Zigeuners: Kom op met dat weiland of we steken het dorp in brand (+ update!)

Stelt u zich dat eens voor. Je wordt op een zondagmorgen wakker en op uw grondstuk staan enkele caravans. In de loop van de dag worden het er steeds meer. Eerst 20, dan 40, dan 80. Er komen er later nog meer bij en niemand heeft toestemming aan u gevraagd. Een wc is er niet, dus wordt uw weiland en de naaste omgeving constant met fecaliën bemest, er wordt gebarbecued, etensresten liggen her en der verspreid en ook het volume van de eigenaars van de caravans zorgt voor overlast. Dagenlang! Zo verging het een boer in het Zwitserse Wallis.

Toen hij de foutparkeerders ertoe opriep om te vertrekken en hij met zijn tractor en enkele buren deze eis wat nadruk wilde verlenen, werd hij bedreigd met moord en wilden de zigeuners het hele dorp in brand steken. En passant hoorde de eigenaar van het grondstuk dat er de volgende week zaterdag, gisteren dus, een bruiloft op zijn weiland zou worden gevierd. Daar zouden meer dan 800 mensen worden verwacht. De autoriteiten en de politie deden niets, behalve een paar straten afsluiten. De zigeuners zouden geen wet overtreden hebben. Zo gaat dat al de hele week in Collombey—Muraz in Wallis:

De Wallisser boer Simo Turin is witheet. Afgelopen zondag hebben zigeuners uit Duitsland en Frankrijk op een weiland in Collombey-Muraz, waarop hij gras voor zijn koeien maait, een kamp ingericht – zonder te vragen. Gisteren telde Turin al 77 caravans. En het worden er meer, omdat de zigeuners naar eigen zeggen een bruiloft met minstens 400 gasten willen vieren. Toiletten of afvalcontainers zijn er volgens de politie niet. “Het is een enorme zwijnenstal. Overal ligt stront en afval”, zegt Turin. Op het door Simon Turin gepachte weiland hebben zich zigeuners gevestigd om een bruiloft te vieren. Omdat het openbaar niet onmiddellijk opdracht gaf tot ontruiming, escaleerde de situatie dinsdag. Turin wilde samen met collega´s op tractoren het kamp ontruimen. “Maar de zigeuners hebben me bedreigd: als ik op het weiland kom, vermoorden ze mijn familie en steken ze het dorp in brand”, aldus Turin. De politie moest tussenbeide komen.

In Europa bestaan geen rechtsstaten meer. Buitenlanders kunnen op ieder gewenst moment het land bezetten. De politie en justitie durven niet op te treden tegen 800 zigeuners! Zo staat het ervoor. Meer links over de zaak:

800 Roma komen onaangemeld om een bruiloft te vieren!

Honderden Roma bezetten weiland!

Afgesloten straten vanwege Roma-bruiloft in Wallis!

Of de “gasten” vandaag vertrekken, is nog niet bekend.

Update: Zigeuners vertrokken, afval achtergelaten

http://www.20min.ch/schweiz/romandie/story/Roma-abgereist—Abfall-zurueckgelassen-12711549

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/07/zigeuner-wiese-her-oder-wir-zunden-dorf-an/#more-268919

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", Algemeen, Criminaliteit, Roma en Sinti, Zwitserland. Bookmark de permalink .

15 reacties op Zigeuners: Kom op met dat weiland of we steken het dorp in brand (+ update!)

 1. Johanna Haarlem zegt:

  Ja hans zou je denken hé maar om er van af te komen moet men de buidel trekken vergeten hoe het hier verging met de fam.nickolistch ofzo hoe dat tuig ook mag heten ja nog gekker we geven ze een villa….en 1 maand later dreigen en weer terug in de gem.grenzen…is een getraumatiseerd volk hé moet je met fluwelen handschoeentjes en veel geld behandelen…je heb tuig en tuig maar deze bevolkingsgroep spand echt de kroon met de paplepel ingegoten…

  Like

 2. Dorith zegt:

  Niet te geloven! Een ware nachtmerrie

  Ook de Zwitserse politie is bang voor deze zigeuners?

  Like

 3. Johanna Haarlem zegt:

  oh ja Hans in die caravans zitten allemaal sanitair hoor…je moet alleen de bak legen maar het bizarre is het zijn bloeddure caravans meesten gehuurd…en ze zitten er amper in die vrouwen zeker niet mogen ze alleen schoonmaken ze zitten ervoor vandaaar de overlast…ik heb ze hier op een camping meegemaakt in spanje WTF zeg eerst 2 binnen een week stonden er 15…de washokken wasmachines alles was vervuild was niet tegen op te soppen door die spaanse vrouwtjes liete alles slingeren bh’s shampoo zo die zijn bezet laat gewoon je spullen erin liggen vast voor morgen…toppunt was :ik kwam ‘smorgens binnen mijn zoon droeg een beugel nam hem mee de dameshok in om hem te helpen met die beugel zit er zo een mokkel op een emmertje der poes uit te soppen we keken zo de hele fabriek in nou spreek ik spaans heb ff gevraagd of adt normaal was midden in het badhok ga ff in de douchecabine ben tekeer gegaan keek verbaasd wat doe ik nou verkeerd hierzo?? helemaal van het padje dat volk.

  Like

 4. R zegt:

  Die boeren hadden gierwagens achter hun trekkers moeten koppelen. Dan was het feest zo over geweest. Dan was het gras weliswaar daardoor niet meer bruikbaar, maar dat is het nu ook niet meer. Daar gaat weer een heel jaar met reinigende regen overheen voordat hij weer gras kan oogsten.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier de zegeningen van LINKS in heel Europa. Alles moet maar mogen en kunnen, want volgens de marxisten van links, zijn zigeuners en moslims slachtoffers van ONS. Wij zijn hieraan schuld, en de gehele LINKSE KERK en de EU vinden dat we daar maar aan moeten wennen.
  Wat eigendom, volgens LINKS is EIGENDOM DIEFSTAL.

  Like

 6. Linsky zegt:

  Je moet gewoon zorgen dat ze zelf niet willen blijven!
  Zoals R ook al opmerkte, zouden ze absoluut de meest stinkende mest van alle boeren daar rondom moet strooien! 🙂

  Like

 7. Tiny zegt:

  @ R,

  valt wel mee hoor. 14 dagen en een regenbuitje en je weiland is weer bruikbaar. Bij de gier dan. Niet van de rest.
  Boeren zouden ook gezellig mee kunnen doen en kampvuurtjes maken, flinke ring of fire er omheen leggen of zo. Hoe hoger en breder hoe gezelliger. Ook dan groeit het gras binnen de kortste keren wel weer aan.
  De meest stinkende mest is die van kipppen, maar dat is droge mest. Hoewel, ik denk dat die ook deugt voor een kampvuurtje.

  Like

 8. Tiny zegt:

  Moet natuurlijk kippen zijn met twee p’s.

  Like

 9. De eigenaar van het weiland had samen met wat bevriende boeren trekkers moeten pakken met een goedgevulde giertanks. Even fijn douchen en desnoods dat weiland onderspuiten met stront. Even jammer voor het milieu maar die gasten zijn evengoed slecht voor het milieu en de omgeving. Zijn ze overigens ook beboet voor het achterlaten van afval? Vast niet…

  Like

 10. albert zegt:

  jaren geleden betaalde de gemeente zeist fl800000,00 aan romatuig als ze maar weg gingen, en dat deden ze voor dat geld. ja het is moeilijk op deze site iets iets te melden wat verbaasd, iedere dag valt mijn mond hier open, maar ik ben ook bang dat het allemaal nog veel erger gaat worden. sterker ik weet het zeker.

  Like

 11. Ik kan mij dat zeker nog wel herinneren. Het is gewoon een schande dat met er uberhaubt geld tegen aan gooit. Dat geld had beter gebruikt kunnen worden voor zaken die het er echt toe doen!
  Het was goedkoper geweest om gewoon het leger in te zetten! Niet willen luisteren? BAM!

  Like

 12. Ach wat droom ik toch. Als puntje bij paaltje komt, zal de overheid/EU het leger tegen zijn eigen inwoners inzetten. Het is niet meer _of_ het zal gebeuren maar eerder _wanneer_ het gaat gebeuren!
  https://ejbron.wordpress.com/2012/02/13/duitse-politie-uitnodiging-voor-gevecht-van-huis-tot-huis/

  Like

 13. albert zegt:

  Pieter ik denk dat ook hier weer gelijk in krijgt.

  Like

 14. lucky9 zegt:

  Met Nomaden komen er altijd problemen. Zij verplaatsen hun actieterrein om te roven en dat te kunnen blijven doen. Ook de islam is van oorsprong een ideologie van nomaden. Hun profeet was zelfs een roverhoofdman. Nu wil ik de ellende van de Zwitserse landbouwer niet bagatelliseren maar we moeten toch goed beseffen dat wat er op massale schaal gebeurt veel ingrijpender is. Bij de Vlaamse blogger tafelspringer las ik de volgende uitdaging die wel tot nadenken aanspoort:

  Voor wie zijn verlof nog moet plannen heb ik hier een suggestie:
  Wees avontuurlijk en ga eens illegaal …
  Als je eens echt iets bijzonders wilt meemaken, wees dan klaar voor avonturen zoals je het zelf nooit voor mogelijk zou kunnen houden.

  Denk er eens over na en veel geluk bij het proberen!

  1.. Ga illegaal naar bv. Marokko, Pakistan, Turkije, Afghanistan of Irak.
  2..Trek je niets aan van immigratieregels, visa, internationale wetten of andere belachelijke voorschriften.
  3.. Als je daar eenmaal bent eis je van de lokale overheid kosteloze medische bijstand voor jou en je hele familie.
  4.. Eis dat alle gezondheidswerkers vloeiend nederlands spreken en dat in hospitalen en verzorgingshuizen alle voeding klaargemaakt wordt volgens jouw westerse eetgewoontes.
  5.. Eis dat alle wettelijke formulieren, aanvragen en inschrijvingsdocumenten in jouw taal vertaald worden.
  6.. Zorg dat je je zonder beperking voortplant. Neem plantgerief mee.
  7.. Wijs elke kritiek op dit onverantwoord kweekgedrag af met de woorden: “Dit heeft te maken met onze cultuur en godsdienst, daar begrijpen jullie niets van.”
  8.. Behoud je oorspronkelijke identiteit. Hijs een grote vlag van je westers land boven op je huis, hang ze voor je raam of aan je auto.
  9.. Spreek thuis en in het openbaar alleen Nederlands en zorg ervoor dat je talrijke kinderen hetzelfde doen.
  10.. Eis lessen over westerse cultuur in de moslimscholen.
  11.. Vraag een plaatselijk rijbewijs en het equivalent van een SIS-kaart.
  12.. Aan de hand van deze documenten eis je al de andere legale voordelen op en beschouw je het bezit van deze documenten als een rechtvaardiging voor je onwettige aanwezigheid in Marokko, Pakistan, Turkije, Afghanistan of Irak.
  13.. Rijdt met je auto rond zonder verzekering of keuring en beschouw de plaatselijke verkeersregels als uitsluitend geldig voor de inboorlingen.
  14.. Dring erop aan dat alle lokale ambtenaren, gerechtsdienaars,agenten en iedereen die met je in contact komt Nederlands leert.
  15.. Organiseer protestmarsen tegen uw gastland en haar inwoners, zet je soortgenoten aan tot geweld tegen niet-blanken, niet-christenen en tegen de regering die je binnenliet.
  16.. Verlang dat je vrouwelijke familieleden zich niet moeten bedekken in het openbaar en dat ze geen boerka moeten dragen.

  Hierbij wens ik jullie véél succes. Dat is omdat we geregeerd worden door politiek correcte idioten en een aantal doorgedraaide theedrinkers die geleidelijk aan ons en onze kinderen naar de ondergang drijven.
  Iemand die tafelspringer ongelijk kan geven?

  Like

 15. deleeuw zegt:

  dit lijkt wel de geschiedenis van amerika,hetgeen gebeurde wanneer de “nomadische” westerlingen hun intrede deden bij de autochtonen daar,ja alle gewoontes tradities en wetten van deze natives(ook nomaden)worden aan de laars gelapt door ooit geemigreerde nederlanders,duitsers,engelsen,ieren e.a.europeanen,de enigen met indiaans bloed,daar word zelfs de deur voor gesloten gehouden momenteel in de usa,de mexikanen.Ja,trump laat zelfs de orginele rassen niet meer toe,onrecht blijft bestaan,en niemand stuurt trump naar duitsland terug,het land waar hij native is..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s