Prostitueert Beatrix van Oranje zichzelve voor een handvol kunstgras?

 

(Door: Martien Pennings)

Ik word omringd – op straat, in de media, in de politiek, in het onderwijs, overal – door een cultuur die mij in de laatste dertig jaar geestelijk totaal vijandig is geworden. Ik voel mij een vreemde in eigen land. Ik ben zelfs niet meer in staat de omvang en diepte van mijn kosmische walging in al zijn aspecten onder woorden te brengen. Het wordt dus  wéér een uitsnedetje, min of meer toevallig, maar wel symbolisch. Een waxinelichtje, geworpen  naar de Gouden Koets.

Tekening gemaakt door Bernard Willem Holtrop (1969)

Om te beginnen zal ik maar weer eens  mezelf  citeren. Dezer dagen doe ik niet anders. Nou ja, af en toe schrijf ik wéér hetzelfde stuk over Israël,  maar dan net  effe anders. Alles heb ik al gezegd en dat dan meermalen. Maar het helpt niet. Het dringt niet door. De collaborerende waanzin blijft regeren.  Het onderstaande zei  ik op 29 januari 2012:

“Toen Beatrix met die hoofddoeken rondliep in die kille marmeren hallen van die met bladgoud beklede Golfstaten trok ik in gedachten de zwaarfluwelen voorhangen opzij die de gruwelijke werkelijkheid van die despotieën aan het oog onttrekken en zag Auschwitz. Want de hoofddoek is een dubbele Jodenster. De hoofddoek staat voor de naar binnen gerichte én de naar buiten gerichte racistische terreur van de islam. Naar binnen op de vrouwen en naar buiten op de ongelovigen en van die vooral op de Joden natuurlijk. En als de van Jodenhaat druipende wereld van de islam zijn zin krijgt is de volgende Holocaust grondiger dan de vorige. Ja, zo staan de zaken óók in Oman en ook in Abu Dhabi. Niet alleen de scheiding van kerk en staat verdraagt geen hoofddoek, elk elementair fatsoen verdraagt geen hoofddoek. Nee, die meisjes achter de kassa bij Albert Heijn weten dat niet en ik ben dan ook altijd heel vriendelijk tegen ze. Maar Beatrix heeft echt alles ter beschikking om gigantisch veel beter te weten. Het was een misdadige provocatie en collaboratie met het Kwaad door de vorstin.

De laatste decennia heeft een steeds grotere walging en woede mij bevangen. Het zou kunnen dat ik van mezelf niet gelukkig ben, maar de collectieve ontsporing van onze quasi-elite, inclusief dat hele koningshuis, heeft het lachebekje in mij evenmin gestimuleerd. Ik ben geen Oranje-fan en geen Oranje-hater. Ik ben dol op die ene Oranje-kanjer: Willem (1533 -1584): “De tirannie verdrijven, die mij mijn hart doorwondt.” Maar die hele koningin interesseert me eigenlijk geen zak. Naar dat platte sentimentalisme van die Kersttoespraken, verpakt in potsierlijke deftigheid, heb ik nooit langer dan 30 seconden geluisterd. En als ik niet alleen Tweede Kamer-voorzitster Gerdi Verbeet een terroristenhoer noem, maar ook de Majesteit, dan zit ik niet te gnuiven of te kneukelen. Misschien word ik dadelijk van mijn bed gelicht wegens majesteitsschennis of zoiets en ik vind het bovendien eigenlijk heel vervelend dat ik naar het scheldwapen moet grijpen om iets onder de aandacht te brengen. Ik heb veel gescholden in mijn stukken contra de quasi-elite, maar ik heb eigenlijk de pest aan schelden en ik doe het uitsluitend om aandacht te trekken. Niet naar mezelf, maar naar wat ik zeg.

“Want ik vind het waarachtig gruwelijk wat er met het Westen, inclusief Amerika, aan het gebeuren is. En als ik het in één beeld moet vangen dan is het Gerdi Verbeet die een vertegenwoordiger van het gruwelijkste totalitarisme dat deze aardkloot ooit heeft gezien een intense knuffel geeft, terwijl Alexander Pechtold op de achtergrond glunderend zijn beurt staat af te wachten. Mag Moet Abbas is namelijk een Mohammedaan, een Jodenhatende voorbereider van de volgende Holocaust, een gekende terrorist en terroristenverheerlijker, met name van de Jodenmoordenaars bij de Olympische Spelen van 1972. En terwijl ik dan naar de dierlijke overgave aan het Kwaad in het gezicht van Verbeet kijk, denk ik aan Beatrix die deze ploert “in privé-audiëntie” ontving en vraag me af: heeft de Majesteit dat weerzinwekkende lijf van deze “Palestijn”ook omarmd, die vlezige wangen gekust?

Er is teveel en te lang in mijn onderbuik geroerd door hedonistische collaborateurs mét en ontkenners ván het Kwaad, door Gutmenschen, bestijgers van het morele krukje met hun onbedaarlijke hang naar zelfmanifestatie en oh-wat-is-het-toch-fijn-in-mijn-eigen-hoofd.

Ik ben vooral de verraders van Israël gaan haten.
Genoeg!
En klaag me vooral aan, stelletje booswichten.

( . . .)

De goede zaak kan de publiciteit wel gebruiken.
Mene Tekel!

Einde citaat.

Ja, dat bezoek aan “de Golfstaten” van Hoogheid. Ga eens naar dit verslagje kijken van het NOS-journaal: “Koningin Beatrix is aangekomen in Qatar”.

Zie in dat verslagje hoe Majesteit beleefd de hoogste onderscheiding die Nederland te vergeven heeft, aanbiedt aan zo’n haremhoudende slachter in zo’n zedig-reine witte jurk, hoor en zie hoe Bernard Wientjes, de pooier die Beatrix begeleidt “geen enkele schade voor het Nederlandse bedrijfsleven” verwacht, hoe de Majesteit aanschuift bij een diner voor “het Nederlandse en Qatarische bedrijfsleven”, hoe goedkoop minister van economische zaken Maxime Verhagen de Nederlandse voetballers, ons kunstgras en ons natuurgras aanprijst, alsmede onze Philips-stadionverlichting, want Nederland wil Qatar helpen het WK voetbal van 2022 binnen te halen.

En ga dan eens naar een artikel op “Vlaamse vrienden van Israël” van februari 2012 onder de titel “Judenrein Qatar klaagt judaïsering van Jeruzalem aan in Verenigde Naties”.

Bezie daar de spirituele superspek-harses van de emir van Qatar, die vindt dat “we snel moeten handelen om de judaïsering van Jeruzalem tegen te houden”.

Bekijk een cartoontje van een Jood zoals ze typisch in officiële kranten van Qatar verschijnen.

Kijk naar een foto van de Hamas-terrorist Ismail Haniyeh die de hand kust van Yusuf Qaradawi, de geestelijk leider van de Moslimbroederschap wiens wens het is om als zijn einde nadert als laatste daad Joden te mitrailleren, desnoods vanuit een rolstoel, en wiens hoofdkwartier is gevestigd  in. . . . . . Doha in Qatar.

In Doha is trouwens ook de krypto-jihad-zender Al Jazeera (correspondent voor Indonesië: Step Vaessen) gevestigd en begin dit jaar werd daar een “Internationale Conferentie voor de Verdediging van Jeruzalem” gehouden. Verdediging tegen wie? Tegen de Joden natuurlijk! Verneem hoe Qatar  op zondag 26 februari de Verenigde Naties aangemaand heeft om de “judaïsering” door Israël van Oost-Jeruzalem te onderzoeken.

De Palestijnse terroristenleider Mahmoud Abbas, die nog niet zo lang geleden door Beatrix in privé-audiëntie werd ontvangen, sprak ook op die conferentie in Doha, Qatar, en riep op tot een mars op “Al-Quds” om de Joden te verdrijven. Omgetwijfeld in de hysterisch-genocidale geest van de oproep van deze Egyptische prediker (- die overigens de wereldheerschappij voor de Moslimbroeders voorspelt) – gedaan onder het goedkeurend oog van toen nog Egyptisch presidentskandidaat Morsi.

De webmaster van “Vlaamse vrienden van Israël” zet nog een paar dingen op een rijtje en besluit:

“Qatar lijkt stilaan de uitvalsbasis te worden van een hernieuwde demoniseringsronde van Israël. De kopstukken van Hamas zijn er bijzonder welkom. Dat Hamas onlangs zijn buitenlands hoofdkwartier in de Syrische hoofdstad Damascus verhuisd heeft naar Doha in Qatar is dan ook geen toeval. Bovendien is het ook diezelfde emir geweest die Al Fatah en Hamas samenbracht in Doha en hen op 6 februari jl. een eenheidsakkoord liet ondertekenen.”

Ik zou wel eens willen weten wat er in de Arabische binnenhuisjes van zo’n vervloekte sharia-despotie aan misbruik, uitbuiting en terreur heerst. Dat moet veel verschrikkelijker zijn dan Wikipedia weet te melden.  Kijk, en dáár gaat Beatrix mede in mijn naam mooi weer spelen met de plaatselijke nazislami’s om de “economische belangen van Nederland” veilig te stellen. De Majesteit is dus niet alleen een collaboratrice, omdat ze een terroristisch zwijn als Abbas in privé-audiëntie ontvangt, maar ook een prostituée-van-de-geest omdat zij zich laat misbruiken om moorddadige misdadigers te fêteren teneinde meer kunstgras te kunnen verkopen.

Tekening van Aat Veldhoen, een geliefde van de antisemiet van Joodse afkomst Hedy d’Ancona

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Arabische wereld, Dhimmitude, Graaien, Jodenhaat, Midden-Oosten, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Taqiyya. Bookmark de permalink .

41 reacties op Prostitueert Beatrix van Oranje zichzelve voor een handvol kunstgras?

 1. marijke zegt:

  En zo is het maar net.Boy O boy,what a mess.

  Like

 2. Piet Klont zegt:

  En ik mocht mijn Boatricks-plaatje hier niet slijten!!!
  😦 😦 : (

  Like

 3. E.J. Bron zegt:

  Je wilt niet weten wat de oorspronkelijke titel en de inleiding van het artikel was Piet!! 😦

  Like

 4. Peter Rissing zegt:

  Nou, daar ben ik even stil van heer Pennings.
  U schrijft “ik heb eigenlijk de pest aan schelden en ik doe het uitsluitend om aandacht te trekken. Niet naar mezelf, maar naar wat ik zeg.”
  En ook daar bent u succesvol in want ik heb ook dit stuk van u met grote aandacht gelezen en herkenning gelezen.
  Herkenning van de materie die u aansnijdt, en de goede onderbouwing.
  Het is inderdaad tenhemelschreiend (slechts beeldspraak, want er bestaat geen hemel of hiernamaals) met welke sympathie onze vorstin de duivel (weer beeldspraak) het oor kust.

  http://europenews.dk/en/node/52108 :
  Qatari Emir Sheikh Hamad bin Khalifa al-Thani, who has long cultivated an image as a pro-Western reformist and modernizer, recently vowed to “spare no effort” to spread the fundamentalist teachings of Wahhabi Islam across “the whole world.”
  en een voorbeeld daarvan:
  The banlieues are already being exploited by Islamist preachers from countries such as Morocco and Turkey, which are leveraging the social marginalization of Muslim immigrants in France to create “separate Islamic societies” ruled by Islamic Sharia law, according to a recent study which examines the rise of Islam in France.

  En dan begin ik nog niet eens over de vrouwen besnijdenis in Qatar met goedvinden van Sjeik Hamad bin Khalifa al-Thani.

  Ik kan mij uw woordkeuze goed voorstellen, en onderschrijf het.
  Als men u een ´waxinelichtjeshoudertje´ wil doen, dient men mij -en ieder ander die uw ook verhaal onderschrijft- dus ook van het bed te lichten.

  Het belangrijkste is echter dat ik hoop dat u uw doel bereikt.
  Dat Hare Majesteit gaat inzien dat zij een slecht voorbeeld geeft.
  Dat politici wakker worden, hun idealen los durven laten, en naar de feiten kijken die onze toekomst bepalen.
  Dat zij zich realiseren dat er moslims zijn die goede mensen zijn, maar dat de islam ultiem door en door rot is, vooral van uit onze Westerse cultuur gezien.

  Like

 5. Hellen zegt:

  Ik had niks met dat zooitje duurbetaalde uitkeringstrekkers , alleen heb ik de laatste jaren een enorme afkeer van die bende neporanjes gekregen , maar toen trixnixs het presteerde om in een haathut een schaamlap over haar pruik te sjorren werd ik bloedlink en schreeuwde ik naar de TV vuile smerige dhimmy , verrader , WTF , hoe haal je het in je zieke botte kop . Hoe kan iemand respect opbrengen voor een landverrader , ik heb het gehad met die bende islamkruipers en dat durft zich Christenen te noemen ? F*ck you .
  Zo , das er uit , anders ga ik lopen stressen en dat zijn ze niet waard , dus .

  Like

 6. Jan zegt:

  Ik deel deze walging met Martien Pennings. Daarom heb ik Nederland ook verlaten om in Israel te gaan wonen. Gerdi Verbeet en de Koningin zijn terroristenhoeren, ontdaan van iedere moraal.
  Het NOS journaal is ook een terroristenhoer die Israel gehaat heeft gemaakt bij het volk net als de rest van de media. Genoeg is genoeg. Als je je wortels in Nederland hebt, snij ze dan maar door, want dit land valt niet te redden. Het wordt kapot gemaakt door mocro’s en politiek correcte linkse fascisten.

  Like

 7. Maarten zegt:

  Vurig hoop ik dat Trix en haar coterie het gaan lezen Martien.
  Hoe krijg je ze zover? Want ik vermoed dat het vrijwillig niet zal gaan. ’t Schijnt dat we allemaal zo’n tien handdrukken van haar verwijderd zijn. Misschien moeten er via die weg een papieren verse haar worden toegespeeld.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Sluit mij aan bij vorige commentaren. Ik heb net als de schrijver van het artikel, enkel nog maar respect voor Willem de Zwijger, de leider van de opstand tegen de Spanjaarden. Verder heb ik niets met MW. Bea BILDERBERG, lid van een zeer gevaarlijk gezelschap, en natuurlijk zijn daar ook laffe politici als Pechtdrol, en Rutte ook van de partij. Tenzij op 12 september een definitieve afrekening komt, beschouw ik nederland als verloren en verraden.

  Like

 9. @Martien Pennings: Goed artikel!
  Voor de rest sluit ook ik me aan bij bovenstaande comments! Die hele nepperij van de ‘oranjes’ mag wat mij betreft per vanmorgen nog worden opgedoekt! Optyphen met die veels te duur betaalde uitkeringtrekkers. ‘Hoge bomen vangen verdomd veel wind’, dat gezegde zal hopelijk heel binnenkort waarheid worden. Links gajes!

  Like

 10. Martha zegt:

  Zelden reageer ik meer op stukken op de diverse websites.
  Ik heb geen woorden meer.
  Wat blijft en steeds erger wordt is de woede, de walging, die ik deel met Martien,
  het pure weten, dat wij, burgers van dit land, verraden en verkocht zijn aan de
  meest barbaarse ideologie, wier handlangers vrijelijk ons land binnenstromen
  onze wijken in steden bezetten, onze vrouwen bezoedelen met hun smerige praat,
  onze bezittingen stelen, kortom onze levens en die van onze klein/kinderen toekomstloos maken.

  Oh my God, wat haat ik ze toch, maar evenzeer de door Martien benoemde elitaire
  hoeren, die dit mogelijk gemaakt hebben.

  Ach, ik stop ermee.
  Het haalt allemaal niks uit.

  P.s. goed geschreven, Martien!

  Like

 11. @Tom: Bea Bilderberg, Hahaha. Gezien haar houding noem ik haar met regelmaat Bea Constrictor. Heb pverigens nog met aandacht dat artikel gelezen over Bea en die schaamlap. Deed me meteen denken aan de Hoer van Babylon… Geen idee hoe ik daar op kwam maar het zal vast iets van onbewust links leggen zijn geweest…

  Like

 12. Piet Klont zegt:

  Vreemd…Elke dag voel ik me hier meer thuis.
  Neem nu het comment van zo’n Hellen, heerlijk gewoon!
  En nog een paar…nu hoef ik niet meer, scheelt tijd welke ik liever in de kartoens steek omdat Bron constant ligt te zeuren en te zaniken!
  😀

  Like

 13. Piet Klont zegt:

  Nog nieuws over die ‘vingerplant’ overigens? Die prins Befrieso of zoiets?

  Like

 14. Dat ski-plantje dient inmiddels als cocoon voor de reserve onderdelen die de oranjes nodig hebben ingeval van lichamelijk afstervende onderdelen (iets wat ik helemaal niet zou betreuren). Ik hoop zo dat het geen match zal zijn (Bea zou dan ook nog eens ontrouw aan Claus zijn geweest) zodat het niet gebruikt kan worden…

  Like

 15. @piet: Die nieuwe BeaToon is weer goed gelukt!

  Like

 16. Leto 2 zegt:

  Tja Piet, Pieter heeft gelijk om 22:13.
  Ik heb destijds op A7 al uitgelegd dat de Prins Bernhardhond 50 minuten te laat kwam.
  Hij ligt nu op de plank als spare parts.

  Like

 17. Martien Pennings zegt:

  De ratjes van PowNed hebben ook weer hun antisemitische keuteltje neergelegd. Het bericht is ondertekend door ene Y. Ritzen die wel vaker de Jodenhaat op PowNed verzorgt: http://bit.ly/N5GV6U

  “Mitt Romney heeft vandaag een INTERNATIONALE FAUX-PAS gemaakt. De Amerikaanse presidentskandidaat noemde Jeruzalem de hoofdstad van Israël. Daarmee handelde hij in strijd met de consensus van de internationale gemeenschap. Alle buitenlandse ambassades zijn namelijk gevestigd in Tel Aviv en niet in Jeruzalem, uit protest tegen DE ILLEGALE ANNEXATIE VAN HET BEZETTE ARABISCHE OOST-JERUZALEM DOOR DE JOODSE STAAT.”

  Na de revolutie moeten we niet vergeten dat tuig daar apart en met speciale aandacht op te knopen.

  Like

 18. Schnoebel zegt:

  Zo, dat hakt er weer in! Soms, soms denk ik: “ik lees die stukken van Pennings niet meer”. Niet omdat ik het niet volledig eens met hem ben maar omdat, tijdens het lezen, een bijna oncontroleerbare woede zich meester maakt van mij. Die machteloze woede en de daaruit voortvloeiende haat is slopend. Ik ben vreselijk bang voor de toekomst van Israël. Wat is dat toch die jodenhaat? Dat de islamieten hier “goed” in zijn begrijp ik nog enigszins. Hen is dat, vanaf de geboorte ingeprent, maar waarom die haat van al die anderen? Het kan toch niet alleen maar jaloezie zijn? En voor de kween en consorten zal het voornamelijk de olie zijn. Als de Israëlieten, i.p.v. de islamieten, boven op de olie zaten dan zou “de vlag” er zeker anders bijhangen.

  Like

 19. messenger zegt:

  Alleen al de eerste foto spreekt boekdelen…

  Like

 20. Piet Klont zegt:

  @Leto II: Geeft wel te denken hè, die goorpijpers.

  @Schnoebel: Datzelfde heb ik ook. Geeft overigens wel aan dat meneer Pennings precies de juiste snaar weet te raken. Een kunst op zich, voor weinigen weggelegd.

  Like

 21. Piet Klont zegt:

  @messenger:
  Mja…wat moet die cake eigenlijk op haar hoofd?
  Zo bruin bak ik ze niet…

  Like

 22. louis-portugal zegt:

  Nou Martien het gaat weer van dik hout zaagt men planken.
  Wel mooi allemaal.

  Like

 23. Martien Pennings zegt:

  PIPES ANALYSEERT ROMNEYS UITSTEKENDE SPEECH IN JERUZALEM !!!
  Ga eens kijken wat die Romney allemaal voor voortreffelijks zegt over Israël: http://bit.ly/OAAn3h
  Pipes geeft de voornaamste citaten en cursiveert binnen die citaten de kernwoorden.
  Hierop komt het neer: Amerika en Israël hebben dezelfde kernwaarden, zijn onverbrekelijk verbonden en Amerika zal zonodig Israël verdedigen.
  En dan natuurlijk het rechtuit noemen van Jeruzalem als de hoofdstad van Israël.
  En dan mag ik nog zo’n agnosterige God-skepticus zijn, ik vond dit heerlijk klinken:
  “MAY GOD BLESS AMERICA, AND MAY HE BLESS AND PROTECT THE NATION OF ISRAEL.”

  Like

 24. Piet Klont zegt:

  Ich bin Mitt Romney…ja, wat een verschil met Osimsalabimba.
  En Romney of een Rompuy is ook een wereld van verschil.

  Like

 25. Martien, het zou kunnen dat je van jezelf niet gelukkig bent? Daar ga ik wat betreft mezelf ook vanuit, maar ik weet ook: toen ik dat wel was had ik echt geen andere mening of andere werkwijze. Het kan zijn als je je persoonlijk gepakt voelt door het leven, dat je eens zo verbeten ageert tegen het gepakt worden van onze (nationale) cultuur door de xenofielen. Maar dat is dan in het voordeel van de politieke incorrectheid. Vileine linksen halen graag aan dat Wilders in zijn jeugd een meisje zou zijn kwijtgeraakt aan een islamiet alsof daardoor de islamisering niet zou bestaan waar Wilders tegen opstaat. Ik zeg dan altijd bedankt moslim, je hebt hem goed gemotiveerd. Uit ongeluk kan je je vastbijten in ageren, maar daarom kan dat nog wel realistisch zijn. Als je heel gelukkig ergens over bent kan de materie minder centraal komen te staan, zodat je meer onthecht te werk gaat, overigens in een betere werkconditie dan als je ongelukkig bent.

  Het probleem blijf je zien: dat te veel burgers nog pas beginnen met bewustworden of het zelfs helemaal niet zien of effectief ontkennen dankzij ‘humanistische’ stereotiepen over ‘gelijkheid’. Of via historische wijsheden als “de 80-jarige oorlog is ook voorbij gegaan hoor” of zelfs ‘filosofisch’ escapisme duikt op: “Maar wat je daar zegt dat is jouw perceptie.”
  Dan nog: “Het is toch al te laat.”

  Hun onbeargumenteerbaar zijn vergroot onze onmachtsgevoelens. En die maken je er niet gelukkiger op, misschien ook minder gezond. Want waar ligt de grens aan je incasseringsvermogen? Waar gaat het zich somatiseren?
  Het is geen leuke materie maar toch zit er een spannende kant aan het verzetsstrijder zijn want het is tegelijk een competitie met heftige aversies jegens de tegenstanders; dat kan zelfs verslavend zijn.

  Er is maar één juiste politieke partij in deze, maar hoe krijg je de goegemeente zover? En als die Nederland naïef naar de ondergang stemmen is dat toch ook democratisch?
  Als in gezelschap de naam Wilders opduikt ga ik altijd meteen overdreven meepraten in politiek correcte zin: “Ja die stigmatiseert mensen op hun huidskleur, dat is nieuwe Hitler want de PVV is de nieuwe NSB.” Dan zie je al spoedig een paar mensen ongelovig kijken. Gaat dat niet wat te ver? “Wilders gaat het debat niet aan,” vervolg ik dan, “typ zijn naam maar in op YouTube, dan vind je hélemáál niks, nergens een Wilders in debat.”
  Als het te gortig wordt gaan er een paar aanwezigen ‘incorrecte’ uitlatingen doen. Want het zit er wel, maar daar heb je niet veel aan bij een volk dat voor tirannen zwicht.

  Het NOS-journaal heeft eergisteren maar liefst bericht over het lastigvallen van vrouwen te Brussel, en zelfs iemand laten zeggen: door allochtonen. Ook met uitgebreid wederhoor: namelijk van Marokkanen die zich gestigmatiseerd voelden. Hoe zou je zo’n journaal-item moeten noemen?
  “Repressieve tolerantie”?

  Like

 26. Martien Pennings zegt:

  DE RATTEN VAN HET NOS-JOURNAAL OVER DE JERUZALEM-SPEECH VAN ROMNEY

  De ratten van het NOS-Journaal hebben ook weer hun Jodenhaat-keutels gedeponeerd naar aanleiding van de speech van Romney in Jeruzalem.
  Ik keek even vanmorgen, maandag 30 juli, naar de 7-uur-uitzending.
  Daarin werd helemaal bericht in de geest van de manipulatieve rotzooi die ze op hun site over de uitspraken van Romney hebben geplempt: http://bit.ly/MVVNGy

  Ik citeer van de NOS-site:
  “De uitspraak [dat Jeruzalem de hoofdstad van Israël is] ligt gevoelig, omdat ook de Palestijnen de stad als hoofdstad claimen, maar Israël het oostelijke deel in 1967 BEZETTE.”
  Hier ontbreekt dus de mededeling dat die claim van “de Palestijnen” volstrekt lachwekkend is en gedaan wordt op grond van een volstrekt opportunistische ‘invented tradition’ en wordt de leugen van “de bezetting” routineus gedebiteerd.

  “Romney sprak ook AGRESSIEF over Iran en zei dat Israël beschermd moet worden tegen een nucleaire aanval uit Iran.”
  Dat woordje “agressief” spreekt encyclopedieën over de insteek van de schrijver van dit laster-tekstje. Het is alsof je in de jaren dertig zou hebben geschreven: “Churchill sprak ook agressief over Duitsland . . . .”
  Inderdaad: het zijn de moderne NSB-ers in-de-dop bij het NOS-journaal.

  De uitsmijter, zowel in het gesproken journaal als in de test op de site, zorgde dat de ongeïnformeerde dan wel gehersenspoelde kijker en lezer bleef zitten met de indruk dat Romney iets heel fouts had gedaan:
  “De Palestijnen reageren GESCHOKT op de uitspraken. Oud-vredesonderhandelaar Saeb Erekat meent dat Romney OVER DE RUG VAN zijn landgenoten politiek bedrijft. ‘De campagne in de VS zou nooit TEN KOSTE moeten gaan VAN DE PALESTIJNEN.’
  ‘Zijn verklaringen zijn SCHADELIJK VOOR DE AMERIKAANSE BELANGEN in de regio. Ze SCHADEN DE VREDE, DE VEILIGHEID EN DE STABILITEIT’, stelde Erekat.”

  Terwijl die mijnheer Erekat natuurlijk een gewone “Palestijnse” terrorist is met een pak aan:
  Wikipedia: http://bit.ly/T0xLwG:
  “Saeb Muhammad Salih Erekat ( . . .) born April 28, 1955, in Jordanian-controlled East Jerusalem, was the Palestinian chief of the PLO Steering and Monitoring Committee ( . . .).”

  Like

 27. Tom Hendrix zegt:

  @Martien Pennings, ach waarde Hr. Pennings, de pers en media in Nederland zijn HOEREN van de gevestigde belangen, Shell,Bilderberg en LINKS. Ik verbaas mij er al niet meer over.

  Like

 28. Piet Klont zegt:

  Zeer scherp, meneer Pennings, wat u opmerkt om 09:30.
  Ik heb uitermate veel respect voor de wijze waarop u alles tot op de milimeter doorgraaft en omspit, maar vraag me tegelijk met enige zorg wel eens af of u nog wel een leven hebt.
  Of dit moet uw leven zijn, want anders zou men het toch niet vol kunnen houden?
  Wellicht geheel onvergelijkbaar maar toch…soms bijt ik mij met zoveel venijn vast in het maken van een cartoon/prent dat ik aan slapen bijna niet toekom en doorga tot zes, zeven uur in de ochtend.
  ’s Nachts kun je beter werken omdat je PC-scherm dan, in het bijna donker het scherpst is, qua kleuren en lijnen, welke met vals daglicht erbij vervagen.
  Maar ook de gedrevenheid speelt een niet onaanzienlijke rol!
  En misschien wel het belangrijkste van alles, het resultaat kunnen delen met anderen, de interactie over het geschrevene of afgebeelde waarbij men steeds weer kan leren en nieuwe inzichten kan vergaren.
  Misschien verschillen we in dat opzicht niet zó veel van elkaar.
  Ik hoop niet dat dit aanmatigend overkomt, zo is het beslist niet bedoeld.

  Like

 29. max zegt:

  @ Martien Pennings 30 juli 2012 om 09:30:

  “Inderdaad: het zijn de moderne NSB-ers in-de-dop bij het NOS-journaal”

  De Nationaal-Socialistische Beweging (NSB) waren toch socialisten? Socialisten zijn toch links?
  En de NOS is links. Ja dus: het zijn de moderne NSB-ers in-de-dop bij het NOS-journaal
  Mooi verwoord Martien!

  Al minstens 50 jaar wordt ons voorgelogen dat links rechts was.

  Like

 30. willemientje zegt:

  Klonter, zou mijn oranje rijm hier wel kunnen, dan ga ik het overschrijven van DVC, en hier ook plaatsen,

  Like

 31. Elvi zegt:

  Het is wel aanmatigend Piet Klont, sorry to say.

  Zoals Martien Pennings zich vast bijt en ons onvermoeibaar op de hoogte blijft houden van zijn gefundeerde waarnemingen, staat in geen enkel vergelijk met het maken van een cartoon.

  Met alle respect.

  Like

 32. Piet Klont zegt:

  @Elvi:

  Graag beter lezen.
  Ik schreef meen ik toch duidelijk: ‘Wellicht geheel onvergelijkbaar…’
  Ook mijn laatste zin: ‘niet bedoeld’ schijn je niet juist te kunnen interpreteren.
  Verder wijs ik je er op dat dit niet het enige blog is waarvoor ik mij inzet, en dat je het verschil niet ziet tussen een krabbeltje maken of dagenlang met meerdere cartoons en restauraties bezig te zijn.
  En beslist niet enkel voor het/mijn plezier!!
  Er liggen er genoeg die niet door mijn eigen keuring kwamen en waar dagen werk per stuk in heeft gezeten.
  Sorry to say, maar je hebt er kennelijk geen idee van hoe frusterend het soms is.

  @Willemientje:
  Waarom leg je je idee niet bij E.J. Bron zelf neer?
  Zou ik zeker doen!

  Like

 33. Pingback: De Jodenhaat van het NOS-journaal en correspondente Monique van Hoogstraten nogmaals aangetoond | E.J. Bron

 34. Piet Klont zegt:

  Zeer ranzig, die tekening van Aat Veldhoen.
  Hebben ze die nu nog nooit van zijn bed gelicht?
  Of was hij de dag daarop de pijp reeds uit?

  Like

 35. Piet Klont zegt:

  Dat ze ‘m alsnog uit z’n graf lichten!

  Like

 36. Pingback: De moderne goed opgeleide Jodenhater van linkse snit | E.J. Bron

 37. Jan zegt:

  Mooi zo ! Maar weer ’s op herhaling ..blijft goed artikel ..tekening van Velthoen ook ..en dan wat tegen Nekschot hebben ..Tsss!
  😉

  Like

 38. Pingback: Hoe de Nederlandse media de verjaardag van Israël vierden: Jeroen Snel, Blauw Bloed en Esther Voet | E.J. Bron

 39. Pingback: E.J. Bron

 40. Pingback: NOS-Journaal-ratten uit hun collaboratie-holen gedreven door voetbalschandaal Qatar | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s