De komende “Staat van Beleg”!

(Door: Linsky & Morticia)

De laatste zetten in het ‘Grote Spel’ om de totale wereldhegemonie!

Deel 1

Miljoenen doodskisten kunnen verklaard worden. Evenals een miljoen spoorwagons die ogenschijnlijk niet gebruikt worden en op rails staan die kennelijk enkel naar FEMA-kampen leiden en in een aantal gevallen zelfs naar de rimboe van Nergistan….

Men zou kunnen aanvoeren dat zich epidemische toestanden kunnen ontwikkelen, waarbij men wil beschikken over de nodige luchtdicht afsluitbare en totaal geïsoleerde doodskisten om verspreiding tegen te gaan. De onvoorstelbare hoeveelheid spoorwegmateriaal, dat de VS de laatste jaren doorlopend in continu tempo heeft aangekocht,  zou men kunnen verklaren op basis van een economische prognose, die vereist dat er ingespeeld dient te worden op een toekomstige uitbreiding van de reisbehoefte van…nou ja, misschien wel alle legale en  illegale Mexicanen die straks mogen komen als de grenzen worden weggehaald… of zo?

Maar 300.000 ultramoderne guillotines!? 

300.000 gloednieuwe vlijmscherpe guillotines in concentratiekampen en speciale treinen in Amerika. Hoe verklaart een regering in hemelsnaam 300.000 guillotines nodig te hebben?!

Lees verder…

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

90 reacties op De komende “Staat van Beleg”!

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Krijg de kriebels van dat stemgeluid bij die film, Linsky. Ik vertrouw ’t voor geen meter.
  Guillotines in de USA…

  Like

 2. lucky9 zegt:

  Guillotines zijn een zwaar beladen symbool.

  Like

 3. rommel zegt:

  Guillotines made in China?
  Die zijn net zo snel stuk als de rest van die rotzooi wat in dat land wordt geproduceerd.

  Like

 4. Ko Lumbus zegt:

  @rommel

  LOL!

  Like

 5. peter zegt:

  Wat een crap ! 300.000 Guillotines , ha ha hoe kan je het verzinnen !
  Het is ook zo dom om deze nonsens te schrijven want het maakt de rest ook ongelofelijk,

  Like

 6. peter zegt:

  En dan deel 2 de ondergrondse basi, die er wel degelijk zijn , maar wat een berg nonsens verzinnen ze daarbij zeg , ongelofelijk, je zou er zo een film van Kuenen maken !
  Laat je niet gek maken door deze kolder, het leid alleen de aandacht af van de werkelijkheid en die is al erg genoeg !

  Like

 7. jowitteroos zegt:

  Werkelijk ongelooflijk knap Linsky hoe u de vele info en artikelen tot een geheel weet te maken.
  Heb al veel artikelen in de afgelopen jaren voorbij zien komen, ook wel eens wat gelinkt maar er leken hiaten.
  Zo is het overzichtelijk.

  Reuze bedankt!

  @ Peter
  Als het zo radicul is dat het onwerkelijk lijkt is het vaak waar! U bent vij om zelf eens te speuren op het internet als u dat wilt.

  Like

 8. peter zegt:

  Deel 2 de ondergrondse basis in nog leuker je zou er zo een film van kunne maken.

  Wat een usa crap ! maar wel vermakelijk, de aliens eten kindertjes , echt waar hoor , worden zelfs gevoerd door de overheid !

  Shit van usa christelijke idioten, waanzinnigen , je moet wat doen om de angst er in te houden, want met god schijnt het net zo best meer mee te gaan !

  Linsky tijd voor je medicatie !

  Like

 9. Linsky zegt:

  Het wordt steeds erger met me Peter!
  Ik kan ’t niet laten.
  Het nieuwe artikel getuigt van nog meer aspecten van het leven waar je zo bang voor bent! 🙂

  http://diamental.nl/images-linsky/geloof%20uit%20het%20ongerijmde/geloof.html

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Het zou zomaar kunnen, dat hetgeen Linsky ons laat weten, wel degelijk de waarheid is. Ik denk aan een uitspraak van Sherlock Holmes, “als het meest onwaarschijnlijke overblijft na de verificatie van de feiten, dan is het meest onwaarschijnlijke toch WAARSCHIJNLIJK”, met andere woorden, het artikel van @Linsky kan wel zeker op de realiteit gebaseerd zijn.

  Like

 11. peter zegt:

  De gebeurtenissen in Fatima in het begin van de eeuw werden nagevorst. Met de verdenking dat het buitenaardse manipulatie was werd de inlichtingendienst ingeschakeld om door de geheimhouding rondom dit gebeuren heen te dringen. De V.S. gebruikte haar agenten in het
  Vaticaan, die tijdens de Tweede Wereldoorlog gerecruteerd en gekoesterd waren, en kregen al spoedig de hele door het Vaticaan gemaakte studie in handen, inclusief de profetie. Deze profetie hield in dat als de mens zich niet van het kwaad afkeerde en zich aan de voeten van Christus wierp, de planeet zichzelf zou vernietigen en de gebeurtenissen, beschreven in het boek Openbaringen, zich inderdaad zouden voltrekken. Gezegd werd dat een kind geboren zou worden dat, te beginnen in 1992, met een plan voor wereldvrede en een valse religie de wereld tot een eenheid zou maken. In 1995 zouden de mensen inzien dat hij slecht was en inderdaad de Antichrist was. De Derde Wereldoorlog zou in 1995 in het Midden-Oosten beginnen met een invasie van Israël door een Verenigde Arabische natie met gebruikmaking van conventionele wapens, maar dit zou culmineren in een nucleaire holocaust in 1999. Tussen 1999 en 2003 zou het merendeel van het leven op Aarde vreselijk lijden en als gevolg daarvan sterven. De wederkomst van Christus zou in het jaar 2011 plaatsvinden.

  Toen de aliens met deze gegevens geconfronteerd werden bevestigden ze dat ze op waarheid berustten. De aliens legden uit dat ze ons door hybridisatie gecreëerd hadden en het menselijk ras gemanipuleerd hadden door middel van religie, satanisme, tovenarij, magie en het occulte. Verder legden ze uit dat ze in de tijd konden reizen en dat de gebeurtenissen zich inderdaad zouden voltrekken. Latere exploitatie van buitenaardse technologie voor het reizen in de tijd door de Verenigde Staten en de Sovjet Unie bevestigde de profetie. De buitenaardsen lieten een hologram zien waarvan ze claimden dat het de feitelijke kruisiging van Christus was, dat door de regering gefilmd werd. We wisten niet of we hen wel of niet moesten geloven. Gebruikten ze onze ONVERVALSTE religies om ons te manipuleren? Of waren ze inderdaad de bron van onze religies, waarmee ze ons altijd al gemanipuleerd hadden? Of, was dit het begin van de onvervalste EINDTIJD en de WEDERKOMST VAN CHRISTUS, die in de Bijbel voorspeld was? Niemand wist het antwoord.

  zoals ik al zij,achterlijke christelijke bangmakerij
  http://diamental.nl/MUFOOZ/Nwo-mc/Nederlands/cooper.htm

  Like

 12. peter zegt:

  ) Er is altijd de mogelijkheid dat ik gebruikt werd, dat het hele buitenaardsenscenario de grootste mystificatie in de geschiedenis is, ontworpen om een buitenaardse vijand vanuit de ruimte te creëren teneinde de vorming van een één-wereld-regering te bevorderen.

  Ik heb u de waarheid gebracht zoals ik die ken. Het kan me niet schelen wat u van mij denkt. Ik heb mijn plicht gedaan en wat voor lot mij ook wacht, ik kan mijn maker met een zuiver geweten ontmoeten. Ik geloof allereerst in God. Dezelfde God waarin mijn voorouders geloofden. Ik gelohttp://diamental.nl/MUFOOZ/Nwo-mc/Nederlands/cooper.htmof in Jezus Christus en dat hij mijn Redder is. In de tweede plaats geloof ik in de Grondwet van de Verenigde Staten, zoals die geschreven is en bedoeld is te functioneren. Ik heb gezworen de Grondwet van de Verenigde Staten te beschermen en te verdedigen tegen alle buiten- en BINNENLANDSE vijanden. Ik ben van plan me aan die eed te houden.

  Dank u………… Milton William Cooper.
  http://diamental.nl/MUFOOZ/Nwo-mc/Nederlands/cooper.htm

  Duidelijk geval van schizofrenie of iets dergelijks !

  Like

 13. peter zegt:

  @ Th
  er zijn geen feiten ! er is niets verifieerbaar !
  o ja, 500.000 vliegend schotels onder het eiland bikini !
  als je 39 lichtjaren kan overbruggen, doe je dat natuurlijk in een vliegende schotel !
  Maar heel aardig leesvoer ! een soort van x files , ik mis alleen nog de rokende man !

  Like

 14. Linsky zegt:

  Wat ik eigenlijk niet begrijp is, waarom iemand al die artikelen helemaal leest, terwijl ie overtuigd is van de onzin die er in vertelt wordt!
  Wie is d’r dan gek? 🙂

  Like

 15. peter zegt:

  Ik moet dat nieuwe stuk van Linsky nog doornemen heb even vluchtig gekeken, oeps kom ik snel even tot een conclusie dat dit ruikt naar de nieuwe spiritualiteit, new wave, Alice Ann Bailey , Lucis Trust, vn, en meer van die ongein.

  Nee beste Linsky ik ben nergens bang voor ik weet al heel lang dat wat wij de realiteit noemen alleen een zintuiglijke vertaling is van de werkelijke realiteit.

  Like

 16. peter zegt:

  Je begrijpt iets heel eenvoudigs niet, ik lees dat soort stukken met plezier om diversen redenen

  1) om op de hoogte te blijven van wat er in sommigen mensen omgaat
  2) als amusant vermaak zoals , je een boek of film kan bekijken.
  3) En zelfs in dit soort stukken zit informatie die ik kan inpassen in het mentale archief om zo een mening te kunnen vormen.

  Al die verwijzingen die men vernoemd in die stukken ken ik al heel lang.

  Dat is niet gek , dat jij dat gek vind vind ik juist gek, want jij beschikt immers over een open mind, en dat je dan zo iets eenvoudigs niet begrijpt .

  Ik bezit mijn ziel in lijdzaamheid, maar waakt wel voor de valse hond, zullen we maar zeggen !

  Like

 17. peter zegt:

  even vergeten de link is naar een foto van de meditatie ruime van de vn.
  Dus wel degelijk een serieuze zaak die nieuw spiritualiteit en agenda 21,nwo , dus niet de zaken gaan verwateren met allerlei zaken die de aandacht van de werkelijkheid van de zintuiglijke waarnemingen ondermijnen. je maakt je zelf zo ongeloofwaardig en dat is nu juist wat we niet kunnen gebruiken
  Daar is het allemaal veel te serieus voor !

  Like

 18. Linsky zegt:

  Peter, … de namen chantal en v. veder passen je eigenlijk beter hoor. 🙂

  Like

 19. peter zegt:

  Nu geef ik grif toe dat ik niet een van de slimste ben , maar die namen zeggen mij helemaal niets.
  Zou je zo vriendelijk willen zijn je wat nader te verklaren, want ik begrijp niets van je opmerking.

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @Peter 16.21. uur, wat het geloof in Christus betreft, en uw ondersteuning van de amerikaanse grondwet, daar kan ik mij in vinden. Echter, er zijn vele zaken, die vanuit de logica of de rede niet zijn te verklaren. Wat dat betreft, sta ik ook open voor de stukken van Linsky. Het is natuurlijk altijd een persoonlijke intepretatie Peter, hoe ieder van ons erover denk. Veel bijdragen van Linsky dragen bij aan een vruchtbare discussie. En wat uw opmerking over de NWO betreft, ook daarin ga ik mee.

  Like

 21. peter zegt:

  @TH
  Als je goed leest is enige spiritualiteit mij niet vreemd, echter ik kan mijn niet weten en mijn onmogelijkheid tot verklaren niet verbinden aan een god of alien,
  Zoal ik al gezegd hebt leven wij in een vertaling van de werkelijke werkelijkheid omdat onze zintuigen niet toereikend zijn om de interactie tussen de krachten waar te nemen.
  Daar is niet goddelijks aan, maar gewoon een natuurlijk iets , waar we druk mee bezig zijn om dat te doorvorsen.
  Het hebben van een laten we zeggen spirituele ervaring is niets ander dan het doorlekken van de interactie tussen de krachten in de werkelijke werkelijkheid naar de zintuiglijke werkelijkheid.

  Komt geen god of hogere entiteit aan te pas !

  En ja op termijn is alles met de ratio te verklaren, dat eindstation is onze bestemming als we ons zelf niet eerst vernietigen.

  Vanuit religieus standpunt zou je dat ook moeten vinden, anders zou je zeggen dat god niet rationeel zou zijn, fijne conclusie !
  Een niet rationele god als leidraad voor het leven !

  Ik bedank daarvoor !

  Like

 22. peter zegt:

  Aangezien Linsky niet wil reageren kan iemand anders mij dan duidelijk maken wat hij hiermee bedoelt.

  Linsky zegt:
  23 juli 2012 om 17:13

  Peter, … de namen chantal en v. veder passen je eigenlijk beter hoor.

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  @Peter, bedankt voor de reactie. Het punt wat geloof betreft is namelijk, dat we het dan hebben over de hoop op het ” onzienbare”. Voorbeeld, ik kan zeggen of beter denken, dat mijn fiets in de schuur staat, als ik bij wijze van spreken elders vertoef. Bewijzen kan ik het dan du moment niet.
  Dat is de crux tussen iets wetenschappelijk kunnen bewijzen, ten opzichte van een zekerheid des geloofs, waarop ik als christen dan zou mogen hopen. Maar er blijft altijd een discrepantie.

  Like

 24. peter zegt:

  Wat aliens betreft welk mogelijkheid van bestaan ik niet uitsluit, moet ik echter wel opmerken dat als men beweerd at aliens in vliegende schotels reizen en er uitzien als de standaard greys met bulky eyes, ik van het lachen niet meer bijkomt .
  Dat zijn immers de standaard voorgeschotelde door mensen geponeerde waarheden.
  Kom op zeg je kan als alien 39 lichtjaren overbruggen of zelf inter dimensionaal reizen en dan kom je naar de aarde om kindertjes te eten !

  Zie je werkelijk de idioterie ervan niet in ?

  Like

 25. peter zegt:

  Rare god die zijn creatie door zijn eigen ander creatie laat opvreten, je moet wel erg gestoord zijn om dat te verzinnen , zelf voor een god,
  Of zijn de aliens niet door god geschapen ?
  Dar ga je dan met je almachtig er is nog een andere speler in het goddelijk voetbal veld !
  Anno 2012 is 95 % van de soortgenoten die in dit soort ellende nog steeds geloven !

  Fijn soms voel ik mij een vreemdeling op een vreemde aarde !

  Weet je wat ik ben een alien !

  Like

 26. peter zegt:

  Oeps , krijg ineens de behoeft om een 5 kilometer diep gat te graven om mij te verbergen !
  Uiteraard met garage voor mijn vliegende schotels, heb er maar 2 en geen 500.000 weet je wat ik vraag een groene subsidie aan, dat schijn je te kunnen krijgen voor het graven van gaten !
  Moet natuurlijk wel mijn nucleaire laser graver van zolder halen afstoffen en even bijtanken i
  Zal even wat randstof bestellen in iran.
  Moet ook oppassen dat de lizards van david icke er geen hoogte van krijgen, anders moet ik ook nog een mijn anti lizzard guns van zolder halen.

  Weet je wat, ik blijf maar gewoon zitten waar ik zit en blijf mij maar verwonderen over de creatie van de goden !
  Ships zie net dat een van de schotels een lekke band heeft !

  Snel wat gebakken lucht erin pompen !

  Like

 27. peter zegt:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Zahhak
  Hier een inspiratie bron

  Begin er al een 5 wat lampje te branden, er is niets nieuws onder de zon.

  ,

  Like

 28. peter zegt:

  MM, stil hier, dan nog maar even wat poneren.

  Kijk de klassieke religiën in de hoekjes en gaatjes van de wereld hebben hun nut als gereedschap om het volk te knechten hun nut verloren sinds we aan het globaliseren zijn, mm een probleem dus, welnee we maken gewoon een nieuw stuk gereedschap en noemen dat de nieuwe spiritualiteit. laten we lekker doen door de specialisten op dit gebied de wereldraad van kerken onder auspiciën van de vn en wat andere ngo´s hebben zo ook hun inbreng.

  Linksy doet lekker mee met zijn new wave spiritualiteit, zou hij voor de nwo werken met al die nonsens ??

  Weet je wat,misschien is hij een van de intellectuelen van de occupiers, betaald door sorros en zijn schavuiten.

  Heeft een alien mij ingefluisterd, mm, zal eerlijk zijn, was een spirituele openbaring !
  Dus het hoeft helemaal niet waar te zijn dat heb je zo met die spirituele oprispingen, ik kan er toch niet van uitgaan dat hij aan de criteria van stalin voldoet voor het bruikbare idioot zijn.

  Nogmaals

  Bezit uw ziel in lijdzaamheid maar waakt voor de valse hond !

  Like

 29. peter zegt:

  Ships krijg honger als alien zijnde even kijken of de overheid de voorraad verse kindertjes heeft aangevuld !

  De laatsten waren nogal taai !

  Like

 30. E.J. Bron zegt:

  @peter

  U balanceert op het randje…U doet me trouwens aan iemand denken, die hier ooit als een van de eersten een ban kreeg. CHANTAL. U schrijft toch niet onder pseudoniem???

  Like

 31. peter zegt:

  Tom het gaat niet om bewijzen maar om de ratio, ik kan nooit bewijzen dat god niet bestaat ik kan op basis van de ratio wel aantonen dat met een zekerheid percentage van 99,999 % het zeker is dat hij niet bestaat, dan mag iedereen van mij in die 0,001 geloven dan doe ik het wel met die 99,999 %.

  Ik wil wel duidelijk hebben dat ik er niet op uit ben jou in je privé geloof te kwetsen, maar als dat wel zo is is dat helaas het gevolg van mijn levensinstelling en het mentale archief .
  En dat dan ook nog eens buiten het feit dat religieuze argumenten geen enkele waarde voor mij hebben in een discussie.

  Je kan namelijk nooit met een god discuteren, je vraagt wat en krijgt nooit een antwoord.
  Er zijn echter mensen die beweren dat ze antwoord krijgen,
  Je kan wel discuteren met de zelfbenoemde herders der heer op aarde, maar ja die antwoorden die die lieden van hun heer zeggen te krijgen vertrouw ik niet zo.

  Want ik heb altijd geleerd dat als je stemmetjes in je hoofd hoort je naar een dokter moet gaan !
  Ps: als je wil bewijzen dat. je fiets in de schuur staat, laat je ze toch gewoon in de schuur kijken, moet je wel weten waar je schuur zich bevind

  Kijk als iets iets is moet het ergens zijn, want als het nergens is dan is het dus niets maar als je het niets benoemt dan heb je van niets iets gemaakt.
  Ergo vind het ergens en je weet wat het niets is.
  En zo blijven de soortgenoten dus dolen op zoek naar het ergens van het niets !
  ook wel religie genaamd !

  Like

 32. peter zegt:

  Nope , Peter is mijn echte naam een bekende nick van mij is Joop klepzeiker.
  u kan en mag wat mij betreft dat nagaan op het PF forum waarvan ik vrijwillig afscheid heb genomen
  Verder kan en mag u mijn identiteit controleren op de stek bij de snor een heel oude strijdmakker van mij.!
  Ik heb geen enkel idee wie die chantal is, daarom vroeg ik ook om een verklaring.
  Ik begrijp nu dat u mij verdenkt van het zijn van een slinks mol of trol, nu dat heeft u dan geheel verkeerd.

  Gezien de uitdagingen waarvoor wij ons geplaatst zien ben ik wars van desinformatie en motivatie op basis van religie, die werken contra productief.

  Maar gaarne zou ik vernemen waarom ik op het randje balanceer , naar ik mag aannemen mag men hier toch wel enig cynisme tegenover een berg nonsens zetten, indien ik dat verkeerd inschat hoor ik dat graag van u.

  Like

 33. E.J. Bron zegt:

  Aha! Dé Joop Klepzeiker? Welkom. Ja, ik ken u van het Pim Fortuyn Forum. Regelmatig uw comments gelezen toen ik daar af en toe ook nog wel eens iets parkeerde. In de periode voordat ik mijn eigen blog had.
  U bent altijd welkom, mits er wordt gestreden met argumentatie. Er wordt NIET op de man/vrouw gespeeld. Wat betreft de andere blogregels: zie de punten 1 t/m 3 rechtsboven op de pagina onder het kopje “Informatie”.

  Vriendelijke groeten,

  E.J.

  Like

 34. peter zegt:

  Yep, de Joop Klepzeiker en ik ben de eerst om toe te geven as ik fout zit, als ik op de man of rouw speelt tik mij dan maar op de vingers,zal mij nu gaan verdiepen in de spelregels.

  Juist het strijden op basis van argumenten feiten en logica heeft mijn voorkeur. maar misschien is mijn wijze van het onder woorden brengen van de logica de feiten en de argumentatie wat anders dan men hier gewend is.
  Ben door de jaren heen nogal cynisch en soms nihilistisch geworden !

  Like

 35. E.J. Bron zegt:

  @peter

  Mag ik zo vrij zijn om te vragen waarom u, als vaste reaguurder, PFF de rug heeft toegekeerd?

  Like

 36. peter zegt:

  Dat mag, en ik zal u ook beantwoorden.

  Het ging om een reagurder die 2 opvolgende reacties plaatste waarvan het gehalte zwaar antisemitisch was, uit bescherming van het forum, de eigenaar ervan en omdat ik een ple12345 hekel hebt aan antisemitisme en zeker in deze tijd heb ik geprobeerd de eigenaar een ban voor dit persoon te laten geven op basis van de wet zijn eigen regels en het herhaald zich schuldig maken aan dit feit, met als eis hij weg of ik weg, ik kon de eigenaar niet overtuigen ondanks een volkomen logische redenering en zijn eigen regels, dus de enige conclusie die ik kon trekken dat ik daar na 10 jaar en een slordige 30.000 reacties niet meer thuis hoorde.

  Indien u meer wil weten zal ik dat alleen privé met u afhandelen.
  Ik heb geen enkele wens het PF te beschadigen, vandaar mijn vertrek aldaar omdat verder actie mijnerzijds schade zou doen opleveren en dat is ABSOLUUT niet mijn bedoeling of wens !

  Like

 37. E.J. Bron zegt:

  Dank u voor de uitleg. Dan neem ik aan dat u zich voor de volle 100% kunt vinden in blogregel 3 (quote):

  “Antisemitische, anti-Joodse, anti-Israëlische, antizionistische en racistische comments worden op deze website niet getolereerd!”

  Like

 38. peter zegt:

  Dat moge nu toch wel duidelijk zijn dacht ik zo maar in het wilde weg !
  Het is ook een van de redenen waarom ik zo tegen die nieuwe spiritualiteit ageer, die is nogal antisemitisch !

  Like

 39. peter zegt:

  Ik kan u aanbevelen zich eens wat te verdiepen in de spirituele vn en haar ngo´s, doe dan ook maar even de wereldraad van kerken

  Like

 40. Linsky zegt:

  Peter/ klepzeiker:
  Je gaat steeds meer raaskallen, maar klepzeiker is wel een toepasselijke naam voor je, moet ik bekennen.
  —————————————–
  Quote;
  Wat een crap ! 300.000 Guillotines , ha ha hoe kan je het verzinnen !
  Het is ook zo dom om deze nonsens te schrijven want het maakt de rest ook ongelofelijk,
  Laat je niet gek maken door deze kolder,
  Linsky tijd voor je medicatie !
  er zijn geen feiten ! er is niets verifieerbaar !
  IK MOET DAT NIEUWE STUK VAN LINSKY NOG DOORNEMEN
  heb even vluchtig gekeken, oeps kom ik snel even tot een conclusie dat dit ruikt naar de nieuwe spiritualiteit, new wave, Alice Ann Bailey , Lucis Trust, vn, en meer van die ongein.
  ———————————————
  En verder zo’n 20 comments gewijd aan pogingen om me uit de tent te lokken, onderuit te halen en zowel mijzelf als mijn werk belachelijk te maken…………..

  Is dit wat je bedoeld met, (strijden op basis van argumenten ) onderbouwing en ter zake doende argumentatie??????

  Lieden die dit voorgaande, discussiëren of debatteren noemen hanteren toch een sterk afwijkende definitie van wat ik er onder versta.

  Ik voel me dus allerminst geroepen hier serieus op in te gaan.

  Like

 41. Ko Lumbus zegt:

  Tsja, d’r lijkt me weinig inhoudelijk verweer in te brengen tegen de comments van Peter. 😉

  Like

 42. peter zegt:

  Dus ik mag bovenstaand reactie van je als niet serieus beschouwen ?

  verder kan ik wat het jouw werk betreft het allen terug brengen tot het verzamelen van een berg vertaalde nonsens van anderen.

  Of ga jij mij nu vertellen dat ik het geen nonsens mag noemen! en natuurlijk vind ik het belachelijk als je het nog eens serieus breng ook, mag dat, mag ik nonsens die serieus gebracht worden belachelijk vinden ?

  En mag ik dat dan ook zeggen ?
  Van mij hoef je echt geen goeroe status te verwachten !
  Verder heb ik begrepen dat je hier niet op de man mag spelen, doe dat dus dan ook niet
  Persoonlijk kan het mij niet schelen.

  Milton William Cooper.
  http://diamental.nl/MUFOOZ/Nwo-mc/Nederlands/cooper.htm
  Wanneer komt de nieuw serie uit
  Ik wil ook graag verwijzen naar
  http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_reptilian_humanoids

  Like

 43. Ko Lumbus zegt:

  Tjeetje, heb dat eerste linkje naar Milton William Cooper even aangeklikt. Niet te geoven, je weet niet wat je leest:

  ‘…Tussen januari 1947 en december 1952 werden tenminste 16 neergestorte of omlaag gehaalde buitenaardse voertuigen, 65 stoffelijke overschotten van buitenaardse wezens en één levend buitenaards wezen geborgen. Daarbij kwam nog een buitenaards luchtschip dat geëxplodeerd was en waar niets van teruggevonden was. Van deze incidenten vonden er 13 plaats binnen de grenzen van de V.S. (exclusief het voertuig dat in de lucht desintegreerde). Van deze 13 was er één in Arizona, 11 waren er in New Mexico en één was in Nevada. Drie vonden in andere landen plaats. Een daarvan was in Noorwegen en de laatste twee waren in Mexico. UFO’s werden zo vaak gezien dat het onmogelijk werd ieder rapport serieus te onderzoeken en te ontkrachten.

  Op 13 februari 1948 werd een buitenaards luchtschip gevonden op een Mesa bij Aztec in New Mexico. Een ander schip werd op 25 maart in de Hart Canyon bij Aztec in New Mexico gesignaleerd. Het had een doorsnee van 30 meter. Uit deze voertuigen werden 17 lichamen van buitenaardse wezens geborgen. Van nog grotere betekenis was de ontdekking van een groot aantal menselijke lichaamsdelen die zich in deze beide voertuigen bevonden. Iedereen die op de hoogte was kreeg hierdoor behoorlijk de schrik te pakken. Van geheim werd de zaak onmiddellijk uiterst geheim (above Top Secret) en de deksel werd er stevig over dichtgedraaid….’

  Onder het tweede linkje naarvermeende humanoide reptielen wordt het nog bonter gemaakt.
  Het moet echt niet gekker woren. 🙂

  ….

  Like

 44. peter zegt:

  om even terug te komen op mijn stelling : Het hebben van een laten we zeggen spirituele ervaring is niets ander dan het doorlekken van de interactie tussen de krachten in de werkelijke werkelijkheid naar de zintuiglijke werkelijkheid.

  De volgende link
  http://www.cerebromente.org.br/n09/fundamentos/transmissao/electrical_i.htm

  Oeps word er ineen een paar neuronen aangesproken door een kracht van buitenaf, dat moet wel een spirituele ervaring zijn hoor !
  Volg je deze argumentatie op basis van wetenschappelijke onderbouwing nog Linsky ?

  Like

 45. peter zegt:

  Yep Ko

  Top down maar het blijft strange !

  Like

 46. Tom Hendrix zegt:

  Peter 22.58. uur op 23/7, ik ben het eens, dat bewijzen van het bestaan van God op wetenschappelijke wijze moeilijk, vrijwel onmogelijk is. Dat punt van U kan ik accepteren.
  Het is een groot goed, dat we op een nette manier hier mogen en kunnen reageren. Geloof en religie zijn een persoonlijke zaak, en ook ik vind dat dat nooit opgedrongen kan worden. ook ik sta 100% achter de seculiere staat Peter. Vrijheid van woord en gedachte is het waard om voor te knokken. En vooruit voor mij persoonlijk is geloven een kwestie van genade.

  Like

 47. peter zegt:

  Tom mijn felheid tegen institutionele religie is dan ook geheel anders dan mijn houding tegenover de private religie, die accepteer en respecteer ik dan ook zolang die mij niet wordt opgedrongen als de absolute waarheid, dan begin ik weer te steigeren, en ik kan de ruist en de zekerheid die een religie een persoon kan brengen heel goed begrijpen, maar dat maakt het voor mij niet een universele toe te passen waarheid welk in de plaats van de ratio mag gaan zitten in de interactie met andere personen.

  Getuig het niet van het ontbreken van respect als men met een atheïst op basis van religieuze argumenten discuteer ?
  Men neemt dan al direct een verheven positie in tegenover over die ander !

  Like

 48. Linsky zegt:

  Respect???

  Quote:
  Het is ook zo dom om deze nonsens te schrijven want het maakt de rest ook ongelofelijk,
  Laat je niet gek maken door deze kolder,
  Linsky tijd voor je medicatie !

  Is dit soort onder de gordel, subversieve, persoonlijke aanvallen respectvol?

  Met trollen wordt gedoeld op gedrag dat bestaat uit haatreacties plaatsen, klieren, dreigen en andere achterlijke reacties neerzetten. Waarom doen mensen dat? Omdat ze geen eigen mening meer hebben, het IQ van een garnaal hebben en net als de meeste webloggers werkloos thuis zitten. Afzeiken om het afzeiken. Haten om te haten.

  Er zijn erg veel mensen op internet zijn die er een dagtaak van hebben gemaakt om een ander kapot te maken zonder enige aanleiding.

  Haters zijn niet goed bij hun hoofd. In plaats van de aandacht en energie te richten op wat ze leuk vinden, willen ze dat al het andere verdwijnt.

  Begrijpelijk dat je kon vertrekken, toen je ze daar voor de keus zette bij PFF!

  Like

 49. peter zegt:

  In vervolg op bovenstaande wil ik dit nog eens herhalen .

  De klassieke religiën in de hoekjes en gaatjes van de wereld hebben hun nut als gereedschap om het volk te knechten hun nut verloren sinds we aan het globaliseren zijn, mm een probleem dus, welnee we maken gewoon een nieuw stuk gereedschap en noemen dat de nieuwe spiritualiteit. laten we lekker doen door de specialisten op dit gebied de wereldraad van kerken onder auspiciën van de vn en wat andere ngo´s hebben zo ook hun inbreng.

  Een nieuwe naam voor het oude beest ! sorry gereedschap !

  Ik zie de schoonheid van deze manipulatie best wel in ( Machiavellisme), aangezien ik een alien ben heeft het op mij geen uitwerking anders dan dat mijn haren er soms van overeind gaan staan als ik weer eens iets leest van een propagandist van deze zogenaamde nieuwe ellende !

  Ps: ben jij de Tom van de poezen ?

  Like

 50. peter zegt:

  Elke vakman weet een goed stuk gereedschap te waarderen en te gebruiken.
  Als een vakman een klus voor je opknapt, zie je het gebruik van het gereedschap en de vakman, maar nooit de maker van het gereedschap
  Zoek de maker van het gereedschap eens op , het zal u verbazen.

  Like

 51. E.J. Bron zegt:

  @peter

  Nee, deze Tom is niet Tom Poes 😉

  Like

 52. Tom Hendrix zegt:

  @Peter, dat valt mij nu een beetje van mij tegen. Laten we elkaar in de waarde laten, ik heb juist altijd veel respect voor niet gelovigen, zij zijn nimmer voor mij minderwaardig geweest, en religieuze dwang en scherpslijperij ook nooit. Misschien een grapje uwerzijds?

  Like

 53. Tom Hendrix zegt:

  Oeps ik wilde aangeven dat religieuze dwang en scherpslijperij NIET mijn DING zijn. Excuus.

  Like

 54. peter zegt:

  @Linsky
  En ik dacht te hebben gelezen dat je niet meer serieus zou reageren

  citaat van Linsky:
  Ik voel me dus allerminst geroepen hier serieus op in te gaan.

  Dus bovenstaande nemen we dus maar niet serieus, maar niet serieuze reacties blijven plaatsen is wel oke ?

  Ik wil toch een kleine correctie aanbrengen, niet het PFF forum heeft mij voor die keuze gesteld maar ikzelf, berijpend lezen schijnt niet tot een van je beste eigenschappen te behoren, want ik kan er toch niet van uitgaan dat je opzettelijk de zaken verdraait !

  Like

 55. peter zegt:

  Tom Laat dat excuus maar achterweg is geheel overbodig, we begrijpen elkaar denk ik wel.

  Like

 56. Ko Lumbus zegt:

  Ach, het is een welbekend en doorzichtig discussietruukje om als argumenten te kort schieten en het te heet onder de voeten wordt te gaan klagen over de toon van het debat. 😉

  Like

 57. peter zegt:

  @E.J. Bron

  Dank voor uw antwoord

  @Linsky
  Als ik jou was zou ik het laten varen, je bewerkt het tegengesteld van wat je wil bereiken met je reacties .

  Like

 58. Linsky zegt:

  Dacht je nou echt dat je me de mond kon snoeren?
  Dan weet je toch echt niet met wie je te maken hebt!

  Als ik zwijg, is het omdat ik me verder niet meer inlaat met minderwaardige, figuren die doordrammen zonder ook maar enige blijk te geven van intellect, of fatsoen.

  Het valt ook niet mee, hè, om eens wat te lezen wat je petje te boven gaat.
  Daar kun je beter op schelden…dat is het enige wat nog overblijft voor een zwakke geest.

  Kan ik het helpen dat je een beperkt bevattingsvermogen hebt en bekrompen levensvisie?
  Want begrijpen zul je het nooit!

  Like

  • Dirk zegt:

   Die Peter staat met beide benen stevig op de grond, zouden meer mensen is moeten gaan leren.

   Weet je trouwens nu eindelijk een keer waarom er guillotines zijn aangeschaft?
   Dan bedoel ik dus niet de onzin die ik hier gelezen heb, maar de werkelijke reden.

   Like

 59. Ko Lumbus zegt:

  ‘…minderwaardige, figuren die doordrammen zonder ook maar enige blijk te geven van intellect, of fatsoen…’

  Zeker niet op zijn plaats, heer Linsky, een dergelijke ractie, gezien het intellect en de logica die spreken uit de de door u gewraakte comments. Waarom gaat u niet in op de inhoud daarvan?

  Like

 60. peter zegt:

  @Linsky

  commentaar mijnerzijds geheel overbodig.
  Je doet het prima !

  Like

 61. peter zegt:

  Hier iets wat ik dus de volslagen primitieve achterlijkheid noemt !

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=662235&r=1&tbl_archief=&

  Like

 62. Ko Lumbus zegt:

  Misschien dat Vederso ook een vertaling kan plaatsen met titel ‘Hoe te debatteren met Linsky’? 😉

  https://ejbron.wordpress.com/2012/07/21/hoe-te-debatteren-met-een-moslim-deel-1/

  Like

 63. E.J. Bron zegt:

  @Ko Lumbus

  Te vaak op terugkomen wordt vervelend! On topic graag.

  E.J.

  Like

 64. Ko Lumbus zegt:

  On topic, heer Bron, zoals u wenst.

  Like

 65. Ko Lumbus zegt:

  Hier deel 2

  Like

 66. peter zegt:

  Geachte E.J. Bron

  Om u irritatie en werk te besparen in de toekomst zou ik graag van u vernemen of voor het balanceren op randjes dezelfde randjes gelden voor elke deelnemer hier aanwezig of dat er verschillende randjes per persoon worden toegewezen.
  Misschien vind u het een goede zaak om de wat minder begaafde balanceerders een steuntje te moeten verlenen.
  Niet dat het mij persoonlijk wat uitmaakt, want ik wil immers niet tornen aan uw recht, maar het zou handig zijn om dat te vernemen zodat ik om de moverende reden gegeven in zin een er rekening mee kan houden.

  Like

 67. E.J. Bron zegt:

  Voor iedereen geldt in principe hetzelfde randje. Voor nieuwelingen op de site is dit randje echter iets smaller. De webmaster wil eerst een tijdje aanzien welk vlees hij precies in de kuip heeft, voordat het randje breder wordt. Hij heeft namelijk geen zin en geen tijd om allerlei irritaties tussen verschillende reaguurders te moeten oplossen. De meeste van hen zijn toch volwassen neem ik aan…
  Ik zal ook nog even een punt 4 bij de blogregels plaatsen.

  E.J.

  Like

 68. peter zegt:

  Uw aanname dat de meeste wel volwassen zijn is mijns inzien correct.
  Ik begrijp nu ook het verschil tussen de volwassen nieuweling en de onvolwassen oudgediende betreffende correcties.
  Ik dank u voor uw verhelderend antwoord.

  Like

 69. E.J. Bron zegt:

  Ik hoop niet dat dit u ervan weerhoudt om met uw comments de verschillende draden op deze blog te verrijken…

  Like

 70. Linsky zegt:

  Alleen in kinderlijke onnozelheid beschouwt men zichzelf als volwassen!
  Dat is ook de reden dat hun geestelijke evolutie is gestopt!

  Like

 71. peter zegt:

  Ik zal proberen hier een bijdrage te blijven leveren.

  Like

 72. peter zegt:

  @Linsky

  Een mens is pas volwassen als hij de ernst van een spelend kind begrijpt !
  Ik lees de ernst van je dan ook uit jouw bijdragen hier !
  .

  Like

 73. Ko Lumbus zegt:

  Compassie heb ik volop met kinderen. Neemt niet weg dat een kind pas volwassen wordt als het inzicht doorbreek dat het niet alleen het recht heeft gelijk te hebben, maar ook om geen gelijk te krijgen.

  Like

 74. peter zegt:

  Er schuilt een filosoof in je KO,

  Like

 75. Ko Lumbus zegt:

  Die van jou was anders ook niet slecht; Peet. 🙂

  Like

 76. Ko Lumbus zegt:

  Trouwens verdomd interssant, die Prophet of doom – site waar je elders naar linkt!

  Like

 77. peter zegt:

  Yep, en die andere link ook, ben al heel lang bezig met dit onderwerp bezig, ben in het verre verleden dan ook voor alles en nog wat uitgemaakt.

  Ben altijd bereid on vragen te beantwoorden voor zover ik daar toe in staat ben.

  Er wordt wat afgezeverd over dit onderwerp ook door de zogenaamde specialisten die ineens wakker schijnen te worden !”

  Like

 78. peter zegt:

  O ja op die site kan je ook mooi mein kampf lezen !
  Best wel de moeite waard, misschien herken je iets , doe dan ook gelijk even Mussolini en er gaat een belletje rinkelen !
  misschien kunnen we er eens een boompje over opzetten, want ook hierover word veel nonzens verteld, maar we leven met deze ellende nog elke dag !

  Like

 79. Lehcim zegt:

  Die guillotines zijn een broodje aap. Pas op dit zijn berichten die de geheime dienst verspreid om het gehele verhaal ongeloofwaardig te maken.
  De afbeelding is van Tom Sachs, kunstenaar.
  http://www.tomsachs.org/work/chanel-guillotine-breakfast-noo

  Like

 80. Annelies zegt:

  Ik heb het fenomeen FEMA in het kader van de NWO onderzocht van medio 2007 tot eind 2010 en had er websites over gemaakt. Ik had heel veel gov. documenten geplaatst, alles gechecked.
  M,n site had 32.000 bezoekers oer maand.
  En toen was alles weg; verdwenen van het internet, niets meer terug te vinden.

  Alles wat in dit artikel staat kan ik bevestigen. Tijdens m,n onderzoeken ben ik meerdere keren kokhalzend naar het toilet gerend. Pure afschuw.

  De guillotine,s zijn er en hebben tot doel: het onthoofden van mensen om daarna de organen te oogsten. (Die blijven nl. op deze manier intact)

  Ook de gekleurde zone,s bestaan; misschien kan ik nog wat terugvinden op de gov. sites.

  Het wachten is nu op de Martial Law; dat zal niet lang meer duren. Daklozen gaan mogelijk als eerste naar de FEMA-kampen. Dakloos zijn is nu strafbaar. Obama,s HR3200 (Obamacare) is volledig gericht op het ten gronde richten van de Am. bevolking. Miljoenen kunnen zich geen Obamacare veroorloven en diegenen die dat wel kunnen worden zwaar “gepakt”.
  Ook van HR3200 (de eerste volledige versie) had ik een analyse gemaakt.
  Death-panels, chippen, direct toegang tot de bankgegevens, verplichte vaccinatie,s en abortussen, inspectie,s van woningen enz. enz. enz.

  Veel gebeurd nu al: daklozen te eten en drinken geven is strafbaar, niet gevaccineerde kinderen mogen niet naar school, vrijwel dagelijks worden er nu mensen doodgeschoten door politie, Monsanto is zwaar vertegenwoordigd in de Am. overheid, FDA, WHO, USDA en WTO waardoor de winkels voor bijna 90% bevoorraad zijn met hun giftige (kankerverwekkende) GMO-produkten.
  1 op de 50 kinderen in Amerika is autistich (2013) , 68% zit aan de anti-depressiva enz. enz. enz.

  Ik kan zo nog heel lang doorgaan; nu hou ik me voornamelijk bezig met vaccin,s.

  Like

  • Dirk zegt:

   Je bent close.
   Maar geef nu toe, met een electrische stoel maak je organen onbruikbaar, dus de guillotine is een prima optie.
   Ik geloof er niet zo in dat een dakloze zomaar eventjes onthoofd zal gaat worden, dat is toch echt keep on dreaming.

   Like

  • Ron zegt:

   Annelies,
   Kun je het internetadres van die website die je had opgezet nog noemen? Via het webarchief is hij dan vaak nog terug te vinden, inclusief inhoud.

   Die guillotine is een beetje een IKEA apparaat. Het werkt wel, maar na een tiental keren gebruiken rolt hij waarschijnlijk uit elkaar.

   Het vorige bericht laat een adres zien van een kunstenaar die dit apparaat eens gebouwd zou hebben ( http://www.tomsachs.org/work/chanel-guillotine-breakfast-noo ).
   Kennelijk mag je van de wet de naam en logo van een bekend merk (Chanel) toepassen op kunstwerken die er niets mee te maken hebben of het merk in discrediet kunnen brengen.
   Als die dingen er zijn in die kanpen, dan zien ze er waarschijnlijk anders uit dan wat die kunstenaar gemaakt heeft.

   Ik heb toch nog iets zeer actueels gevonden over die FEMA kampen en die Division Homeland Security (DHS).
   Het betreft een zeer lang artikel geschreven door Colonel Randall Smith, Ph.D., Commander, NECN (New England Cable News).

   SuperStation95 – Retired Air Force Officer Gives Grave Warning to Americans

   https://www.superstation95.com/index.php/world/1213

   Misschien nog een nader onderzoekje waard.

   Like

 81. Paul Peters zegt:

  je kan van het artikel vinden wat je wil, ik vind er dit van: Ik herken woord voor woord hele stukken uit mijn Eigen boek terug, “Opnieuw Holocaust aan de Horizon” via deze link is het hele boek te koop.
  Met vriendelijke groeten Paul Peters. http://www.pumbo.nl/boek/holocaust

  Like

 82. Ron zegt:

  Hier gaat het pas echt goor worden.

  SuperStation95 – ICE Agent Commits Suicide in NYC; Leaves Note Revealing HIDEOUS Plans to Round-up Americans

  https://www.superstation95.com/index.php/world/1288

  Like

 83. Pingback: De komende ‘Staat van Beleg’! Deel 1 – WAARHEDEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s