Gebroken beloftes: komt Neurenberg 2.0?

(Door: Udo Ulfkotte)

In rechtszaal nummer 600 van Neurenberg werden na de Tweede Wereldoorlog prominente nazi´s veroordeeld. De zaal moet nu wereldcultuurerfgoed worden. Dat is goed. Waarschijnlijk is de plek later nog een keer nodig. Per slot van rekening leiden huichelachtige politici Duitsland opnieuw de vernieling in.

Duitsland´s vooraanstaande politici hebben ons volledig bedrogen. Dat doen ze iedere dag. Zojuist heeft de standaardleugenaar Wolfgang Schäuble beweerd, dat de euro een stabiele munt zou zijn – naar binnen en naar buiten. Daarbij daalt de koers van de euro steeds verder en weldra zou de euro nog maar een dollar waard kunnen zijn. We worden dus dag na dag sluipend onteigend. Standaardleugenaar Schäuble zei in december 2009 ook: “Het zou verkeerd begrepen solidariteit zin als we de Grieken met financiële hulp onder de armen zouden pakken.” En Schäuble zei op 24 juli 2010: “We stoppen met de reddingsparaplu. Dat hebben we duidelijk afgesproken”. De waarheid: Op 22 maart 2011 werd de reddingsparaplu voor onbepaalde tijd verlengd.

De euro is intussen een zwakke munt en een niet te onderschatten gevaar voor de Europese gedachte. In naam van de euro wordt op bijna religieuze wijze een Europese solidariteit bezworen, die echter niet alleen een ten hemel schreiende onrechtvaardigheid tegenover de burgers van het eigen land, maar ook tegenover die in partnerlanden is. Want deze huichelachtige solidariteit schaadt op de lange termijn de Europese gedachte veel meer dan een ongemakkelijke waarheid die openlijk wordt uitgesproken. En de waarheid luidt, dat we constant alleen maar belogen worden.

Herinnert u zich nog, dat men ons in 2010 bij het eerste noodfonds voor Griekenland beloofd had dat dit alleen maar noodzakelijk zou zijn om “de markten tot rust te brengen” en dat dit fonds zeer zeker niet volledig gebruikt zou worden? In maart 2010 ging het in Europa om het eerste noodfonds. En EU-raadspresident Herman Van Rompuy sprak van een zuiver symbolisch signaal. De 110 miljard euro zouden in werkelijkheid helemaal niet worden opgevraagd, ze zouden slechts een signaal naar de markten toe zijn. De waarheid: Al drie maanden (!) later was duidelijk dat het geld niet alleen symbolisch op tafel werd gelegd. En het was duidelijk, dat de enorme sommen niet voldoende zouden zijn. Het IMF oefende druk uit om nog een noodfonds in het leven te roepen. En in juli 2012 werd via het EFSF het tweede fonds van 130 miljard euro besloten. Korte tijd later sprak men al van een derde noodfonds. Intussen werd als constante reddingsparaplu het ESM opengeklapt.

Herinnert u zich nog, dat Christine Lagarde in mei 2011 (destijds was ze nog Minister van Financiën van Frankrijk) m.b.t. een mogelijke vermindering van de schulden van Griekenland zei: “Een herziening van de Griekse verplichtingen is absoluut uitgesloten”. De leugenaarster Lagarde is inmiddels de cheffin van het IMF geworden.

Het ergst echter is de gebroken belofte, dat de financiële hulp aan de schuldenlanden de Duitse belastingbetalers niets zou kosten. In het jaar 2009 verzekerde de Duitse bondskanselier Angela Merkel de burgers, dat de opgenomen kredieten automatisch afgelost zouden worden. Waarschijnlijk zullen onze politieke misdadigers op zeker moment automatisch in Neurenberg terechtkomen.

Bron:

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/udo-ulfkotte/wie-versprochen-so-gebrochen-kommt-nuernberg-2-.

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Elite, EU, Eurocrisis, Graaien, Griekenland. Bookmark de permalink .

6 reacties op Gebroken beloftes: komt Neurenberg 2.0?

 1. Marcel zegt:

  Ik denk dat het pas – net als de eerste neurenberger processen – tot een rechtsgang tegen de landverraders komt als er eerst een fikse oorlog overheen is gegaan. En die mogelijkheid van een oorlog komt me helemaal niet meer zo denkbeeldig voor als je nuchter in ogenschouw neemt wat voor ellende er aan het ontstaan is in het kielzog van die pokke eenheidsmunt.

  Verder ga ik persoonlijk pas akkoord met een Neurenberg 2.0 als er ook daadwerkelijk de doodstraf uitgesproken kan worden. Als dat niet het geval is dan kunnen we beter de methode Milanese volgen die zich rond dezelfde tijd met een nationale leiderskliek afspeelde, of desnoods de Roemeense methode zoals ontwikkeld in 1989. Al moet ik zeggen dat die Roemeense methode het volk nog wel de minste lol geeft, voldoening geeft het wel.

  Like

 2. Leto 2 zegt:

  Na WOII werden in Neurenberg de marionetten berecht en gevonnist.
  Achter de nazitop stond een onzichtbare groep industriëlen (bijv. IG-Farben) die na de oorlog gewoon weer de draad oppakte en tot de dag van vandaag doormanipuleert.
  Merkel, Sarkozy en Rutte zijn muppets die de mond openen en sluiten als de hand in hun kont dat gebiedt.
  Niet dat dit ze vrijpleit maar als er weer een procesronde komt in Neurenberg, vergeet dan niet ook de werkelijke aanstichters van de ellende te berechten.

  Like

 3. [img]http://infohit.nl/images/NatOmroepSlet.jpg[/img]

  Like

 4. lucky9 zegt:

  Ulfkotte schrijft de waarheid. Waarom kunnen de kranten dat nu ook niet?

  Like

 5. De MSM hangen alleen maar aan de lippen van de eurofielen. Wat de eurofiel verteld is de volledige waarheid en aldus wordt deze doorgegeven door de MSM. En of het nu de oude of de nieuwe media betreft: Het is een grote pot met natte drek als het gelieerd is aan de MSM!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s