Als teken van tolerantie: Olympische Spelen voortaan met Kerstmis?

Op dit moment bevinden veel islamitische sporters zich in een echte spagaat, want uitgerekend nu – midden in de heilige vastenmaand ramadan – vinden de Olympische Spelen in Londen plaats. Het vasten behoort echter tot de vijf zuilen van de islam. Bij het vasten gaat het om de vierde zuil van de islam en is daarom plicht voor iedere gelovige moslim.

Opdat de islamitische sporters tijdens de inspannende spelen niet volledig in elkaar storten, omdat ze de hele dag niets mogen eten of drinken, halen ze daarom toestemming tot vasten breken bij een imam die ze vertrouwen, die ze altijd bij zich dragen (de toestemming, niet de imam) of ze betalen een royale voedselgift, bijvoorbeeld aan 1800 arme Marokkanen (vermoedelijk allemaal geschoolde krachten?).

Massoud Shadjareh, van de Islamitische Mensenrechtencommissie in Londen, vindt de hele organisatie behoorlijk stom en zegt: “Men zou de olympische Spelen toch ook niet met Kerst georganiseerd hebben”…

Nou ja, in zekere zin heeft hij gelijk. Het is toch tamelijk discriminerend, gemeen en intolerant dat niemand daar aan gedacht heeft! De volgende keer zouden we daar echt meer rekening mee moeten houden en de Olympische Spelen met Kerst moeten organiseren. We willen immers niet dat die arme islamitische sporters na hun dood in de hel moeten smoren, alleen omdat wij dit niet onderzocht hebben!

Link toestemming imam:

http://www.domradio.de/aktuell/83135/medaillenkampf-im-ramadan.html

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=24413#more-24413

Auteur: Zirze

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

10 reacties op Als teken van tolerantie: Olympische Spelen voortaan met Kerstmis?

 1. Als de organisatie hier daadwerkelijk aan toegeeft dan zal het doel vallen voor de Olympische Spelen en zal het in het vervolg de Islamitische Spelen worden genoemd.
  Laffe hazen dat het zijn!

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Wanneer was ramadan in 1972?????

  Like

 3. In 1972 was de ramadan van 8 Oktober tot 8 November…

  Like

 4. De Olympische Spelen van 1972 waren van 26 Augustus tot 10 September…
  Die vallen dus niet samen.

  Like

 5. A3an zegt:

  Als échte dwarsliggers zullen ze de Winterspelen dan wel in de zomer willen hebben….

  Like

 6. Linsky zegt:

  In Eindhoven wordt heel wat minder getolereerd!

  Zo doen ze dat in Eindhoven. De politie rijd over je enkels in een voetgangers gebied en als je dat niet leuk vind en daar uiting aan geeft slaan ze je op je flikker en arresteren je met een man of vijf!.verder:
  http://3voor12.vpro.nl/nieuws/2012/juli/DJ-Flexican-hardhandig-opgepakt-in-Eindhoven.html

  Like

 7. vederso zegt:

  De Ramadan gaat helemaal niet over vasten. Na zonsondergang vreet men zich het buikje vol. Dus, alweer geen enkel respect voor pseudo-vasten en pseudo-bezinnig. Alles onzin.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Vederso, daarom noem ik ze ook maar de vreetzamen hahahaha. Mogen ze zich te pletter vreten uit naam van de pedo profeet MO de ROVERHOOFDMAN en zonnesteekidioot!

  Like

 9. Tiny zegt:

  Buikje vol eten? Ze vreten zich bijkans te pletter en doen na zonsondergang alles wat de maangod voor overdag verboden heeft in vijfvoud en meer. Wat denken jullie waarom die overdag zo moe en kapot zijn? Niet van het vasten, dat is zeker.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s