VIDEO: Tunesië – “Weg met de Moslimbroeders en Bin Ali terug!”

In Egypte heet het sinds het begin van de Morsi-periode: “Weg met de heerschappij van de aanvoerders van de Moslimbroederschap!”. Het volk in Egypte of in de landen van de regio van Marokko tot Jemen heeft hen niet gekozen, omdat er geen verkiezingen zijn, zoals de media aan de huichelachtige wereld vertelden. De Tunesiërs gingen los tegen de Moslimbroeders en schreeuwden hun woede uit de borst… Woede op alles wat de regio terug wil werpen naar de 7e eeuw. Want ze weten wat deze islam brengt – Tunesië en Egypte leven van het toerisme…welke idiote toerist zou nog voor zulke landen kiezen? En vanaf het vliegveld tot aan het hotel geterroriseerd worden? Zelfs in Libië verlangen de mensen terug naar de idiote Gaddafi. Want toen kregen ze in ieder geval regelmatig hun loon en konden rustig slapen en boodschappen doen, wat nu onmogelijk is. Ali Abdallah Saleh, Moebarak en Bin Ali worden heel erg gemist, hoewel ze hun volkeren aan Amerika en Europa verkochten. Maar onder hen was er in ieder geval iets te eten en een rustige nachtrust tussen de eigen vier muren. Die vier muren zijn nu geschiedenis in Syrië. Hebt u de steden daar gezien?

Al-Nahdaa-beweging (Tunesische Moslimbroeders): Met voeten getreden!

Bron:

http://koptisch.wordpress.com/2012/07/27/tunesien-weg-mit-den-moslembrudern-und-her-mit-bin-ali/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", Moslimbroederschap, Tunesië. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO: Tunesië – “Weg met de Moslimbroeders en Bin Ali terug!”

 1. Tom Hendrix zegt:

  Dat zijn ze verdomme zelf schuld, door de achterlijke weerzinwekkende volgers van de MOSLIM BROEDERSCHAP als kippen zonder kop na te lopen. En hier de onnozelen van de LINKSE KERK met hun onnozel plezier over de “arabische lente”. LINKS en ISLAM zijn een zeer giftige mixture!

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Ik ben zeer benieuwd of ze die nog wegkrijgen.
  In Iran is het niet gelukt

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Chaos en anarchie. Ineenstorting van de fragiele maatschappelijke structuur. Moord en doodslag. Omdat de voorzieningen heel schaars worden of zelfs geheel ophouden te functioneren kan dit niet erg lang duren. Het kan bijna niet anders dan uitdraaien op een militaire coup als er tenminste nog een paar verstandige officieren overgebleven zijn.

  Like

 4. Jan zegt:

  Toen de toeristenindustrie ineens stortte en al die mooie Tunesische vrouwen ineens verdwenen onder lappen stof kwamen zij pas tot het besef dat er nog minder te verteren viel.

  Like

 5. Wellicht komen ze er in bijvoorbeeld Egypte en Libië ook achter dat ze het straks een heel stuk minder zullen krijgen dan wat ze tot op heden hadden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s