Welke toekomst...

De ramadan is een periode van vrede en bezinning, zeggen moslimfanatici. Als Israël gedurende ramadan oorlogshandelingen zou verrichten, dan wordt Israël meteen gekapitteld door westerse en islamitische landen, omdat de Israëliërs de heilige maand ramadan niet zouden hebben gerespecteerd.

Beleidsmakers bij de ministeries van Defensie in de westerse wereld zijn extreem gevoelig voor ramadan. Maar hoe zit het met moslimstrijders zelf? Respecteren zij de heilige maand ramadan? Is de ramadan ook voor hun echt een maand van vrede en bezinning?

View original post 1.153 woorden meer

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op

 1. Linsky zegt:

  Goed artikeltje Pieter!

  Die ‘vredelievenden’ hebben niet eens een argument nodig voor hun verderfelijke daden.

  Ze zijn dermate gehersenspoeld dat elke daad die tegen goedheid, liefde en leven is gericht per definitie allah en hen zelf bekoort!

  Aangezien ze hun leven aan die allah hebben geweid, zijn ze dus elke dag bezig het leven te vernietigen

  Like

 2. Ik vond het artikel heel toepasselijk gezien het tijdstip van plaatsing. Het verklaard in ieder geval wel heel erg veel…

  Like

 3. Linsky zegt:

  Nou ja, het is in elke geval een manier om ze kapot te krijgen, hahahaha 🙂

  Nigeriaan ‘doodgesekst’ door zijn zes jaloerse vrouwen

  De Nigeriaan Uroko Onoja heeft zijn succes op werkgebied en in de liefde moeten bekopen met zijn leven. Na een geslaagde businessdeal mocht de man zich de echtgenoot noemen van de zes mooiste vrouwen van zijn dorp Ugbugbu Owukpa in de deelstaat Benue. Maar in een vlaag van jaloezie hebben zijn echtgenotes de man verkracht tot de dood erop volgde.

  Uroko Onoja was vorige dinsdag gaan stappen in de ‘Ochanja’, een populaire nachtclub in Ugbugbu, waar hij de bloemetjes buitenzette met andere vrouwen dan zijn eigen zes liefdes. Om drie uur ’s ochtends ging Uroko naar huis en betrad hij de kamer van zijn jongste vrouw voor een intiem moment.

  Tot zijn grote ontstentenis zag Uroko dat zijn hele arsenaal aan echtgenotes aanwezig was in de kamer. Ze waren gewapend met messen en stokken en eisten dat hij hen om beurt een beurt zou geven. De jongste echtgenote mocht eerst, gevolgd door de andere vrouwen, in volgorde van leeftijd.

  Na vierde vrouw gestopt met ademen
  Dit bleek te veel van het ‘goede’. De man probeerde te ontkomen, maar onder bedreiging van de stokken en de messen begon hij aan de seksmarathon. Maar toen zijn vijfde echtgenote haar opwachting maakte in de bedstee, was Uroko gestopt met ademen.

  Getuigen hoorden hoe de vrouwen luid lachend het huis uitliepen. De opgetrommelde politieagenten troffen Uroko dood aan op het echtelijke bed. Twee van zijn vrouwen konden gearresteerd worden, de overigen worden nog gezocht….bron: ad.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s