De Pechtold-achtigen en de hippies zijn nog steeds het grootste gevaar

 

(Door: Roelf-Jan Wentholt)

Gisterenavond tijdens een etentje probeerde ik het maar weer eens: de vraag aan het gezelschap aan tafel of zij de volgende uitspraak zouden willen onderschrijven:

“In het Westen is het leven goed, nog nooit hebben de mensen het op aarde zo goed gehad, daarom is de Westerse cultuur superieur. Aan de Vruchten kent men de Boom.”

Ik won van de vijf personen  van eentje voorwaardelijke instemming. De anderen, allen vrije en welvarende, hoog opgeleide mensen durfden deze uitspraak niet te onderschrijven. Ik vroeg hen waar ze toch zo bang voor zijn, maar vond op die vraag geen antwoord. Ik verzekerde hen dat zij niet gemarteld zouden worden, noch opgesloten in een donkere kerker, maar zij bleven volharden in hun weigering deze volstrekt ongevaarlijke en evident juiste uitspraak te bevestigen.

Daar zat ik dus aan tafel met De Vijand: vijf bange Pechtold-achtigen. Waarom durven zij de waarheid niet te spreken? Vaak namen wij, critici van de multikul, genoegen met het antwoord dat zij, naar het beroemde woord van Martien Pennings,  het “fijn willen houden in hun hoofd”. Maar deze juiste vaststelling vraagt om nadere precisering. Al die mensen die het Westen niet durven prijzen ontlenen hun persoonlijkheid en eigenwaarde aan het bekritiseren van het Westen. Het Westen is slecht, want er was koloniale uitbuiting en slavernij en verdrijving van de indianen, en nu zijn er gemene multinationals, milieuvervuiling, klimaatverandering, slechte bankiers, uitgebuite werknemers en nog veel meer Kwaad. Zij zien dat hele Westen als een broeinest van niets dan leugenaars en bedriegers. Zo zien zij dat graag, want met die vaststelling schieten zij als in een raket omhoog in morele status. Het is te walgelijk voor woorden. Wel vreten van het Westen, maar weigeren het te verdedigen. Ga dan eens een tijdje vreten van de indianen, als je de nobele wilde zo hoog hebt zitten!

Je herkent deze types direct. Als zij naar de dokter gaan vertrouwen ze die voor geen cent, liever gaan ze naar een ‘homeopatiese’ tovenaar of een ‘voetzoolreflexoloog’. Het schitterende eten uit de supermarkt, dat zeer streng wordt gecontroleerd door de hele keten van leveranciers, vertrouwen ze niet, liever kopen ze wat beschimmelde troep in een vies ‘biologies’ winkeltje. Ze haten de kerk, al weten ze niets van het geloof, maar daarentegen geloven ze wel weer heilig in astrologie. Alles wat ‘alternatief´ is, wordt geprezen en alles dat wetenschappelijk bewezen is, wordt met de grootst mogelijke scepsis tegemoet getreden. Dat lijkt allemaal maar Spielerei, maar toch is er niets onschuldigs aan deze waanzin. Het is verwijtbare krankzinnigheid. En wij kunnen dat niet anders oplossen dan door deze mensen het vreselijke lot te laten ondergaan dat hen wacht met de verzwakking van het Westen. Onze vijanden zijn de aanhangers van de islam en hun collaborateurs, maar onder hen vooral de ‘alternatievelingen’. Hoe zacht zij zich ook voordoen, “laten we elkaar allemaal omarmen” en “die mensen in India stralen zo veel wijsheid uit”, zij kennen geen genade. Hun domheid is verwijtbaar. Hun lafheid is grenzeloos. Hun aanstellerij is weerzinwekkend. En ze hebben allemaal een mobiele telefoon en ze denken kennelijk dat die “gewoon aan de bomen groeien”. Geen idee dat daar een hele Joods-Christelijk-Verlichte traditie voor nodig is geweest, die bloedig is bevochten op precies dat soort idioten over wie we het nu hebben. Zoals ik wel eens tegen Martien Pennings heb gezegd, toen we per auto een uitzonderlijk mooi en knap geconstrueerde brug passeerden: “Om zo’n brug te bouwen, volstaat geen Rietveld-academie.”

Mijn gezelschap gisteren bracht als heldin Etty Hillesum naar voren. Deze Etty ging “vrijwillig” mee naar de gaskamers om “de anderen bij te staan”. Ik vroeg hen of zij niet de voorkeur zouden hebben gegeven aan een situatie waarin Etty met een machinegeweer haar vijanden had kunnen doden. Het antwoord van mijn disgenoten bestond uit vertwijfelde blikken en meewarig hoofdschudden: Hoe kon ik toch zo veel haat in de wereld brengen?

Het is werkelijk hopeloos. We kunnen de vijanden van het Westen die in ons midden zijn niet bestrijden. Zij lijken zelfs de onvermijdelijke uitkomst te zijn van de Westerse vrijheid  . . . . . .

Aan het slot van de avond zette ik mijn nichtje af in Amsterdam West. Achter mij moest een auto even wachten. In die auto zat een cultuurverrijker van Marokkaanse afkomst. Omdat mijn nichtje pas (door een andere cultuurverrijker) met een mes is overvallen bij het binnengaan van haar woning, nam ik mij voor te blijven staan tot ik zou zien dat zij veilig binnen was. De cultuurverrijker achter mij kon dit oponthoud niet verdragen. Hij stapte uit zijn auto en brulde mij van alles toe waarbij ieder woord vooraf gegaan werd door het woord ‘kanker’. Ik wilde mijn nichtje niet verraden, dus bleef ik staan. Ik wist dat als ik uit zou stappen of mijn nichtje niet vlot naar binnen zou gaan, ik klappen zou krijgen. Ik kon net op tijd wegrijden voor de cultuurverrijker mij te lijf zou gaan.

Cultuurverrijker volgde mij, ik hield hem in de spiegel in de gaten. Even verderop stopte hij zelf midden op straat om een praatje te maken met een andere cultuurverrijker. Wee de Hollander die achter hem zou komen stil te staan en het zou wagen aan te dringen op doorrijden.

Wij zijn tot de tanden ontwapend en staan voor de leeuwen.

De eerste keer dat het komt tot een flinke geweldsuitbarsting met veel slachtoffers, zal het grootste deel van onze Tweede Kamer roepen: “Zie je, dat krijg je nou van dat islam-bashing.”

Marcouch zal zeggen dat de moordenaars de islam niet goed begrepen hebben.

Op de televisie en in de kranten zullen we lezen dat het allemaal komt door achterstelling, uitsluiting en discriminatie. Maar goed, op een dag zullen ze zelf onder handen komen van de cultuurverrijkers.

Ik geniet dan al van mijn pensioen op een tropisch eiland, ver weg.

Door:

Roelf-Jan Wentholt

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Dhimmitude, Graaien, Islam, Islamisering, Linkse Kerk, Multiculti, Pacifisme, political correctness. Bookmark de permalink .

66 reacties op De Pechtold-achtigen en de hippies zijn nog steeds het grootste gevaar

 1. marijke zegt:

  Ja dit komt me zo bekend voor met die geiten wollen sokken gasten.Laatst ook mee gemaakt ,tafel vol en stuk voor stuk liepen ze weg op een na.ze vonden me maar zwaar overdrijven en het viel allemaal reuze mee.Kletsen als brugman ,maar als ze het niet zien willen dan begin je er niets tegen .Het is te triest voor woorden.En je krijgt dan ook nog te horen maak je toch niet zo druk.Ja daar om is Amsterdam West,Geuzeveld,Oost helemaal naar de klote gegaan en je zal er maar tussen wonen en geen geld hebben om te verhuisen he.Wat ook zo is.Te walgelijk voor woorden.Foei foei NederlandIk heb nog de luxe een huis in de states te hebben ,maar voel met die arme mensen mee die er noodgedwongen tussen zitten en geen kant op kunnen..

  Like

 2. vederso zegt:

  Het artikel van Joost Niemöller gaat over hetzelfde. Het verschil is alleen dat hij voor de buis zat, maar hij zag dezelfde mensen als Roelf-Jan Wentholt.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/07/micha-wertheim-voor-de-mensen-die-deugen

  Like

 3. Martien Pennings zegt:

  Dat heb jij goed gezien, Vederso.

  Like

 4. Je hebt mensen die voor rede vatbaar zijn en er zijn mensen die je aankijken alsof de de muur achter je in de hens staat. De eerste groep wil er over nadenken en geven je uiteindelijk gelijk (voor zover dat mogelijk is in hun beleving) of zelfs volledig met je instemmen en de andere groep ziet je het liefst opgepakt, mishandeld en veroordeeld worden en daarna meteen gedeporteerd. Joop van Riessen, anyone?

  Deze laatste groep zal het via de harde manier moeten ondervinden en uiteindelijk ook moeten toegeven dat wij als die tijd gelijk hadden maar dat is dan mooi te laat!

  Like

 5. marijke zegt:

  Als ik dan lees dat je verdomme nog moet wachten dat iemand veilig zijn eigen huis in kan gaan.dan is het hek toch wel van de dam he.Wat hebben ze ons in godsnaam aan gedaan dat zooitje tuig.Ga er zelf is een paar maanden tussen wonen he.Me bloed kookt als ik zo iets lees.

  Like

 6. marijke zegt:

  O O DEN HAAG.WEG MET DAT TUIG..

  Like

 7. Linsky zegt:

  ??? Wel erg kort door de bocht, niet?
  Ik ben zo’n type; die zijn dokter niet vertrouwd, gen-tech-voer alleen eet als er niks anders is, de pastoor straal negeert omdat ik meer weet van zijn geloof dan hijzelf, de bankiers niet alleen wantrouwt maar feitelijk allemaal voor het gerecht wil slepen, en van de overheid weet dat ze al liegt wanneer ze fluit!

  Daarnaast ben ik overtuigd dat diezelfde overheden niet alleen schuldig zijn aan de mondiale crisis, maar ook aan de opgedrongen cultuurverrijking met de islamitisch indoctrinatie en moslim-invasie.

  Daar komt bij dat ik geen enkele politicus (dus zeker geen pechholt) of diplomaat vertrouw en nog minder affiniteit voel met lieden die hun gezag menen te moeten ontlenen aan het dragen van een uniform.

  Verder wil ik nooit zomaar mensen, laat staan iedereen omarmen en heb geen enkel respect voor hen die het niet op de een of andere wijze verdient hebben!
  Eigenlijk zou ik willen concluderen dat iedereen die bovenstaande niet begrijpt eveneens krankzinnigheid te verwijten valt!

  En tot slot zou ik graag willen begrijpen welke vruchten de boom van Westerse ‘beschaving’ ons heeft gebracht, behalve conformisme, het verhinderen tot vormen van een werkelijk eigen mening, massale hersenspoeling, indoctrinatie, aperte politieke leugens, de MSM, volksonderdrukking, volksverraad, en de overlevering aan moslims – sharia en ‘vredelievende’ krankzinnigen?!

  Ik zal stoppen voor ’t weer een artikel is………..
  Is er voor mijn ‘type’ ook een etiket?

  Like

 8. marijke zegt:

  Ja Linsky we zijn tokkies.

  Like

  • sijttam zegt:

   Gelukkig heeft u nog wel zelfkennis. Andere kennis lijkt u te ontbreken.
   Er zijn al meer dan miljoenen jaren mensen op aarde. Dat u zegt wat u denkt biedt mij inzicht in uw beperkte ontwikkeling en kleingeestigheid. Dit heeft natuurlijk frustratie als gevolg wat de drager is van deze site en het normale leven is geworden van hen die denken in zwart en wit. Dit is echter hetzelfde waar u in tegen verweer komt. U bent extremistisch en ziet de realiteit niet. u wilt er om gaan moorden. U voelt zich niet veilig daar het u aan begrip ontbreekt. Heeft u wel eens van de VEDA’s gehoord? Wat weet u van de geschiedenis die u niet zo maar verteld wordt? Bent u wel een op onderzoek gegaan? Wat weet u van hoog ontwikkelde volken die de meest bizarre bouwwerken hebben achtergelaten of ziet u dat niet? Denkt u dat de mens en natuur niet een symbiotische fusie is en niet onafhankelijk van elkaar kan bestaan. Of is dat te hippie voor u? Denkt u dat een pilletje u geneest of dat uw lichaam dat doet. Wat weet u van placebo? Wat weet u van DMT en van “The endocannabinoid system”.
   De media, regering, EFSA, NATO, de multinationale elite, niet onafhankelijke universiteiten etc. liegen het volk voor zodat er oorlog kan worden gevoerd om hun extremistische behoefte aan controle en macht niet te verliezen. Dan zeggen ze met een moreel gezicht dit mooie superieure westerse bouwwerk te verdedigen terwijl er een aanval in schuilt. Zij liegen om hun ware aard te verbergen waardoor hetzelfde extremisme opstaat en vijandig wordt. Door immigratie vindt dit extremisme een weg in deze (zelf bevonden beschaving) westerse wereld. Dus zij die liegen en manipuleren krijgen als gevolg dat ze de vlam in eigen pan krijgen.
   Maar natuurlijk heb ik een bloemetjes overhemd aan en u een uniform.
   We westerns have lost it totally

   Like

 9. Linsky zegt:

  Och Marijke,

  Ik wilde enkel aangeven dat wat de kudde ‘goede vruchten’ van onze Westerse ‘beschaving’ noemt, bepaald niet mijn opvattingen zijn. De goede dingen van onze tijd worden diep in de schaduw gesteld door de enorme arrogantie, krankzinnigheid en verraderlijke, suïcidale inborst van de wereldlijke politici en ‘grote leiders’.

  Daarnaast zijn alle uitvindingen die de mensheid werkelijk had kunnen helpen, achtergehouden door machten die zelfs boven regeringen staan en enorme multinationals en de farmacie.

  Bijvoorbeeld, auto’s die op water lopen, zijn er al heel erg lang! Ik heb zelf aan zo’n klote ding gewerkt in de jaren ’70. Ook zonnecellen van één cent per stuk, werden ontwikkeld, hier in Eindhoven! Vrijwel niemand weet er van.

  Natuurlijk kwamen ze nooit in de productie ….en gelukkig dat de productie van die water-motor ook door de ‘grote mannen’ werd verhinderd, … anders hadden we nu voor een liter water ook 2+ € moeten betalen!

  Ik ben dus allerminst gecharmeerd van de uitdrukking Westerse ‘beschaving’ of ‘goede vruchten van de mensheid’…

  ” Muziek en kunst, uitvindingen, filosofie en spiritualiteit zijn het product van een individu.
  Zij zijn niet ontstaan door de mensheid, maar ondanks de mensheid.”

  Like

 10. peter zegt:

  conclusie, we gaan er aan !
  Aan de totalitaire staat dus !

  fijns is er ook een oplossing voor dit probleempje ‘

  Like

 11. Hellen zegt:

  v. riesen , als ik de naam van die NSBer zie , kook ik weer , de schoft kon dit zonder problemen zeggen , niemand deed zijn bek open , net als al dat andere dhimmy tuig die Geert Wilders en de PVV zo hard als ze kunnen de grond in trappen , pek en veren voor die bende landverraders .

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  We zijn zwaar gepiepeld door de suf gerukte figuren van de provo en kaboutertijd, uit de jaren ’60 van de vorige eeuw. De daaruit voortgekomen links liberalen en andere linksen, die zwaar geblowd hebben, en wiens gezonde verstand sinsdien op de loop is gegaan, vormen nu het kader in partijen als Demonen 666, Groen Slinks en de PVDA, en het linkerdeel van het CDA. Dat zijn degene die ons gewoon overdragen aan de ISLAM en aan de EUSSR, alles met wollig en misleidend taalgebruik. Deze gutmenschen hebben zich ontwikkeld als grachtengordeldieren, en hebben de binding met de doorsnee nederlander al heeeeel langggg verloren.

  Like

 13. peter zegt:

  @Tom dat gaat op voor een groot gedeelte van de bevolking in het gehele westen, dus je geef gelijk aan de onmogelijkheid het tij via vredige democratische middelen te keren !

  Dus we glijden steeds sneller in het nwo systeem, een paradijs voor velen !

  Dat is de realiteit, de rest is hoop en droom !

  Like

 14. lucky9 zegt:

  @ Peter om 21:36
  Koop wapens! D(i)e aandelen gaan stijl omhoog gaan terwijl alle andere (inclusief voeding, kleding en vertier) zullen verdwijnen wegens faillissement.

  Like

  • sijttam zegt:

   Zoals gezegd wij westerlingen hebben het helemaal verloren.
   Kent iemand Demmink. Ziet iemand ook dat als je alles wilt weten dit niet mag.
   Ziet u ook dat het volk mensen vertrouwd die niet te vertrouwen zijn.
   De duivel zal zich vermomen en u misleiden anders wordt het te lastig voor hem.
   U hoeft slechts recht door zee te blijven gaan. Niet moorden, geen haat zaaien etc etc.
   Dan bent u sterk en zal iedereen die bij zinnen is van u gaan houden. Dat is de beste en meest duurzame verdediging.

   Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @Peter, helaas ziet het er inderdaad niet florissant uit Peter. Maar hoop doet leven, zullen we maar zeggen.

  Like

 16. peter zegt:

  @lucky9

  Wat moet je met wapens ?

  Een revolutie tegen je medeburgers die democratisch iets anders hebben gekozen dan wat jij liefhebt, nooit vergeten het is niet alleen een overheid maar ook je medeburgers !

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter 20.13. uur, die RIESSEN die linkse fascistische hoofdcommissaris uit ISLAMAMSTERDAM, deze abject vileine figuur, vind het normaal om 540.000 nederlanders te deporteren. Tussen 140 en 1945 zou deze schoft, zonder met de ogen te knipperen hebben meegeholpen aan de deportatie van Joden. LINKS en ISLAM is GIF voor de SAMENLEVING!

  Like

 18. peter zegt:

  Nooit vergeten, dit stuk vuilnis !

  Like

 19. Martha zegt:

  Ja meneer Wentholt, een zeer herkenbaar verhaal.
  Het is niet alleen dat wij ons vreemden voelen in eigen land,
  zoals uw vriend Martien gisteren schreef, maar uw etentje met mensen, die zich
  zo hoog achten, dat zij niet de moeite nemen uw gerechtvaardigde vraag te beantwoorden,
  uit onwil iets van hun innerlijk bloot te geven, geeft een desolaat gevoel.

  Een tropisch eiland is de beste optie om in leven te blijven.

  Like

 20. Mooi en herkenbaar stuk, Roelf-Jan. Niet naar de Malediven gaan, hoor. 100% islamitisch en met al het gereis van onze GroenLinkse grachtengordeldiertjes zouden die eilandjes zomaar onder de golven kunnen verdwijnen. Door het broeikaseffect, hè?

  Overigens: heb je wel eens van dat overheerlijke biologische brood gegeten? Kan ik je warm aanbevelen.

  Like

 21. marie zegt:

  Heel goed Roelf-Jan dat je bent blijven staan tot je nichtje veilig binnen was. Waardeer ik bijzonder. En helemaal om te ontploffen dat het nodig is. ik ken die lui niet met wie jij gedineerd hebt, maar hadden ze naast hun adembenemende realiteitsvlucht nog redeeming qualities waardoor je toch wel een vorkje met ze wilde prikken ?
  Jij kunt bijzonder overtuigend redeneren, dus als je daar geen poot aan de grond kreeg moet het bar en boos geweest zijn.
  De intimiderende cultuurverrijker is eraan gewend nooit tegenstand te krijgen. Zoals de rotzak uit het filmpje van een paar dagen geleden die het bestond om te zeggen : ” Wat een kutvolk zijn jullie toch “. Daar past maar één antwoord op, een enorm pak slaag, een half uur om de spullen te pakken, en enkele reis de grens over.
  het zijn de labbekakken en letterknechten die niets van de werkelijkheid begrijpen, die er uiteindelijk verantwoordelijk voor zijn dat er bloed gaat vloeien.

  Like

 22. GuyNL zegt:

  Past u wel een beetje op, later op dat eiland? Daar wonen heul veul buitenlanders. En ze zijn waarschijnlijk ook nog eens niet blank. Doodeng!

  Like

 23. messenger zegt:

  Hun domheid is verwijtbaar. Hun lafheid is grenzeloos. Daarmee is alles gezegd.

  Like

 24. Martien Pennings zegt:

  Ik heb zelf alleen nog maar het allereerste beginnetje bekeken, maar het ziet er interessant uit:http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1275796 : “Civilization – Beschaving: Het Westen en de rest”.

  Like

 25. Martien Pennings zegt:

  @ GuyNL.
  1) je bent een stompzinnige en rancuneuze zak.
  2) Ik ken Roelfie heel goed: zijn partner van reeds decennia is een buitenlander en wel een lichtgetinte die afkomstig is uit een natie die woont op een hele grote verzameling eilanden,
  3) je bent een stompzinnige en rancuneuze zak.

  Like

 26. Martien Pennings zegt:

  Tsja, nou zie ik dat er al veel afleveringen zijn geweest van “Civilization – Beschaving: Het Westen en de rest”.
  En die afleveringen blijven maar een beperkte tijd op internet bekijkbaar.
  Zal wel zijn om de verkoop van de DVD te bevorderen.
  Maar ik kan die DVD nergens vinden, althans niet bij Bol.com en ook niet bij Amazon.com
  Ik vind alleen het boek (van Niall Ferguson) waarop de serie is gebaseerd.

  Like

 27. willemientje zegt:

  Een ding doen ze dan weer wel weer goed in Iran,
  Telegraaf: doodstraf voor 4 bankfraudeurs!!

  Like

 28. koddebeier zegt:

  Joop van Riessen….. Wat een foute man….Zeker NSB-er geweest en Joden op transport gezet??
  WALGELIJK !!! Vergeet niet dat Hitler zei dat hij Socialist was !! Deze ‘meneer’ ook zeker??

  Like

 29. Tom Hendrix zegt:

  @Koddebeier 08.04. uur, ik had de stelling geponeerd koddebeier, dat ik deze persoon in staat achtte, als hij tussen 1940-1945, zijn baan had uitgeoefend- en dat weet ik uiteraard niet- hij naar mijn mening net zo over de Joodse bevolking zou hebben gedacht als over de bevolking die PVV gestemd hadden. Dit even ter verduidelijking. En inderdaad de RODEN en de ISLAM hebben de grootste misdaden tegen de mensheid gepleegd!

  Like

 30. Wat betekent de “Joods-Christelijk-Verlichte traditie”??
  Wat heeft Joods-Christelijk te maken met de Verlichte traditie?
  De Verlichting was toch juist de vrucht van het terugdringen van het Joods-Christelijke?
  “Joods-Christelijk-Verlichte traditie” is dus net zo onlogisch als “de theocratisch-laïcistische traditie” of de “antisemitistisch-joodse traditie” of de “feministisch-sexistische traditie”. Wie is er nou ziende blind?

  Like

 31. Tom Hendrix zegt:

  @Generaal Pardon, inderdaad heeft U gelijk. De Verlichting heeft ons de VRIJHEID van denken en schrijven en leven gebracht, en heeft inderdaad in principe niets met het GELOOF van de mens an sich uit te staan. Een van de zeer goede zaken is: DE SECULIERE STAAT, waarvoor wij pal dienen te staan!

  Like

 32. Wachteres zegt:

  Ik ben het met Roelf-Jan eens: Onze maatschappij is, in vergelijking tot andere maatschappijen, de beste!

  Toch voel ik ook met Linsky mee. Met heel veel situaties in onze maatschappij ben ik ook niet gelukkig! Met veel kritiek die onze ‘linksche broeders en zusters’ op de maatschappij hebben ben ik het zelfs eens.

  Ik vertrouw bv. de bankiers nog voor geen millimeter. Verzekeringsmaatschappijen zijn smeerlappen,die denken alleen maar aan het spekken van hun beurs, en hoe zij mensen bedonderen dat laat hun Siberisch koud. Al jaren ben ik met duizenden anderen in conflict met Aegon. Gangsters zijn het.

  Maar dat is niet inherent aan onze maatschappij. Slechte mensen heb je overal.

  Waarom kies ik dan toch voor de maatschappij die wij hebben of, liever gezegd, hadden?

  Vanwege de vrijheid; vrijheid van meningsuiting, vrijheid om je eigen keuzes te maken, vrijheid om te denken en te zeggen, dit accepteer ik wel of niet en daar kies ik wel of niet voor.

  En dat is precies wat dat links/liberaal tuig van ons af wil pakken.

  De enige richting waarin wij mogen denken is hun richting. Zet je daar vraagtekens bij dan ben je een fascist,een racist of nog erger.

  Zij zijn degenen die, wat goed is aan onze maatschappij, willens en wetens van ons afpakken.

  Daar hebben zij een achterlijke cultuur voor nodig die hen zal helpen om de neuzen in één richting te krijgen; nl. het klootjesvolk moet vooral niet meer nadenken, dat doen ‘wij’ wel voor jullie.

  Wat vereist een maatschappij als de onze als die goed wil functioneren?

  Mensen die zelfstandig (leren) denken – geen mensen die zeggen ‘of je nou door de hond of de kat wordt gebeten, ik heb mijn natje en droogje en ze bekijken het maar’.

  Geen mensen die, zonder zelf te denken, na kakelen wat anderen hun wijsmaken:

  ‘Die Geert Wilders gooit alle moslims op één hoop, PVV-ers hebben een hekel aan gekleurde mensen’.

  Onze maatschappij heeft mensen nodig die beseffen dat er ideologieën zijn die niet dezelfde idealen hebben als wij; vrijheid voor iedereen om te leven zoals je wilt, binnen bepaalde grenzen die wij gezamenlijk hebben opgesteld. En dat wij die ideologieën, desnoods met geweld, als niets anders meer mogelijk is, uit onze maatschappij moeten weren.

  Denken die linkse idioten werkelijk dat we de nazi’s met ‘liefdevol’ begrip op één lijn hadden kunnen krijgen?

  De nazi’s hadden maar één ideaal; de wereldmacht!

  Nu is er weer een ideologie die dat openlijk zegt en dat in de praktijk brengt, hier en in het Midden-Oosten.

  En die lachen zich inwendig dood over het achterlijk begrip dat de ‘linkschmenschen’ voor hen opbrengen.

  Like

 33. Martien Pennings zegt:

  Ik heb gevonden waar je die serie “Civilization” op DVD kan bestellen:
  http://www.nrclux.nl/Civilisation/nl/product/870234/

  Like

 34. Linsky zegt:

  Ik denk niet eens dat we ooit iet hebben kunnen kiezen, na de verkiezingen is er altijd nog in de donkere achterkamertjes van alles beslist wat de kiezer nooit wilde!
  Nederland was ook al in een vroeg stadium, proeftuin voor de VS.

  De nieuwe wereldmacht gaat gewoon NWO, NO, UMMA of OEMA heten! 😦

  Like

 35. Martien Pennings zegt:

  @Generaal P.Pardon.

  Een paragraafje uit mijn beroemde essay: “Nazisme, Islam, Israël: de islam is een nazisme avant, pendant et après la lettre”: http://tinyurl.com/cgvv89f

  Christendom, Verlichting, Islam

  Het nazisme zou je, voorzover het de Jodenhaat betreft, een ontsporing van de christelijke leer kunnen noemen. Maar in de islam past het juist precies in het spoor. In het christendom heeft het tegengeluid tegen het antisemitisme nooit ontbroken, maar waar was dat tegengeluid in de islam? Wie ging de Profeet en de Koran en de “oelema” op dat punt tegenspreken? Niemand! Nooit! Voor het overige is het nazisme het anti-christendom bij uitstek: in de irrationaliteit, de oorlogszucht, de haat en de genadeloze wreedheid. Om in de christelijke traditie te staan, is er iets meer nodig dan de inval in Rusland van juni 1941“Operatie Barbarossa” te noemen naar een bekende kruisvaarder en keizer van “Het Heilige Rooms Rijk”.

  De kern van de christelijke cultuur is de Rede en de Liefde en daarop heeft het christendom altijd kunnen teruggrijpen, hoezeer de geïnstitutionaliseerde kerk ook verbonden raakte met de wereldse macht en deel kreeg aan de wreedheden en onrechtvaardigheden ervan. Belangrijk is vast te stellen dat het christendom in zijn oorsprong een godsdienst is van vervolgden in het Romeinse Rijk. Mensen die stierven voor hun geloof van “de andere wang toekeren”. Zij waren niet de doders maar de vermoorden, niet de vervolgers maar de slachtoffers, niet de veroveraars maar de contemplatieven. De islam daarentegen is in zijn oorsprong agressief-expansief, daar is onder historici geen enkele discussie over. Bernard Lewis heeft ooit gezegd dat het begin van de islam een paar duizend “bekeringen” zijn en dat de rest bestaat uit geweld en dwang.

  Jezus is ook echt een andere figuur dan Mohammed, de “lachende moordenaar” en de grote afslachter van ongelovigen. Jezus is degene die als een verachte sterft aan het kruis en roept “Mijn God, waarom hebt ge mij verlaten?” Als het alleen maar een mythe is, dan wel een die voor het christendom tekenend is. Het christendom was dus in zijn oorsprong een godsdienst van de verdrukten in het Romeinse Rijk met een Jood als profeet die zich van louter Liefde liet vermoorden. Mohammed is een roverhoofdman die hele Joodse stammen afslachtte. Het christendom verspreidt zich, vanaf de 4e eeuw, erg geholpen door Constantijn de Grote, vervolgens in het algemeen relatief vreedzaam over West-Europa. Dat lieve karakter is, nogmaals, niet steeds zo gebleven. Als onder het latere Romeinse Rijk het Christendom staatsgodsdienst wordt en institutionaliseert, ook in Noord-West Europa, raakt de oorsprong grotendeels vergeten en wordt de kerk niet zelden een gewelddadig, vervolgend en onderdrukkend instituut.

  Het geïnstitutionaliseerde christendom heeft twee kanten, een zich op de Rede baserende, kennis, welvaart en humaniteit brengende kant, met name via de kloosters, maar ook een wrede, corrupte, obscurantistische en onderdrukkende kant die zich vooral manifesteerde in de feodale machts-structuur. Voor de Redelijke kant van het christendom, zonder welke de Lichte Kant van de Verlichting niet mogelijk geweest zou zijn, leze men bijvoorbeeld Rodney Stark , “The Victory of Reason”. De Duistere Kant van de Verlichting komt tot uiting in de traditie van het soort linksgerichte “maakbaarheid” die begint met Robespierre en via Stalin en Mao naar Pol Pot loopt. Maar zowel christendom als Verlichting hebben dus nog altijd twéé kanten. Maar waar is de humane, redelijke, tolerante, constructieve, liefdevolle kant van het Mohammedanisme? De oorspronkelijk kern van het christelijk geloof – vervat in de Gouden Regel “Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet” – is nooit verloren gegaan Zo is de slavernij in het Westen afgeschaft onder christelijk morele impuls. In de wereld van de islam heeft slavernij altijd bestaan, wreder ook, en tot op de dag van vandaag. In Soedan bestaat het bijvoorbeeld nog steeds en verder overal waar geen christen het ziet en dat is op veel plaatsen in de moslimwereld. Achter de voorhangen van een bloedige dictatuur als Saoedie-Arabië bijvoorbeeld, waarheen Nederlandse moslimkinderen op schoolreisje gaan (bedevaart naar Mekka), waarna het jeugdjournaal van de Nederlandse staats-tv vrolijk verslag doet zonder enige kritische noot.

  Het Oude Testament bevat ook behoorlijk wat wrede scènes. Een essentieel verschil is echter dat op de Koran nooit een Nieuwe Testament is gevolgd. Nog een essentieel verschil: oproepen tot geweld in het OT zijn altijd concreet en in een specifieke situatie gedaan en worden nooit universele oproepen tot geweld tegen alle ongelovigen. Dit laatste is in de Koran (en de hele islamitische traditie) voortdurend juist wel het geval. In het Oude Testament zijn bovendien mensen aan het woord die iets beweren over wat God gezegd zou hebben. In de Koran is een agressieve Allah zelf aan het woord.

  Like

 36. E.J. Bron zegt:

  Hé Martien

  Ken jij die GuyNL, dat je hem onmiddellijk onderuit de zak geeft!?

  Like

 37. Martien Pennings zegt:

  @ Eduardus Johannes Bron.
  Nee, ik ken die zak niet, maar als je met zo’n opmerking reageert op dat stuk van Roelf moet je een fantastische hufter zijn.
  Dus ik had aan die ene opmerking genoeg om GuyNL in te schalen.

  Like

 38. E.J. Bron zegt:

  @Martien

  Ik begrijp je wel, maar denk even aan regel 4 onder het kopje “Informatie” rechts bovenaan op de voorpagina. Wanneer jij dat mag, mag een ander dat ook en voordat je het weet wordt het een ordinaire scheldpartij….

  Like

 39. Lucky9 zegt:

  Hulde aan wat Martien Pennings hier schrijft op 31 juli 2012 om 12:05
  Deze samenvattende beschouwing is ook uit atheïstisch standpunt volledig waarheidsgetrouw.

  Terugkoppelend naar het filmpje met Joop van Riessen kan ik getuigen dat op het ogenblik dat ik deze beelden zag ik me er pijnlijk van bewust werd door ook in Nederland de rechtsstaat in gevaar was. Toen ik nadien moest vaststellen dat het OM niet ingreep wist ik het zeker de rechtsstaat functioneerde net zoals in België ook niet meer in Nederland. Het proces tegen Wilders bewees in feite juist hetzelfde. De vrijspraak was geen overwinning voor de democratie maar slechts het afwenden van een enkel geval in een reeks ondermijnende aanvallen op de rechtstaat.

  Dat de Nederlandse tweede kamer de fascistische motie Halsema goedkeurde deed me beseffen dat ook het politiek systeem in Nederland reeds dermate geïnfiltreerd was door de genadeloze ideologie die de islam is dat de corruptie op niveau van de verkozenen des volks feitelijk de democratie reeds had afgeschaft.

  Vervolgens trachtte ik de gemeenschappelijke kenmerken en de actoren van de situatie in Nederland en België te doorgronden. De monarchie, de massale immigratie, de islam, het verdringen van de nationale overheden door supranationale, het daarmee gepaard gaan verlies aan soevereiniteit zonder instemming van de betrokken volkeren, de linkse agitprop, het liberale verraad, het stilzwijgen van de gemuilkorfde pers, de collaboratie van de media, de vervalsing van zogenaamd wetenschappelijke politieke peilingen, het manipuleren van statistieken, het muilkorven van klokkenluiders, het waren allemaal onweerlegbare feiten.

  Het Nederlandse volk was net zoals het Vlaamse in slaap gewiegd en was vergeten wat een geniale staatsman ooit zo prachtig formuleerde: “De prijs voor de vrijheid is eeuwige waakzaamheid.”

  Zo is het. Welnu we zijn door 9/11 en Joop Van Riessen wakker geschud. En diegenen die al wakker zijn moeten anderen blijven wakker schudden en er voor zorgen dat die op hun beurt zelf waakzaam gaan zijn. In de eerste plaats moet de rechtsstaat hersteld worden en de sharia derhalve verboden.

  Lang geleden schreef Cicero reeds: “Menselijke waardigheid en vrijheid zijn ons van nature aangeboren. Laat ons die dan verdedigen of met waardigheid sterven.”

  Geen Pechtold-achtige die ons dat kan beletten.

  Like

 40. Martien Pennings zegt:

  En nog eens aan @Generaal P.Pardon en ook aan Tom Hendrix, zo zie ik nu.

  Ik heb een tijd geleden eens een comment gegeven op AP aan “Gielah” waarin ik de essentiële link aangeef tussen het Joodse en het christelijke, op “intellectueel” niveau en op straat-niveau.
  (Ik was gisteren op de sportschool en toen zei ouwe Leen tegen me “Weet je wat jij bent? Jij bent een straat-intellectueel.” Dat vond ik wel een eretitel eigenlijk. )

  26 Martien Pennings zegt:
  6 maart 2012 om 14:53
  @ 14 Gielah.
  Mooi commentaar.
  Die “ruzie-achtigheid” van de Joden heeft een connectie met de manier waarop ze “religie” beleven: als een dialoog met “God”, redetwisten met andere Joden die denken dat “God” het anders bedoeld heeft en tenslotte zonodig ruzie met “God” Himself.
  Maar tenslotte komt het proces neer op individuele gewetensvorming en vooruitgang in de wetenschap, dus morele en intellectuele progressie.
  Dát hebben wij -Godzijdank! – in grote delen van het Christendom bewaard en verder gevoerd in de Lichte Kant van de Verlichting.
  Een kern is ook: in dat gevit en geruzie van de Joden zit oneindig veel meer Liefde dan in de Steile Gereformeerden met de Zuinige Mondjes.
  Ja, Arie Slob komt in gedachten.
  Maar die heeft dan ook ruim gecollaboreerd met de islam, bijvoorbeeld via de Moslim-Omroep.
  Hij is ook eens naar Egypte wezen slijmen om uit te leggen dat Nederlanders van zijn soort “Fitna” héél erg vonden.
  Slob is een hypocriete domkop vol Hoogverraad aan de Beste Principes van het Westen.
  P.S. dat pro-forma ruzie-maken heeft ook de functie van onderlinge-spanning-opheffen in stedelijke gebieden waar mensen dicht op elkaar zitten.
  Vroeger was die Joodse jen-gein-sfeer sterk te merken op Amsterdamse markten, vooral het Waterlooplein, maar ook op de Albert Cuyp, De Dappermarkt en de Ten Catemarkt.
  Ik heb daar jaren marktstallen opgebouwd en afgebroken.
  Ik ken die sfeer door en door en heb vooral daar geleerd me verbaal te weren.
  Die sfeer is er nu niet meer.
  Ook dat is met de massa-immigratie van moslims verdwenen.

  Like

  • Martien Pennings, dank voor je doorwrochte antwoorden over de spanning Verlichting en godsdienst.
   Wat is de “Rede”? De vrij denkende en onderzoekende geest. Maar hoe kan de Rede tot zijn eigen bevindingen komen als hij vast zit aan een geopenbaarde ononderhandelbare tekst? Voor de moslims de Koran, zogenaamd uit openbaring aan Mohammed, en voor de joden de thora, zogenaamd uit openbaring aan Mozes verkregen op de berg Sinaï.
   Deze openbaring, evenals de openbaringen van Jezus, geldt ook voor het christendom volgens Jezus want die verklaarde dat elke jota en tittel daaruit van kracht bleef (Matteüs 5:17-18).

   Wat is er “Rede” aan het willen vasthouden aan spijs- en hygiënische instructies die in de Oudheid zin hadden maar nu al lang niet meer, of aan het afwijzen van pijnstilling bij slachtdieren?
   Er zit verschil in rationeel redeneren en “de Rede”. De jood die op sabbath de lichtschakelaar niet mag overhalen omdat hij dan zou “werken” is bezig met het soort consequentheid tot in het krankzinnige waar mensen blijkbaar een bijzonder zwak voor koesteren, maar dat noem ik geen Rede; ook het “worstelen” met geloofsprincipes niet. Geloof is subjectief en geen Rede. En worstelen met geloofsvragen gebeurt net zo goed binnen christendom en islam, is geen joods privilege.

   “Maar waar is de humane, redelijke, tolerante, constructieve, liefdevolle kant van het Mohammedanisme?” vraag je.
   – Nou ik denk dat de islam van alevieten, het soefisme of het bahai-geloof aanmerkelijk vrediger zijn dan de wereldwijde normatieve hoofdstromingen zoals soennisme en shiïsme.

   “De oorspronkelijke kern van het christelijk geloof – vervat in de Gouden Regel “Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet” – is nooit verloren gegaan,” schrijft je.

   Een christen kan wel willen dat hem geen sancties worden aangedaan als hij de regels overtreedt, maar hij heeft niets te willen en hij moet die sancties ook een ander aandoen om “mijn vijanden, die niet hebben gewild, dat ik over hen koning zoude zijn, hier te brengen, en slaat ze hier voor mij dood,” aldus Christus in het Nieuwe Testament (Lucas 19:27).
   Het bijbelse christendom is net zo goed als de islam of het jodendom een zeer voorwaardelijk systeem vol met bedreigingen, en ik ben het dan ook niet eens dat zoals je schrijft “de kern van de christelijke cultuur is de Rede en de Liefde en daarop heeft het christendom altijd kunnen teruggrijpen. Voor het overige is het nazisme het anti-christendom bij uitstek: in de irrationaliteit, de oorlogszucht, de haat en de genadeloze wreedheid.”

   – Ach, de Verlichting heeft die zelfde elementen uit de christelijke geschiedenis gemuilkorfd, maar ik denk dat de apostel Paulus die elk overheidsregiem van godgegeven achtte (Romeinen 13:1) of de inquisitie niet onderdeden voor genadeloze wreedheid, geheel in de voorwaardelijke bijbelse geest. Het is Verlichtingshumanisme waardoor dit eindelijk onder de duim ligt.

   “Je noemt een essentieel verschil met de islam: oproepen tot geweld in het Oude Testament zijn altijd concreet en in een specifieke situatie gedaan en worden nooit universele oproepen tot geweld tegen alle ongelovigen. Dit laatste is in de Koran (en de hele islamitische traditie) voortdurend juist wel het geval. In het Oude Testament zijn bovendien mensen aan het woord die iets beweren over wat God gezegd zou hebben. In de Koran is een agressieve Allah zelf aan het woord.”

   Ik heb weinig behoefte het met je oneens te zijn over de islam. Is in het jodendom de genocide die gepleegd moest worden op de Kanaänieten ooit herroepen? Polygamie is bij het jodendom immers ook afgeschaft? In elk geval handelt de staat Israël juist omgekeerd aan die geest, gelet op alle pogingen tot vergelijk met Arabieren de afgelopen eeuw.

   In de Koran is een agressieve Allah zelf aan het woord? Hoho, via de engel Gabriël en via Mohammed dacht ik zo. Mozes liet de tekst nog zelf door Jaweh dicteren!

   De Koran noemt joden apen en zwijnen, maar zoals daarin, alsook in de islamitische vervolgteksten allemaal lelijks staat, is dat ook het geval binnen het jodendom als volgt.

   “De Joden worden mensen genoemd, maar niet-Joden zijn geen mensen. Het zijn beesten.”
   Talmoed: Baba mezia, 114b

   “De Akum (niet-Jood) is als een hond. Ja, de geschriften leren ons aan de hond meer eer te betonen dan aan de niet-Jood.”
   Ereget Raschi Erod. 22 30

   “Zelfs hoewel God de niet-Jood schiep zijn het nog altijd dieren in menselijke gedaante. Het is niet gepast voor een Jood om te worden gediend door een dier. Daarom zal hij worden gediend door dieren in mensengedaante. ”
   Midrasch Talpioth, p. 255, Warsaw 1855

   “Een zwangere niet-Jood is niet beter dan een zwanger dier.”
   Coschen hamischpat 405

   “De zielen van niet-Joden komen van onzuivere geesten en worden varkens genoemd.”
   Jalkut Rubeni gadol 12b

   “Hoewel de niet-Jood dezelfde lichaamsbouw heeft als de Jood, verhouden ze zich tot de Jood als een aap tot een mens.”
   Schene luchoth haberith, p. 250 b

   “Het is toegestaan het lichaam en het leven van een Ongelovige te nemen.”
   Sepher ikkarim III c 25

   “Het is de wet om iedereen te doden die de Torah ontkent. De Christenen behoren tot de ontkenners van de Torah. ”
   Coschen hamischpat 425 Hagah 425. 5

   “Een ketterse Ongelovige mag u met uw eigen handen doden. ”
   Talmud, Abodah Zara, 4b

   Een Jood hoeft geen Ongelovige te betalen voor het loon dat hij hem voor werk schuldig is.
   Sanhedrin 57a .

   Als een Jood een voorwerp vindt dat verloren is door een Ongelovige (heiden) hoeft het niet te worden teruggegeven. (Ook bevestigd in Baba Kamma 113b).
   Baba Mezia 24a .

   Christenen (minnim) en anderen die de Talmoed afwijzen, zullen naar de hel gaan en zullen daar gestraft worden voor alle generaties.
   Rosh Hashanah 17a.

   Joden moeten de boeken van de Christenen vernietigen, d.w.z. het Nieuwe Testament.
   Shabbath 116a.

   Een Jood mag seks hebben met een kind, zolang als het kind jonger is dan negen jaar oud.
   Sanhedrin 54b.

   – Waar had ik dat toch ook alweer meer gehoord?

   DUS…
   Er zijn heel wat richtingen in het jodendom, maar er is geen enkele reden om de Verlichting “alleen mogelijk” te achten dankzij jodendom of christendom.

   Er zijn heel wat joden betrokken bij de Verlichting, maar dat was niet dankzij het joodse geloof maar ONDANKS.
   Denk maar aan de joodse humanist Baruch Spinoza, die bedreigd werd door de christelijke kerk en verbannen uit de joodse gemeenschap wegens zijn verlichte filosofie.

   Geen “joods-christelijk-Verlicht” cultuurgoed dus, maar een christelijk-, een joods- en nu een islamitisch religieus gedachtegoed CONTRA de Verlichting.

   de Generaal P.Pardon

   Like

 41. Martien Pennings zegt:

  @ Lucky9 31 juli 2012 om 14:19.
  AMEN.

  Like

 42. Martien Pennings zegt:

  @ E.J. Bron 31 juli 2012 om 12:11:
  Jede Konsequenz führt zum Teufel.
  Als je maar lang genoeg consequent rechtlijnig doorredeneert, kom je vanzelf in absurditeiten terecht.
  Gelijke monniken gelijke kappen.
  Welnee!
  De monniken zijn niet gelijk en dus mogen de kappen ook verschillen.
  Ik zou zeggen: quod licet Jovi non licet bovi.
  Waarbij ik Jupiter ben en die GuyNL het rund.
  Ik zou als webmaster zeggen: links-fascistische domkoppen zoals GuyNLmogen niet schelden op dit weblog en diepmenselijke slimmeriken zoals ik wel.
  Maar ja, de discretionaire macht ligt bij u, heer Bron . . . . . . .

  Like

 43. peter zegt:

  Ook van de diep menselijke slimmeriken krijg ik geen antwoord op mijn vraag hoe we de ellende van een nwo en de islaam op een praktische wijze kunnen afwenden.

  En daar heb ik juist zo een behoefte aan, aangezien ik de rest waar men zo uitgebreid over schrift al een lange tijd weet, de conclusies getrokken hebt, maar nog nooit een werkzame oplossing hebt gevonden
  gaarne uw hulp daarin.

  Want ik mag er toch van uitgaan dat we niet aan zelfbevlekking doen ?

  Like

 44. Martien Pennings zegt:

  @Peter.
  Afwenden van de islamisering etcetera.
  Toch blijven doorschrijvem en aan de kaak stellen.
  Er blijft een stuk “objectieve” maatschappelijke dynamiek die niet altijd even voorspelbaar is en waaraan je met denkie-denkie en schrijfie-schrijfie weinig kan doen
  Maar het denkschrijven kan je wel helpen zo goed mogelijk voorbereid te zijn op het moment dat je niet meer anders kan dan handelen.
  Dat is de dialectiek van de praxis en de theorie om het eens deftig marxistisch te zeggen.
  Die “praktische” handleiding waarnaar jij vraagt, is er echter niet.
  Ik zou zeggen: PVV stemmen en zorgen dat je buurman dat ook doet.
  En dit soort weblogs lezen en met een schuin oog het liegen van de mainstream-media in de gaten houden.

  Like

 45. peter zegt:

  Precies het antwoord wat ik verwacht had !
  Ach en wat de diverse opmerkingen betreft , daar ben ik al een heel lange tijd mee bezig, meer dan 25 jaren !
  En heb dan ook de uitwerking van o.a de leer van o.a de Frankfurter school in volle glorie mogen aanschouwen.

  Ik vraag niet naar een handleiding , maar naar een eventuele praktische oplossing, welk ook jij dus niet kan geven
  Kunnen we dit proces waar we als mensheid nu doorheen gaan niet kunnen beschouwen als een evolutionair proces van soortgenoten naar het werkelijk mens zijn ?
  Gewoon lekker voor een raampje van de trein der ontwikkelingen gaan zitten en genieten van de reis .

  Bezit uwer ziel in lijdzaamheid, maar hoed u voor de valse hond !

  Like

 46. Aegolius cs zegt:

  Lucky9 zegt:

  31 juli 2012 om 14:19

  Zo waar en goed verwoord. Ben jaloers op uw juist rangschikkend geheugen.

  Like

 47. @ Martien Pennings, 31 juli 2012 om 14:46
  Om deze door jou aangevoerde en andere redenen is het ook heel goed te verdedigen om joodse rituele slacht wel en islamitische rituele slacht niet toe te staan.

  Like

 48. @ peter 31 juli 2012 om 15:03
  Ben je al lid van de Populistische Omroep Nederland (http://www.popned.nl/asp/invado.asp?t=show&var=1064)?

  Like

 49. Martien Pennings, 31 juli 2012 om 15:17
  Zeg straat-intellectueel annex internet-goeroe: zou je zoekenden ook lid worden van http://www.popned.nl als handelingsperspectief willen aanbevelen? De mensen luisteren eerder naar jou dan naar mij, ben ik bang. We kunnen nog wel een paar leden gebruiken.

  Like

 50. Lucky9 zegt:

  @ Populistische Omroep Nederland na 22:14
  Bespeur ik hier een paniekreactie?
  Elke koosjer-slachting is even debiel als een halal-slachting.
  Schei er mee uit om Pennings te chanteren en te intimideren!
  De Joodse slacht van dierlijk vlees is even achterlijk als de halal-slachting. Punt.
  Of je nu jood bent of niet maakt voor mij niet het minste verschil uit. Respecteer je bondgenoten of scheer je weg!

  Like

  • @ Lucky9, 31 juli 2012 om 23:01
   Je bespeurt maar een eind weg. De joodse slachters worden veel beter opgeleid dan de islamitische, het gaat om veel kleinere aantallen en het moet ons wat waard zijn om de paar joden die het hier nog volhouden zoveel mogelijk tegemoet te komen.

   Kun je me misschien uitleggen hoe mijn chantage en intimidatie van Martien Pennings in elkaar steekt?

   Gelukkig bepaalt Bert wel wie hier weggeschoren moet worden.

   Like

 51. Ko Lumbus zegt:

  Lucky9, raadzaam om je nog eens te bezinnen op wat PON schrijft om 22:14 en je reactie daarop 😉

  Like

 52. E.J. Bron zegt:

  Ter informatie:

  Martien Pennings kan héél goed voor zichzelf zorgen!! 😉

  Webmaster

  Like

 53. @ The Webmaster
  Zo is het, maar dan nog kan het heel fijn zijn als er af en toe voor je wordt gezorgd. Daarom is de verzorgingsstaat ook zo’n succes.

  Like

 54. Of liever gezegd: daarom wás de verzorgingsstaat ook zo’n succes.

  Like

 55. E.J. Bron zegt:

  Je kunt ook overdrijven met die verzorgingsstaat Ronald. Verzorging verdien je toch pas na inspanning. Een hele grote groep mensen hier wordt echter verzorgd van de wieg tot het graf….

  Like

 56. Ko Lumbus zegt:

  @ Lucky9,

  Nu ik de reactie van PON om 23:31 lees blijk ik hem toch verkeerd begrepen te hebben wat betreft zijn opvatting over de joodse halalslacht.
  Ben het met je eens dat op de barbarijschaal joden weinig voor moslims onderdoen wat betreft hun geschifte praktijk van halalslacht en het verminken wan weerloze jongetjeslichaampjes. En dat we de joden in deze zeker niet de hand boven het hoofd hoeven te houden omdat het joden zijn.
  Daarnaast ben ik van mening dat moslims met hun rotpoten van onze rotjoden moeten afblijven.

  Like

 57. Ko Lumbus zegt:

  Voor de goede orde: de ‘n” onbreekt bij ‘in deze’ waar het de ook de verminking ‘v’an joodse kleine lulletjes betreft 😦

  Like

 58. E.J. Bron, 31 juli 2012 om 23:58
  Helemaal mee eens. En als je dan ook nog eens de poorten opent voor alle (islamitische) verschoppelingen van de wereld en heel Zuid-Europa gaat financieren, dan is het snel gebeurd met de verzorgingsstaat.

  Like

 59. E.J. Bron zegt:

  @PON

  Dat bedoelde ik daarmee eigenlijk te zeggen…. 😉

  Like

 60. Piet Klont zegt:

  Je hebt webmasters en driemasters…het blijft een web.

  Like

 61. vederso zegt:

  @ Martien Pennings om 31 juli – om 15.17. Ook dit statement moet maar weer op de voorpagina. Geweldig verwoord, in elke zin! Daarom bedankt!

  Like

 62. sijttam zegt:

  Er zijn al meer dan miljoenen jaren mensen op aarde. Dat u zegt wat u denkt biedt mij inzicht in uw beperkte ontwikkeling en kleingeestigheid. Dit heeft natuurlijk frustratie als gevolg wat de drager is van deze site en het normale leven is geworden van hen die denken in zwart en wit. Dit is echter hetzelfde waar u in tegen verweer komt. U bent extremistisch en ziet de realiteit niet. u wilt er om gaan moorden. U voelt zich niet veilig daar het u aan begrip ontbreekt. Heeft u wel eens van de VEDA’s gehoord? Wat weet u van de geschiedenis die u niet zo maar verteld wordt? Bent u wel een op onderzoek gegaan? Wat weet u van hoog ontwikkelde volken die de meest bizarre bouwwerken hebben achtergelaten of ziet u dat niet? Denkt u dat de mens en natuur niet een symbiotische fusie is en niet onafhankelijk van elkaar kan bestaan. Of is dat te hippie voor u? Denkt u dat een pilletje u geneest of dat uw lichaam dat doet. Wat weet u van placebo? Wat weet u van DMT en van “The endocannabinoid system”.
  De media, regering, EFSA, NATO, de multinationale elite, niet onafhankelijke universiteiten etc. liegen het volk voor zodat er oorlog kan worden gevoerd om hun extremistische behoefte aan controle en macht niet te verliezen. Dan zeggen ze met een moreel gezicht dit mooie superieure westerse bouwwerk te verdedigen terwijl er een aanval in schuilt. Zij liegen om hun ware aard te verbergen waardoor hetzelfde extremisme opstaat en vijandig wordt. Door immigratie vindt dit extremisme een weg in deze (zelf bevonden beschaving) westerse wereld. Dus zij die liegen en manipuleren krijgen als gevolg dat ze de vlam in eigen pan krijgen.
  Maar natuurlijk heb ik een bloemetjes overhemd aan en u een uniform.
  We westerns have lost it totally

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s