar deze houden we er ook in: Jihad trainen. 🙂

  Like

 8. Ko Lumbus zegt:

  No hard feelings ‘Generaal’ P. Pardon om 12:05. 😉
  Goed comment van je!

  Like

 9. lucky9 zegt:

  Zo dat weten we weeral “soennieten” zijn achterlijke extremisten.
  Heeft U het ook opgemerkt: One Wahabbi wrote (Een Wahhabiet schreef). Dat is wat anders dan de flauwekul die ze ons wijsmaken over Salafisten. Die zijn allicht even achterlijk en wonen ook in Saudi-Arabië maar toch vind ik het opmerkelijk.
  Mijn overtuiging is dat de (even achterlijke) Salafisten duidelijk een zeer bescheiden minderheid zijn en de Wahhabieten een in vergelijking gigantische extremistische meerderheid en dus veel gevaarlijker.

  Like

 10. Ko Lumbus zegt:

  De sexuele hypocrisie in de islam is onbegrensd:

  Man boy sex in Islam
  In Muslim societies women are kept covered in burkhas, so the prettiest things that most unmarried Muslim men ever see are beardless pre-pubescent boys. Beardless boys are not regarded as male, so sex with them is not considered as homosexuality as it is between adult men. Consequently, in traditional Muslim societies completely clean shaving is frowned upon, as it sends the wrong messages about sexual availability. If full beards (Taliban-style) are not worn, then moustaches are required. Muslim clerics (like Catholic priests) are especially fond of little boys, and enjoying them is one of the perks of the job. Muslims get very annoyed if kuffars interfere with their rightful privileges. If a boy refuses to have sex with an Imam, he can expect severe punishment

  PAKISTAN: 95% of truckers have sex with boys
  The name ‘Pakistan’ means ‘Land of the Pure’. In that Islamic republic where homosexuality is a crime, the sexual exploitation of boys is an endemic practice, notably in the transport industry.

  Those Muslims who denounce the moral corruption of Western secular societies are hypocrites. Children are violated in western countries of course, but those responsible are pursued and punished. In ‘The Land of The Pure’ , when boys are not being transformed into human bombs, they are sodomised with impunity’

  Rest of article (in French) at
  http://www.bivouac-id.com/2010/02/25/pakistan-95-des-camionneurs-ont-des-activites-sexuelles-avec-des-garcons/

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Aan allen: kijk op pagina 14, rechtsboven in de header.
  De heren hebben het zichzelf er niet makkelijker op gemaakt. Zieke, totaal geschifte bende, iets anders kan ik niet bedenken. Maar het heeft één groot voordeel: het betekent geen aanslag op bv. onze zorgkosten want nooit geen last meer van aambeien, tenminste, als ze niet te benauwd zijn om op ’t knoppie te drukken. http://tinyurl.com/27lh99
  Location,location, location…

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Zie wel hoe tolerant de Islam is .. Homoseks kan wel, alleen moeten ze volhouden dat het voor verruiming van de anus is zodat de explosieven er in passen..
  En dan nog zeggen dat het geen achtelijk geloof is ???

  Like

 13. M.A.L. Sion zegt:

  @koddebeier
  het is niet ‘achtelijk’ geloof maar ACHTERLIJK geloof. De anus zit namelijk van ACHTEREN!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s