FREEDOM!

“Wij zullen elke prijs betalen, elke last dragen, aan elk ongemak het hoofd bieden, elke vriend steunen, elke vijand bestrijden, om het voortbestaan en het welslagen van de vrijheid te verzekeren.”

John F. Kennedy

 

Door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op FREEDOM!

 1. Tom Hendrix zegt:

  Een zaak is zeker, de ISLAM kent geen VRIJHEID. En als men zoals @Aisha geen argumenten heeft, gaat men anderen zwart maken. Typisch LINKS en MOSLIM gedrag.

  Like

 2. Linsky zegt:

  Syrian Endgame?

  Like

 3. Linsky zegt:

  US stance on Syria ‘justification of terrorism’ – Lavrov

  Like

 4. Linsky zegt:

  Anaheim Mayhem: Shock-cops kill two over 3 days of brutality

  Like

 5. Linsky zegt:

  17 economen: Europa stevent slaapwandelend op enorme catastrofe af
  Nederlandse historicus waarschuwt voor nieuwe grote oorlog in Europa als politici blijven vasthouden aan euro en meer integratie

  Het huidige streven naar een verenigd Europa is afkomstig van Hitler en Mussolini en dreigt volgens een bekende Nederlandse historicus opnieuw op een grote oorlog uit te lopen.

  Een groep van 17 gerenommeerde financiële en economische experts waarschuwt dat Europa ‘slaapwandelend op een catastrofe van onafzienbare omvang’ afstevent nu ook de kernlanden Duitsland en Nederland met afwaardering worden bedreigd. De oplossing voor de huidige crisis is volgens hen niet gelegen in wat Brussel graag wil -een langdurige transferunie en eurobonds-, maar in het volledig nieuw opzetten van het huidige eurosysteem. Als de eurozone echter op de huidige weg richting een ‘Verenigde Staten van Europa’ verder blijft gaan zal er volgens een bekende Nederlandse historicus opnieuw een grote oorlog op ons continent losbarsten.

  Duitsland en Nederland dreigen al op korte termijn overbelast te raken door de schuldencrisis in Zuid Europa. Onder de titel ‘Weg uit de doodlopende crisis’ pleiten de experts in een door het Amerikaanse Institute for New Economic Thinking geplubliceerde studie ervoor dat de ouderdomsvoorzieningen in Europa voortaan gemeenschappelijk worden gedragen. Op korte termijn moeten er hogere garanties voor de schuldenlanden komen die op hun beurt serieus werk moeten maken van de hervorming van hun economieën en financiën…..verder:
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=662280&r=1&tbl_archief=&

  Like

 6. Anneke zegt:

  JFK…had heel goede inzichten, besefte heel goed dat er in deze wereld nog heel wat moest worden rechtgetrokken !!! Hij ging meer en meer de realiteit/waarheid aansnijden en dit kostte hem z’n fysieke leven. Koelbloedig neergeschoten..mij verbaasd het niets als dit een POLITIEKE MOORD is geweest. Net als Theo v.Gogh en Pim Fortuijn…deze mannen zijn in opdracht van de Nld.staat koelbloedig gedood.
  Mag niet; zo’n beschuldiging naar de staat der Nederlanden…maar ‘k spreek m’n vermoeden uit.
  Kan me niet schelen; waarheid moet genoemd, dus gezegd worden!!! Alles onder het PERZISCHE -BABYLONISCHE tapijt vegen heeft een AVERECHTS effect. “Dat zien we NU heden ten dagen”

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 19.01. dat ben ik volledig met Linsky eens. Iedereen met een gezond boerenverstand ziet dat de EU TITANIC, op de ijsberg gelopen is. Hoor net op de duitse zender ZDF, dat Moody’s zelfs nu het ESFS afgewaardeerd heeft, en onze achterkijke linkse en CDA en VVD politici liggen verdomme op hun luie reet in de zon te genieten, terwijl verdomme Europa in “de hens” staat.
  En weer krijgt Geert Wilders gelijk, overal vallen de banken om, en RUTTE kan niets anders doen dan stom grijnzend met zijn maatje Jan Kaas de Jager miljarden te geven aan het POLITBURO BRUSSEL. Inderdaad Linsky, dit gaat volkomen uit de hand lopen! Nederlanders wordt verdorie eens wakker!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Oeps achterkijke is achterlijke!

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Ik zie toch wel erg veel in het verhaal dat Kennedy vermoordt is door de Maffia omdat hij “afspraken” had
  gemaakt om hun stemmen te krijgen en zich daar later niet aan hield.
  Een van de punten was dat hij de macht van de FED wilde beperken.
  Harvey Oswald is zeker niet de enige.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s