Culturele verrijking in Duitse rechtszalen

Waar je ook kijkt, overal in het land worden de mensen cultureel verrijkt, de laatste tijd ook in Duitse rechtszalen, die ermee te kampen hebben dat het gedrag van veel Libanese grote families op een bepaalde manier uit de hand loopt!

De Bond van rechters van de Duitse deelstaat Niedersachsen eist daarom uitgebreide controles bij de ingangen van alle rechtbanken, want rechters en officieren van justitie worden met moord bedreigd door “een bepaalde Libanese grote familie”, die strafrechtelijk bijzonder aan de weg timmert en vooral in grote steden als Berlijn, Bremen en Essen woont. De “Frankfurter Allgemeine Zeitung” bericht:

De Bond van rechters in Niedersachsen heeft zijn zorgen tot uitdrukking gebracht over het toenemende geweld in rechtszalen. De vereniging, die ook de belangen van officieren van justitie vertegenwoordigt, zou daarom z.s.m. “uitgebreide controles bij de ingangen van alle rechtbanken” eisen. De gevoelde toename van geweld in de rechtszalen is niet statistisch bewezen, omdat er geen cijfers van bekend zijn. Daarvoor had echter de motivering van een vonnis door een rechter in Hildesheim betreffende de zogenaamde Hildesheimer Ampelmord opzien gebaard en aanleiding gegeven tot een discussie.

In de motivering van zijn vonnis betreffende de eermoord binnen twee aan elkaar verwante grote Libanees-Syrische families had de voorzittende rechter naar het boek van de Berlijnse jeugdrechter Kirsten Heisig (†) verwezen. Ook in Hildesheim zou een grote Libanese familie wonen die de rechtsstaat niet zou accepteren, die justitie belachelijk zou maken en zou liegen in de getuigenbank – en die in een parallelsamenleving en in op criminaliteit toegespitste culturen leven, aldus de rechter.

Hij zou in zijn 37-jarige carrière als rechter nog nooit zoveel bange getuigen hebben meegemaakt, zei de voorzittende rechter, van wie wordt gezegd dat hij een zekere neiging tot polariseren heeft. Na bedreiging met moord door de familie tijdens de uitspraak van het vonnis krijgt hij, evenals de officier van justitie, politiebescherming.

De desbetreffende Libanese grote families, die vaak in aanraking komen met justitie, wonen vooral in grote steden als Berlijn, Bremen en Essen. Grote families, die sociaal zwak, onderontwikkeld en integratieonwillig zijn, wonen zelden in grote deelstaten zoals Niedersachsen. Hier viel echter, afgezien van de grote Libanese familie in Hildesheim, ook een Koerdisch-jesidische familie in het stadsgebied van Celle op. Volgens de voorzitter van de Bond van rechters in Niedersachsen, Andreas Kreutzer, komen intimidaties van getuigen en rechters vooral in gevallen van bendecriminaliteit uit de rockers- en pooierscene en bij criminaliteit in bedrijven voor – over daar, waar strikte hiërarchieën zouden heersen. Buitenlandse getuigen en aangeklaagden zouden in het algemeen meer respect tonen voor justitie dan Duitsers, aldus Kreutzer. De reden voor de problemen, zoals deze zichtbaar werden in Hildesheim, zouden veelmeer te zoeken zijn in het sociale en minder in de etnische afkomst

Natuurlijk, het heeft absoluut niets met de etnische afkomst te maken! LOL!

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=24408#more-24408

Auteur: Zirze

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", Criminaliteit, Duitsland, Islamisering, Linkse Kerk, Moslims, Sharia. Bookmark de permalink .

6 reacties op Culturele verrijking in Duitse rechtszalen

 1. De Ekster zegt:

  Vreselijke mensen. Uitvreters van de wieg tot het graf. Te beroerd om te werken, alleen met misdaad en misbruik van sociale voorzieningen halen ze geld binnen. Absoluut compleet ondermijnend voor onze democratische samenlevingen en onaanvaardbaar. Helaas leven we in Europa in een té democratisch gebied, waar lieden als deze families alleen maar schijt aan hebben en waar ze op een verschrikkelijke manier misbruik van kunnen blijven maken omdat onze straffen zo belachelijk laag zijn. Het enige wat zou helpen is dat tuig direct na een misdrijf het land uit schoppen en voor altijd de grenzen sluiten ervoor.

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Beste E.J. Bron,
  Ik vraag me af hoe en welke wijze u emotioneel afstand kunt bewaren met de teksten die u vertaalt. Dat is zeker geen klacht nadat ik uw blog volg, maar de schier onuitputtelijk bron van islamellende waarover u dagelijks schrijft…..
  Soms dwaal ik dan af toen er geen internet bestond en alles leuker was doordat we niet wisten. Nu we het wel weten…… Ongewis is de Europese toekomst.
  Compliment voor uw werk/inzet.

  Like

 3. peter zegt:

  Hier gaat het dus al fout !
  We laten het zelf toe, opzet ?

  citaat :
  want rechters en officieren van justitie worden met moord bedreigd door “een bepaalde Libanese grote familie”, die strafrechtelijk bijzonder aan de weg timmert en vooral in grote steden als Berlijn, Bremen en Essen woont.

  Als je dit tuig gewoon even oppakt en elimineer uit de samenleving, dan hoef je rechtbanken niet te bewaken .

  Like

 4. peter zegt:

  Nee hoor meer wetten en camera, s om het volk te bespieden onder het mom van criminaliteit en terrorisme, terwijl de oplossingen voor de hand liggen maar die men weiger te hanteren.

  De totalitaire staat in wording.

  Like

 5. Tiny zegt:

  Hier hebben de kranten er vol van gestaan en ook de reacties logen er niet om. Toch wordt er weinig tot niets tegen ondernomen. Op PI-news stonden een paar video’s die de rellende familiies goed in beeld brachten na de uitspraak, Zijn beslist nog in het archief te vinden daar. Maakt heel veel duidelijk.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Peter 16.32. uur, inderdaad eens met U en met de andere reageerders. De bron van alle ellende beste mensen is: ” De Resolutie van Straatsburg”, uit 1973, waarin de ISLAM door de Europese verraderlijke parlementariërs, te weten, de christen-democraten, de socialisten en de liberalen, uitgenodigd werd “massaal in te stromen naar EUROPA”. En het was het tijdperk van het kabinet den Uyl. We werden door deze politieke klootzakken, de BILDERBERGGROEP, waaronder de Oranjes, verraden voor OLIE. Niet om meer of minder, en de EU zal NOOIT toestaan dat we deze NOORD-AFRIKAANSE horden terugsturen enkeltje ZANDBAK waar ze thuishoren. De meesten vreten ons hier helemaal leeg, mag van hun ISLAM.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s