HET SLECHTE NIEUWS: De Britse regering start een onderzoek naar Britse militairen, omdat zij openlijk de English Defence League zouden steunen (+ video)

HET GOEDE NIEUWS: Britse militairen steunen inderdaad de English Defence League. Blijkbaar vindt het Ministerie van Defensie dat Britse soldaten een grotere bedreiging voor Engeland zijn dan moslimextremisten/terroristen en islamitische pedofielenbendes.

(De misselijkmakende tekst van de Daily Star, die hieronder te lezen is, is representatief voor het meeste linkse schorem dat Britse patriotten haat en tegemoet komt aan moslimmisdadigers. Ik veronderstel niet dat het weergeeft hoe de meeste inwoners van Groot-Brittannië over de EDL denken).

De Daily Star:

Gisteravond startte het Ministerie van Defensie een onderzoek, nadat wij bewijsmateriaal hadden voorgelegd van twee dienstdoende soldaten die openlijk de ‘racistische’ groepering steunen en die ‘gewelddadige’ demonstraties hebben bijgewoond.

De EDL is berucht geworden vanwege zijn ultrarechtse retoriek en zijn provocerende demonstraties, waar hooligans aan deelnamen die door het hele land in botsing kwamen met de politie. Hun haatboodschap wordt genegeerd door de meerderheid van de troepen, maar wij kunnen de identiteit van een aantal soldaten onthullen, dat de aanstootgevende opvattingen van de EDL heeft omarmd.

Cavan Langfield, een 18-jarige soldaat van het Yorkshire Regiment uit Huddersfield in West Yorkshire, begon zijn opleiding als soldaat toen hij 16 was. Het leger had hoge verwachtingen van hem en hij poseerde zelfs met Prins Andrew, zijn ‘Colonel-in-Chief’ (een erefunctie) voor een plaatselijke krant. Maar het Ministerie van Defensie was geschokt toen het ontdekte dat Langfield een toegewijde aanhanger van de EDL is geworden, die door het hele land reist om demonstraties bij te wonen en op te scheppen over zijn gewelddadige activiteiten. Voor de provocerende demonstratie van het afgelopen jaar naar Tower Hamlets in Oost-Londen plaatste hij op een EDL-website een bericht, waarin hij meldde: “Laten we tekeergaan, verdomme nog aan toe! Morgen gaan we ervoor”. Op zijn facebook account heeft hij foto’s van zichzelf waarop hij poseert met een automatisch wapen in vol ornaat naast foto’s van EDL-demonstraties. Hij omschrijft zijn politieke opvattingen als ‘English Defence League’. Onder één foto van EDL-leden die aan het vechten zijn met de politie, schept de woesteling op: ”Wat een lol, dat gedonder met de smerissen. Zij sloegen onze maat terwijl er geen reden voor was, dus gingen we allemaal op de vuist”.

Zijn online maatje Brandon Neal, 18 jaar, is een Britse infanterist die in Canada traint, voordat hij ingezet wordt om naar Afghanistan te gaan. Hij komt openlijk uit voor zijn band met de ultrarechtse groepering. Neal, die uit Devon komt, gebruikt zijn sociale netwerken om in contact te blijven met de EDL-leden en hij plaatst foto’s van zijn legeruitrusting en wapens, samen met beelden van hun protesten en hij somt een lijst van interesses op, zoals ‘voetbalvandalisme’ en ‘anti-islam zijn’. Aan de hand van een foto van het geweer van Neal suggereert een vriend dat hij het wapen mee zou moeten nemen naar een EDL- demonstratie in Dewsbury, West York, die onlangs werd gehouden. Zijn ijzingwekkend antwoord was: “We zullen ze nodig hebben”. Neal beschrijft zichzelf als ‘EDL, daar ga ik helemaal voor’ en hij is gefotografeerd terwijl hij deelnam aan de ‘patrouilles’ van de groepering in Yorkshire.

De met haat vervulde boodschap van de organisatie heeft het helemaal tot Afghanistan gebracht, waar een gemaskerde soldaat poseerde voor een EDL vlag met een geweer. Nog meer foto’s van hetzelfde ziekmakende vertoon worden door de EDL als propaganda verspreid. Bronnen uit het leger gaven aan dat Langfield en Neal vandaag  de ‘haardrogerbehandeling’ tegemoet kunnen zien; ze krijgen onder uit de zak. Een woordvoerder zei: “Het leger is er duidelijk over dat racisme van welke aard dan ook onacceptabel is. Voorbeelden van een dergelijk gedrag, als die onder onze aandacht worden gebracht, worden onderzocht en er worden passende maatregelen genomen, tot en met ontslag”.

“Hoewel het personeel vrij is om deel te nemen aan een politieke partij wordt van hen verwacht dat zij, bij alles wat zij doen, zich houden aan onze (islamitische??) waarden en normen.”

Lees ook:

https://ejbron.wordpress.com/2012/07/20/je-kunt-de-waarheid-niet-verzwijgen/

Video:

Bron:

http://barenakedislam.com/2012/07/23/the-bad-news-uk-government-launches-investigation-of-british-troops-for-openly-supporting-the-english-defence-league/

Auteur: barenakedislam

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op HET SLECHTE NIEUWS: De Britse regering start een onderzoek naar Britse militairen, omdat zij openlijk de English Defence League zouden steunen (+ video)

 1. Tom Hendrix zegt:

  Wachteres bedankt. Ik word hier zo gloeiend giftig over, dat ik nu na 30 jaar, waardering voor Generaal Franco heb. Deze wist wel af te rekenen met de RODEN. Het zou een zegen zijn als er een europese generaal Franco zou opstaan, om ons te bevrijden van de communisten van Brussel, en de Islam.

  Like

 2. Martien Pennings zegt:

  “maar wij kunnen de identiteit van een aantal soldaten onthullen”.
  Ik hoop dat het soort tuig dat dit flikt ooit door een revolutionair tribunaal ter dood wordt veroordeeld.

  Like

 3. lucky9 zegt:

  “The daily star” als verklikker en inquisitie in 1 en dezelfde fascistische pot nat.
  De klacht zou tegen hen moeten gekeerd worden in plaats van tegen eerbare burgers en verdedigers van onze vrijheid.
  De EDL heeft juridisch advies en financiële steun nodig, zoveel is duidelijk. Langfield is misschien de druppel die de emmer doet overlopen. Na een interne audit moet hij alle kansen krijgen die een geïntimideerde Jan Modaal in de toekomst gevestigde rechtspraak bezorgd.

  Like

 4. Johanna Haarlem zegt:

  heb ik wat gemist?sinds wanneer mag je als soldaat geen politieke voorkeur meer hebben??of moet je verplicht op de kunduzkliek stemmen anders volgen er onderzoeken en sancties?WTF het islamdrama wordt van kwaad tot erger…terwijl de soldaten van allah vrij mogen roepen en borden vol met haat mogen meesleuren??en dat er moslims in het britse leger zitten??of is dat de clue?voelen de moslim soldaten zich weer bedrijgt om dat hun collega’s WEL voor de UK gaan??

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Tom Hendrix; we spraken met een bekende hier en die zei:’Ik mag het misschien niet zeggen, maar we hebben een man nodig met een snorretje, Misschien niet zo’n grote snor, maar iets kleiner”.

  Ik vermoed dat hij hetzelfde bedoelde als jij.

  Like

 6. Als dit daar in het Verenigd Koninkrijk zo doorgaat zou dit wel eens het eerste land kunnen zijn dat volledig onder islamitische heerschappij komt te staan, sneller nog dan Zweden en Noorwegen!
  De Daily Star toont zich steeds meer als een islamitisch bolwerk!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Wachteres 21.18. uur, inderdaad beste Wachteres. Het is ongelooflijk als U weet, dat ik voor goed 30 jaar terug zelf links was. Maar de ogen zijn me geopend, het was een schok voor mij, toen ik het boek van Martin Bosma had gelezen: ” De schijnelite van de valsemunters”. Dat heeft mij totaal genezen van links denken. Helaas moet ik net als uw kennis toegeven, dat onze democratie GEEN oplossingen biedt, erger nog het wordt steeds meer luguber en sinister.

  Like

 8. Henk.V zegt:

  De ‘ Daily Star” is een van de goedkope Engelse tabloids, die zich richt op de gewone man.
  Sinds dit mooi vertaalde artikel van Bonni Intals website weten wij dat de drukpersen van dit linkse blad vermoedelijk ergens in een riool in Londen staan opgesteld.
  Het verraden van mensen is kennelijk de volgende stap in de linkse strijd voor de nieuwe samenleving die er hoe dan ook moet komen.
  Twee militairen spreken openlijk over hun politieke voorkeuren en maken er propaganda voor.
  Voor de Britse overheidsdienaren is het inderdaad verboden om openlijk politiek te bedrijven, heet het.
  Zo wil men de schijn ophouden van een onbevooroordeeld overheids apparaat.
  Maar wij weten dat in alle instanties die de wetten handhaven de scheiding tussen religie en staat allang is opgeheven.
  Wie de uniformen van de gezagsdragers aanpast opdat een bepaalde bevolkingsgroep ”niet wordt gekwetst” legt allang een politieke verklaring af, namelijk die van de dhimmi die voor de islam door de knieën is gegaan.
  Zo schendt het politieapparaat eveneens haar zogenaamde neutraliteit door halfzacht , of zelfs helemaal niet op te treden tegen uitingen van fascistisch islamitisch geweld ,of verbaal gedrag uit de fundamentalistische hoek waarin de samenleving systematisch wordt geschoffeerd.
  De tolerantie van de dienaren der wet met betrekking tot diegenen die de wet terzijde willen schuiven is verbijsterend.
  En wat het leger betreft : ook daar accepteert men de aanwezigheid van soldaten van streng islamitische huize die met zeer gemengde gevoelens tegen hun taak in bijvoorbeeld Afghanistan aankijken, omdat de inzet van Britse eenheden daar als een strijd tegen broeders wordt gezien.
  Dit alles is bekend , maar niettemin ingecalculeerd in de beleidslijnen van het leger, en dus in feite geaccepteerd, maar opkomen voor de EDL? Vergeet het!
  Bonni Intall denkt dat de Britse bevolking de mening van de Star niet deelt.
  Ik ben daar niet zeker van.
  De EDL is van nature een patriottistische reactieve stroming in de politiek, zeker niet eentje die een gewelddadige confrontatie zoekt, maar het is een triest gegeven dat in het begin inderdaad zeer rechtse hooligans zich af en toe tussen de Defence League betogers verscholen om zeer ernstige rellen te veroorzaken. De EDL verweerde zich zich krachtig tegen hun aanwezigheid, maar sindsdien maakt de linkse pers zeer gretig gebruik van dit ”gewelddadige beeld”, deze stok waarmee men de hond ten eeuwigen dage kan blijven slaan.
  Ook het Britse politie apparaat houdt vast aan dit vervormde beeld en reageert vaak buitensporig hard..
  behalve tegen de aanhangers van de religie van de vrede, maar die hebben dan ook het beste met Groot Brittannië voor 🙂 En die gezindheid moet men natuurlijk belonen.

  Like

 9. Dhimmitude ten top in de UK en langzaam maar zeker zie je hier het zelfde: schaamtecultuur, al genoeg gestraft voor publicatie foto, ect ect ect.
  Om van te kotsen!

  Like

 10. Johanna Haarlem zegt:

  ok weg met ons weg met ons…ik ben al druk bezig met de spanborden oh wat ben ik geliefd ??uhhh oh ik ben kaaskop ff vergeten my brains zijn een beetje te heet gewassen…:)
  laten wij maar blijven lachen zolang het mag….het is om te janken eigenlijk.
  bedankt Henk V. voor je bijdragen en uitleg thx.

  Like

 11. peter zegt:

  Maar ik lees toch in een ander topic dat het verbieden van ideeën , religiën door een staat best goed is.

  Wat is het nu ?

  Like

 12. P.Munnich zegt:

  Volgens mij kán en mág een staat, ter bescherming van de gehele bevolking, opruiende bijeenkomsten, pamfletten en overtuigingen, verbieden. Wat dat aangaat kunnen we een voorbeeld nemen aan Rusland, dat deze al verboden Heeft. Hopelijk wordt men hier wakker, Ook wat dit aan gaat.

  Like

 13. lucky9 zegt:

  De juiste woorden ontsnappen me even maar volgens mij is de motor voor onwetendheid en fanatisme bijna uitsluitend te vinden in de islam. Opruiend heeft daar niets mee te maken, het zit in de genen. Geen wonder dat mohammedanen zich weren als een duivel in een een wijwatervat ! Fascisme is altijd en overal gelijk. Neem nu als voorbeeld de EU! De gelijkenis is zonder meer opzienbarend!

  Like

 14. Jan zegt:

  In het verlengde hiervan:

  L’épicerie d’une candidate FN acculée à la faillite
  La petite épicerie qu’elle tenait, au bout de son village de 1500 habitants, a été acculée à la faillite à cause des attaques de gauchistes qui effrayaient la population locale et appelaient au boycott de ses produits! […]

  [D]ans la nuit du 29 au 30 mai, l’épicerie de la candidate FN est défoncée à la voiture bélier! La vitre blindée est brisée, la porte sortie de ses gonds. Comme il s’agit d’un acte de pur vandalisme – rien n’a été volé – les assurances ne prennent pas en charge cette dépense. Coût total, à la charge de la commerçante: 2800 euros de réparations! […]
  http://lesalonbeige.blogs.com/my_weblog/2012/07/lépicerie-dune-candidate-fn-acculée-à-la-faillite.html

  De kameraden van Hollande dus

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Het wordt tijd om het Hogerhuis en het Lagerhuis ten val te brengen.

  Like

 16. peter zegt:

  Dus de resultaten van het zogenaamde democratisch proces omgedaan maken koddebeier ?

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  @Peter, het probleem is dat de ” HAATBAARDEN”, onze democratische beginselen gebruiken, meer misbruiken, om dezelfde democratische beginselen “om zeep “te helpen. Persoonlijk ben ik van mening, dat de “HAATBAARDEN”, al veel te veel bereikt hebben in Engeland. We worden potverdomme door de linkse klootzakken, en de plicor politici in de steek gelaten met dit giga probleem, de aanwezigheid van deze achterlijke volgelingen van MO de pedo-profeet! Het grootste verraad vond plaats in 1973, door aanname van ” de resolutie van Straatsburg”, waardoor de achterlijke muzelmensen het recht kregen zich onbeperkt in europa te vestigen. En wie waren de aanstokers, de socialisten, de christen-democraten in het Europa parlement, en uiteraard de club van Bea von Amsberg, de BILDERBERG GANGSTERS en de oliemaatschappijen. Voor olie zijn we verraden!

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  Plicor moet zijn policor politici.

  Like

 19. peter zegt:

  Nee Tom we laten ons gijzelen , gewoon een streep is het zand trekken tot hier en niet verder, indien over de streep dan keiharde aanpak, niet toegeven aan islamitische eisen en bedreigingen, opzouten met die handel , maar niet onzee door lange strijd verkregen verworvenheden laten afpakken !

  En die verdomde multiculti idioten er uit stemmen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s