Turkijes Iftar: “Nee” tegen Israël, “Ja” tegen Hamas

Twee dagen nadat de Turkse pers had gemeld dat Israëlische diplomaten niet zouden worden uitgenodigd voor de traditionele iftar maaltijd van minister-president Erdoğan, liet Erdoğan zien dat hij zich verzet ​​tegen tolerantie, maar niet tegen het terrorisme: Hij maakte Khalid Mishaal, de leider van de meest militante factie in Hamas, tot zijn persoonlijke gast bij een iftar maaltijd.

President Obama omschrijft Erdoğan als een van de vijf buitenlandse leiders met wie hij het vriendelijkst omgaat. Gelet op de anti-Amerikaanse en antisemitische uitbarstingen van Erdoğan en zijn herhaalde steun niet alleen aan de Hamas terroristen, maar ook als een financier van Al Qaida, wordt het misschien tijd voor Obama om te omschrijven waarom hij Erdoğan meer dan de meeste anderen omhelst. Dan, nogmaals, wordt het misschien tijd voor afgevaardigde Gerry Connolly  (Democraat – Virginia)en de andere leden van het Congres Turkije Caucus om ook uit te leggen, tegen een dergelijke achtergrond, waarom ze zo warmlopen voor een dergelijke anti-Amerikaanse, antisemitische leider.

En misschien wordt het dan ook tijd voor het Amerikaanse Congres om te vragen waarom Obama aan  helikopters en uitrusting een andere bestemming geeft, terwijl ze zo hard nodig zijn om de Amerikaanse troepen in Afghanistan te beschermen, ze naar Turkije dirigeert voor de zogenaamde strijd van Turkije tegen het terrorisme; wanneer de minister-president van Turkije zo overduidelijk in zijn steun is voor het terrorisme, zolang de terroristen Amerikanen en Joden doden in plaats van Turken.

Bron:

http://www.commentarymagazine.com/2012/07/25/turkey-iftar-no-to-israel-yes-to-hamas/

Vertaald uit het Engels door:

Vederso

(voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hamas, Israël, Turkije. Bookmark de permalink .

7 reacties op Turkijes Iftar: “Nee” tegen Israël, “Ja” tegen Hamas

 1. peter zegt:

  Turkey is vooralsnog van strategisch belang, dat zal in de toekomst best wel veranderen, en dan kan hij de bietenberg op met zijn neo ottomaanse ideeën.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Obama is gewoon een MUZELMAN. Als hij christen zou zijn, dan ben ik repelsteeltje.

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Mobama gebruikt de mythe van strategisch belang alleen om zijn portie islam bot te vieren.

  Like

 4. En opnieuw wordt de sluier die Obama bin Laden omgeeft een stukje verder opgelicht. Langzaam maar zeker komt de ware muzelman in Obama tevoorschijn. De nieuwe verrader van de Westerse wereld!

  Like

 5. peter zegt:

  syrie en iran zijn maar opstapjes naar het echte doel dat is de complete omcirkeling van china en rusland, moeten ze wel mee doen met de nwo.
  Of de russen en de chinezen daar ook zo over denken is iets anders, dan kan de koude oorlog die nooit is gestopt ineen een hete oorlog worden.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Peter, ik zeg het niet gauw, je hebt volkomen gelijk, en ik hoop dat RUSLAND en CHINA de VN en OBAMA de MUZELMAN laten stikken. Ik hoop dat deze MOSLIM in NOVEMBER verslagen gaat worden door de Republikeinen!

  Like

 7. Deel je mening, gebruik de iPhone Ja | Nee sticker app;
  http://itunes.apple.com/nl/app/id552390617?mt=8

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s