Ben ik nog naïef om te geloven in het multiculturele Brussel? (+ video)

Een nabeschouwing van “Femme de la rue”, een documentaire van Sofie Peeters (Terzake – Canvas – 26-07-2012).

“Het lijkt wel of de klok 100 jaar terug gedraaid wordt. Ik was echt gechoqueerd hoe denigrerend en seksistisch die mannen deden. Hebben die dan echt geen dochters of vrouwen of zussen voor wie ze respect  hebben? Of doen ze enkel zo tegen mij? Tegen de Westerse blanke vrouw? Ben ik in dat geval een naïeveling? Omdat ik nog geloof in het multiculturele Brussel?” Aldus Peeters in de film.

Ja, juffrouw Peeters, u bent naïef om het beleefd uit te drukken, geïndoctrineerd door een socialistisch onderwijs systeem, waar de waarheid een leugen of een haatmisdaad wordt genoemd. Waar de jonge naïeve geesten worden gekneed tot nieuwe universele socialistische mokkamens-schapen, ontdaan van elke kritische of dissidente gedachte. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst, zei Jozef Stalin. Dit is de hoofdreden waarom socialisten altijd de onderwijs portefeuille willen hebben.

Juffrouw Peeters komt tot de ontluisterende veststelling dat “de wereld van Sofie” en de perceptie van de werkelijkheid waarmee zij werd gehersenspoeld niet exact overeenstemmen met de realiteit.

Dat de marxistische indoctrinatie haar werk heeft gedaan, zoals ook blijkt uit haar afstudeerproject. Een schijnbaar objectieve documentaire, het was zelfs aandoenlijk om op het einde van de film de vertwijfeling omtrent de zegeningen van de multiculturele maatschappij te horen, maar schijn bedriegt.

Er werd een moslima (met hoofddoek) getoond, die klaarblijkelijk ook last heeft van ‘seksisme’, dit om het overwegend antiblanke racisme / seksisme te verdoezelen. “Het heeft niets met de islam te maken denk ik, ik denk dat het puur cultureel is bij hen”, aldus de moslima. En cultuur is relatief, nietwaar?

Echter de vrouwonvriendelijke kantjes van de cultuurverrijkers hebben niet zozeer met cultuur of huidskleur te maken, maar wel met de religie van de vrede. Omdat elke ongelovige vrouw of zij die geen hoofddoek dragen vanuit een islamitisch denken beschouwd en bejegend worden als kafir hoeren. De vrouwen van de ongelovigen zijn slechts oorlogsbuit en dus seksslavinnen. Ach, het is hun cultuur, het is allemaal relatief, dus wen er maar aan.

Als er dan gezegd wordt dat het hoofdzakelijk mannen van allochtone afkomst zijn, gaan we dit direct nuanceren en bagatelliseren: “Ze zijn niet allemaal zo, het zijn maar enkelingen die het voor de groep verpesten”. Dit grijsgedraaide plaatje kennen we reeds decennia. Toch is het steeds de moslimgemeenschap die voor problemen blijft zorgen. Of heeft u al iets gemerkt van de stijgende criminaliteit bij Tibetaanse Boeddhisten in Brussel?

Juffrouw Sofie, u maakt in Bruxlamabad, het mekka aan de Zenne, kennis met de hypocriete seksuele moraal van de islam, waarbij de moslimvrouw eervol en maagdelijk het huwelijk in moet, maar niet de man, die mag wel wat rotzooien met domme blanke kafir meisjes. En tenslotte is het volgens linkse sociologen toch maar normaal dat inheemse blanke meisjes zich moeten aanpassen aan de gebruiken en de zeden van de nieuwkomers.

Vervolgens toont de film een zelfonderzoek en Peeters heeft opgelet in de les, want volgens het aloude marxistische adagium is het Westen de oorzaak van alle ellende, met zijn decadente machocultuur, waar het kapitalisme de vrouw als lustobject portretteert, waardoor de “nobele geïmporteerde wilde” helemaal in de war raakt in de ontaarde geseksualiseerde westerse samenleving.

Ach, natuurlijk heeft het “seksistisch fenomeen” niets te maken met de islam, de koran of de Noord-Afrikaanse cultuur. Marxisten verklaren dit steeds vanuit een socio–economische oorzaak. Net als in Pakistan, waar mannen, als ze door de Pakistaanse dames worden afgewezen, hen zoutzuur in het gezicht werpen, dat heeft inderdaad niets met de islam noch met cultuur te maken, maar uiteraard alles met socio–economische omstandigheden. Waarbij er tevens jobcreatie in het vooruitzicht ligt voor ander marxistisch universitair afval als : sociologen en sociale welzijnswerkers. Ook NGO’s en andere overbodige geldslurpende hulporganisaties die helpen bij de ‘wereldsolidariteit’, oftewel de zinloze geldtransfers van noord naar zuid, doen hun voordeel bij dergelijk redenatie. Waarbij de Europese werkende en productieve klasse mag opdraaien voor het financiële plaatje en dit reeds meer dan 40 jaar lang.

Men kan zich stilaan afvragen of linkse mensen dermate ziende blind zijn dat, mocht hun eigen dochter voor hun ogen verkracht worden, ze dit feit staalhard zouden ontkennen.
De huidige realiteit is onmenselijk hard en de ons voorgehouden politiek correcte multiculturele leugen is zo groot, dat men in confrontatie met de angstaanjagende werkelijkheid aan zelfbedrog, ontkenning en escapisme doet om het dagelijkse leven leefbaar te houden. Tot de bom barst…

Tot slot juffrouw Peeters, enkele adviezen:

– Maak eens een documentaire over de oorzaak en de doelstelling van de groepsverkrachtingen op het Tahir plein.

– Of de verkrachtingsepidemie in Oslo, en bij uitbreiding heel Scandinavië, waar de politie toegeeft dat 100% van de daders moslims en de slachtoffers inheemse meisjes zijn. Scandinavië, waar vrouwen uit angst voor verkrachting hun blonde haar zwart verven en zich enkel nog in een groep verplaatsen.

– Maakt u ook eens een film over de pedofiele groepsverkrachtingen van Britse blanke minderjarige meisjes in Groot Brittannië door, in de reguliere media, eufemistisch genoemde “Aziaten” waarmee ze Pakistaanse moslims bedoelen. Groepsverkrachtingen waarvan de overheidsinstanties wisten, maar uit angst om als racist bestempeld te worden, de misdaden verzwegen.

Sofie Peeters

We kunnen nog wel even doorgaan, maar we sluiten af met een citaat van Elisabeth Sabaditsch-Wolff, een vrouw die echt opkomt voor vrouwenrechten en vrije meningsuiting:

“Het is duidelijk geworden, dat de waarheid over de islam zeggen wordt beschouwd als ´belediging van een religieuze leer´. Als we deze (EU) regels angstig accepteren, dan dulden we de installatie van de shariawet in onze eigen natie. En ik, voor mezelf, zal niet stilzitten terwijl dit plaatsvindt. Ik wil niet dat mijn dochter onder de sharia leeft.”

Beste juffrouw Peeters: Wake up and smell the coffee!

Video “Femme de la rue”:

Bronnen:

De groepsverkrachters van het Tahrirplein: georganiseerde bendes die jacht op vrouwen maken:
http://www.express.be/joker/nl/brainflame/de-groepsverkrachters-van-het-tahrirplein-georganiseerde-bendes-die-jacht-op-vrouwen-maken/172948.htm

Moslim verkrachtingsbendes teisteren Europese steden:
http://xandernieuws.punt.nl/?id=662218&r=1&tbl_archief=&amp

De doodsstrijd van de vrijheid van meningsuiting in Europa:
https://ejbron.wordpress.com/2012/07/22/de-doodsstrijd-van-de-vrijheid-van-meningsuiting-in-europa-video/#more-23228

Saving Face:
http://www.hollanddoc.nl/kijk-luister/documentaire/s/saving-face.html?

Door:

Prometheus

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in België, Criminaliteit, Dhimmitude, Islam, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Racisme, Westen. Bookmark de permalink .

48 reacties op Ben ik nog naïef om te geloven in het multiculturele Brussel? (+ video)

 1. Peter Rissing zegt:

  In de eerste paar minuten viel mij de uitspraak op “Na 5 minuten zijn er 20 mannen van allochtone afkomst gepasseerd, waarvan er misschien maar eentje zo’n opmerking maakt.”
  Ik ben zo vrij dit te vertalen met: 5% van de allochtone mannen randen Westers geklede vouwen verbaal aan op straat.
  Dit zou een “kleine probleemgroep binnen de allochtone gemeenschap” zijn.
  Ik vraag mij echter af hoeveel allochtonen dit gedrag daadwerkelijk afkeuren, gezien de blikken van de mannen die op het terras zaten en de opmerkingen die daar vandaan kwamen.
  Daar was de ‘score’ 100%.
  Verder sprak de presentatrice: “Het is geen evident debat maar we zullen het voeren.”
  Ben benieuwd wat hier de betekenis van ‘evident’ in het Vlaams is.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  De IMMIGRATIE van NOORD-AFRIKAANSE achterlijke volgelingen van een zonnesteekdebiel MO de pedo-profeet, DAT is de BRON VAN ALLE ELLENDE. Deze achterlijke muzelmensen horen niet THUIS in onze moderne democratische SAMENLEVING. En de “gekkies”van de Linkse Kerk blijven maar vasthouden aan het adagium, het zijn maar incidenten, het heeft niets met de islam te maken en nog meer blablabla.
  LINKS en ISLAM dat brengt enkel ELLENDE!

  Like

 3. Hellen zegt:

  Dat heb ik ook verstaan , 1 van de 20 , flikker op de werkelijkheid is dat 90 % van die islamitische ratten de Westerse vrouwen en meisjes dagelijks toe schreeuwen (inclusief dat afgrijselijke accent )en uitmaken voor k*nkerhoer , slet en ander fraais , ik heb 2 erg aantrekkelijke dochters en maak het dagelijks mee , ook als ik alleen winkel , krijg ik commentaar en de nodige termen naar mijn hoofd , terwijl ze aan mijn dodelijke blikken moeten zien dat ik van ze walg , mijn bloed kookt op die momenten en heb menige rifrat naar zijn moer en zus gevloekt , iedereen heeft zijn grenzen en als het om islamitisch afval gaat ligt mijn grens erg laag .
  Als je na de film het commentaar hoort van die gluiperige achmed op vragen van die presentatrische weet je genoeg , dan krijgen we een partij taqiyya geouwehoer , die moknieler was niet te stoppen , jammer dat ie de feiten , zo zichtbaar , niet kon ontkennen anders had ie het zeker gedaan , nee hoor t ligt niet aan de walgelijke verziekende islam en die afgrijselijke cultuur , tuurlijk niet joh .

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Hellen het is gewoon een feit, linksen en moslims hebben het volgende gemeen; veinzen, bedriegen, liegen, mensen met andere meningen haten, iedereen dwingen te denken als zij, moorden, etc.etc. Een paar namen van LINKSEN die zo geweldig waren volgens links, STALIN,MAO TSE TOENG, CHE GUEVARA,FIDEL CASTRO, POL POT. Ben daar maar trots op linksen.

  Like

 5. Ko Lumbus zegt:

  Gezien wat wij hier in Nederland van de mainstream politici te horen krijgen deed die Bart Somers het niet slecht tijdens die nabespreking op Canvas van die docu.
  Tijdje geleden al voordat de docu uitkwam durfde hij en publique het woord islam in de mond te nemen als het gaat om de vrouwvijandigheid van allochtonen.

  ‘Maar ik ben er evenzeer van overtuigd dat nog­al wat vrouwen zich met die hoofd­doek in­scha­ke­­len in een vrouwonvriendelijk beeld. Ik ken in mijn stad jongemannen die aan de lo­pende band zondigen tegen de islam omdat ze drin­ken en stelen. Toch vinden die mannen niets leuker dan meisjes terroriseren en ze dwingen om een hoofd­­­doek te dragen omdat ze anders hoeren zou­den zijn. Dat maakt mij kwaad. En dat nega­tie­ve vrouw­beeld begint in de hele samenleving door te dringen. Ik ben bezorgd over mijn ei­gen doch­ter die opgroeit. De seksuele voor­in­ge­no­menheid van jongens te­gen­over meisjes hangt voor een deel samen samen met het vrouw­beeld van een welbepaalde vorm van islam. Daar­­tegen moeten we als samen­le­ving een vuist maken’

  http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:mFbkv8OSJ-oJ:www.knack.be/nieuws/belgie/bart-somers-dat-negatieve-vrouwbeeld-maakt-mij-kwaad/article-1194677693822.htm+bart+somers+islam&cd=9&hl=nl&ct=clnk&gl=be

  Like

 6. Dagelijks maken vele vrouwen, zowel jong als oud, mee dat ze voor hoer, bitch, slet en erger worden uitgemaakt. Daar is niets vreemd aan. Het gebeurt in Groningen, Leeuwarden, Zwolle, Amsterdam, Rotterdam en al die andere grote plaatsen. Het gebeurt ook in de kleinere plaatsen door het hele land. Het wordt maar al te vaak afgedaan als incidenten maar niets is minder waar!
  Het geeft aan dat zij zich verheven voelen boven de vrouwen, niets meer en niets minder.
  Voor wie nu nog zegt dat het meevalt: Naïeveling! Kom eens uit die ivoren toren en beleef wat vrouwen hier in Nederland en andere landen meemaken wanneer de islam de kop op steekt!

  Like

 7. Hellen zegt:

  Lees net op Else4 dat probleem gezinnen jaarlijks 10 MILJARD kosten , zou erg graag willen weten hoe groot het aantal (verrijkende) islamitische gezinnen daar tussen zullen zitten .

  Like

 8. @Hellen: Als je de postcode van de gemeente ‘De Ronde Venen’ 3641 invult op http://www.geenstijl.nl/ (rechts onderin) dan zie je dat alleen al in die gemeente zo’n 7.8% van allochtone afkomst is. Dat zijn zo’n 900 mensen op een gemeentebevolking van zo’n 11.500 bewoners (in 2010)
  Nu ben ik niet zo’n groot rekenworden maar als je dat zou omrekeken naar Nederlandse begrippen dan denk ik dat het merendeel van de gezinnen van allochtone afkomst zal zijn…
  Zonde van van het geld, imho

  Like

 9. ‘Nederlandse begrippen’ moet ‘landelijke cijfers zijn’… my bad 😉

  Like

 10. Andre von Bremen 28 juli 16:39
  Wat wilt Andre von Bremen, Propheet van de Gotland’s Kerk ?

  – EU verlaten en lid worden van EFTA : European Free Trade Association, met Norwegen en Zwitserland.

  – Euro Geld verlaten voor de creatie van een Nordeuropa Geld Eenheid met landen van onze Noordeuropese Manier en Niveau van Leven

  – Respect van gelijkheid en reciprociteit van de wetten over Immigratie : aanpassing bij ons van dezelfde wetten over Immigratie dat Saoudiërs doen met onze mensen die bij hun gaan werken en leven. Daarvoor zijn hier de praktische punten dat Saoudia toepast :

  – binnenkomen in het land blijven met een arbiedscontract

  – Akkoord zijn met de lokale wetten

  – Geen Familiale Groepering

  – Geen trouw met lokale vrouw

  – Geen invoer van eigen Religie

  – Uitzetting buiten het land als een criminele feit gebeurd…

  – Respect van Tradities van Leven en Natuur, zonder dogma : presentatie van een pas geboren kind, het trouwen van Man en Vrouw vóór Famile en Vrienden (de Sippe), acceptatie in de Nordeuropa Gemeenschap, ceremonieel voor de Doden, Feest van Midsommer en Yule zonnewenden.

  – Respect van gelijkheid tussen Man en Vrouw met help aan een Familie 5 Plan zolang onze Nordeuropa demografie blijft negatieve (onder 2,1 per koppel)

  Probeer niet om tegen te vechten, dit zou een aanval op mijn Godsdienst zijn… en dat is wettelijk strafbaar !

  Andre von Bremen, Profeet
  van Gotland’s Kerk.

  Welkom op onze Think Tank op YouTube onder de naam GOTLAND SEMINAR pro NORDLANDIA : http://w1p.fr/56144 – Complete presentatie in pdf op aanvraag : andrevbremen@gmail.com – Groten vanuit Brussel / Hoofdstad van Eurabia !

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Tom Hendrix zegt:

  28 juli 2012 om 19:06

  @Hellen het is gewoon een feit, linksen en moslims hebben het volgende gemeen; veinzen, bedriegen, liegen, mensen met andere meningen haten, iedereen dwingen te denken als zij, moorden, etc.etc. Een paar namen van LINKSEN die zo geweldig waren volgens links, STALIN,MAO TSE TOENG, CHE GUEVARA,FIDEL CASTRO, POL POT. Ben daar maar trots op linksen.

  Beste Tom Hendrix,
  Op zich een goed gevuld rijtje van de linkse fine fleur. Maar je hebt nog een belangrijke linkse politicus en massa moordenaar vergeten. Dat is Adolf Hitler die binnen dit rijtje bij lange na niet de minste is. Links heeft na de oorlog alles gedaan Hitler te transformeren en te plaatsen ter rechterzijde maar allen die in staat zijn door deze geschiedvervalsing heen te prikken weten dat Adolf Linkser was als Links. De linkse media gebruiken nog altijd konsequent het woord nazi als ze het hebben over het nationaal socialisme. Men doet dit met opzet omdat in deze duitse afkorting het woord socialisme niet herkenbaar is en het liefst willen ze dit natuurlijk ook zo houden.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Guus Velraeds, bedankt voor uw aanvulling. Tevens begrijp ik nu de JODENHAAT van de LINKSE ROTZAKKEN BETER!

  Like

 13. lucky9 zegt:

  @ Sofie Peeters
  Als je hier dan toch zou komen kijken om de commentaren te lezen naar aanleiding van de uitzending van je eindwerk heb ik een klein verzoekje.

  Besef a.u.b. dat niemand weet hoe de VRT er überhaupt achter gekomen is dat je eindwerk bestond. Normaal gezien kan niemand op het web zich dus nu al een moreel oordeel vellen over je motieven, intenties en standpunten.

  De feiten kan echter niemand meer ontkennen: uw film bestaat en werd uitgezonden door de VRT.
  Daar zal je, zo vrees ik, voor altijd mee moeten leven.

  Het debat dat deze uitzending nadien uitlokte overschrijdt in grote mate de bedoeling en betekenis van uw werk. Het is nu eenmaal onvermijdelijk dat alle aspecten in correlatie met een probleem ook betrokken worden in het nadien volgend debat.

  Het establishment speelde met vuur om uw eindwerk te gebruiken in een pre-electorale periode na het voorbijgaan van de periode van koude godsvrede tussen 11 en de dag na 21 juli.

  Voor wat mij betreft is het misbruik duidelijk omschreven. Uw eindwerk zou al jaren geleden en telkens opnieuw moeten gefilmd geweest zijn door de VRT of voormalige BRT zélf. Zij hadden daartoe de plicht en onbeperkte middelen op kosten van alle burgers maar deden het niet en nooit.

  Of je eindwerk nu cinematografisch iets waard is of niet kan ik niet beoordelen. Maar ik weet wel een ding en dat is dat de fascistische nomenclatuur op een of andere manier fameus bij de neus genomen is. Wie daarvoor de verdienste heeft is meer dan waarschijnlijk een klokkenluider die de kans schoon zag het islamofiele establishment en politieke hoeren een hak te zetten door ze te laten geilen op een politieke meesterzet die echter zoals zal blijken uiteraard een maat voor niets zal zijn geweest. Een kat in het nauw maakt rare sprongen.

  Indien ik verkeerd ben kan ik het van U vernemen, maar ik vrees er voor dat dit niet zal gebeuren.

  Like

 14. vederso zegt:

  @ lucky9 Bedankt, alweer een beetje meer context, maar bespeur ik nu toch ook enige waardering voor de documentaire en Sofie Peeters? Zie hierboven ook de reactie van Ko Lumbus over Bart Somers.

  Like

 15. lucky9 zegt:

  @ vederso op 28 juli 2012 om 22:43
  Bart Somers komt uit een goed nest: de voormalige Vlaams-nationalistische Volksunie na een lange slijtageslag gedecimeerd door het regime van de Belgische apparatsjiks. Hij zocht en vond een toevlucht bij de toenmalige liberale partij.

  Spijtig genoeg werd deze op haar beurt gekaapt door een verrader nl. Pinokkio Verhofstadt die middels zijn zogenaamde burgermanifesten die in feite geschreven waren door zijn broer (van takiyya gesproken!) de bevolking langdurig wist te misleiden als eerste minister. Zoals U kan raden met werkelijk desastreuze gevolgen die door hemzelf nog verder worden benaarstigd in het eu-parlement. Jawel!

  Ik hou Bart Somers daar niet voor verantwoordelijk maar zijn uitspraken zijn alleen tot stand gekomen onder druk. Inmiddels stel ik me als atheïstische hond tevreden met alle kruimels die van de tafel vallen. In zoverre kan ik U volgen.

  Like

 16. marie zegt:

  @ Vederso, Ik heb zeker waardering voor Sofietje. Ze kan niet onder de sussende bezweringsformules uit die haar van jongsaf zijn ingeprent. Elk protest tegen de multikul wordt voorafgegaan door een lofzang van minstens een kwartier over de voordelen van zoveel diversiteit. Maar o, wat begint het sleets te raken, en wat klinkt het vals.
  Sofie heeft het dilemma omzeild door een genadeloos portret neer te zetten. Filmisch heel sterk hoe ze houding van vrouwen in een omgeving met zoveel sissende barbaren uitbeeldt. Je neemt je omgeving niet meer waar, stoeptegels en de punt van je schoenen is alles wat je ziet. Je moet geestelijk al bijna een burka over je kop trekken om je bestemming te bereiken.
  En ondanks de bijna totaal gelukte hersenspoeling heeft Sofie daar genoeg van. En ze beeldt uit wat ze nog maar net voorzichtig is beginnen te denken. Knap gedaan.
  Ook applaus voor de burgemeester van Mechelen, die de Hassan afkapt als die bedenkt wat de vrouwen moeten doen. ” Die vrouwen moeten niks, de mannen moeten aangepakt worden “..
  Ik erger me niet meer zo tegenwoordig als ik die policor riedel hoor. we zijn daar nog niet vanaf voorlopig. Maar het doet me deugd als de boodschap vervolgens niet mis te verstaan is. Het zijn nog maar haarscheurtjes, maar het worden barsten, en uiteindelijk zullen de leugens aan zichzelf ten onder gaan.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  @Hans van de Mortel 10.57. uur, hoef er niets aan toe te voegen, perfect comment.

  Like

 18. lucky9 zegt:

  aisha schrijft op 28 juli 2012 om 23:47
  “een boete van 250 euro wordt opgelegd aan een ieder die vrouwen op straat lastig valt ” en “de maatregel gaat per direct in.”
  Ze gelooft blijkbaar nog in sinterklaas en duidelijk ook in de Belgische fabeltjeskranten.

  Om het ophitsen in moskeeën te voorkomen moeten alle moskeeën definitief gesloten worden want ophitsing, het wegzetten van niet-moslim-mensen als inferieur of over politieke jihad praten is de bestaansreden van elke moskee. Daarvan is het audio en video bewijs reeds lang onomstotelijk bewezen.

  Over discriminatie zullen we maar best zwijgen tenzij Aisha een belastingverhoging wil opleggen om elke moslima elke drie dagen gratis twee nieuwe en gesubsidieerde gsm’s te laten aankopen.

  Alles bij elkaar beschouwd haar lijstje met wensen lijkt verdacht erg op takiyya in onversneden vorm. Surrealisme heeft bestaansrecht maar er zijn grenzen.

  Like

 19. vederso zegt:

  @ marie om 7.33 Mee eens. Als Kathleen Cools zegt : “maar dat is de realiteit,” dan vind ik dat winst. Overigens, de trailer gaat met engelse ondertiteling de hele wereld over. Ik las bij Vlad Tepes gisteren ergens; 1000 views per uur (ook op MRCTV) Sofie Peeters heeft met haar documentaire een zenuw geraakt, daarom compliment aan Sofie Peeters. En ik denk de kritiek van Prometheus wel te begrijpen, maar legt hij de lat niet te hoog? En of Belgische politici nu echt of zogenaamd schrikken, lijkt me nu minder belangrijk dan dat ze tenminste geschrokken zijn, waarom dan ook.

  Like

 20. E.J. Bron zegt:

  Hoezo behelpen!? Gewoon de link kopiëren en in je comment plakken. Wat is daar moeilijk aan?

  Like

 21. vederso zegt:

  Jammer, maar Sofie Peeters lijkt toch een beetje op de terugtocht. En misschien krijgen Prometheus en lucky9 hier meer gelijk dan ik en zal er geen werkelijk debat plaatsvinden. Nogmaals, jammer. (vertaling van L’Avenir.be naar het Engels)

  http://vladtepesblog.com/?p=50943

  Like

 22. vederso zegt:

  En Martien Pennings zag het natuurlijk ook scherper in het artikel waar het mee begon (andere draad). Aan allen “compliment.” Ik ben ook naïef dus. Dat de video onder het artikel op zwart is, is een veeg teken.

  Like

 23. Niet zo zeer een veeg teken, eerder een duidelijk teken. Ga er met een gerust hart vanuit dat uploader van die video een juridisch schrijven heeft ontvangen (eventueel per email) met het verzoek de video te wissen of anders…
  Pure censuur en hoogstwaarschijnlijk ook onder dwang. Vrijheid begint een steeds schaarser begrip te worden!

  Like

 24. Ko Lumbus zegt:

  @Vederso 21:36

  Hoezo is die video op zwart?
  De link hieronder naar de video kon ik gewoon openen.

  http://www.canvas.be/programmas/terzake/server135811c22%3A1382dd68823%3A-77e5#panel-epi

  Like

 25. E.J. Bron zegt:

  EUREKA!! 😉 😀 Hij staat er weer hoor!

  Like

 26. E.J. Bron zegt:

  Even afwachten hoe lang hij blijft staan Pieter…. 😉

  Like

 27. Moet i hem rippen en eventueel ergens hosten?

  Like

 28. vederso zegt:

  @ Ko Lumbus, ja die doet het en misschien ook nog wel een tijdje, totdat ook deze verdwijnt.

  Like

 29. E.J. Bron zegt:

  KLASSE PIETER! 😀 Merci!

  Like

 30. Ik doe mijn best 😉

  Like

 31. vederso zegt:

  @ Pieter, kan je de link van Ko Lumbus om 21.36 uur ook bewaren, zodat het niet wegraakt?

  Like

 32. Ko Lumbus zegt:

  @Vederso, Mijn link wijst naar de Canvas/Terzake site waarop de Terzake uitzending zijn te zien.
  Ga eens even twee uitzendingen terug daar, naar uitzending 10 , 24 juli 2012.
  Ook weer een prima Terzake uitzending! Handelt over de EUrocraten, het EU luchkasteel en de onbeschaamde zelfverrijking.
  Misschien de moeite waard voor je om er een stukkie aan te wijden. 😉

  Hier de link naar die uitzending:

  http://www.canvas.be/programmas/terzake/server135811c22%3A1382dd68823%3A-77e8#panel-epi

  Like

 33. @vederso: Dat is me tot nu toe nog niet gelukt. Ik ben al aan het spitten of ik iets kan vinden wat dat voor me kan regelen 😉

  Like

 34. vederso zegt:

  Zie de link onder. Het maakt duidelijk dat Sofie Peeters dus inderdaad moeite doet om zelfs de trailer op YouTube verwijdert te krijgen omdat de invalshoek vanuit de counterjihad haar niet bevalt. Dus is het niet meer naïeve Sofie, maar leugenachtige Sofie en dat is teleurstellend. Ze moet zich onder grote druk gezet voelen.

  http://vladtepesblog.com/?p=50943&cpage=1#comment-65372

  Like

 35. En vandaar dus ook de mirror die ik voor deze twee delen heb opgezet. De beide bestanden heb ik lokaal staan dus mochten ze verdwijnen dan flikker ik ze even hard weer online 😀

  Like

 36. Trailer ook veilig gesteld (diverse trouwens) 😉

  Like

 37. E.J. Bron zegt:

  Goed bezig collega! 😉 😀

  Like

 38. Ik zal ze straks even uploaden en de links hier plaatsen

  Like

 39. lucky9 zegt:

  Dit geeft “ter zake” redelijk goed mijn mening weer:
  Bij de VRT hebben ze het hoofd al met as bestrooid van spijt. Spijt dat ze, via het reeds veel besproken filmpje, ruchtbaarheid gegeven hebben aan de naakte feiten in de straat. De feiten , en véél erger, zoals die al jaren geplogenheid zijn en met stijgende tendens.

  Plotseling voelt de politiek zich geroepen om antwoord(en) te geven. Het is dan ook hoogtijd want de verkiezingen staan op de dorpel nietwaar. De ene gaat dit en de andere dat. De onmacht druipt er af.

  Het is doodeenvoudig : ze staan machteloos tegen de vloed van, niet alleen, het sexistische gedrag van de hier opgevoede vreemdelingen-racisten. Zij hebben geen antwoord omdat er geen mogelijk is zonder geweld. Het patroon schilderde zich reeds jaren geleden af :

  – Geen vervolgingsbeleid.
  – Machteloos gemaakte politie op bevel van de politiek.
  – Vervolgde politie zelfs bij lasterlijke en valse aangiften.

  De No-go straten, wijken, gemeenten zijn er niet plotseling gekomen. De bevolking mijdt het openbaar vervoer zoveel mogelijk. Laten we aannemen dat de GAS-boetes tot 250 € er komen. Dat is geen kunststuk .Wie gaat ze waar innen ? Het interventie-escadron vooraf gegaan door het pantserwapen ? Een depressieve deurwaarder misschien die zijn leven beu is ?

  Wanneer deze verlichte politieke geesten zich meer moesten beraden bij de gewone burger, zouden ze weten waar de puttekes stinken en de staatsgazetten de opdracht geven de klepel weer in de klok te hangen. Ik zie de aanslag nog direct niet komen via de belastingen. Ook niet voor de onbetaalde verkeersboetes want het merendeel van deze vrolijke bendes werken niet en betalen geen belastingen. Voorbeeld : 40 % werkeloosheid in la capitale en in Antwerpen is het niveau van de lucratieve bezigheid te vinden in het rioolwater, puur winst…Olé !

  Like

 40. lucky9 zegt:

  @ Ko Lumbus op 29 juli 2012 om 22:06
  Inmiddels via alle apps op firefox helaas niet meer. Het verzet moet sneller zijn en daarna alle claims op vermeende auteursrechten op U-tube en dergelijke trachten te omzeilen.
  The cyber-war has just begun!
  Systematisch worden alle communicatie-kanalen gecensureerd of definitief afgesloten. Ik begin Breivik te begrijpen..De fascisten zijn nu reeds aan aan de macht. Laat het armageddon maar komen, het is onvermijdelijk! Trek uw conclusies!

  Like

 41. Pingback: Sexchikane på Bryssels gader: “Femme de la rue” « Snaphanen

 42. Ik heb inmiddels 2 redelijk goede versies kunnen verkrijgen van de uitzending van Terzake 26/07/2012. Deze zal ik vanavond nog uploaden als mirror voor de liefhebbers…

  Like

 43. En dan hier de aflevering van Terzake 26/07/2012.

  CAM versie: http://www.youtube.com/watch?v=lK01DxmrE9I
  RIP versie: http://www.youtube.com/watch?v=kXHYd7jWGn0

  Enjoy!

  Like

 44. lucky9 zegt:

  De Cirkel is rond. Studente Sofie Peeters, maakster van de documentaire “Femme de la rue”, werpt haar maskertje af en is uit de kast gekomen als “poco pur sang”.
  In De Standaard liet ze gisteren (6 augustus 2012) optekenen “De discussie over de oorzaken van het seksisme wordt ook gekaapt door extremisten. Sharia4Belgium is zich gaan moeien en het Vlaams Belang. En in Nederland ook de PVV, de partij van Geert Wilders.”
  Daarmee zet ze twee grote democratische partijen op één lijn met een bende waanzinnige godsdienstfanaten en noemt ze deze partijen in een zelfde adem extremisten.
  Ik heb geen enkele reden om aan te nemen dat men haar woorden vervalst, want dat zou deze krant niet durven. 😆 Het eindwerkje van studente Sofie Peeters werd toevallig uitgezonden door de belgische islamofiele staatszender en nu trekt dezelfde juffrouw Peeters haar pruilmondje open om twee politieke partijen te beschuldigen dat ze zich “bemoeien” met wat er uitgezonden wordt op dezelfde staatszender.
  Volgens de juffrouw moeten de kijkers kijken en slikken en zich verder niet uitlaten over de inhoud of daar conclusies uit trekken die niet stroken met de opvattingen van het regime. De juffrouw kan in principe zonder verder ingangsexamen de personeelsgelederen van de belgische islamofiele staatszender vervoegen : zij is geslaagd.
  Het cultuurrelativisme van gehersenspoelde jongeren als Sofie Peeters is verbijsterend debiel. Haar filmpje mocht er allicht wel zijn maar voor algemene ontwikkeling, democratische gezindheid en respect voor haar eigen volk en taal is Sofie Peeters volledig mislukt.
  Een corrupte eurofiele apparatsjik in wording die zou moeten gebuisd worden in plaats van levenslang als bevoorrechte ambtenaar te mogen parasiteren op kosten van de Vlaamse belastingbetaler.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s