Zuid-Afrikaanse Boeren klagen over rassenhaat en volkerenmoord

Sinds 1994 werden er in Zuid-Afrika meer dan 3000 blanke Boeren vermoord, vaak onder vreselijke omstandigheden. Alleen dit jaar al werden binnen een maand al 17 moorden geregistreerd, waaronder zes “Boerenmoorden” – moorden op blanken, die op verafgelegen boerderijen wonen. De situatie is zo alarmerend, dat de in Washington gevestigde NGO “Genocide Watch” in september 2011 de status van Zuid-Afrika tijdelijk van observatieniveau 5 (polariserend) naar niveau 6 (voorstadium tot volkerenmoord) verhoogde.

Een hoofdrol bij het scheppen van deze atmosfeer van angst en geweld speelt Julius Malema, de inmiddels geroyeerde, maar altijd nog sterk ondersteunde leider van de jeugdorganisatie van het Afrikaans Nationaal Congres (ANC). Volgens het economische tijdschrift “Forbes” geldt hij als een van de meest invloedrijke jonge mannen van het land. Meerdere keren begon hij op manifestaties liedjes te zingen met een inhoud zoals “Dood de Boeren, dood de farmers” (“Shoot the Boer, Shoot the Farmer”) en bevorderde daarmee de haat op blanken. Foutieve beweringen, volgens welke “loonarbeiders slecht door de Boeren zouden worden behandeld” en dat “de blanken 80% van het land bezitten” – hoewel dat in het jaar 2001 in werkelijkheid minder dan 33% was – stookten de agressie tegen blanke Boeren nog eens extra op.

Julius Malema

Misdaden als deel van de politieke berekening  

“De Boerenmoorden zijn geen gewone misdaden, maar bevinden zich in een context, waarin de ANC-regering uit politieke redenen af wil van de blanke Boeren. Daarmee gaat het dus om volkerenmoord en om een misdaad tegen de menselijkheid”, zei de Zuid-Afrikaan Henk van de Graaf, vicepresident van de Transvaal Agricultural Union (TAU) in februari op een internationale conferentie in het Europese Parlement. Afgevaardigden van het Vlaams Belang, de FPÖ en de Lega Nord hadden deze georganiseerd om hun zorg uit te drukken over de geweldsexcessen in Zuid-Afrika. Daarbij werd de regering ertoe opgeroepen om eindelijk veiligheidsverhogende maatregelen te nemen.

Afrika´s blanken verzetten zich steeds sterker tegen het antiblanke racisme. Bij het Internationale Gerechtshof in Den Haag heeft een Boer uit Rustenburg al in 2010 een aanklacht ingediend tegen Julius Malema wegens misdaden tegen de menselijkheid. De Boer beschuldigt de provocateur ervan met zijn liedjes aanhangers van de ANC-jeugdorganisatie op te roepen tot volkerenmoord op de Boeren van Zuid-Afrika. Uit angst voor vervolging zou de Boer met zijn familie reeds korte tijd later Zuid-Afrika hebben verlaten.

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/009341-S-dafrikanische-Farmer-beklagen-Rassenhass-und-V-lkermord

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Communisme, Racisme, socialisme, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

16 reacties op Zuid-Afrikaanse Boeren klagen over rassenhaat en volkerenmoord

 1. Martien Pennings zegt:

  Je kan me veel vertellen, maar niet dat zwarte of zelfs lichtgetinte mensen racistisch kunnen zijn.
  Dat zit toch alleen bij echte withuidigen in het DNA?
  Nee, dat moet daar in Zuid-Afrika door de armoede van de zwarten en de onderdrukking door de witten komen.

  Like

  • ben zegt:

   Je gaat wel erg ver Martien,,,,,,denk je dat de witte vrouwen verkracht worden door de zwarten,om dat de zwarten arm zijn?
   in welk deel van de wereld leef jij?

   Like

 2. tante sidonia zegt:

  Het is nobel dat u hier aandacht aan schenkt. Het zowiezo een nachtmerrie om te zien wat onze verre familie in RSA in 100 jaar hebben opgebouwd weer binnen enkele jaren wordt afgebroken. Ik heb geen enkele kans om de Afrikaners een keer te komen bezoeken. Ik hoorde laatst nog een verhaal van iemand die zo dapper was om tegen beter weten in toch naar RSA te gaan en hij werd binnen vijf minuten beroofd. vijf minuten!!!

  Echter, het spijt me om te moeten vertellen dat het in de VS dezelfde kant opgaat. Ik volg de echte gebeurtenissen in de VS op de voet en na vele steden die al op Jo’burg lijken, zoals Detroit, Stockton, St. Louis, Baltimore, volgen andere steden in rap tempo. Diverse wijken van Chicago, Philladelphia en Los Angeles zijn al levensgevaarlijk, maar sinds kort zijn ook de veilige plaatsen niet meer zonder risico in bv Chicago. Chicago is de moordstad van de VS met maar liefst 284 moorden in alleen al 2012!!! Ter vergelijking, het grotere NYC heeft 223 moorden en Philladelhia 193 en LA 159… De meest liberale Amerikaan geeft me toe dat het in Florida niet meer pluis is en in Miami leeft men al in gated communities. Dat wil zeggen dat buurten zijn vergrendeld met hekken en dat er een gewapende buurtwacht rondloopt. U kent uiteraard het incident Zimmerman-Trayvon. Het is verwacht dat het met NYC wel eens erg fout kan aflopen. Obama heeft om duidelijke redenen het voorstel om de rijken extra te belasten afgekeurd, dit omdat men bang is voor white flight en urban decay waardoor ontelbaar verlaten huizen zullen worden ingezet als section 8 housing. Zonder te weten wat dit precies inhoudt, denk ik dat u wel weet wat hier de gevolgen van zijn.
  Er is een enorme golf van “haat” tegen blanken in de VS, waar ik nog even op terug ga komen. U dacht misschien dat het in de VS betere geregeld was dan hier, maar ik was met stomheid geslagen toen ik ontdekte dat ze daar nog veel gekker en politiek correcter zijn.

  Nu wilde mijn lief deze nazomer nog graag naar NYC, maar NYC is lang niet zo veilig als ze U willen doen geloven. Er is actueel antiblankenhaat nieuws waarin toeristen worden bekogeld met bakstenen. Ja u leest dat goed!!!! Onschuldige toeristen worden zonder motief, zonder aanleiding van dichtbij een baksteen in het gezicht gegooid!!!! Dit gebeurde in een ooit veilige buurt waar veel Ieren barretjes en cafe’s hebben dat toeristen lokt. Er is divers bewijsmateriaal van te vinden op het internet dat U makkelijk kunt vinden als U een beetje op de trefwoorden zoekt, maar nyc, brick en tourist is ruim voldoende. Aan de andere kant, misschien dat ik dan toch wel ga, omdat het wellicht een van de laatste keren kan zijn dat NYC nog te zien is. Het zal een kwestie van tijd zijn dat het in de VS onleefbaar gaat worden en dat men niet anders kan dan de failliette staten af te stoten (diverse steden en staten zijn al op sterven na dood en bankroet), dat houdt automatisch in dat de VS hun machtpositie zullen verliezen en die kan overgenomen worden door de Indiers, de Russen, de Chinezen.. of ja zelfs de Arabieren.

  bijlage
  http://newyork.cbslocal.com/2012/07/19/irish-visitor-to-undergo-surgery-after-vicious-brick-attack-in-the-bronx/
  http://www.vnnforum.com/showthread.php?t=141889 (lees en huiver)

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Ik was in 1984 in Zuid-Afrika.
  Een land met 21 miljoen zwarten, waarvan hooguit 20 % orginele zuid.afrikanen, en 5 miljoen blanken en apartheid.
  Nu wonen er ongeveer 40 miljoen zwarten, vier miljoen blanken, waarvan ongeveer 800.000 in erbarmelijke omstandigheden.
  Alle slechte omstandigheden statistieken van roof, moord en doodslag zijn sinds het afschaffen van de apartheid geweldig opgelopen.
  Ook ben ik ervan overtuigd dat armoede en honger veel erger zijn geworden.
  Sinds de WK voetbal zien we er ook niet veel meer over behalve de lege stadia waar niemand iets mee kan.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Goh Sidonia, begint het daar op bepaalde buurten in Europa te lijken?????

  Like

 5. tante sidonia zegt:

  Oh excuses voor die tweede schakel. Daar wordt taal gebruikt waar ik niets mee te doen heb. Ik kende het artikel, maar ik zag de omschrijving geheel over het hoofd. Kunt u die link aub weghalen?

  Like

 6. Rudor zegt:

  De klacht van die boer uit Rustenburg (ingediend in 2010!) zal wel op niets uitlopen. Hij is immers blank dus racistisch. Het is de eigen schuld van al die boeren, zal er wel gedacht worden.
  Zuid-Afrika, een van de eerste landen waar de linkse Gutmenschen een wisseling van de macht hebben bewerkstelligd. En zie wat er van gekomen is.
  Overigens, als je die Julius Malema goed in de ogen kijkt, kan je zijn waanzin daarin weerspiegeld zien.

  Like

 7. Peter Rissing zegt:

  De MSM zitten nu met een probleem. ‘Apartheid’ blijkt alleen van toepassing op de blanke bevolking van Zuid-Afrika.
  Als -in Z.A.- een Zwarte een Witte discrimineert vanwege zijn huidskleur en hem/haar daarbij ook nog eens vermoord zal in de MSM niet van apartheid worden gesproken.
  De MSM discrimineren dus, op basis van huidskleur worden de zwarte Zuid-Afrikanen (voortdobberend op het communistische gedachtegoed van het ANC) apartheid onthouden.
  Dat begrip past blijkbaar alleen bij de blanke Zuid-Afrikanen, volgens de linkse MSM.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Hans van de Mortel, beste Hans ga een heel stuk in jouw gedachten mee. Meestal vind men deze gutmenschen, in de achterban van het cda, met name bij de ARP vleugel. Ik heb nog steeds Christus als voorbeeld van een HUMAAN MENS, maar ook ik word geplaagd door hevige twijfels- ja ook over het christelijk geloof. Ik neig er steeds meer naar toe om te zeggen ik ben humanist, en dat Hans is de beste richting om godsdienstwaanzin te voorkomen. Verder is uiteraard het verdoemde LINKS een grote oorzaak van alle ellende.

  Like

 9. In Zuid-Afrika, er bestaat een kleine ”privé” streek uitsluitend voor Witte Volk, steun dem : ORANIA

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Ik heb vaker aan evangelisten e.a. andere geloofbrengers gevraagd wie ons het recht heeft gegeven om die zwarten te vertellen dat hun geloven en ideën fout waren en wij westerlingen het wisten.
  Naar mijn idee een brutaliteit en arrogantie zonder weerga.
  De arabieren hebben hun altijd geroofd en vervolgd.

  Like

 11. Apartheid is er nog steeds in SA maar dan nu gericht tegen de blanke boeren, dus andersom. In welk land gebeurde a kort geleden ook. Daar werden (blanke) boeren ook verdreven, mishandeld, vermoord.

  Like

 12. Peter Rissing zegt:

  @ Pieter Veenstra 28 juli 2012 om 12:39
  Nu heb ik om 08.36 net zitten uitleggen dat dát geen apartheid mag heten van de MSM.
  Als je wordt gediscrimineerd of doodgeschoten in S.A. heet het alleen apartheid als dat een ‘swarte’ overkomt.
  Gebeurd hetzelfde met ‘blankes’ dan spreekt de MSM van vrijheidsstrijd.
  De mening van de Bosjesman of de Hottentot -de autochtone bewoners van Zuid Afrika- hierover, wordt meestal niet gevraagd.

  Like

 13. @Peter Rissing: Laat ik nu net totaal geen boodschap hebben aan de mening van de MSM 😀

  [quote]
  De mening van de Bosjesman of de Hottentot -de autochtone bewoners van Zuid Afrika- hierover, wordt meestal niet gevraagd.
  [/quote]
  Klopt. De mening van de autochtone bewoner wordt nergens (ook in Nederland) zelden of nooit gevraagd. Typisch MSM gedag…

  Like

 14. Peter Rissing zegt:

  @ Pieter Veenstra:
  Gelijk heb je. Alleen jammer dat de meeste mensen hun mening laten bepalen door wat de linkse MSM (onder aanvoering van de NOS) menen te moeten publiceren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s