CARTOON

“Oh, oh, ik heb mijn dag niet vandaag!”

“Kop op, binnenkort is het toch niet strafbaar meer!”

Geplaatst door:

E.J. Bron

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op CARTOON

 1. Ko Lumbus zegt:

  Topcartoon!
  Zum kotzen, die joodse en islamitische barbarij.

  Like

 2. Piet Klont zegt:

  Schitterend vertaald, E.J. !!!
  Ik begreep er eerst al werkelijk niets van!

  Like

 3. Jan zegt:

  What happened to the short-sighted circumcisor? He got the sack.

  Like

 4. Jan zegt:

  Waarom zijn Joodse mannen besneden? Omdat Joodse vrouwen niets accepteren tenzij er 20% van af is.

  Like

 5. Ko Lumbus zegt:

  Bekijk ze eens, die smiechterige koppen van de Vatan besnijdeniskliniek , en huiver.
  Walgelijk, die mismakende mishandeling van een weerloos onschuldig kind.

  http://www.vatanbesnijdeniskliniek.nl/?gclid=CIyA3e2Ws7ECFcVkfAod5wkAwA

  Like

 6. Ko Lumbus zegt:

  Om moedeloos van te worden, religie maakt meer kapot dan je lief is.

  Like

 7. Ko Lumbus zegt:

  It’s his foreskin, not yours. Please leave it alone.

  Like

 8. lucky9 zegt:

  Martien Pennings zal het (misschien) evenals vele moefti’s en imams niet graag lezen maar hier word ik inderdaad pisnijdig om.

  De fysieke integriteit van minderjarigen of kinderen schenden is een uiting van onversneden en puur fascisme!

  Afschuwelijk en een bewust misdrijf onder het mom van een voorgewende religieus geïnspireerde mentale stoornis. Of het nu over moslims, Joden of kannibalen gaat doet er voor mij niet toe. Dit moet niet alleen verboden maar ook zéér zwaar bestraft worden. Joden en moslims gelijk!

  Voor islamofielen en fascisten géén genade, nooit!

  En liefst niet met een enkelband pretparken laten bezoeken a.u.b.!

  Like

 9. brabosh zegt:

  Ik ben niet tegen. Als ze de islamisten in de toekomst inderdaad zo drastisch zullen besnijden, lost het ‘Jihadistisch probleem’ zich mettertijd vanzelf op.

  Like

 10. brabosh zegt:

  Bericht van heden 25 juli 2012 uit Zita:

  “Ik keek naar beneden en merkte dat mijn penis verdwenen was”

  Vier Chinese inbrekers hebben deze week letterlijk en figuurlijk het recht in eigen handen genomen. Fei Lin, een Chinese migrant in het dorpje Nigiao, werd al geruime tijd door de plaatselijke bevolking verdacht van het bed te delen met verschillende ongelukkige echtgenotes. De politie kon echter niets doen bij gebrek aan harde bewijzen.

  Daarop hebben vier mannen midden in de nacht ingebroken bij de flat van Fei Lin om hem een lesje te leren. Geld moesten ze niet hebben, wel zijn penis. De 41-jarige playboy verklaarde eergisteren aan agenten dat de vier gemaskerde overvallers een zak over zijn hoofd trokken, zijn broek uitdeden en daarna weer wegliepen.

  “Ik was zo in shock dat ik niets voelde, tot ik naar beneden keek en merkte dat mijn penis verdwenen was.” De opgeroepen hulpdiensten hebben nog gezocht naar het ontbrekende lid, maar tevergeefs. Momenteel bevindt Fei Lin zich in het hospitaal waar hij recupereert.

  Like

 11. Bas Koning zegt:

  Artikel 11:
  Ieder heeft, behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht op onaantastbaarheid van zijn lichaam.

  Eed van hippocrates:
  ‘gij zult uw patient nimmer onnodige schade toebrengen’

  Artikel 303:
  lid 1
  Zware mishandeling gepleegd met voorbedachten rade wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste twaalf jaren of geldboete van de vijfde categorie.

  Artikel 304:
  De in de artikelen 300-303 bepaalde gevangenisstraffen kunnen met een derde worden verhoogd:
  lid 1
  ten aanzien van de schuldige die het misdrijf begaat tegen zijn moeder, zijn vader tot wie hij in familierechtelijke betrekking staat, zijn echtgenoot, zijn levensgezel of zijn kind;

  Misschien hebben gelovigen ‘recht’ op een uitzonderingspositie? Nee:
  Artikel 1:
  Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.

  Maar geeft ‘geloofsvrijheid’ dan geen immuniteit voor de wet? Nee hoor:
  Artikel 6:
  lid 1
  Ieder heeft het recht zijn godsdienst of levensovertuiging, individueel of in gemeenschap met anderen, vrij te belijden, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet.

  Ik schreef (alweer in 2008) het volgende stukje:
  ===
  Kindermartelcentra in Nederland moeten dicht

  Besnijdenisartsen snijden delen van het lichaam van kinderen af, zonder medische noodzaak, voor geld.

  De reden van besnijdenis (als het niet MEDISCH is)?
  -het is schoner (vooral handig in landen waar je liever je water aan een kameel geeft, dan aan je zoon, om zijn pik te wassen) (oren zijn ook heel vies)
  -het moet van allah (ja, ik moet van de kerstman mijn kinderen de oren afsnijden, maar ik kan geen artsen vinden die daar aan mee willen werken hoor)
  -minder voorhuid kanker (!) echt! dat word als reden genoemd! ik weet een goede methode om LONGkanker te voorkomen: gewoon: de LONGEN eruithalen!
  -minder geslachtsziektes (omdat het met een kapotte pik slecht neuken is)

  En de nadelen van besnijdenis?
  -de dood, door infecties, aids (vies mes), bloederziekte, of een allergische reactie
  -verminking (als het misgaat), inclusief het verliezen van de pisbuis, het moeten missen van de eikel, etc., en verminking als het goed gaat (ben je ‘alleen’ je voorhuid kwijt)
  -moet U eens zoeken op circumcision, complications’ (vooral de plaatjes goed bekijken)
  -psychische schade: op feestelijke wijze, wordt een deel van het private deel van een kind AFGESNEDEN, en geen ouder, die voor het kind opkomt! die staan er zelfs bij te JUICHEN!
  -ruwe, gevoelloze eikel, en daarmee een ruw, gevoelloos liefdesleven. De voorhuid heeft een rol, bij het penetreren van een vagina. Ook, bij het beschermen van de eikel, en het vochtig houden.

  Wist u, dat er een BESNIJDENIScentrum in Nederland bestaat?

  Ik vermoed, dat de lieden daar op 2 wijzen strafbaar bezig zijn. De 1e is heel ernstig, maar kun je bijna niets aan doen in dit achterlijk kutland: artsen snijden, voor geld, in de penis van kleine kinderen, zonder medische noodzaak. Als een arts de oren van een kind afsnijdt, omdat de ouders daar om vragen, zonder medische noodzaak, zou de arts dan uit zijn vak gezet en vervolgd worden, zowel als de ouders? Ja? En als ze de voorhuid AFsnijden? Ik vind het snijden in een kind zonder medische noodzaak een SCHANDE.

  Maar, waar je ze makkelijker op kan pakken: ze laten die genitale mutilatie door de VERZEKERING betalen, doordat ze zo goed als ALTIJD opgeven dat het WEL een medische oorzaak had (voorhuidvernauwing bijvoorbeeld), zodat de verzekering het toch betaalt.

  U en Ik betalen er dus voor, via onze premies, dat kinderen vastgebonden op een tafel zonder verdoving een deel van hun penis afgesneden krijgen, omdat een of andere sinterklaas daar om schijnt te vragen.

  1) zou het toegestaan zijn, de oren van kinderen af te snijden? Waarom de voorhuid wel?
  2) is medisch handelen zonder noodzaak een misdrijf?
  3) is het invullen van ‘medische noodzaak’ terwijl de echte reden ‘allah’ is, fraude?

  Ik vind, dat je een kind nog beter een gebroken neus kan slaan, dan een stuk van lichaam afsnijden: het één heelt, het andere is ONOMKEERBARE AMPUTATIE, van een deel, waar elke man (ik kan daar over meepraten) erg gehecht aan is.

  Stelt U zich even voor, dat ik de arts zijn voorhuid afsnijd. Zou dat mishandeling zijn?

  Besnijdenis zonder medische noodzaak is een MISDRIJF. Waarom zijn die kindermartelcentra dan nog open? Hebt U wel eens een filmpje gezien van een besnijdenis? Misselijkmakend kutgeloof is de islam toch: in je kind snijden, voor allah, KOTSmisselijk word ik ervan. Als jullie er niets aan doen, ga ik die kindermartelcentra zelf sluiten. Ik kan het met mijn geweten niet bolwerken, dat ik weet, dat daar elke dag kinderen gemarteld worden.

  Daarom deze stellingen:
  1) besnijdenis, zonder medische noodzaak, is mishandeling/onomkeerbare mutilatie/marteling
  2) ouders, die hun kind onderwerpen aan onnodig medisch handelen, moeten uit de ouderlijke macht worden ontzet
  3) artsen, die liegen over de oorzaak van een medische ingreep, plegen fraude, en moeten vervolgd en uit hun vak gezet worden
  4) artsen, die in kinderen snijden voor geld zonder medische noodzaak, moeten direct worden opgepakt, en nooit meer vrijgelaten worden
  5) de kindermartelcentra moeten dicht

  Misschien kunnen we een paar ex-moslims vinden, die hun ouders/arts willen aanklagen wegens genitale mutilatie? Dat zou echt een stunt zijn.

  http://www.besnijdeniscentrum.nl/
  http://www.circumcisionquotes.com/video.html
  http://www.cirp.org/library/procedure/plastibell/
  http://www.cirp.org/library/procedure/plastibell/circ.mov
  etc. etc. etc.

  Verdoving geven ze die kinderen meestal ook niet, omdat dat nog weer extra risico’s met zich meebrengt (nog meer kinderen blijven dood op de marteltafel liggen), zoals overdosering, allergische reacties, etc.

  Het besnijden van MEISJES wordt als marteling gezien. Nu de besnijdenis van JONGENS nog.

  SLUIT DE KINDERMARTELCENTRA VANDAAG NOG
  ===
  Ouders die hun kind laten besnijden (zonder medische noodzaak) moeten naar dezelfde gevangenis als ouders die hun kind een oog uitstaken, doof schreeuwden, of met een hakbijl 8 vingertopjes afhakten.

  In de voorhuid zitten namelijk net zoveel zenuwen als in je vingertoppen of lippen. Wie kan nu kussen zonder lippen, wie kan nu strelen zonder vingertoppen. Wie kan nu neuken, zonder voorhuid. Het veelgehoorde ‘een onbesneden man kan langer neuken’ komt bij nader inzien door het feit, dat ie minder voelt. Veel minder. Bijna niets meer voelt… Wie besneden is is zo goed als blind in de penis.

  Like

 12. E.J. Bron zegt:

  @Piet Klont (22:41)

  LOL! Ik heb er de nodige woordenboeken bij nodig gehad Piet! 😉 😀

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Bas Koning, perfect uitgelegd, geen speld tussen te krijgen. Daarbij is het van belang, dat U terecht aangeeft dat Godsdienst NIET BOVEN de WET staat. Het is goed om dat de komende tijd te blijven herhalen, zeker tegen de LINKSE KERK, de slijmballen van de ISLAM.

  Like

 14. Goede post, Bas! Niemand hoort boven de wet te staan en al helemaal niet de islam en de initiators daarvan!

  Like

 15. E.J. Bron zegt:

  Bas laat zich van zijn goede kant zien vanaf nu…. Toch, Bas?

  Like

 16. louis-portugal zegt:

  Bas als ik een keer terecht kom in een discussie over dit onderwerp haal ik jouw artikel erbij, want zo goed vind ik het. plus die video van Ko.
  Ik ben het helemaal eens met die Keulse rechter die de integriteit van het kind boven religie stelde.
  Helaas roeide TRUT Merkel weer achteruit toen er wat teveel protest kwam van joden en nu ook moslims.
  Bleef ze toch eens EEN keer wat standvastiger.
  Er zat zomaar een rabbi naast een moslima om het besnijden te verdedigen.
  Wat een ziekmakende eensgezindheid.

  Like

 17. Bas Koning zegt:

  Ik doe mijn best, EJ, ik doe mijn best.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s