Radicale moslims in Oostenrijk: “We doen wat Allah ons bevolen heeft!”

Van radicale moslims gaat een gevaar voor onze samenleving uit. Het actuele rapport over de binnenlandse veiligheid bevestigt deze veronderstelling met talrijke feiten. Abu Usama Al-Gharib is Oostenrijks staatsburger. Desondanks maakt hij de grondwet ondergeschikt aan de wil van Allah. Hij werd uit Duitsland uitgewezen. Hij zou een gevaar vormen voor de openbare orde en veiligheid. In werkelijkheid hitst de vanwege de verbreiding van terreurpropaganda voorbestrafte Abu Usama Al-Gharib echter op tegen de democratie en de mensenrechten. Oproepen tot geweld schijnen voor hem vanzelfsprekend te zijn.

Met Allah tegen de democratie

Van radicaalislamitische stromingen en groeperingen zoals de Salafisten gaat het grootste gevaar voor de Oostenrijkse samenleving uit. Tot deze inschatting kwam het Rijksbureau voor de binnenlandse veiligheid en terrorismebestrijding in het actuele rapport over de binnenlandse veiligheid. Desondanks bleef de politiek tot nu toe vooral werkeloos toezien. Mohamed Mahmoud is een van de prominente leiders van het tot geweld bereide Salafisme. Hij zou nauwe contacten onderhouden met de terreurorganisatie Al Qaida. De rellen in Bonn en Solingen in het kader van islamkritische demonstraties werden door hem voorbereid. In een interview met “Al Risalah” maakte hij zijn instelling openbaar. De tendens is al te zien aan de titel “We doen wat Allah ons bevolen heeft!”. “Ook roepen we op tot het mijden van širk, die altijd de eerste was waarvoor de boodschappers gewaarschuwd hebben. Net zoals ze vroeger voor de aanbidding van afgoden in de zin van standbeelden van dadels, bomen en stenen gewaarschuwd hebben, is het tegenwoordig vooral de aanbidding in de zin van de democratie van het laïcisme en het nationalisme vertegenwoordigd”, zei Mohamed Mahmoud alias Abu Usama Al-Gharib over zijn vijandigheid tot de westerse levenswijze.

De koranactie

De radicale moslim schijnt zich niet alleen te beperken tot ophitsing op de binnenplaatsen van moskeeën. Hij is ook nauw verbonden aan de omstreden koranactie. Radicale Salafisten deelden in steden in het Duitstalige gebied onder het motto “Lees” de koran uit. Op de vraag in hoeverre hij met het project te maken had, antwoordde Mahmoud:

Alle lof behoort aan Allah, de heer van de werelden! Dit project is een project van alle moslims. En net zoals andere moslims nemen we deel aan dit project, omdat wij het als een plicht beschouwen de  dawah voort te zetten. Tegelijkertijd laten we ook aan de moslims zien, hoe men dawah met de kafirs kan uitvoeren zonder te vleien (sic!) en zonder de religie te verloochenen respectievelijk zich voor een religie te schamen.

De radicale moslim bekent zich met religieuze ijver en trots tot de gewelddadige rellen in Bonn en Solingen. Politici en parlementen beschouwt hij als kruisvaarders:

Alle lof behoort aan Allah, de heer van de werelden! Bij Allah, ik zeg: Alhamdulliah, voor deze gave en genade! Alle lof behoort aan Allah, dat we nog mochten leven om te zien dat moslims in Duitsland in opstand komen voor de profeet. Hoe vaak werd de profeet in het verleden beledigd en werd er met geen woord over gesproken. Hoe vaak werd Allah beledigd en hoe vaak heeft men de islam belachelijk gemaakt en heeft niemand er iets tegen gedaan? Daarom dank ik Allah, dat “Milatu-Ibrahim” diegenen waren, die als eerste voor de profeet in opstand zijn gekomen en gezegd hebben: “Nee! Niet met ons! Jullie overschrijden een rode lijn!” Alhamdulillah! En voor deze rellen zijn in de eerste plaats de kruisvaarders en bloedzuigers verantwoordelijk, die in het parlement of in de bondskanselarij zitten.

Machteloze Westen

Mahmoud riep zijn geloofsbroeders op om geen respect te hebben voor autoriteiten en wereldlijke structuren. Men zou alleen respect aan Allah verschuldigd zijn:

En ik raad jullie aan: Vrees Allah en niet de mensen. Deze tawaghiet en kruisvaarders, de politie, de veiligheidsdiensten, en ook de media zijn minderwaardige schepselen. Ze kunnen zelfs niet eens de stank, die ontstaat bij het naar het toilet gaan, van zich afhouden! Wat kunnen ze dus tegen jullie doen?

Bron

http://www.unzensuriert.at/content/009466-Islamisten-sterreich-Wir-machen-was-Allah-uns-befohlen-hat

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamitisch fundamentalisme, Jihad, koran, Moslims, nieuw fascisme, Salafisten, Taqiyya. Bookmark de permalink .

18 reacties op Radicale moslims in Oostenrijk: “We doen wat Allah ons bevolen heeft!”

 1. lucky9 zegt:

  Typisch prototype van de toekomstige übermensch. Vertoont hier en daar nog wat fabricagefoutjes maar kom, Bagdad en Islamabad zijn ook niet op een dag gebouwd.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Maar dat kan toch helemaal niet waar zijn volgens LINKS. Neen, dat begrijpen wij verkeerd, wij zijn het schuld dat die arme moslims, het zo moeilijk hebben. ( sarcasme modus uit). Geen dag, neen geen uur gaat voorbij, of deze godsdienstwaanzinnigen pleiten weer voor haat, onrust, rellen, verkrachten en meer van hun geweldige hobby’s ter ere van de pedo profeet Mo. Tja, een keer ben je er over uitgeluld, want onze zgn. snuggere partijen ter linkerkant, GL,D66,PVDA en de SP vinden deze mensen maar wat geweldig. Begrijpen doe ik het niet meer.

  Like

 3. @Tom: Helemaal mee eensch!
  Het wordt m.i. tijd dat we, desnoods met harde hand cq. grof geweld, dit soort ‘predikers’ het land uit trappen. In dit geval is het nog prachtige Oostenrijk (de natuur en de omgeving) maar straks in steeds hevigere mate in Nederland en België (Sharia4(vul maar in)!
  Als het aan die LINKSE IDIOTEN ligt krijgen ze gewoon weer de vrije hand en van onze gezagsdragers (sic) hoeven we ook weinig tot niets te verwachten. We zullen het uiteindelijk toch zelf moeten doen!
  De term “keer uw andere wang tot hen’ mag hier ABSOLUUT NIET van toepassing zijn. Met gelijke munt terugbetalen komt veel meer in de buurt!
  Oproepen tot geweld is hier in Nederland en de omringende landen strafbaar gesteld,Duidelijk is dat dit alleen geldt voor de autochtone bewoners en zeker niet voor deze misselijkmakende tapijthappers. Het is de hoogste tijd dat dit eens veranderd!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra, precies Pieter, we zijn toch niet van plan ons door deze uitvreters, de les te laten lezen. Ik heb zelf familie, die begin jaren ’50 van de vorige eeuw waren geemigreerd naar Australië. Daar hebben ze keihard moeten werken, en aanpassen aan de samenleving aldaar. En dat deden ze,en waren succesvol. En er waren geen sociale uitkeringen zoals het hier het geval is.
  De linkse politiek is knettergek geworden, met helaas het CDA en de VVD erbij, alles komt naar nederland en krijgt gelijk oetkering, huis, en gratis ook nog ingericht. Zo gaat onze samenleving naar de knoppen, en men wil het maar niet weten in DEN HAAG.

  Like

 5. Piet Klont zegt:

  Telegraaf:

  Beachvolleybalsters negeren kledingadvies

  AMSTERDAM – Het Amerikaanse beachvolleybalteam trekt zich niks aan van nieuwe Olympische kledingregels. De meiden verschijnen gewoon in bikini. De nieuw mogelijkheid om shorts en t-shirts te dragen (uit respect voor sommige godsdiensten) werd door de meiden weggestemd.

  ‘Uit respect voor sommige godsdienste’…M’n REET !!
  Uit ontzag voor die vieze gore vuile islam-fascisten zullen ze bedoelen!!!
  Wat een walgelijk kruipgedrag, ook van dat wc-blad Geiletraaf!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Off topic, nou mensen het gaat geweldig goed met de EU hoor! Lees net op http://www.elsevier.nl dat : De redding van Spanje economisch onhaalbaar is. Nou, daar sta ik als simpele boerel’l toch van te kijken, volgens mij zijn onze grandioos slimme politici van CDA,VVD,PVDA,D66,CU toch wel een beetje “geschokt”, en misschien moeten ze er wel een beetje huilie,huilie van doen. Manmanman wat worden we toch door de criminelen in BRUSSEL in het “pak genaaid”, met behulp van onze nationale PEPPIE EN KOKKIE = Rutte en de Jager.

  Like

 7. Martien Pennings zegt:

  Refrein van liedje dat ik nog van inhoudelijke coupletten moet voorzien:

  Erger dan gedacht
  kabinet geschokt
  erger dan geda-háácht
  entkabinet dat is geschokt
  die-bie-die-bie-doeb
  die-bie-die-bie-doeb
  bis

  Like

 8. Piet Klont zegt:

  @Martien:
  LOL!
  Heb je al een melodie?

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  O ja, scribenten weten jullie wat de overeenkomst is tussen een kalkoen en de euro…..geen van beiden haalt de Kerst….

  Like

 10. Hellen zegt:

  @ Tom , mooi zo , ik heb een hekel aan de pleuro en kalkoen is ook niet mijn ding , ik ben een PVV tokkie , volgens dhimmy links , dus wij eten gewoon kip !

  ps
  Tom , ook een deel van mijn familie is in de zestiger jaren geemigreerd naar Down Under , werd te VOL volgens de lIJders in Nederland , ze hebben zich kapot gewerkt , sommigen van mijn ooms hadden 2 banen , maar na jaren zwoegen hadden ze het prima , eigen huis , goed inkomen en vrijheid , natuurlijk selfmade , geen cent subsidie of uitkering ontvangen . Hier in luilekkerland krijgen alle analfabete gelukzoekers en hangmathangers ( voor nutteloze allatonen blijkt wel ruimte te zijn en is ons land nog steeds niet te VOL ) alles wat ze eisen , terwijl de Nederlander kaal gevreten en uitgeperst wordt , dit land is ziek , doodziek .
  Daarom massaal PVV stemmen .

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Hellen 21.11. bedankt Hellen. Maar we moeten goed weten dat buiten PVDA,SP,GL de VVD en het CDA, geen haar beter zijn voor onze eigen bevolking. En niet te vergeten D66. Achtereenvolgens hebben CDA,VVD,D66 en de PVDA de laatste 40 jaar nederland geregeerd, en zijn SCHULDIG aan de NU ontstane SITUATIE. Geen KWARTIER voor deze eurofiele-en islamofiele partijen! Leve de PVV!

  Like

 12. Piet zegt:

  En het mag allemaal blijven en wij maar werken en betalen voor hen. We financieren onze eigen ondergang!

  En de SP + VVD maar winnen in de peilingen. Na de verkiezingen laat de SP “(Hamas, Hamas alle joden aan het gas”) zijn ware geziht zien!

  Piet

  Like

 13. Voor degenen die het partijprogram voor de verkiezingen nog niet gelezen hebben. Lees en huiver. Als die aan de macht zouden komen dan gaat ons dat klauwen vol met geld kosten: Gelc ricjting Brussel/EUSSR en arme landen. Het is zo links als het maar kan en er zal dan ook niets veranderen.Geen denken aan!

  Klik om toegang te krijgen tot SP-verkiezingsprogramma-nieuw-vertrouwen.pdf


  Klikken op eigen risico! (don’t say I didn’t warn you)

  Like

 14. Jan zegt:

  Weense clerus omarmt Hitler

  Im katholischen Dom in Wiener Neustadt fand ein islamisches Gebet statt – schon das eine Frechheit der Amtskirche, die so etwas zuläßt. Es ist aber noch viel schlimmer! Der Anlaß war ein Anfang März gelegtes Feuer im Dom durch einen moslemischen Jugendlichen, das eine Million Euro Reparatur kostete! Um Friede, Freude, Eierkuchen zu feiern, wurde ein “interreligiöser Gottesdienst” mit Katholiken, Mohammedanern, Serbisch-Orthodoxen und der Neuapostolischen Kirche gefeiert.
  http://www.pi-news.net/2012/11/wiener-neustadt-moslem-zundet-dom-an-als-dank-islamisches-gebet/

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 18.39. uur, dat meen je toch niet, je verwacht het toch niet… Maar zover is het al gekomen, dat de aanhangers van SATAN-ISLAM dus gebruik mogen maken van een roomse kerk.

  Like

 16. Jan zegt:

  Moslims steken fast foodzaak van moslims in de fik, kalken racistische leuzen om Oostenrijkers de schuld te geven. Mislukte grandioos

  Muslims Set Fire to Own Fast-Food Business and Leave ‘Racist’ Graffiti to Mislead Investigators
  http://islamversuseurope.blogspot.ca/2013/02/austria-muslims-set-fire-to-own-fast.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

  Lijkt veel op ‘Palestijnen’ in Israël die eigen olijfbomen omhakken en Joden de schuld geven

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s